5 beste koolstofvezelportefeuilles met RFID-blokkerende technologie (editie van 2021)

Als je het afgelopen jaar net zoveel op YouTube hebt gesurft als wij, ben je waarschijnlijk meer advertenties voor Ridge Wallets tegengekomen dan je kunt tellen. De RFID-blokkerende portemonnees zien er zeker goed uit, maar zijn ze bestand tegen de hype en de marketingblitz die ze op de markt brengt?

In dit artikel zullen we kijken naar de Ridge portemonnee en enkele van de andere coole portemonnees voor jongens die de online marktplaats hebben verspreid. Hoewel er natuurlijk niets mis is met vrouwen die deze portemonnees gebruiken, is de doelgroep hier mannen, vandaar de titel.

Wat is een Carbon-portemonnee?

Maar voordat we de lijst doornemen, is het de moeite waard om te definiëren wat een koolstofportefeuille is. In wezen is een carbon portemonnee een lichtgewicht portemonnee met een sterke buitenkant die niet onderhevig is aan de gebruikelijke slijtage van traditionele portemonnees. Daarnaast is het minimalistische design en gewicht ideaal voor de moderne man die op zoek is naar iets strak, robuust en functioneel.

Wat is RFID-blokkerende technologie?

Simpel gezegd, er is een soort elektronische zakkenrollerij die RFID-skimming wordt genoemd. Mogelijk kunnen dieven die in uw nabijheid zijn uw kaart afromen zonder dat u het weet, en mogelijk uw geld en zelfs uw identiteit stelen!

De gegevens voor dit soort misdaad zijn op zijn best vaag, en sommige tech-experts denken dat het helemaal niet bestaat; uit een onderzoek van pymnts.com bleek echter dat fraude met niet-aanwezige kaarten tussen 2012 en 2016 was verdubbeld tot 1,4 miljoen kaarten alleen al in het VK! Aangezien kaarten met RFID-chips elke maand toenemen, denken we dat het in dit opzicht beter is dan genezen.

Beste koolstofportefeuilles voor heren

we hebben het harde werk gedaan voor jou om vijf van de beste koolstofvezel-portefeuilles te ontdekken die je vandaag op de markt kunt kopen, en hier zijn ze!

1. The Ridge Slim Minimalist

Hier is hij dan: de grote papa. Eén RFID-blokkerende koolstofportefeuille om ze allemaal te beheersen. Tenminste, dat is hoe hun meedogenloze marketing je doet geloven. Maar is de hype het waard? Hun marketing is zeker effectief geweest en heeft alleen al meer dan 6.400 recensies verzameld in de Amerikaanse Amazon-winkel, met een gemiddelde sterbeoordeling van 4,7.

  Snel zoeken en selecteren van mappen wanneer u een bladwijzer opslaat [Chrome]

Voordat we kijken naar wat u koopt met The Ridge Slim Minimalist, laten we eerst eens kijken naar het prijskaartje. Deze specifieke editie van The Ridge begint echter bij $ 75, maar een speciale “Burnt Titanium” -kleurvariant kan je meer dan $ 100 opleveren.

Maar het kan niet alleen marketing zijn, toch? Nee, hoewel een intensieve marketingcampagne op internet te danken is aan de populariteit van de portemonnee, de bergkam is niet alleen een merknaam; in feite hebben ze een trouwe aanhang die het bedrijf vaak prijst om zijn kwaliteit en bruikbaarheid. Er zijn ook twee aanvullende, maar even belangrijke aspecten die moeten worden aangepakt:

Er is een levenslange garantie op alle Ridge-wallets. Dit is enorm. Sommige bedrijven bieden een paar jaar garantie, maar het is iets anders om een ​​levenslange garantie te bieden op een product dat net zo intensief wordt gebruikt als een carbon wallet. Ze repareren alle kapotte onderdelen gratis. Dit alleen al is een dwingende reden om in één te investeren, maar er is ook een tweede component.

Fantastische klantenservice

De klantenservice van Ridge heeft lovende recensies ontvangen, die bekend staan ​​om de snelle verzending van producten en een vlotte klantenservice. We weten dat er niets is dat ervoor zorgt dat je een gat in gipsplaat wilt steken zoals een slechte klantenservice, dus we zijn erg blij om dit aspect te kunnen melden.

Al met al biedt Ridge een robuuste optie in een verscheidenheid aan kleuren om letterlijk een leven lang mee te gaan. We houden echt van de marineblauwe afwerking, maar alle afwerkingen bieden hun eigen unieke smaken.

2. ARW metalen geldclip portemonnee

ARW zijn experts in het maken van goedkope portemonnees die eruitzien als hypermoderne designerportemonnees. Deze RFID-blokkerende portemonnee is slank, licht en zeer modieus. Met een gewicht van slechts 2,1 gram is dit zelfs een van de lichtste portefeuilles van koolstofvezel die op de markt verkrijgbaar zijn.

Ondanks het ultradunne ontwerp past deze portemonnee nog steeds in 15 creditcards. Natuurlijk zijn we er vrij zeker van dat u geen 15 creditcards zult hebben (tenzij u een oplichter bent), maar het volstaat te zeggen dat u geen problemen zult hebben om al uw bankkaarten, gymkaarten, cadeaubonnen, zakelijke kaarten en elke andere kaart ter grootte van een portemonnee die je maar kunt bedenken.

  Hoe u gebruikersopties en registerinstellingen in Word kunt resetten

3. Gesmede koolstof door wijds kwaliteit

Een beetje verder in het budgetbereik (maar nog steeds veel waar voor je geld) is de Forged Carbon portemonnee van Widely Quality. Met honderden beoordelingen van gemiddeld meer dan 4,5 sterren, lijkt Widely Quality de perfecte balans te hebben gevonden tussen bouwkwaliteit en betaalbaarheid.

Oh, maar als je zou denken dat dit de zoveelste portemonnee is waarin niets zich van de rugzak scheidt, zou je het helemaal mis hebben!

Met drie verschillende opvallende ontwerpen op drie verschillende prijspunten, heeft deze RFID-blokkerende portemonnee ook een groot aantal functies, waaronder:

Afneembare geldclip
Een contactloze sleutel voor handgereedschap, die kan worden gebruikt om deuren te openen zonder het risico te lopen om mogelijk onreine oppervlakken in handen te krijgen
Een blikopener
Sleutel met 2 standen
Sleutel met 4 standen
fles dop opener
vlinder schroef moersleutel
mes rand
zaagblad schroevendraaier
mes rand
standaard schroevendraaier
richting hulpsleutel:
heerser
koord gat.

Het is bijna niet te geloven dat al deze functies in zo’n kleine portemonnee kunnen worden ingebouwd!

4. Savage Spartaanse tactische portemonnee

Sommige mensen willen ingetogen minimalisme, en dat is helemaal prima, maar sommigen van ons geven de voorkeur aan een beetje pit met hun portemonnee. Als je van een vleugje kleur in je portemonnee houdt, is de Savage Spartaanse tactische portemonnee zal het lukken.

Met een ontwerp van geborsteld metaal is de Savage Spartan Tactical Wallet zeker een van de coolste ontwerpen op deze lijst. Verkrijgbaar in blauw, zwart of rood, we kunnen niet anders dan onder de indruk zijn van de intensiteit en moderniteit van de robijnrode afwerking met contrasterende zwarte delen voor een perfect contrasterend kleurenschema.

Het is echter niet alleen het uiterlijk in het voordeel van deze portemonnee. Het wordt inderdaad geleverd met RFID-beveiligde technologie van “militaire kwaliteit”, en de constructie bestaat uit eersteklas aluminium en 304 roestvrij staal, wat betekent dat de portemonnee niet alleen wordt beschermd tegen draadloze aanvallen, maar ook tegen krassen en stoten die u in het dagelijks leven kunt tegenkomen.

Misschien wel het beste van alles is de presentatie. Het wordt geleverd met een luxe geschenkdoos voor dat extraatje, waardoor het een ideaal cadeau is voor de speciale man in je leven, of dat nu een vriend, vriend, echtgenoot, vader, zoon of elke andere mannelijke relatie is die je maar kunt bedenken. …

  Controleer of u een bril nodig heeft met deze online zichtkaart

5. Slanke koolstofvezel portemonnee voor heren

Soms wil je gewoon een redelijk geprijsde portemonnee die er mooi uitziet en niet na een week uit elkaar valt. Als dit je wat lijkt, dan hebben wij de perfecte keuze: de Slanke koolstofvezel portemonnee voor heren.

Gebouwd met hoogwaardige componenten en met tweevoudige beweging, is dit de portemonnee die u moet kiezen als u robuuste betrouwbaarheid boven alles stelt. Het beste van alles is dat u uw spaarvarken niet hoeft open te breken om deze kleine schoonheid te betalen. Bovendien, met een gewicht van slechts 2,5 gram, zult u nauwelijks merken dat u hem in uw zak hebt!

Het bedrijf achter de productie van de portemonnee, NTIE, heeft ook zijn geld verdiend door een tevredenheidsgarantie van twee jaar te bieden. Aangezien we hebben gezien dat standaard portemonnees voor een hogere prijs in slechts een paar maanden tijd uit elkaar vallen, betekent deze garantie echt dat de fabrikant er een hoge mate van vertrouwen in heeft dat u jarenlang zult genieten van de praktische bruikbaarheid van deze portemonnee.

Als je het zat bent om dikke portemonnees in broekzakken te proppen, zijn je jaren van lastige portemonnee-positionering voorbij dankzij dit slanke stuk machinaal bewerkte metaal. Deze portemonnee wordt ook geleverd in een geschenkdoos, wat betekent dat het ook een geweldige kousvuller zou zijn voor elke man in je leven die rondsjouwt met een dikke en versleten portemonnee waar hij de afgelopen 15 jaar mee rondsjouwde.

Conclusie

Het is belangrijk om op uw hoede te zijn voor bedrijven die bezuinigen op de productiekosten of misleidende beloften doen. Doe je huiswerk… lees niet alleen positieve recensies; probeer in plaats daarvan een brede dwarsdoorsnede van meningen te krijgen om een ​​betere beslissing te nemen.
Zoals Oprah ooit zei: “Uiteindelijk is alles wat je hebt je reputatie.” De meeste bedrijven (in ieder geval de goede) weten dit en ze zullen een stap verder gaan om ervoor te zorgen dat hun klanten 100% tevreden zijn.