5 beste betalingsplatforms voor freelancers en bloggers

Als u freelance of blogger wilt worden, zult u te maken krijgen met buitenlandse klanten en meerdere valuta’s voor uw bedrijf accepteren.

Het bericht van vandaag gaat over de beste betalingsoplossingen voor bloggers en freelancers die het ontvangen van betalingen een stuk eenvoudiger voor u maken.

Dit bericht is een compilatie op basis van diepgaand onderzoek en de aanbeveling van enkele topfreelancers die deze platforms al hebben uitgeprobeerd en getest. Houd de lijst kort en toch illustratief; Ik zal het hebben over enkele van de betalingsplatforms die u zou moeten overwegen.

Dus laten we beginnen.

Verstandig

Wise is een internationale transferservice die relatief nieuw is op de markt. Wat uniek is aan TransferWise zijn concurrerende wisselkoersen, bewustwording van voorafbetalingen.

De tijd die TransferWise nodig heeft om een ​​betaling te verwerken, is een variabele factor, afhankelijk van valuta, landen, betalingsmethoden en bedrag.

Zodra u zich aanmeldt bij hun site, heeft u toegang tot een ingebouwde prijsconversie waar u de valuta voor zowel de afzender als de ontvanger kunt selecteren en het bedrag kunt invoeren. De live wisselkoerscalculator converteert het geschikte bedrag naar het land en de valuta van de ontvanger, past de kosten toe en geeft u een geschatte datum waarop de transactie moet worden voltooid.

Zo zie je maar, je weet alles van tevoren, en als je tevreden bent, kun je verder.

Als freelancer kun je ervoor kiezen om een ​​persoonlijke of zakelijke rekening te openen; het is jouw keuze. Maar wat je ook kiest, het is GRATIS! U kunt betalingen verzenden of ontvangen vanuit alle grote landen, waaronder de VS, India, China, het Verenigd Koninkrijk, enz. Als u in India bent gevestigd, zou het een geweldige optie zijn om een ​​USD te ontvangen en op zijn best in INR te worden betaald wisselkoers.

  Widgets toevoegen aan het startscherm van uw iPad op iPadOS 14

Trouwens, TransferWise lijkt te zijn 19 keer goedkoper dan PayPal.

Payoneer

Als u op zoek bent naar een alternatief voor PayPal, Payoneer kan een uitstekende optie voor u zijn. Wat Payoneer onderscheidt, is dat gebruikers met een paar klikken online betalingen kunnen ontvangen en doen, hun rekeningsaldo en zelfs de volledige transactiegeschiedenis kunnen volgen.

Payoneer heeft 3-5 werkdagen nodig om betalingen te verwerken en ondersteunt de volgende valuta’s.

 • Amerikaanse Dollar
 • EUR
 • GBP
 • CAD
 • AUD
 • Japanse Yen
 • CHN
 • CZK
 • PLN
 • WRIJVEN
 • VND

U kunt betalingen verzenden of ontvangen van een andere Payoneer-account of traditionele bankrekeningen. De kosten variëren en u kunt de details bekijken op hun vergoedingen pagina.

Revolut

Revolut heeft al meer dan 6 miljoen loyale gebruikers door geldtransacties eenvoudiger, probleemloos en binnen handbereik te maken. Om met Revolut te beginnen, downloadt u de app uit de iStore of GooglePlay Store, registreert u zich en opent u een account.

Als freelancer is het essentieel om bij te houden waar uw geld vandaan komt en waar het persoonlijk en professioneel naartoe gaat.

Revolut mobiele applicatie is netjes, snel en bijna alles wat je kunt doen binnen de app. Het is een van de beste die ik ooit heb gezien.

Met de zakelijke rekening van Revolut kunt u ongewenste wijzigingen in de naam van wisselkoersen, grensoverschrijdende overboekingen en andere soorten kosten die niemand van ons zich herinnert, kwijtraken en toch op de lange termijn een deel van ons geld verliezen.

Revolut speelt ook de rol van uw boekhouder en beheert uw account, zodat u meer tijd heeft om productief te zijn en te doen waar u goed in bent. Het handelt vakkundig tot 29 valuta’s af.

  De beginnershandleiding voor Google Presentaties

Streep

Streep is de oplossing voor het verwerken van betalingen voor bedrijven die voor hun inkomsten en winst afhankelijk zijn van internet. De functies die Stripe u biedt, zijn een slimme betalingspagina, aangepaste UI-toolkit, facturering, betalingsopties via kaarten, portemonnees, valuta, bankoverschrijving en meer.

U kunt ook de mobiele interfaces, autorisatie voor inkomstenoptimalisatie-optie, Stripe-radar, 3D-beveiliging en geschillenbehandeling gebruiken om allerlei frauduleuze situaties, financiële rapportage, geconsolideerde rapportage, boekhoudondersteuning en vele andere dergelijke moderne functies aan te sluiten.

De standaardtijd die Stripe nodig heeft om betalingen te verwerken is 5-10 werkdagen. Stripe is actief in meer dan 20 landen en handelt in meer dan 135 valuta’s.

PayPal

Deze lijst is niet compleet zonder PayPal.

Zoals velen van jullie misschien al weten, is PayPal een online betalingsservice waarmee je betalingen kunt accepteren en betaald kunt krijgen met totale efficiëntie en op een snelle en gemakkelijke manier. Met meer dan 270 miljoen gebruikers, verspreid over 200 landen en transacties in meer dan 26 valuta’s, is PayPal wereldwijd het meest geaccepteerde betalingsverwerkingssysteem dat super gebruiksvriendelijk is.

Het enige dat u hoeft te doen, is uw account in PayPal aan te maken en deze vervolgens te koppelen aan uw creditcard/betaalpas. Uw account moet dan binnen 48 uur worden geverifieerd. U kunt dan beginnen met het accepteren en verzenden van geld naar mensen in verschillende delen van de wereld, waar u ook bent.

In ruil daarvoor brengt het bepaalde kosten in rekening voor het verwerken van betalingen. Voor elke transactie die binnen de Verenigde Staten wordt gedaan, wordt 30 cent in rekening gebracht. Als u geld uit de VS ontvangt, brengt PayPal 2,9% van het totale bedrag in mindering. Als de transacties tussen andere landen worden uitgevoerd, bedragen de kosten 4,4%, samen met een specifiek percentage voor het betreffende land. De gebruikelijke tijd die PayPal nodig heeft om betalingen te verwerken is 3-5 werkdagen (za, zo en feestdagen uitgezonderd).

Enkele van de fantastische functies die PayPal biedt, zijn PayPal.Me, waar u uw link kunt maken met uw naam, foto, deze link kunt delen via sms, sociale media en e-mails met uw klanten.

U kunt aangepaste facturen maken, deze naar meerdere accounts verzenden, geplande facturen verzenden volgens de gewenste datum en terugkerende facturen verzenden, alle facturen volgen en volledige of gedeeltelijke betalingen accepteren. U kunt een betalingsverzoek ook rechtstreeks via e-mail delen. Uw klanten kunnen de betaling uitvoeren met hun eigen PayPal-rekening of via hun bankrekeningen, debet- en creditcards.

Conclusie

Dit zijn enkele van de meest populaire betalingsdiensten waar u voor kunt kiezen. Natuurlijk zijn er andere betalingsopties waar u naar kunt kijken, zoals Cash App, QuickBooks Online, Skrill, Venmo, Dwolla, Xero, Escrow, Western Union, Moneygram, Paymo, enz.

Er is dus geen tekort aan tools voor betalingsverwerking op de markt. Maar pas op voor oplichters die massaal naar deze platforms komen. Ik hoop dat dit artikel je helpt om je favoriete betalingsverwerkingssysteem te vinden en aan de slag te gaan met je freelance carrière.

Wil je een inleiding over freelancen? Bezoek de beginnershandleiding voor het starten van een freelancecarrière.

gerelateerde berichten