5 Skyrim Together Reborn Hosting Server voor soepele gameplay

Als je iemand bent die het Bethesda-game-universum op de voet volgt, zul je je bewust zijn van het wachten van gamers op een bepaalde multiplayer-game in hun lijst met games.

De gemeenschap nam het stokje in handen en besloot de code van Skyrim Together te herschrijven en baarde Skyrim Together Reborn.

Deze specifieke mod is de afgelopen 5 jaar actief in ontwikkeling geweest en wat je nu ziet is een volledige release van de langverwachte game – Skyrim Together Reborn.

In dit bericht zullen we het hebben over de nieuwe Skyrim-mod, het doel, de functies en hoe het je ten goede komt om er een hostingserver voor te krijgen.

Dus laten we er meteen naar toe springen en er meteen aan beginnen.

Inleiding tot Skyrim Together Reborn

Skyrim Together Reborn is een multiplayer-versie van het spel Skyrim Together. Je kunt het spel nu gratis downloaden en met maximaal 6-8 spelers spelen.

De plot van de game draait om het hoofdpersonage van de game – de Dragonborn, wiens enige doel het is om Alduin te verslaan en te doden, de wereldeter waarvan wordt voorspeld dat hij de wereld zal beëindigen.

⚠️ Opmerking: je hebt versies 1.6x – Skyrim Special Edition of Skyrim Anniversary Edition op Steam nodig om de mod te spelen, aangezien deze alleen op deze twee versies werkt. Als je versie 1.5x gebruikt, moet je je game updaten.

Gameplay

De gameplay van Skyrim Together speelt zich af in de Scandinavische landen Skyrim, de noordwestelijke provincie Tamriel, 200 jaar na de gebeurtenissen in Oblivion. Ga samen met je teamgenoten op een zoektocht om de wereldeter Alduin te verslaan en de wereld te redden.

Deze game, een van de giganten in de game-industrie, staat bekend om zijn spannende zoektochten, boeiende wereldgebouwen en verbluffende gevechten. Nu deze game beschikbaar is voor PvP, kun je ook samen met je vrienden op missie gaan.

Enkele van de vele dingen die je kunt doen in deze veelgeprezen game zijn:

 • Werk samen in teams om Alduin te verslaan
 • Ga op nieuwe missies en verken verschillende werelden
 • Houd regio’s als een team vast
 • Bouw je vaardigheden en teamsterkten op met de gemakkelijke pass-uitdaging

Je kunt ook naar de instellingen gaan en de PvP-modus inschakelen om met een medespeler te vechten. Je kunt ook de PvE-modus kiezen als je als team samen tegen vijanden wilt vechten.

  Corsair Scimitar-zijknoppen repareren werken niet

Het doel is om zoveel mogelijk regio’s te behouden, zoveel mogelijk vaardigheden te verwerven en zoveel mogelijk vijanden te verslaan zonder gedood te worden. Deze game heeft een chatfunctie om je te helpen in contact te blijven met andere spelers.

Een coole functie is de aangepaste mod-optie waarmee je je een weg kunt banen naar de top van de vijanden om je heen en de instellingen kunt aanpassen aan je voorkeuren.

Als je nog een stap verder gaat, kun je naar de serverinstellingen gaan en ervoor kiezen om te spelen met spelers die een vergelijkbare mod hebben als jij. Al met al zijn er veel mogelijkheden voor nieuwere functies en updates die in de toekomst zullen komen.

Doelstelling

Het belangrijkste doel van dit spel is om samen te werken met je vrienden en op avontuur te gaan op zoek naar de kwaadaardige Alduin en te voorkomen dat hij de wereld vernietigt.

Je voltooit samen verschillende missies en zoektochten in verschillende landen, dus het is belangrijk om de sterke punten van je teamleden te gebruiken en ze goed af te ronden.

Extra functies en missies

Omdat deze gemodificeerde game erg goed werkt met de Skyrim Special Edition, kun je genieten van dezelfde missies en functies + extra, waaronder:

 • Reflecties in de schermruimte
 • Nieuwe water- en sneeuwshaders
 • Geremasterde kunst en effecten
 • Dynamische diepte van het veld
 • Alle officiële add-ons – Dawnguard, Hearthfire en Dragonborn

Je kunt de pc-mods op consoles spelen. Dit betekent dat je naadloos nieuwe werelden, personages, bepantsering, wapens en omgevingen kunt ervaren.

Skyrim Together Reborn wordt ook geleverd met frequente beveiligingspatches en updates, wat bijdraagt ​​aan de aantrekkelijkheid van het spel.

systeem vereisten

Net als elke andere game heeft Skyrim Together Reborn enkele minimale systeemvereisten om de game soepel op je computer te laten werken. Laten we ze even bekijken:

 • Bit: 64-bits
 • Besturingssysteem: Windows 7/8.1/10
 • Processor: AMD Phenom II X4-945/ Intel Core i5-750
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 470 1GB/AMD Radeon HD 7870 2GB
 • Pixelschaduw: 5.0
 • Vertex-arcering: 5.0
 • Schijfruimte: 12 GB

Lees ook: Beste gamingbrowsers voor professionele gamers

Waarom is er hosting nodig voor Skyrim Together Reborn?

Aangezien dit project een mod en een open-source game is, kunnen meerdere mensen wijzigingen aanbrengen in de mod en bijdragen aan de game. Deze sterke afhankelijkheid van de gemeenschap laat ook een kans op kwetsbaarheden in uw systeem.

Dat is een van de belangrijkste redenen waarom je een hostingserver nodig hebt voor Skyrim Together Reborn. Een andere belangrijke reden waarom je een hostingserver nodig hebt, is de multiplayer-modus, waarmee je het spel met meerdere mensen kunt spelen.

  Hoe de ERR_NAME_NOT_RESOLVED Chrome-fout te herstellen

Bovendien helpt het gebruik van een hostingserver voor Skyrim Together Reborn je om:

#1. Zorg voor een beveiligde server

Een speciale server voor het hosten van Skyrim Together Reborn voorkomt malware, DDoS en andere kwaadaardige aanvallen en virussen op uw pc. Je kunt de multiplayer-modus spelen zonder je zorgen te hoeven maken over een systeemcrash veroorzaakt door een hacker.

#2. Heb meer opslagruimte

Aangezien deze game open source is en mods door communityleden toestaat, krijgt het ook regelmatig updates en bugfixes op basis van gebruikersfeedback. Als gevolg hiervan heb je meer ruimte nodig om je voortgang en configuraties op te slaan.

Dedicated servers bieden u extra ruimte om dit probleem voor u op te lossen.

#3. Vermijd spelcrashes

Een hostingplatform biedt ook de mogelijkheid om veel spelersverkeer aan te kunnen. Het heeft een beveiligde verbinding, waardoor je geen vertragingen ervaart tijdens het spelen van het spel.

#4. Host meerdere spellen

Als je een regelmatige gamer bent, kun je dezelfde server gebruiken om te schakelen tussen andere games op je pc. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat het hostingplatform de specifieke games toestaat waarnaar u wilt overschakelen.

Dat gezegd hebbende, is het eindelijk tijd om door de Skyrim Together Reborn-hostingservers te gaan die je game-ervaring zoveel beter zullen maken.

GTX

GTX staat bekend als een hostingplatform met een groot aantal functies en host wereldwijd meer dan 2500 Skyrim Together Reborn-gameservers.

Het is een van de veelgebruikte game-hostingservices die beschikbaar zijn en stelt je in staat om meerdere andere games te hosten, waar je op elk moment naar kunt overschakelen.

Hier zijn enkele van de vele redenen waarom GTX-gebruikers blij zijn met hun service:

 • 24/7 ondersteuning
 • DDoS-bescherming
 • Wereldwijde dekking
 • Externe back-ups
 • Enterprise-hardware

GTX ondersteunt ook alle kaarten van het spel en het blijft nieuwe toevoegen direct na de release.

XgamingServer

Een andere geweldige service waarmee je Skyrim Together Reborn op hun server kunt hosten, is XgamingServer. Van toegewezen RAM, CPU en opslag tot geautomatiseerde back-ups in de cloud, deze functies vertegenwoordigen slechts het topje van de ijsberg van dit hostingplatform.

Het geeft je volledige controle over de server en definieert geen aantal speelautomaten. De servers hebben een bedieningspaneel op basis van een pterodactylus en bevatten MYSQL-databases, een mod-manager en nog veel meer.

Wanneer je deze service gebruikt, ervaar je ook lagere pings tijdens het spelen van het spel.

  Hoe u kunt zien welke CPU op uw pc zit (en hoe snel deze is)

Citadel-servers

U kunt Skyrim Together Reborn zelf hosten op Citadel-servers met installatie binnen enkele minuten na uw aankoop. Deze hostingservice, een prominente naam in de branche, biedt enkele van de beste functies, zoals:

 • Zeer aangepast Tcadmin-configuratiescherm
 • Geavanceerde DDoS-bescherming
 • Geïntegreerde back-up
 • Ondersteuning voor alle nieuwste mods
 • Aangepaste startparameters
 • Mogelijkheid om op elk moment van locatie te wisselen

Het geeft je ook tijdige serverstatusrapporten en toegang tot tools van derden die zelfs tijdens het spelen van pas kunnen komen.

Stroomlijn servers

Streamline Servers is beschikbaar op 22 verschillende locaties en stelt u in staat uw game-ervaring echt te stroomlijnen. Het heeft onbeperkte spelersslots en directe installatie, zodat je binnen enkele minuten na je aankoop kunt beginnen met gamen.

Al hun servers zijn veilig en bieden lag- en ping-vrij gamen. Je kunt ook add-ons op je servers installeren via hun mod manager als je meer functionaliteit wilt.

Met volledige toegang tot hun configuratiescherm is dit een geweldig hostingplatform voor gamers die op zoek zijn naar een snelle en veilige game-ervaring terwijl ze volledige controle hebben over de beschikbare bronnen.

Ping Perfect

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt PingPerfect servers die u helpen hoge ping-snelheden bij multiplayer-games te vermijden. Dit hostingplatform wordt geleverd met een scala aan functies en is een wereldwijde aanbieder van verhuur van gameservers.

Omdat PingPerfect gelooft in flexibiliteit, geeft het je toegang tot het configuratiescherm vanaf de desktop en mobiele telefoon via de mobiele app.

Het heeft een heleboel geweldige functies, zoals:

 • Directe serverconfiguratie
 • Volledig back-upsysteem
 • Gratis debranding
 • FTP/bestandsbrowser
 • Enterprise-hardware
 • DDoS-bescherming

Dit platform maakt het ook mogelijk om direct van spel te wisselen, zodat je gemakkelijk kunt overschakelen naar een ander spel wanneer je maar wilt.

laatste woorden

Nu Skyrim Together Reborn eindelijk beschikbaar is, kun je de mod downloaden en genieten van een multiplayer-ervaring in je geliefde game.

De bovenstaande opties voor serverhosting zullen uw hele ervaring naar een hoger niveau tillen en die zware last van de schouders van uw computer halen.

Om nog maar te zwijgen, u zou uw persoonlijke informatie en gevoelige gegevens een groot plezier doen, omdat deze hostingplatforms eersteklas beveiligingsfuncties bieden.

Bekijk vervolgens deze geweldige Frozen Flame-serverhostingopties.

gerelateerde berichten