47 Beste AI-partnerprogramma’s om geld te promoten en te verdienen

Een website, bedrijf of online winkel gaat een marketingovereenkomst aan die bekend staat als een partnerprogramma. Het betaalt een commissie aan een externe website, persoon of organisatie die bekend staat als een aangesloten of uitgever. Als gevolg hiervan worden verkeer en verkopen gegenereerd via aanbevelingen die zijn gemaakt door gelieerde ondernemingen.

Zowel retailers als affiliates kunnen winst maken via affiliate programma’s, omdat ze bedrijven de kans bieden om een ​​groter publiek te bereiken. Bovendien verbetert het de verkoopvooruitzichten en biedt het affiliates een manier om geld te verdienen door reclame te maken voor producten of diensten waar ze een passie voor hebben.

Werken met affiliates kan een win-win situatie zijn voor zowel handelaren als affiliates. In dit artikel bespreken we hoe partnerprogramma’s werken en wat de vereisten zijn om een ​​ideale partner te worden. Bovendien zullen we enkele van de beste AI-partnerprogramma’s vertegenwoordigen die u zullen helpen producten te promoten en meer winst te behalen.

Hoe de meeste aangesloten programma’s werken

De fundamentele processen die betrokken zijn bij de activiteiten van de meeste aangesloten programma’s zijn als volgt:

Deelnemen aan het programma: Wanneer een affiliate deelneemt aan het programma, krijgen ze een speciale affiliate-link of -code. De code kan worden gebruikt om reclame te maken voor de goederen en diensten van de handelaar.

Het product promoten: de affiliate promoot het product met behulp van de specifieke affiliate-link of -code die de handelaar verstrekt. Het promotiemedium kan de website, blog, sociale mediaplatforms, enzovoort zijn.

Monitoring en tracking: Het programma houdt de klikken en aankopen bij die zijn gedaan via de speciale link of code van de affiliate. Zo kunnen handelaren het succes van elke partner en de efficiëntie van het programma evalueren.

De affiliates betalen: Affiliates ontvangen een bepaalde commissie voor elke verkoop of conversie die plaatsvindt als gevolg van een affiliate-link of -code. Het commissiepercentage kan variëren, afhankelijk van de dienst waarvoor wordt geadverteerd en de handelaar.

Over het algemeen zorgen affiliate programma’s voor een relatie tussen verkopers en affiliates die voor beide partijen voordelig is. Affiliates kunnen geld verdienen door producten op de markt te brengen die ze vertrouwen, terwijl verkopers hun klantenbestand kunnen verbreden en de verkoop kunnen stimuleren.

Algemene vereisten om in aanmerking te komen als potentiële partner

De algemene voorwaarden om een ​​potentiële partner te worden, kunnen variëren op basis van het specifieke partnerprogramma. De volgende criteria zijn echter typerend:

  • Affiliates moeten online aanwezig zijn via een website, sociale media en blog om producten te promoten.
  • Moet een relevante doelgroep of fanbase hebben die overeenkomt met de doelmarkt en het doel van de handelaar.
  • Moet inhoud van hoge kwaliteit op hun site of online platform hebben die bezoekers met interesse zullen verwerken.
  • Moet een goede hoeveelheid verkeer hebben op hun site of online platform waar de aangesloten link effectief zal zijn.
  • Affiliates moeten bereid zijn om te voldoen aan de algemene voorwaarden van affiliates om vertrouwen en transparante communicatie tot stand te brengen.

Nu zullen we enkele van de beste AI-partnerprogramma’s verkennen waarmee u een flink aantal commissies kunt verdienen.

schaalnoot

Het partnerprogramma van Scalenut kan uw winstpotentieel maximaliseren via de alles-in-één oplossing. Het maakt SEO en copywriting eenvoudiger, wat de ontwikkeling van inhoud en marketinginspanningen verbetert. Affiliates krijgen levenslang een terugkerende commissie van 30% -40% na aanmelding op dit platform.

Jasper

Jasper helpt je bij het promoten van de trending nieuwe SaaS-tool en levert een unieke methode voor contentcreatie en copywriting. Zo kunnen uw volgers hun contentproductieproces transformeren en de beste content creëren. Door lid te worden van het Jasper-partnerprogramma, kunt u een uniek aanbod promoten bij uw doelmarkt en een levenslange terugkerende commissie van 30% ontvangen.

Begrip

Het partnerprogramma van Notion biedt mensen de kans om passieve inkomsten te genereren door productiviteitstools aan te bevelen aan hun vrienden en volgers. Aldus kunnen affiliates 50% van de totale genoemde betalingen verdienen zonder enige verdienlimiet. Bovendien biedt het platform extra voordelen aan de affiliates via het Lighthouse-programma en PartnerStack.

  Hoe Google Chrome-extensies in Microsoft Edge te installeren

Pictory

Het partnerprogramma van Pictory betaalt u een redelijk bedrag voor het aanbevelen ervan. U kunt deelnemen aan dit toonaangevende partnerprogramma en terugkerende inkomsten tot 50% ontvangen. Bovendien ontvangt u een gratis Forever Pictory Premium-lidmaatschap met een contante bonus van $ 1000, gewoon voor het doorverwijzen van echte klanten in uw gemeenschap.

Kopieer.ai

Copy.ai biedt een reeks krachtige marketingtools die kunnen worden gedeeld via het aangesloten programma. Als affiliate kun je links delen en ontvang je een commissie van 45% op ontvangen betalingen gedurende de eerste 12 maanden. Bovendien kunt u door deel te nemen aan dit programma het publiek helpen succes te behalen via tekst. Ai’s tools en laat hun bedrijf groeien.

AdCreative.ai

AdCreative.ai is een populair advertentieplatform dat zijn gebruikers een partnerprogramma aanbiedt. Affiliates kunnen van dit programma profiteren door reclame te maken voor de producten en klanten naar het platform te halen. Het platform biedt concurrerende verloningstarieven. Bovendien stelt het gebruiksvriendelijke dashboard affiliates in staat om hun inkomsten en campagnes in de gaten te houden.

Kafkai

Het partnerprogramma van Kafkai is precies wat je nodig hebt als je wat extra geld wilt verdienen als contentontwikkelaar of marketeer. Door uw publiek te vertellen over onze door AI aangedreven contentgenerator, kunt u levenslange commissies tot wel 50% ontvangen. Bijgevolg ontvangt u terugkerende commissies zolang uw klanten blijven betalen.

GetGenie

GetGenie is een door AI aangedreven virtuele assistent-service die een partnerprogramma aanbiedt waarmee u een terugkerende commissie van 30% kunt verdienen. Zo kun je met deze AI-hulp voor content en SEO in WordPress een passieve inkomstenstroom ontwikkelen. Door elke winstgevende verwijzing, ongeacht het lidmaatschapsplan of pakket, kunt u maandelijks tot $ 30 verdienen.

Hoofdkalk

Het Affiliate programma van Headlime biedt een commissie voor het promoten van hun producten. Het platform vereist niet dat aanvragers een website of blog hebben om deel te nemen aan het partnerprogramma. Elke nieuwe gebruiker die zich via uw link registreert, verdient u een commissie van 20%. Bovendien blijf je 20% betalen over alle volgende betalingen die ze doen.

Ontwerpen.Ai

Door u aan te melden voor het Designs.ai-partnerprogramma, kunt u de omvang van de gemeenschap van ondernemers, marketeers, bedrijven, freelancers en docenten vergroten. Van elke succesvolle verwijzing kunt u winst maken en uw netwerk uitbreiden met een commissie tot wel 25%. Als affiliate kun je verschillende door AI aangestuurde ontwerptools promoten voor het maken van logo’s, mockups en meer.

Grammaticaal

Grammarly biedt een eersteklas partnerprogramma als het gaat om de categorie onderwijs. De best presterende affiliates kunnen profiteren van de speciale voordelen van dit programma, waaronder incentives, hogere betalingen en uitzonderlijke deals. Bovendien krijgt u een hoger conversiepercentage van 20-30%, een activeringsbonus, prestatieprikkels en meer.

Naadloos.Ai

Het naadloze.ai-partnerprogramma biedt een genereus commissiepercentage van 40% op elke licentie die via een verwijzingslink wordt verkocht. Affiliates hebben toegang tot een verscheidenheid aan bronnen, waardoor het voor hen eenvoudiger wordt om direct geld te gaan genereren. Bovendien biedt het programma geavanceerde rapportagetools waarmee affiliates onderscheidende codes en URL’s kunnen ontwerpen die diepte-informatie en dashboards verzamelen.

Mooi.ai

Beautiful.ai is overgestapt van zijn partnerprogramma en is momenteel meer geneigd om rechtstreeks met klanten in contact te komen. Als u uw bedrijfsgegevens en doelgroepgrootte kunt verstrekken, zal het platform rechtstreeks met u samenwerken.

Shakespeare

Met het Shakspeare AI-copywritingplatform kunt u beginnen met het verdienen van een goed bedrag door een affiliate te worden. Met dit toonaangevende partnerprogramma kunt u tot 40% winst maken op elke aankoop die door een gebruiker wordt gedaan.

Bovendien krijgt u enorme ondersteuning en middelen om te floreren als een van de beste partnerprogramma’s online. Zo kunt u boeiende inhoud produceren die aansluit bij uw publiek.

Synthesie

Het Synthesia AI-videogeneratieplatform stelt u in staat om de partner te worden waar u groei kunt bewerkstelligen. U kunt een technologiepartner, een servicepartner en een aangesloten partner worden. Het partnerprogramma biedt een commissie van 20% op elke persoonlijke planbetaling die binnen de eerste 12 maanden wordt gedaan.

Fylm.ai

Met het partnerprogramma van het Fylm.ai-platform kunt u passief geld verdienen voor uw bedrijf door klanten door te verwijzen. U krijgt dus een vergoeding van 20% telkens wanneer een klant een Pro- of Team-abonnement koopt via uw verwijzingslink. Bovendien krijgt u een verwijzingsperiode van 60 dagen, hoge conversieratio’s, realtime rapportage, eersteklas ondersteuning en meer voor uw succes.

Warmbox

Warmbox is een e-mailoplossing die een aantrekkelijk partnerprogramma biedt. U kunt een terugkerende commissie van 30% krijgen op elk abonnement dat u hen helpt genereren. Het platform biedt toegewijde ondersteuning aan gelieerde ondernemingen en partners van elke omvang. Voor het promoten van hun service krijgt u premium bronnen en kunt u ook geld volgen en verdienen

  10 apps/tools om uw nieuwe hoofdtelefoon te testen

Deepbrain-AI

Door de videogenerator van Deepbrain AI Studios aan uw publiek voor te stellen, kunt u snel tot 30% commissie verdienen dankzij hun partnerprogramma. Ze bieden een aantrekkelijk partnerprogramma met het potentieel om elke maand $ 10.000 op te halen. Als gevolg hiervan kunt u passief geld verdienen door bezoekers aan te trekken via blogs, PR op sociale media en campagnes voor productpromotie.

Snelschrijven

Met behulp van het partnerprogramma van Speedwrite kunnen gebruikers geld verdienen door de AI-schrijftool te promoten. het biedt een inkomstenaandeel van 30% voor elk abonnement dat wordt gegenereerd via zijn speciale gelieerde link. bovendien biedt het real-time commissie- en verkoopmonitoring en een koekjeslevensduur van 30 dagen.

Spreekai

Speakai biedt zijn gebruikers een van de beste transcriptie- en taalkundige intelligentieplatforms. Daarom kunt u een commissie van 25% verdienen door gratis deel te nemen aan het partnerprogramma en zijn diensten te demonstreren. Daarmee krijgt u ook een cookievenster van 60 dagen om uw publiek om te zetten in klanten.

Neuroflash

Word lid van het Neuroflash-partnernetwerk om zijn magische tool voor het maken van inhoud te promoten. Als gevolg hiervan kunt u levenslang een herhaalde commissie van 35% krijgen, inclusief een koekje van 60 dagen. Met het gebruiksvriendelijke dashboard kunt u altijd op de hoogte blijven van de mogelijkheden van dit platform.

Bit.ai

Bit.ai helpt bedrijven geavanceerde geïntegreerde documenten te maken waarin teamleden kunnen samenwerken. Met het partnerprogramma van dit platform kunt u tot 25% commissie verdienen op elke verkoop. Daarom kunt u lid worden van het aangesloten netwerk, uw salaris controleren en uw aangesloten activiteiten volgen.

Onmiddelijk

Iedereen kan lid worden van het AtOnce-platform en de nieuwste SAAS-tool promoten. Het biedt levenslang een levenslange commissie van 30% per verkoop. Bovendien kunt u via de affiliate-link een exclusieve deal van 100.000 bonuscredits aan uw publiek aanbieden.

Writesonisch

Met het partnerprogramma van Writesonic kunt u een terugkerende en haalbare inkomstenstroom creëren. Het biedt een levenslange commissie van 30% wanneer iemand een Writesonic-premie koopt via uw aangesloten link. U promoot hoogwaardige AI-schrijf- en beeldgeneratietools en verdient zonder enige beperking.

Blader door AI

Meld u aan voor het Browse AI Affiliate-programma en ontvang een levenslange beloning van 20% voor elke transactie die wordt voltooid door consumenten die u aanbeveelt. Bovendien kunt u uw publiek 10% korting geven en uw inkomsten verhogen. Verdien een levenslange en onbeperkte commissie, die begint bij $ 40 en oploopt tot $ 1000 per maand.

Elk woord

Anyword is een van de toonaangevende copywriting-platforms waarmee u commissie kunt verdienen door zijn creativiteit te laten zien. U kunt kiezen uit twee commissieplannen en tot $ 1.149 verdienen voor een enkele conversie. Voor elk abonnement en elke verlenging krijgt u een commissie van 40% en krijgt u extra op jaarabonnementen.

Kleine kans

Door lid te worden van het effectieve affiliate netwerk van Longshot, krijgt u de kans om tot wel 60% levenslange commissie te verdienen. U krijgt dus voordelen via deze geweldige SEO AI-tool voor het schrijven van inhoud en krijgt lucratieve commissies. Ontvang 40% voor 20 aanmeldingen, 50% voor 21-50 aanmeldingen en 60% voor 50+ aanmeldingen.

Tekstcortex

Textcortex biedt een levenslange commissie van 30% via zijn partnerschap of partnerprogramma. U kunt dus samenwerken met hun platform en de meest gevraagde AI-tool promoten om content te genereren met 70% minder inspanning. Bovendien kunt u uw jaarinkomen verhogen met 10 verwijzingen.

Smartlead

Met het Smartlead-partnerprogramma kunt u extra geld verdienen door de gerenommeerde AI-verkooptechnologie en -hulpmiddelen te delen. U kunt eenvoudig een terugkerende maandelijkse commissie van 15% verdienen door deze te delen via een aangesloten link. U hoeft zich geen zorgen te maken over het krijgen van klanten, aangezien het al overal klanten heeft.

Windsor.ai

Verdien commissie via abonnementsaankopen van windsor.ai via doorverwijzingen van partners. Het is een ideaal programma voor bloggers, bloggers, webmasters, digitale marketeers, sprekers, marketingbureaus, trainers en meer. U krijgt een terugkerende commissie van 20%, vroege updates over de nieuwste productlanceringen, promotierechten en een geweldig maandelijks inkomen.

Vuurvliegjes.ai

Het Fireflies-partnerprogramma is gepersonaliseerd om zijn partners en gelieerde ondernemingen ten goede te komen. Als u een sterke zakelijke aanwezigheid heeft, kunt u gemakkelijk profiteren via terugkerende commissies en het behalen van doelen. Bovendien geeft het meerlagige partnerprogramma u verschillende winstbedragen op verschillende niveaus.

Trinka

Trinka geeft je de mogelijkheid om deel te nemen aan het partnerprogramma en veel geld te verdienen. Het betaalde abonnement levert u een commissie van 25% op. Het heeft ook een geweldige conversieratio, apparaattracking, een cookievenster van 90 dagen, een early bird-beloning en geweldige ondersteuning voor partners.

  Fix Forza Horizon 4 kan niet deelnemen aan sessie op Xbox One of pc

Shopia

Shopia biedt een groeiend netwerk van gelieerde ondernemingen om zijn snelst groeiende AI-schrijfplatform te promoten. Ontvang een levenslange terugkerende commissie van 30% door Shopia via gelieerde links te delen met uw publiek. Je publiek krijgt ook 20% korting op eventuele premium abonnementen.

Hypotenusa

Hypotenuse biedt een partnerprogramma waarmee u commissie kunt verdienen en het publiek ook helpt bij het maken van hoogwaardige inhoud. Affiliates kunnen levenslang een commissie van 30% verdienen door hun service te delen via affiliate links.

Murf.AI

Door lid te worden van het aangesloten netwerk van Murf, kunt u gedurende 24 maanden een terugkerende commissie van 20% op elke klant verdienen.

Murf-platform biedt een eenvoudige methode voor het maken van voice-overs en het genereren van winst. Bovendien krijgt u volledige affiliate-ondersteuning, aangezien er voldoende bronnen en handleidingen beschikbaar zijn.

Podcastle

Het affiliate-programma van Podcastle biedt mooie affiliate-inkomsten voor het doorverwijzen van hun op AI gebaseerde audio- en videotools. U kunt eenvoudig uw verwijzingen en conversieratio’s volgen en toegang krijgen tot hun premium tools. Er is geen speciale vereiste om lid te worden van hun partnerprogramma

Lalal.AI

Lalal.AI biedt een partnerprogramma om winst te maken via zijn next-gen stoomsplittechnologie. Elke aankoop levert u dus 30% inkomsten op als commissie. Alle betalingen worden bijgehouden via gelieerde links en cookies.

Diepe kunsteffecten

Deep Art Effects is een succesvol videobewerkingsplatform dat gebruikmaakt van AI en deep learning. Het biedt de keuze tussen twee aantrekkelijke partnerprogramma’s. De eenmalige commissie omvat een verwijzingsperiode van 120 dagen en een commissie van 25% op elke verkoop. Aan de andere kant wordt een levenslange commissie geleverd met een commissie van 10% op verkoop en herabonnement en dezelfde verwijzingsperiode.

Fliki

Deelnemen aan het Fliki-partnerprogramma is gratis en u hebt geen abonnement of betaald account nodig om lid te worden. Door 25 betalende gebruikers door te verwijzen, krijgt u $ 250, 50 betalende gebruikers $ 500 en 100 betalende gebruikers $ 1000 naast commissie.

Acobot

Het Acobot.ai-platform betaalt u een levenslange commissie van 50% voor het binnenhalen en betalen van klanten. Het biedt een cookievenster van 90 dagen en u ontvangt betalingen voor elke aankoop die via uw verwijzing wordt gedaan.

Mentum

Mentum.ai biedt een geweldige kans voor bedrijven om commissies te verdienen door een reeks tools voor bedrijfsgroei te promoten. Als affiliate kun je 70% terugkerende commissies verdienen op alle verkopen van Mentum.ai. Bovendien verdien je levenslange commissies op je bestaande en toekomstige verkopen.

CrawlQ.AI

CrawlQ.ai, de tool voor contentautomatisering, biedt een partnerprogramma voor degenen die verkeer kunnen genereren en converteren. Nadat u zich heeft aangemeld als affiliate, kunt u profiteren van elke succesvolle verwijzing en anderen naar het platform aanmoedigen. Het biedt een terugkerende commissie van 30% tot het eerste jaar van de abonnementsverkoop.

LinkWhisper

Met het LinkWhisper-partnerprogramma kunt u tot 30% verdienen voor elke betaling en abonnementsverlenging. Het biedt gedetailleerde inkomstenrapporten voor partners die uw lopende en betaalde commissies visueel weergeven. Bovendien kunt u snel alle verwijzingsactiviteiten bekijken en ook aangepaste partner-URL’s genereren.

Beschrijf

Door partner van Descript te worden, kunt u geld verdienen door hun robuuste bewerkingstools te promoten.

Het Descript-programma is eenvoudig en gratis om mee te doen, waar je een terugkerende commissie van 15% kunt verdienen voor elke professionele abonnee. U kunt een speciale partnerlink maken en delen en deze op uw favoriete kanalen plaatsen, zoals YouTube, Instagram en meer.

AI-kunstwinkel

AI Art Shop werkt samen met GoAffPro, dat een partnerprogramma aanbiedt waarmee u als partner 15% commissie kunt verdienen. Bovendien krijg je een kortingsbon van 5% op de producten van dit platform die je kunt delen met je affiliate-link. Bovendien kunt u het geavanceerde dashboard gebruiken om uw prestaties, verwijzings-URL en uitbetalingen te volgen.

StoryLab.ai

StoryLab.ai, een partnerprogramma voor het genereren van marketingteksten, biedt een levenslange terugkerende commissie van 20%. Het wordt ook geleverd met 90 dagen cookie-tracking, een uitbetalingsdrempel van $ 25, een enorm klantenbestand en een conversieratio.

Overtreffen

Met Outranking kun je het platform promoten via de affiliate-link en geld verdienen als een professional. U kunt een terugkerende commissie van 25% krijgen door uw affiliate-link te delen via actieve klanten. Bovendien zijn aankopen via gelieerde links 60 dagen geldig.

Conclusie

Onze uitgebreide lijst bevat een breed scala aan platforms die AI-aangedreven tools bieden voor verschillende industrieën. Daarom kunt u lid worden als affiliate, reclame maken en geld verdienen via sectoren als marketing, schrijven, ontwerpen en meer.

De vereisten en commissiestructuren kunnen echter per platform verschillen. Daarom raden we u aan de algemene voorwaarden grondig te begrijpen voordat u lid wordt en de producten promoot.

U kunt ook de beste aangesloten netwerken verkennen om lid te worden en geld te verdienen.