5 beste AI-spraakgeneratoren voor zakelijk en persoonlijk gebruik –

Er zijn veel AI-spraakgeneratoren die u kunt gebruiken voor uw zakelijke of persoonlijke gebruik. Maar sommige zijn beter dan andere.

Dit artikel leidt u door vijf AI-spraakgeneratoren die momenteel de beste op de markt zijn.

We vertellen je ook welke tool het beste bij je past.

Murf

Met Murf kun je stemmen produceren voor een breed scala aan gebruiksscenario’s. Of het nu de stem van een auteur is of een voice-over voor een presentatie, Murf heeft alles in huis.

Met de tool kun je kiezen uit meer dan 110 stemmen in meer dan 15 talen. Sinds de lancering is Murf op een missie geweest om zijn gebruikers een audiocreatiekwaliteit op studioniveau te bieden terwijl ze thuis zitten.

Functies

De geavanceerde AI-stemmen die Murf heeft, zijn bijna niet te onderscheiden van een menselijke stem.

Je kunt een stem kiezen uit 19 verschillende talen. Het platform wordt geleverd met een kwaliteitstesttool voor voice-overs die u zelfs met een gratis abonnement kunt gebruiken.

Murf heeft stemmen met meerdere accenten voor talen als Engels, Spaans en Portugees.

Met Murf kunt u:

Enkele van de use-cases zijn:

 • AI-voice-over
 • Voice-overvideo
 • Stemvervormer
 • Stembewerking
 • Voice-over presentatie
 • E-learning voice-over

Als het gaat om het stylen van je voice-overs, is Murf een van de beste omdat je:

 • Voeg nadruk toe aan specifieke woorden om luisteraars op te laten letten
 • Pas de toonhoogte en snelheid van voice-overs aan de situatie aan
 • Las pauzes in waar nodig

Om je stem perfect te synchroniseren met video via Murf Studio, kun je voor elke scène in de video een apart audioblok maken. Hetzelfde kan worden gedaan in het geval van een presentatie.

U kunt gebruikmaken van de ruisonderdrukkingsfuncties van Murf om eventuele storingen in uw omgeving te dempen en een stille opnameomgeving te creëren.

Met de AI-stemwisselaar van Murf kun je je audio omzetten in een bewerkbaar script. Of upload een script rechtstreeks in de Murf-studio als je het al klaar hebt.

Met de tool kunt u ook pauzes verwijderen en toevoegen, woorden verwijderen die u niet wilt en de stroom van het script verbeteren.

  7 Trusted Weather API-oplossing voor uw slimme producten

Een functie die Murf een voorsprong geeft op andere tools, is dat je je stem kunt veranderen om nieuwe stemmen te genereren. Deze functie is handig als je meerdere stemmen in een video nodig hebt, maar niet over meerdere stemacteurs beschikt.

Gebruik Murf om geld en tijd te besparen.

Met de tool kunt u ook voice-overs toevoegen aan uw PowerPoints in Microsoft en Google. Voer gewoon het script in voor uw presentatie en kies stem- en stemstijlopties.

U kunt uw stemmen in slechts vijf stappen laten inbedden in video’s, presentaties en cursussen.

Je krijgt een gratis abonnement waarbij je toegang krijgt tot alle AI-stemmen die Murf te bieden heeft, 10 minuten spraakgeneratie en 10 minuten transcriptie.

U kunt uw video’s delen/linken, maar u kunt ze niet downloaden in het gratis abonnement.

Om premiumfuncties te ontgrendelen, kunt u zich aanmelden voor betaalde abonnementen.

Lovo.ai

Lovo.ai is een bekroonde, op AI gebaseerde spraakgenerator en tekst-naar-spraak-platform. Het is het robuuste en gemakkelijkst te gebruiken platform dat stemmen produceert die lijken op de echte menselijke stem.

Het kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt, zoals podcasts, virtuele assistenten, videovertelling, enz. Het is gemakkelijk om de video te dubben door extra geluidseffecten en achtergrondmuziek te integreren.

Lovo.ai heeft een breed scala aan stemmen geleverd en bedient verschillende industrieën, waaronder entertainment, banken, onderwijs, gaming, documentaires, nieuws, enz., door zijn modellen voor spraaksynthese voortdurend te verfijnen. Hierdoor heeft Lovo.ai veel belangstelling gekregen van gewaardeerde organisaties op wereldschaal, waardoor ze zich onderscheiden als innovators in de spraaksynthesesector.

Deze geavanceerde technologie heeft het potentieel om een ​​revolutie teweeg te brengen in sectoren, waaronder de productie van audioboeken, marketing en reclame, klantenservice, interactieve voice response, film en films, videogames, animatie en nog veel meer.

U kunt kiezen uit meer dan 150 stemmen in meer dan 100 talen en meer dan 30 emoties met behulp van deze geavanceerde AI-tool. Lovo.ai is goed gepositioneerd om een ​​leidende rol te spelen bij het beïnvloeden van de ontwikkeling van spraaktechnologie naarmate de vraag naar interessante digitale inhoud toeneemt.

Functies

 • Gedetailleerde controle voor professionele producenten.
 • ’s Werelds grootste bibliotheek met stemmen van meer dan 400 stemmen met verschillende stijlen.
 • Versnel uw workflow 10x met een snelle productie-engine.
 • Voeg non-verbale tussenwerpsels toe om het natuurlijker te laten klinken.
 • Snelheidsregeling voor specifieke tekst of voor het hele script.
  Honeypots en Honeynets in Cybersecurity uitgelegd

Dit gebruiksvriendelijke, feature-rijke platform helpt professionals en bedrijven om op tijd en binnen budget betrouwbare, eersteklas resultaten te produceren. U kunt het gratis gaan gebruiken en voor meer functies kunt u kiezen voor de premium-editie.

Speel.ht

Play.ht is een platform met meer dan 570 AI-stemmen in 80 verschillende talen. Het platform wordt vertrouwd door meer dan 7000 gebruikers en teams van elke omvang wereldwijd. Het biedt AI-spraakgeneratie en realistische tekst-naar-spraak (TTS).

Functies

Hier zijn enkele van de functies die u ontgrendelt met de stem-AI-generator van Play.ht:

 • Maak direct audio van hoge kwaliteit en download deze in MP3
 • Krijg commerciële rechten voor alle gemaakte audio zonder extra kosten
 • Ontvang uitzendrechten voor het gebruik van gegenereerde stemmen in podcasts, audioboeken, blogs, enz.
 • Herzie de audio totdat u tevreden bent met de kwaliteit ervan
 • Krijg meer dan 100 realistische stemmen om berichten over te brengen

U kunt interpunctie en uitspraak van belangrijke woorden in uw script aanpassen om de kwaliteit van uw werk te verfijnen.

Met de tool kun je zelfs voor elk onderdeel van het script een andere toon instellen.

Play.ht heeft een eigen cloud waarin je audiobestanden veilig worden opgeslagen. Met het platform kunt u deze audiobestanden importeren in MP3- en WAV-indeling.

U krijgt ook een widget – tekst-naar-spraaklezer die u kunt insluiten in uw blogs en websites.

Play.ht begint met een abonnement dat je $ 19/maand (maandelijks betaald) en $ 14,25/maand (jaarlijks betaald) kost.

Het heeft een gratis abonnement dat toegankelijk is wanneer u zich aanmeldt, maar het is minimaal. Je kunt er alleen de basisfuncties mee testen. Upgrade je abonnement om zijn volledige kracht te ontketenen.

Clipchamp

Clipchamp heeft verschillende use-cases, waaronder een tekst-naar-spraakgenerator. Het is een tool waarmee je woorden kunt omzetten in voice-overs.

De tool heeft 170 unieke stemmen in 70 verschillende talen, elk afzonderlijk geselecteerd door het team van Clipchamp.

De soorten AI-stemmen die u met Clipchamp krijgt, zijn:

 • Vrouwelijk
 • Mannelijk
 • Neutrale

Deze stemmen zijn verspreid over verschillende talen, leeftijden en accenten.

De tool wordt geleverd met een snelheidsregeling. U kunt het tempo van elke zin afzonderlijk instellen volgens uw behoeften.

De tool wordt geleverd met drie betaalde abonnementen. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je toegang tot het gratis abonnement waarmee je alleen video’s in 480p kunt maken. Om video’s van betere kwaliteit te krijgen, moet je upgraden naar een betaald abonnement.

  PSU testen met multimeter

Lijken.AI

Resemble.ai is een compleet pakket voor het genereren van stemmen met verschillende use cases en elementen. Het is een prijzige tool, maar effectief als u flexibel bent met uw budget en geen concessies wilt doen aan de kwaliteit.

Functies

Met de tool kun je je eigen stem maken in AI (voice cloning) en heeft een enorme database met vooraf gebouwde AI-stemmen om te gebruiken.

Het heeft ook een API die u kunt gebruiken om onbewerkte audio te importeren of om een ​​geheel nieuwe stem te maken.

Resemble.ai kan worden geïntegreerd met bijvoorbeeld Aircall, Unity en TikTok. Dit geeft u een scala aan use-cases voor de tool en uw product.

Met de Localize-functie van de Resemble kunt u uw stem uploaden of opnemen en deze in andere talen dubben.

Met Resemble Fill kunt u de bestaande spraak bewerken en persoonlijker maken.

De website maakt de prijs van de tool niet in detail bekend. Het toont alleen de kosten van het instapplan. In tegenstelling tot andere tools in deze lijst, brengt het Entry-plan van Resemble u in rekening per tekstteken dat u in stem verandert.

Dus als u 100.000 tekens gebruikt, moet u $ 30 per maand betalen; het gaat helemaal tot 1 miljoen tekens voor $ 480 / maand.

De tool wordt geleverd met twee abonnementen: Build en Enterprise, waarvan de prijzen verkrijgbaar zijn bij het Resemble-team.

Laatste woorden – Wat is de beste AI-spraakgenerator voor uw bedrijf?

De bovenstaande vijf stemgeneratoren zijn de beste in de huidige AI-spraakmarkt.

Maar verschillende bedrijven hebben verschillende behoeften. De kans is groot dat de tool die perfect is voor persoonlijk gebruik, niet geschikt is voor zakelijk gebruik.

Dus hier zijn de use cases die het meest geschikt zijn voor de bovenstaande tools.

Use CasesTool NameAI-Voice for Office of PersonalMurfAudioartikelen genererenPlay.htGebruik AI-stemmen in video’sClipchampFreelance en persoonlijk gebruikLovoAdvanced AI-Voice GenerationResemble.ai

We hopen dat het artikel u zal helpen bij het kiezen van een geschikte tool voor uw bedrijf en use case.

U kunt meer leren over hoe Voice Tech marketing in de toekomst zal beïnvloeden.