4 manieren om SMITE te repareren Kan geen verbinding maken met Steam

Smite is een gratis te spelen multiplayer online videogame voor derden. Bij het inloggen op het spel na het downloaden van Steam, ontvangen veel gamers het bericht SMITE Kan geen verbinding maken met Steam. Dit SMITE-probleem doet zich voor na het gebruik van Steam om de game te downloaden. De game geeft alleen aan dat SMITE geen verbinding kan maken met Steam na inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord. Veel spelers hebben dit probleem gemeld en het komt ook voor in andere games van hetzelfde Hi-Rez-bedrijf, zoals Paladins. Hier zijn verschillende werkbare oplossingen voor het probleem. Laten we ze allemaal afzonderlijk bekijken om op te lossen, kan het SMITE-probleem niet installeren

4 manieren om SMITE te repareren Kan geen verbinding maken met Steam

Hoewel de fundamentele redenen voor dit probleem bij veel mensen voorkomen, is er geen enkele oplossing voor het oplossen van alle problemen. Desalniettemin is hier een lijst met de meest voorkomende redenen:

  • De installatiemap van de game is verkeerd geconfigureerd. Dit zal de launcher doen denken dat de game helemaal niet is geïnstalleerd. De probleemoplosser van Hi-Rez kan hierbij helpen.
  • U kunt overwegen de Hi-Rez-service handmatig te verwijderen als deze niet goed werkt. Nadat je het spel hebt geopend, wordt het opnieuw geïnstalleerd en wordt het probleem hopelijk opgelost.

Methode 1: Installatiemap wijzigen

De game-installatiemap moet zich in een van de bibliotheekdirectory’s bevinden die je hebt opgegeven als je de game hebt geïnstalleerd met Steam in plaats van een stand-alone launcher. Je kunt de game-installatiemap wijzigen om het onvermogen van Smite om verbinding te maken met Steam aan te pakken. Om de probleemoplosser te gebruiken om de installatiemap van de game te wijzigen, volgt u de onderstaande stappen en lost u het SMITE-probleem op dat niet kan worden geïnstalleerd.

  Hoe de fout "Kan STEAM niet initialiseren" op PUBG oplossen

1. Druk op de Windows-toets, typ Steam en klik op Openen.

2. Ga naar het tabblad Bibliotheek in het Steam-venster en zoek naar Smite in de lijst met games die je bezit in de bibliotheek.

3. Selecteer de optie Spelen in het contextmenu dat wordt weergegeven wanneer u met de rechtermuisknop op het spel klikt.

4. Om naar Instellingen te gaan, klikt u op het tandwielachtige pictogram in de linkerbenedenhoek van het Smite-opstartvenster.

5. Wacht tot de Hi-Rez Game Support Diagnostic Tool is gestart nadat u op de knop Problemen oplossen hebt gedrukt.

6. Wijzig de spelinstallatiemap in de map die je hebt gebruikt om SMITE te installeren in de lijst met geïnstalleerde spellen. Het volgende is normaal gesproken het standaardpad.

C:Program Files (x86)SteamsteamappscommonSmite

7. Nadat je de wijzigingen hebt aangebracht, start je het spel om te zien of het probleem SMITE niet in staat is om verbinding te maken met stoom nog steeds wordt weergegeven.

Methode 2: Hi-Rez-service opnieuw installeren

Zoals eerder vermeld, is de corrupte Hi-Rez-service verantwoordelijk voor het onvermogen van Smite om een ​​Steam-installatie te vinden. Deze service kan soms niet succesvol worden geïnstalleerd op de computers van mensen, waardoor ze niets kunnen uitvoeren met hun Smite-installatie, wat resulteert in deze fout vanaf het begin. In bepaalde omstandigheden lijkt de service corrupt te zijn, in welk geval je hem moet verwijderen en de game hem zelf moet laten installeren. U kunt proberen de Hi-Rez-service te verwijderen en opnieuw te installeren vanuit de gamemap om het probleem op te lossen.

1. Nadat je de game hebt geïnstalleerd, ga je naar het tabblad Bibliotheek in het Steam-venster en zoek je naar Smite in de lijst met titels die je bezit.

2. Klik met de rechtermuisknop op het spel en selecteer Eigenschappen in het contextmenu dat wordt weergegeven.

3. Ga in het vak Eigenschappen naar het tabblad Lokale bestanden en kies voor Door lokale bestanden bladeren.

  Steam Autumn 2017 Sale: beste games voor één speler

4. Ga naar Binaries om toegang te krijgen tot het uitvoerbare bestand InstallHiRezService.exe.

5. Zoek Redist en dubbelklik erop.

6. Als de service al is geïnstalleerd, verwijder deze dan voorzichtig uit het uitvoerbare bestand. Als het nog niet is geïnstalleerd, doe dit dan voordat je het spel hervat.

Voordat het spel wordt gestart, moet het de Service installeren, dus controleer of je nu normaal kunt spelen.

Methode 3: Opnieuw uitvoeren Vereisten

De optie Re-run Prerequisites op Steam hielp sommige klanten bij het repareren van het Smite-probleem dat geen verbinding kon maken met Steam. Dit is een optie die verschijnt wanneer u Troubleshoot kiest in de Hi-Rez Game Support Diagnostic Tool in de instellingen van de game launcher. Je kunt het nu meteen uitproberen.

1. Dubbelklik op de Steam-snelkoppeling op het bureaublad.

2. Ga in het Steam-venster naar het tabblad Bibliotheek.

3. Zoek naar Smite in de lijst met titels die je bezit in de bibliotheek.

4. Wanneer u met de rechtermuisknop op het spel klikt, biedt het contextmenu de optie Spelen. Klik erop. Anders, als uw pc een SMITE-spelsnelkoppeling heeft, zoekt u deze op en dubbelklikt u erop.

5. Klik op het tandwielachtige symbool in de linkerbenedenhoek van het Smite-opstartvenster om naar Instellingen te gaan.

7. Wacht tot de Hi-Rez Game Support Diagnostic Tool begint nadat u op de knop Problemen oplossen hebt geklikt.

8. Zoek en kies de optie Vereisten opnieuw uitvoeren onder aan het venster.

9. Wacht tot het klaar is en start het spel opnieuw om te zien of het probleem met SMITE niet in staat is om verbinding te maken met Steam aanhoudt.

Methode 4: Smite opnieuw installeren

Als al het volgende niet wordt opgelost, kan het Smite-probleem niet worden geïnstalleerd, dan moet u de game mogelijk opnieuw installeren. Het laatste wat je moet doen is de game opnieuw installeren, maar het goede nieuws is dat alles op je Steam-account is opgeslagen, dus je hoeft niet opnieuw te beginnen. Als je een behoorlijke internetverbinding hebt, zou je het spel in een mum van tijd opnieuw moeten kunnen laden en zou het probleem moeten verdwijnen. Deze eenvoudige handleiding is hier te vinden.

  Hoe de oude gebruikersinterface voor Steam Chat terug te krijgen

Optie I: Via Configuratiescherm

1. Druk op de Windows-toets, typ Configuratiescherm en klik op Openen.

2. Wijzig de View by > Category en klik vervolgens op Een programma verwijderen.

3. Klik met de rechtermuisknop op Smite-game en selecteer vervolgens de knop Verwijderen.

4. Bevestig eventuele keuzes en volg de instructies op het scherm die op het scherm verschijnen om het spel te verwijderen.

5. Download dan Smite van de officiële site.

6. Kies een platform waarvan je het spel wilt downloaden en installeer het door de instructies op het scherm te volgen.

Als alternatief kunt u SMITE opnieuw installeren vanuit de Steam-app, zoals weergegeven in de volgende sectie om het probleem met de SMITE-kan niet installeren op te lossen.

Optie II: via stoom

1. Start de Steam-app en ga naar het tabblad Bibliotheek.

2. zoek naar Smite in de lijst met titels die je bezit als je de game hebt geïnstalleerd.

3. Klik op beheren en selecteer vervolgens Installatie ongedaan maken in het contextmenu dat wordt weergegeven wanneer u met de rechtermuisknop op de game klikt.

4. Volg de instructies op het scherm en keur alle dialogen goed waarin je wordt gevraagd om je beslissing om de game te verwijderen te bevestigen.

5. Ga nu naar SMITE game in Steam Store en klik op de Play Game optie.

6. Kies ten slotte de locatie voor installatie en klik op Volgende om SMITE-game te installeren.

Controleer of SMITE Unable to connect to steam is opgelost.

***

We hopen dat je deze informatie nuttig vond en dat je het SMITE-probleem kon oplossen dat geen verbinding kon maken met Steam. Laat ons weten welke techniek voor jou het meest voordelig was. Gebruik het onderstaande formulier als u vragen of opmerkingen heeft.

gerelateerde berichten