23 bedrijven die GRATIS diensten aanbieden tijdens Covid-19

De uitbraak van COVID-19 heeft de hele wereld ontwricht, inclusief miljoenen bedrijven.

Veel bedrijven staan ​​op hun kop en hebben moeite om het hoofd te bieden aan wat er over de hele wereld gebeurt. Ook voor gewone mensen kan de praktijk van quarantaine en thuisblijven een beetje ontmoedigend zijn, omdat de meesten van ons dit niet lang gewend zijn.

In deze moeilijke tijden is het alleen maar verstandig en raadzaam om onze tijd binnenshuis te gebruiken om iets te doen dat we anders niet zouden hebben gedaan. Gelukkig steken veel bedrijven en marketeers een handje toe en maken het ons allemaal gemakkelijker.

Ze bieden hun betaalde tools, services, cursussen en verschillende andere bronnen gratis aan. Hier is een overzicht van enkele van de beste die ik heb gevonden.

Indusface

De wereld worstelt met de COVID-19-pandemie en veel delen van de wereld zijn in lockdown. Indusface is van mening dat hoewel iedereen vanuit huis gaat werken, er geen verandering is in het risico van uw websites en applicaties. In feite zullen online transacties toenemen en dit zijn tijden om nog voorzichtiger te zijn en proactieve stappen te ondernemen om uw digitale activa te beschermen. Indusface heeft al een gratis forever-service om de beveiliging van uw websites te beoordelen en u kunt binnen een paar minuten aan boord gaan.

Daarnaast biedt Indusface gedurende deze periode een extra gebruik van een maand van zijn betaalde service aan.

De producten die worden aangeboden onder het Indusface COVID-programma zijn:

Indusface WAS – Advance

  • Indusface Scannen van webtoepassingen stelt organisaties in staat kwetsbaarheden in webapplicaties, malware en logische fouten te detecteren door middel van dagelijkse of on-demand uitgebreide en intelligente scans.
  • Het wordt beheerd door gecertificeerde beveiligingsexperts en helpt organisaties bij het identificeren en blootleggen van de zakelijke impact van logische fouten met gedetailleerde demonstraties door middel van proof-of-concept.
  • Stelt organisaties in staat om proactief inzicht te krijgen in hun risicohouding en de gereedheid van hun applicatie om openbaar te worden gemaakt.

Google Hangouts

Als u een bestaande klant bent voor G-Suite en/of G-Suite Enterprise for Education, komt u in aanmerking voor hun geavanceerde Hangouts Maak kennis met de mogelijkheden voor videoconferenties. Deze aanbieding is geldig tot 1 juli 2020. Dus als je een student bent of een bedrijf dat van videoconferenties houdt, moet je dit zeker eens proberen.

  Het batterijniveau van AirPods controleren

Zoom

Videoconferenties kunnen echt essentieel zijn voor scholen, en daarom Zoom heft de beperking van de tijdslimiet van 40 minuten op gratis basisaccounts op. Dit betekent dat er geen onderbreking is tussen de communicatie met studenten. Je kunt alleen profiteren van deze aanbieding als je een school bent.

1Wachtwoord

Een van de veiligste wachtwoordmanagers die er is, 1Wachtwoord in een poging om de situatie voor iedereen te vergemakkelijken, heeft ze hun proefperiode van 30 dagen verwijderd en in plaats daarvan een gratis abonnement van zes maanden geïntroduceerd.

Als je altijd al een wachtwoordbeheerder hebt willen gebruiken om al je wachtwoorden op te slaan, dan is dit het moment.

HubSpot

HubSpot doet een heleboel dingen om hun steun te verlenen in deze crisis, waaronder:

  • Prijs verlagen voor hun Starter Growth Suite van $ 112,50 USD/maand naar $ 50 USD/maand
  • Limieten voor het verzenden van e-mails en belminuten verhogen
  • Gratis betaalde functies aanbieden, zoals vergaderingen, offertes, e-sign & 1-1 video
  • Het aanbieden van commissievoorschotten voor oplossingspartners

En nog een heleboel andere coole aanbiedingen.

Lab voor digitale marketeers

Waarschijnlijk de beste bron voor marketingadvies, Digitale marketeer biedt tot eind maart zijn betaalde lidmaatschap aan, genaamd DM Lab. Deze lidmaatschapsgemeenschap heeft meer dan 10.000 marketeers en oprichters, die allemaal samenkomen om die marketingdoelen te verpletteren.

Dus als je je marketinggame naar een hoger niveau wilt tillen, vergeet deze dan niet te pakken.

Slim passief inkomen

Pat Flynn uit Slim passief inkomen biedt een enorme bibliotheek met online zakelijke bronnen, waaronder een aantal podcasts, gidsen en zijn cursussen. De cursussen omvatten:

  • Begin vanaf nul: een winnend bedrijfsidee vinden en uw eerste klant binnenhalen
  • Bouw je eigen merk: een 5-daagse uitdaging om je merk en website te bouwen
  • 0-100 e-mailuitdaging: ga van 0-100 e-mailabonnees in 3 dagen

Pat Flynn staat bekend om het maken van een moord online, vooral via affiliate- en e-mailmarketing. Dus je moet zeker zijn geheimen leren kennen.

Brit.co

Wil je leren tekenen, illustreren, bewerken en andere creatieve dingen? Dan is hier goed nieuws. Brit.co biedt AL hun lessen gratis aan als je de code “SELFCARE” gebruikt tijdens het afrekenen. Ze hebben echt coole die er zijn die je niet wilt missen.

Maandag

Als u een non-profitorganisatie bent, kunt u gebruik maken van maandag compleet platform gratis. Je krijgt ook de nodige ondersteuning om dingen op te zetten en uit te voeren. Neem gewoon contact met hen op en pak uw lidmaatschap.

Luchttafel

Ideaal om je werk georganiseerd te houden, Luchttafel maakt hun pro-plannen gratis met absoluut geen tijdslimiet. Je kunt dit aanbod grijpen als je een student bent of een niet-politieke humanitaire groep die werkt aan COVID-19-hulpverlening.

  Hoe de Google Spreadsheets IF-functie te gebruiken

.@airtable is absoluut van onschatbare waarde geweest bij het organiseren van onze inspanningen om #MasksNow in de handen van iedereen die ze nodig heeft. @masksnoworg heeft onze vrijwilligersbasis de afgelopen dagen verdrievoudigd, en we zouden het niet kunnen doen zonder de tools die we hebben kunnen inzetten. Dank je!

— Joe Cooter (@jcooter) 29 maart 2020

Niet alleen dat, maar ze hebben ook hun zakelijke live training voor iedereen geopend.

Appian

Appian helpt u naadloos de gezondheid en veiligheid van uw medewerkers te beheren. Als reactie op de uitbraak bieden ze hun oplossing gratis aan voor iedereen, inclusief organisaties met meer dan 1.000 werknemers.

Gedurende deze tijd zou een dergelijke oplossing voor elk bedrijf meer dan handig zijn.

Calendly

Een krachtige en veelzijdige planningssoftware, Calendly biedt momenteel gratis Zoom- en GoToMeeting-integraties om iedereen te helpen verbonden te blijven, zelfs op afstand. Als u een Calendly-gebruiker bent geweest en deze integratie wilde hebben, moet u hier nu meteen gebruik van maken.

Werkplek

Werkplek is een geweldige oplossing van Facebook waarmee je kunt samenwerken met teams en de workflow enorm kunt verbeteren. Gewoonlijk beginnen de prijsplannen van Workplace vanaf $ 4 / maand / gebruiker, maar momenteel bieden ze hun geavanceerde abonnement 12 maanden gratis aan hulpdiensten en overheidsorganisaties.

Freshworks

Voor de komende zes maanden, Freshworks biedt zijn tools voor klantbetrokkenheid, Freshchat en Freshcaller, gratis aan kleine bedrijven met minder dan 50 werknemers. Met deze tool kunt u gemakkelijk vanuit huis werken met uw medewerkers en uw normale workflow voortzetten.

Mailchimp

U kunt een gratis standaardaccount krijgen op Mailchimp als u een in aanmerking komende groep bent die tot en met 30 juni 2020 kritieke volksgezondheidsinformatie over COVID-19 verzendt. E-mailmarketing is echt essentieel om uw bedrijf te laten groeien, en dit is misschien wel de juiste kans om hiervan te profiteren.

Moz Academie

Met meer dan 15 SEO-cursussen, Moz Academie stelt alles gratis ter beschikking. Log gewoon in of meld je gratis aan en gebruik de code “wegotthis” tijdens het afrekenen om de aanbieding te verzilveren. SEO is nog steeds supergroot in marketing, en als je er mee worstelt, moet je deze pakken.

Ahref Academie

Ahref Academy’s cursus genaamd Blogging for Business is voor een beperkte tijd gratis beschikbaar. Deze cursus laat je zien hoe je je blogpost met 100.000 maandelijkse bezoekers kunt laten groeien en ze kunt veranderen in betalende klanten. Het is meer dan 4 uur lang en werd geprezen door mensen als Brian Dean en Kyle Byers.

Codecademy

Als je een student bent, kun je grijpen Codecademy’s Pro-lidmaatschap en toegang tot een overvloed aan cursussen over onderwerpen als webontwikkeling, mobiele ontwikkeling en datawetenschap. Het mooie is dat je er de rest van het schooljaar toegang toe hebt.

  Binnenkaarten gebruiken op Google Maps

14 dagen scriptuitdaging

Als je regelmatig video’s uitrolt of van plan bent geweest, maar worstelt met het script, dan heet deze cursus 14 dagen scriptuitdaging is alles wat je nodig hebt. De normale prijs van deze cursus is $ 197, maar je kunt hem vanaf nu gratis krijgen. U hoeft geen creditcardgegevens in te voeren. Ga gewoon akkoord met social distancing en je bent klaar om mee te doen.

TechSmith

Je kunt grijpen TechSmith’s schermopnametool genaamd Snagit en ook hun samenwerkingsfeedbacktool genaamd Video Review gratis tot juni 2020. Hoewel gratis gebruik niet permanent zal zijn, kun je in deze maanden beter beslissen of deze twee tools goed voor je zijn of niet.

Facebook-beurzen

Bekend om altijd op te staan ​​in tijden van crisis, Facebook biedt $ 100 miljoen aan contante subsidies en advertentietegoeden voor maximaal 30.000 in aanmerking komende kleine bedrijven in meer dan 30 landen waarin ze actief zijn. Als u in aanmerking komt, kunt u het gebruiken om uw workflow sterk te houden, uw huur te betalen, noodzakelijke kosten te dekken, en zelfs meer klanten bereiken.

U kunt zich aanmelden op hun pagina en een melding ontvangen wanneer deze beschikbaar komt.

Zoho op afstand

Gratis tot 1 juli 2020; je kunt gebruiken Zoho op afstand om uw bedrijf draaiende te houden in deze situatie. Deze alles-in-één suite heeft web- en mobiele apps waarmee u naadloos kunt samenwerken, communiceren en meer gedaan kunt krijgen.

CXL

Als je je baan bent kwijtgeraakt of als je carrière negatief is beïnvloed door deze uitbraak, kom je in aanmerking om te grijpen CXL’s Growth Marketing Minidegree 12 weken gratis. Dit zal je helpen een veelgevraagde vaardigheid op te bouwen en een nieuwe externe baan te scoren.

Na voltooiing ontvang je een certificaat en kun je je vervolgens inschrijven voor andere cursussen als je dat wilt.

Conclusie

Met de wereldwijde lockdown is het gemakkelijk om uitstelgedrag te vertonen en je te laten meeslepen door thuis te blijven. Om dat te voorkomen en hopelijk meer te bereiken dan ooit tevoren, raad ik u ten zeerste aan de bovenstaande bronnen te gebruiken die geschikt zijn voor u.

gerelateerde berichten