5 bronnen om Pine-script te leren en Tradingview-indicatoren te maken

Pine Script is bedoeld om uw Tradingview-ervaring een boost te geven. Blijf zitten om bronnen te bekijken om het te leren.

Handelsweergave is een premium platformonafhankelijk grafiekplatform met toegang tot een aantal markten en beurzen.

Dit is geschikt voor zowel nieuwkomers als professionals om hun leven gemakkelijk te maken met handelen. Met een uitstekende beschikbaarheid van makelaars, is TradingView bevooroordeeld in de richting van de technische analyse van markttrends.

Maar handelen kan een uitdaging zijn zonder analysetools. En dat is precies waar aangepaste indicatoren in beeld komen. TradingView ondersteunt het maken van indicatoren met hun eigen PineScript.

Pine Script is een lichtgewicht programmeertaal exclusief voor Tradingview. Je kunt Pine Script leren zonder enige codeerervaring. Het zal je echter helpen om omhoog te schieten met eerdere blootstelling aan (Python-)programmering.

Het doel van Pine Script is om aangepaste indicatoren, strategieën en handelswaarschuwingen te creëren om een ​​voordeel ten opzichte van andere investeerders te behouden.

U vindt tal van indicatoren voor handelsweergaven die door andere gebruikers in Pine Script zijn ontwikkeld.

Deze vertelt u bijvoorbeeld over de hoogte- en dieptepunten in een door de gebruiker gedefinieerde tijdspanne:

Sommigen van hen zijn open-source scripts met code die beschikbaar is bij Tradingview bij elk dergelijk script.

  Een PDF-bestand converteren naar PowerPoint

Een van de meer complexe indicatoren, genaamd VADER, vertelt je over de koop- en verkooptrends in de markt:

Hoewel er nog veel meer aangepaste indicatoren op TradingView zijn, zou de meest voordelige door uzelf worden ontwikkeld met Pine Script.

Aangezien de taal een vereenvoudigde leercurve belooft, laten we eens kijken naar enkele bronnen om te beginnen.

TradingView PineScript-programmering

Deze Pine Script-cursus op Udemy is voor absolute beginners.

Beginnend met de basis, gaat de cursus verder met het ontwikkelen van aangepaste indicatoren, het combineren van meerdere indicatoren en leert u vaardigheden om TradingView premium-abonnementen te vermijden.

Bovendien helpt dit u bij het automatiseren van handelslogica en het instellen van handelswaarschuwingen om uw schermtijd te minimaliseren.

U kunt deze cursus volgen met een gratis TradingView account. Je krijgt ook levenslange toegang tot deze cursus en een certificaat van voltooiing aan het einde.

Pine Script-handleiding voor beginners

Pine Script-handleiding voor beginners is een gratis Pine leermiddel van de Art of Trading. U kunt echter ook migreren naar hun betaalde versies.

Zoals de naam al aangeeft, kan het u helpen uw Pine-vaardigheden vanaf de grond op te bouwen. Bovendien introduceert de eerste module programmeren voor de instapkandidaten, gevolgd door de Pine-fundamentals.

  Hoe HEIC-afbeeldingen op een eenvoudige manier naar JPG op een Mac te converteren

Deze basiscursus eindigt met het maken van een Pine Script op maat.

Tot slot kun je ook een korte versie van deze gratis cursus bekijken op YouTube.

PineScript-programmering

Deze premie PineScript-programmering cursus heeft 5+ uur aan videomateriaal met 50+ codevoorbeelden om u op weg te helpen met TradingView.

Deze regelmatig bijgewerkte module zal opnieuw nuttig zijn voor de niet-codeerders die hun eigen scripts proberen te ontwikkelen.

Na de basisbeginselen gaat de cursus verder met het behandelen van ingebouwde functies, variabelen en het maken van handelswaarschuwingen. Later ga je door met het maken van strategieën en plotten in PineScript.

En als je geluk hebt, kun je de cursus gratis krijgen, aangezien de auteur één abonnement per maand gratis weggeeft.

Pine Script cursus

Dit is een gratis, gedetailleerd op tekst gebaseerd PineScript-cursus van TradingCode.net.

Beginnend met de basisprincipes van Pine, gaat dit verder met TradingView-strategieën, verschillende soorten invoer, indicatoren, strategieën en scriptinstellingen, grafieken, tekenen, enz.

De technische analyse maakt een integraal onderdeel uit van de module, samen met de backtesting van de strategie. Ten slotte wordt de cursus afgesloten met lessen over geldbeheer.

Op het moment van schrijven waren er 25 hoofdstukken bestaande uit 211 lessen met meer dan 500 afbeeldingen om de afwezigheid van de video te compenseren.

  Teambeheer is eenvoudig met Teamwork-software

Pine-script (TradingView)

Dit is weer een zware tekst PineScript-cursus in de vorm van een enkel artikel. De cursus begint met de introductie, voordelen en alternatieven van Pine Script.

Daarna omvat de inhoud backtesting van de strategie, het instellen van handelswaarschuwingen, scriptaanpassing en het maken van aangepaste indicatoren.

Ten slotte is dit een introductiemodule die u kunt volgen zonder enige codeerkennis.

Conclusie

Het leren van PineScript is de beste manier om het maximale uit jezelf te halen. Bovendien is Pine ontwikkeld om meer te doen in minder, zodat elke beginner kan beginnen, zich kan ontwikkelen en anderen kan helpen waardevolle inzichten te verwerven.

Maar niet alleen dit, we hebben enkele crypto-handelsbots samengevat om uw crypto-investeringen op te starten en te automatiseren.

gerelateerde berichten