4 moordmysteriespellen om te proberen

Casual gaming is er in veel verschillende vormen. Sommige mensen spelen games op hun telefoons en tablets, anderen spelen op consoles en weer anderen spelen eenvoudige browsergebaseerde games. In sommige gevallen worden populaire bordspellen omgezet in online spellen die gebruikers graag spelen.

Beste Clue-achtige online games

Clue is een bordspel met moordmysterie. Het lijkt misschien ingewikkeld om te spelen als je het voor het eerst probeert, maar het is vrij eenvoudig en leuk. Het spel heeft veel bewegende stukken. Als je op zoek bent naar online games die op Clue lijken, probeer dan het volgende.

  Hoe u uw geestelijke gezondheid kunt controleren met de tool voor klinische depressie van Google

Opmerking: Clue is een geregistreerd handelsmerk. Je zult spellen vinden die op Clue lijken, maar geen exacte replica ervan zijn.

1. Officiële aanwijzing op Steam

De officiële Clue-game is beschikbaar op Steam. Het is niet hetzelfde als het spel in je browser spelen, maar de Steam-versie is een getrouwe aanpassing van het spel.

Het spel is niet gratis. Het is momenteel beschikbaar voor $ 16,36 na een korting van 10%. Als je met vrienden wilt spelen, zullen ook zij de game op Steam (of een van de andere ondersteunde platforms) moeten kopen.

Je kunt ook willekeurige spelers online vinden om mee te spelen.

2. New York Mysteries: The Lantern of Souls

New York Mysteries: The Lantern of Souls is beschikbaar op Steam. Het is echter een moordmysteriespel, het speelt niet als een bordspel. In plaats daarvan is het bedoeld voor singleplayers. Je verkent verschillende locaties en vindt aanwijzingen om erachter te komen wie de moordenaar is.

  Hoe u contacten op uw iPhone of iPad kunt beheren en verwijderen

Deze game is een hoofdstuk in een reeks soortgelijke games. New York Mysteries: The Lantern of Souls kost $ 7.

3. Danse Macabre: Crimson Cabaret

Danse Macabre: Crimson Cabaret is een verzameling moordmysteriespellen op Steam. De game biedt gameplay die iets dichter bij die van een bordspel ligt. Je moet Parijs verkennen, aanwijzingen verzamelen en proberen niet zelf vermoord te worden. Het spel kost $ 5,49.

4. Misdaadgeheimen: Crimson Lily

Crime Secrets: Crimson Lily is beschikbaar op Steam en het is een combinatie van moordmysterie en verborgen object. Je zult merken dat het spel een beetje lijkt op dat van een bordspel, maar geen replica van Clue is, omdat er geen kaarten bij betrokken zijn. Het is singleplayer en kost $ 9,99. Als de prijs hoog lijkt, is het vermeldenswaard dat het spel een goede beoordeling heeft.

  Multi-layer SSD's: wat zijn SLC, MLC, TLC, QLC en PLC?

Conclusie

Moordmysteriespellen behoren tot het oudere genre in gaming. Bordspellen worden misschien niet zoveel gespeeld als vroeger, aangezien er nu betere platforms voor games zijn, maar het genre blijft populair. Je zult merken dat er tal van andere moordmysterie- en gevonden objectspellen op Steam zijn. Blader door de catalogus en deze lijst en je zult vast iets leuks vinden om te spelen.