3 Frozen Flame Server Hosting voor soepele gameplay

Als je een fan bent van fantasie-overlevingsspellen, dan zul je ook dol zijn op Frozen Flame, een episch fantasiespel dat zich afspeelt in de wereld van stervende draken.

Uitgerust met meerdere niveaus, functies en constante verbeteringen, zorgt deze game ervoor dat gepassioneerde gamers zich nooit vervelen in de gameplay. Het blijft de uitdagingen vergroten om de spanningsfactor van het spel onder controle te houden.

In tegenstelling tot andere fantasiespellen in de ruimte, gaat Frozen Flame een mijl vooruit door van het spel een geweldige gebruikerservaring te maken.

Het is echter altijd een goed idee om een ​​multiplayer-game als deze op een server te hosten om er optimaal van te genieten.

Dit bericht behandelt alles wat je nodig hebt over Frozen Flame en de beste serverhostingopties voor de soepelste gameplay.

Laten we er meteen in springen.

Inleiding tot Frozen Flame

Frozen Flame is een RPG-game voor overlevingsfantasie in een open wereld. Deze game is een mix van verkenning, overleven, intense missies en zoektochten. Je hebt teamwerk, planning en overlevingsinstincten nodig om de eindbazen in het spel te verslaan.

Het is ontwikkeld door Dreamside Interactive en wordt momenteel uitgebracht voor vroege toegang, die 12 maanden zal duren, waarna de ontwikkelaars het eindproduct zullen uitbrengen.

Gameplay

Je beleeft een episch fantasy-avonturenspel dat zich afspeelt in het magische land Arcana, dat ooit werd geregeerd door draken.

Het land wordt nu geteisterd door extreme weersomstandigheden en vervloekte wezens, geregeerd door de Faceless, verantwoordelijk voor deze staat van het land, ooit levendig, magisch en welvarend.

De Vlam is een magische krachtbron die je kunt gebruiken om je energie te gebruiken om je kracht op te bouwen om het op te nemen tegen de eindbazen in het spel.

In tegenstelling tot andere survivalgames, heeft Frozen Flame duidelijk gedefinieerde missies en doelstellingen in de competitie, waardoor nieuwe sterke punten worden ontgrendeld die je kunt gebruiken om bazen en monsters op je weg te verslaan.

Je moet niet vergeten dat overleven in dit spel niet het enige doel is – je zult de wereld moeten redden van monsters die de vloek over het land verspreiden.

Deze game biedt van nature een diepe rollenspelervaring samen met unieke verkenningen in het land.

Frozen Flame heeft 4 hoofdcomponenten die het voor iedereen onweerstaanbaar maken:

 • Vorm het lot van de wereld: jij bent een van de weinige mensen die gezegend is met de kracht van draken en de mogelijkheid heeft om de vloek te stoppen. Verzamel dus vaardigheden, middelen en bondgenoten om Faceless te verslaan, degene die verantwoordelijk is voor het verspreiden van de vloek.
 • Ontdek de kennis van de Ouden: je voorouders waren machtige wezens die dit land met geweldige vaardigheden hebben gevormd. Gebruik hun energie om kracht en kennis te vergaren, zodat je je pad kunt kiezen in deze game met een volledig ontwikkeld RPG-systeem.
 • Vernieuwde overlevingservaring: bouw een fort waarin je je middelen en bezittingen kunt opslaan tijdens verschillende missies. Het biedt jou en je gezelschap de broodnodige bescherming tegen strenge winters en ondersteunt je om te overleven tijdens ijskoude nachten.
 • Wijzig de regels: Als u een server host, kunt u de regels van het spel wijzigen om de spelervaring te verbeteren.
  9 beste Python-frameworks voor het bouwen van kleine tot bedrijfsapplicaties

Een van de coolste feiten over dit spel is dat het niet afhankelijk is van klassen om je personage te ontwikkelen. Je groei en ontwikkeling zijn afhankelijk van het aantal missies en missies dat je voltooit.

Je moet er rekening mee houden dat je in Frozen Flame rekening moet houden met de dag- en nachtcyclus van het rijk. De wezens zijn ’s nachts op hun maximale kracht, waardoor ze gevaarlijker en agressiever worden.

Je zult verschillende technieken moeten bedenken om je team en jezelf in veiligheid te brengen. Bovendien kun je met behulp van de Hotbar eenvoudig van het ene wapen naar het andere wisselen.

Doelstelling

Het belangrijkste doel van dit spel is om bondgenoten te vormen en bazen en wrede monsters te verslaan in een gevechtsrol van een derde persoon. Het speelt zich af in een vervloekt land en je zou de missie moeten voltooien zonder je leven te verliezen.

Je belangrijkste doel is om Citadel te bereiken, Faceless te bevechten en te voorkomen dat de vloek zich over het land verspreidt.

Met elke nieuwe wereld opent zich een nieuwe uitdaging, dus het is belangrijk om waar nodig de sterke punten van je teamleden te gebruiken en meer te ontwikkelen naarmate je verder komt in het spel.

Het is ook essentieel om de speurtochten en doelen met minimaal verlies te voltooien om de goede energie die nog in het rijk is te benutten.

Extra functies en missies

Deze game wordt geleverd met 3 verschillende multiplayer-modi:

 • Lokale coöp – voor maximaal 4 spelers
 • Privéserver – voor maximaal 10 spelers
 • Openbare server – voor maximaal 50 spelers
  7 beste plug-ins om betalingen op WordPress-sites te accepteren

Hiermee kun je ook willekeurige uitdagingen in de zone aangaan die geen deel uitmaken van de hoofdzoektocht.

Het mooie van deze game is dat, aangezien het beschikbaar is voor vroege toegang, regelmatige bugfixes, verbeteringen en updates doorlopende processen zijn op basis van de feedback van huidige gebruikers.

systeem vereisten

Nu je bekend bent met het spel, laten we de minimale systeemvereisten weten om het spel soepel op je computer te laten werken.

 • Bit: 64 bit
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: Intel Core i-5 2310/AMD FX – 6300
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970/ATI Radeon R9-serie
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 10GB

Frozen Flame is momenteel alleen beschikbaar voor Windows-gebruikers en je kunt het downloaden via Steam Early Access.

Lees ook: Beste gratis games op stoom

Waarom is hosting nodig voor Frozen Flame?

Zoals eerder besproken, biedt Frozen Flame een onderscheidend voordeel aan spelers die de game spelen die op een server wordt gehost. Als je via een server speelt, kun je het aantal spelers in je team vergroten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over haperingen.

En het wordt nog beter: je kunt ook de regels van het spel wijzigen om gepersonaliseerde ervaringen voor je vrienden te ontwikkelen.

Je kunt een extra uitdaging creëren voor je aangepaste feest of een aangepast spel dat kan aanpassen hoe je het wilt spelen. Deze vrije tijd is geweldig voor het creëren van een uniek perspectief volgens uw voorkeur.

Hier zijn enkele extra voordelen van het gebruik van Frozen Flame serverhosting:

#1. Betere prestatie

Een van de grootste voordelen van Frozen Flame op een server is de soepele ervaring. Het helpt bij het verhogen van de laadsnelheid en elimineert vertragingen, zodat je het spel zonder enige frustratie kunt spelen.

Dit betekent ook dat je je angst om uit het spel te zijn kunt houden vanwege de lage connectiviteit.

#2. Verbeterde beveiliging

Serverhosting helpt u hackers, schadelijke software en corrupte bestanden te vermijden die u mogelijk op uw computer installeert. Bovendien beschermt het je tegen DDoS-aanvallen, die heel gebruikelijk zijn bij gaming.

#3. Toegewijde ondersteuning

Als je ergens vastloopt of als er iets misgaat, heb je een toegewijde ondersteuningsdienst die je 24×7 helpt. Ze kunnen je ook helpen je spelvoortgang te herstellen als je geen toegang meer hebt tot je account.

Laten we nu naar de beste Frozen Flame-serverhosting gaan die u kunt gebruiken voor de soepelste gameplay.

Overlevingsservers

Survival Servers is een van de meest vertrouwde hostingservices voor gameservers en je kunt er naadloos Frozen Flame op hosten.

  9 beste procesbeheersoftware om bedrijfsgroei te stimuleren

Het wordt vertrouwd door een grote community van gamers en wordt geleverd met een serverbeheerpaneel dat u kunt gebruiken om uw gameserver te configureren en aan te passen.

Het geeft je volledige FTP-toegang en stelt je in staat om op elk moment van locatie te wisselen. U kunt ook met één klik beheerders toevoegen, genieten van volledige databasetoegang op één plek en toegang krijgen tot spannende tools van derden om de ervaring te verbeteren.

Al hun hostingservers worden geleverd met DDoS-bescherming en directe installatie.

Citadel-servers

Je kunt direct een hostingserver opzetten met Citadel Servers en Frozen Flame spelen met de beste prestaties.

Enkele van de vele kenmerken van deze hostingservice zijn:

 • Server passlocking en kaart wijzigen
 • Geïntegreerde back-up
 • NVMe SSD-stuurprogramma ‘ s
 • Robuuste processors bedoeld voor hoge prestaties
 • Geplande serverscripts en back-ups
 • Verschillende beschikbare mods in hun nieuwste versies

Citadel-servers bieden netwerkdekking op ongeveer 18 locaties wereldwijd, waaronder Londen, Dallas, Tokio en Sydney.

GPORTAAL

Zwaaiend zijn weg naar de lijst is het officiële hostingplatform van het spel – GPORTAL. Hiermee kun je de server bij hen huren om Frozen Flame te hosten in een campagne voor maximaal 24 spelers online.

Het biedt 10 slots om het spel naadloos te spelen en heeft enkele van de beste functies van een hostingservice.

GPORTAL heeft DDoS-bescherming en 50 GB back-upruimte om je game en configuraties op te slaan. Je kunt ook schakelen tussen andere games met behulp van de Gamecloud-functie.

Als je verdwaald bent of vragen hebt nadat je de hostingservice hebt gekocht, kun je contact opnemen met hun 24×7 ticketassistentiesysteem om in een oogwenk hulp te krijgen. Alle servers die via deze dienst zijn ingesteld, kunnen direct online gaan zonder te wachten.

laatste woorden

Frozen Flame is een geweldige game die de sterke punten van veel games combineert om je een rijke game-ervaring te bieden in de wereld van avontuur, verkenning en fantasie. Het is een geweldig idee om de ervaring te verbeteren door het op een server te hosten om het volledige potentieel te benutten.

Bekijk vervolgens deze geweldige Barotrauma-serverhostingopties.

gerelateerde berichten