50 beste gratis spellen voor Windows 10 om te downloaden

We zijn allemaal dol geweest op het spelen van games op onze digitale apparaten. Er zijn verschillende apparaten waarop we verschillende soorten games kunnen spelen. Sommige mensen houden van vechtspellen, anderen spelen op schaak gebaseerde spellen. Sommige spellen zijn betaald en andere zijn gratis beschikbaar op internet. In dit artikel zullen we je vertellen over enkele games voor Windows 10 die gratis te downloaden zijn. Deze games zijn compatibel met pc’s en andere soortgelijke apparaten. De onderstaande games zijn laptopgames die Windows 10 downloaden.

Inhoudsopgave

Beste gratis spellen voor Windows 10 om te downloaden

Hier is de lijst met de 50 beste games die u kunt downloaden op uw Windows 10-apparaat

1. Asfalt 9: legendes

Asfalt 9: Legenden is een geweldig racespel waarin je legendarische auto’s kunt verzamelen en aanpassen. Je kunt de prestaties van de auto updaten en tal van beloningen verdienen. De game neemt je mee naar locaties in de echte wereld, omdat het kaarten uit verschillende delen van de wereld bevat. De game is gratis en is compatibel met pc-apparaten die werken op Windows 10 of hogere versies.

2. Heuvelklimraces

Hill Climb-races is een op fysica gebaseerd racespel dat je meeneemt op een spannend avontuur van autorijden op uitdagend terrein. Je kunt de auto naar keuze veranderen en gratis van het spel genieten. Voer gedurfde trucs uit en verzamel munten om je auto te upgraden. De game werkt probleemloos op een pc met Windows 10.

3. Heldenoorlog

Met deze nieuwste actie-RPG-multiplayergame kun je samen met je vrienden genieten van de gameplay. Verzamel, train en versterk je helden en versla de vijand. Bouw je team en formuleer je strategieën om de magische wereld te regeren. Heldenoorlog game is gratis en is perfect compatibel met pc-apparaten die werken op Windows 10.

4. Forza Horizon 4-demo

Ga alleen of werk samen met je vrienden om de schoonheid van Groot-Brittannië te ontdekken. Je krijgt ongeveer 450 auto’s om in te rijden en naar wens aan te passen. Je kunt je pad creëren en verkennen om een ​​Horizon Superstar te worden. Het is een van de beste games voor Windows 10 gratis te downloaden. Forza Horizon 4-demo is gratis beschikbaar in de Microsoft Store en kan worden gespeeld op pc’s die werken op Windows 10 of hogere versies.

5. Wereldkampioenschap cricket 2

Als je een cricketliefhebber bent, Wereldkampioenschap cricket 2 is de beste game voor jou, omdat je nu 3D cricket-gameplay in de palm van je hand kunt ervaren. Je kunt je favoriete spelers aanpassen en je team aanmoedigen met aangepaste motiverende banners. Het is de meest dynamische, veelzijdige en gratis game in de geschiedenis van mobiele cricketgames die compatibel is met pc’s met Windows 10.

6. 3D-schaakspel

3D schaakspel stelt je in staat om tegen het juiste AI-niveau te spelen. Met 3D-gaming krijg je een levensechte ervaring. Je kunt in drie verschillende formaten spelen: mens versus mens, computer versus mens en computer versus computer. Het is een gratis spel dat compatibel is met Windows 10-apparaten zoals pc en Surface Hub.

7. Modern gevecht 5: black-out

Modern Combat 5: Black-out is een spel voor meerdere spelers, zodat je met je vrienden kunt spelen en ook tegen ze kunt spelen. De minigames zoals de team deathmatch en gerangschikte PvP houden de spanning levend. Je kunt zowel je wapens als je speler aanpassen. De game kan gratis worden gedownload in de Microsoft Store en is compatibel met Windows 10 of hogere versies.

8. Boze vogels 2

Boze vogels 2 is het meest populaire spel onder netizens. Je kunt de vogel kiezen die je wilt gooien, met je vrienden spelen op niveaus met meerdere niveaus en het opnemen tegen spelers over de hele wereld. Je kunt het leaderboard bekijken om te zien wie de beste is. Het is gratis om games te downloaden die compatibel zijn met Windows 10-compatibele pc-apparaten.

9. Sniper Fury-Elite Gun Shooter

Sniper Fury-Elite Gun Shooter geeft je de meest verbazingwekkende sluipschutteractie binnen handbereik. Tijdens het spelen kom je duizenden missies en evenementen tegen. Dit is een van de beste laptopgames die Windows 10 kan downloaden. De verscheidenheid aan wapens die deze game biedt, is uitstekend. Er zijn veel in-game modi beschikbaar om de spelerservaring te verbeteren. De game is gratis en compatibel met pc met Windows 10.

10. Woody: blokpuzzel

Woody: Blokpuzzel is een puzzel van 10 × 10 die de hersenen van de speler gezond maakt. Neem de tijd van je drukke schema om jezelf te kalmeren door dit spel te spelen. Het spel heeft geen tijdslimiet en het is eenvoudig om het spel te spelen, waarbij de speler bijna niet onder druk wordt gezet. Het is een van de beste games voor Windows 10 gratis te downloaden. Je kunt de game gratis downloaden in de Microsoft Store. Het is compatibel met pc’s die werken op Windows 10 en hogere versies.

  20 Beste gratis 2D-animatiesoftware in Windows 10

11. Gemeente

gemeente is een online game die zich richt op landbouw en het bouwen van je stad. Je kunt je stad bouwen door de juiste voorzieningen aan te leggen, zoals wegen, boerderijen, zakencentra, winkels, restaurants, parken, bioscoopzalen, enz. Verken bronnen en oude artefacten en ga een level omhoog. De game kan worden gespeeld op pc’s en laptops die werken op Windows 10 en hoger.

12. Nitro Nation Drag & Drift

Het meest verslavende racespel, Nitro Nation Drag & Drift, is hier. Start je team door je vrienden uit te nodigen en toernooien te winnen om een ​​level omhoog te gaan. Pas je auto’s aan en bereid je voor op de races. Deze multiplayer-game geeft een real-time ervaring van de racewereld. De game is gratis verkrijgbaar in de Microsoft Store en is compatibel met Windows 10-apparaten zoals pc’s en laptops.

13. Overval: schaduwlegendes

Raid: Schaduwlegendes neemt je mee door een reeks strategieën en verschillende gameplay-modi. Je kunt je personage en zijn vaardigheden aanpassen. Sluit je aan bij verschillende spelers over de hele wereld en vestig je naam en jezelf onder de helden van Teleria. De game kan gratis worden gedownload en is compatibel met pc’s en laptops die werken op Windows 10 of hogere versies.

14. Microsoft-schattenjacht

Microsoft-schattenjacht laat je de ondergrondse tunnels verkennen om het verborgen fortuin te vinden. Onderweg kun je verschillende gereedschappen, wapens en verborgen schatten onthullen, en vooral goud. Het is een van de beste games voor Windows 10 laptop gratis te downloaden. Het verzamelde goud kan je helpen bij het kopen en verzamelen van voorraden. De game is gratis en compatibel met laptops en pc’s met Windows 10 of hogere versies.

15. World of Tanks Blitz

Met World of Tank Blitz vechten in de 7×7. Breng je tank naar een enorm slagveld. Je zult verschillende kaarten, modi en voertuigen tegenkomen. De ruimte voor groei die deze game biedt, is uitstekend. Het is een van de beste games voor Windows 10 gratis te downloaden. Je zult je niet vervelen, want je zult verschillende situaties tegenkomen in verschillende oorlogen. Je kunt deze game gratis downloaden in de Microsoft Store. De game is compatibel met pc’s die werken op Windows 10 en hogere versies.

16. Microsoft-puzzel

Microsoft-puzzel laat je honderden puzzels spelen in drie modi: Jigsaw Jam, Classic Jigsaw en Daily Challenges. Je kunt zelfs je puzzel aanpassen en maken. Voltooi de dagelijkse uitdagingen om badges te verdienen en te concurreren met je vrienden. Je kunt de game volledig gratis downloaden van de Microsoft Store en is compatibel met pc’s en laptops die werken op Windows 10 of hogere versies.

17. Oorlogscode: schietspellen

Het online schietspel zit boordevol uitstekende 3D-graphics en een enorme wapencollectie. Speel tegen spelers over de hele wereld en probeer de baas te worden van het wereldwijde leaderboard. Versla je vrienden en bereik hogere rangen. Code of War: schietspellen met wapens is gratis te downloaden spel dat compatibel is met pc’s en laptops die werken op Windows 10 en hogere versies.

Welkom in het nieuwe tijdperk van online voetbal. Je kunt het spel gratis spelen en de spelgegevens worden regelmatig bijgewerkt. Als je een voetballiefhebber bent, dan is dit de beste game voor jou. Dit is een van de beste downloadvensters voor laptopgames 10. De aanvallende en verdedigende elementen zijn bijgewerkt in eVoetbal 2023. De game is beschikbaar in de Microsoft Store en je kunt hem gratis downloaden. Hij is ook compatibel met laptops en pc’s die op Windows 10 werken.

19. Microsoft Mahjong

Het puzzelspel zit boordevol nieuwe uitdagingen en meer dan 40 puzzels. Er zijn vier moeilijkheidsgraden in Microsoft Mahjong waar je de puzzels moet voltooien. Ontdek en combineer alle verborgen paren gouden tegels om speciale badges te verdienen. De game is compatibel met Windows 10-apparaten zoals pc’s en laptops.

20. HITMAN 3

HITMAN 3 neemt je mee op reis om ICA-agent te worden. Je kunt de World of Assassination ervaren door Agent 47 te worden. De game biedt de beste animaties en lichteffecten. Het is een van de beste games voor Windows 10 gratis te downloaden. Je hoeft je alleen maar aan te melden voor een gratis IOI-account om toegang te krijgen tot het spel. De game is compatibel met pc- en laptopapparaten die werken op Windows 10 en hogere versies.

21. March of Empires: War of Lords

March of Empires: War of Lords neemt je mee terug naar het tijdperk van massale middeleeuwse oorlog. Bouw je kasteel, train je leger en ga de oorlog van wereldwijde dominantie aan. Slechts een enkele koning kan de troon hebben. Je kunt de game gratis downloaden van de Microsoft Store en is ook compatibel met Windows 10-apparaten zoals laptops of pc’s.

22. Microsoft Sudoku

Microsoft Sudoku is het beste lokale puzzelspel met spannende nieuwe functies, uitdagingen, prestaties en nog veel meer. Je kunt je vaardigheden testen in dagelijkse uitdagingen. Met de unieke en dagelijkse puzzeluitdagingen verdien je munten en badges. De game is gratis beschikbaar en kan worden gespeeld op pc’s en laptops met Windows 10 of hogere versies.

23. Thuislandschappen

Thuisgezichten is een op puzzels gebaseerd spel waarin je een prachtig landhuis moet restaureren. Je kunt verschillende ruimtes in het landhuis renoveren en inrichten. Het is een gratis spel voor één speler dat kan worden gedownload van de Microsoft Store en kan worden gespeeld op pc’s met Windows 10 of hogere versies.

24. Echt online schaken

Echt schaken online is een gratis 3D-game waarmee je met echte tegenstanders of ingebouwde AI kunt spelen. Dit spel heeft een revolutie teweeggebracht in de manier van schaken. De AI-tegenstander heeft niveaus variërend van één tot vierentwintighonderd. Je kunt de game gratis downloaden in de Microsoft Store. Het is compatibel met laptop- en pc-apparaten die werken op Windows 10 of hogere versies.

25. Lot 2

Lot 2 is een first-person shooter-vechtgame waarin je elementaire vaardigheden moet ontgrendelen en unieke uitrustingen moet verzamelen. Je kunt dit spel met je vrienden en andere spelers in verschillende modi spelen. Het is een van de beste games voor Windows 10 gratis te downloaden. Met duizenden beschikbare wapens kun je je stijl bepalen. De game is gratis en is compatibel met apparaten met Windows 10, zoals pc’s en laptops.

26. Visdom

Visdom geeft je een beleving van de onderwaterwereld. Je komt verschillende uitdagingen tegen met unieke wendingen. Creëer tanks en gezellige huizen voor je vissen en zie hoe ze met elkaar omgaan. Je kunt ook je vissen voeren en ermee spelen. Fishdom is gratis beschikbaar in de Microsoft Store en werkt perfect met pc’s met Windows 10 of hogere versies.

27. Onmiddellijke oorlog: ultieme oorlogsvoering

De game biedt de beste slagveldervaring die Onmiddellijke oorlog: ultieme oorlogsvoering heb je nog nooit eerder meegemaakt. Je moet je aansluiten bij verschillende allianties om je vijanden te verslaan. In moet je je middelen bewust beheren om je basis tegen de vijanden te verdedigen. Dit is een van de beste laptopgames die Windows 10 kan downloaden. De game is gratis beschikbaar in de Microsoft Store en is volledig compatibel met apparaten met Windows 10.

28. Microsoft Mijnenveger

Microsoft Mijnenveger helpt je om je geest scherp te houden, omdat je logica en strategie moet gebruiken om het hele bord leeg te maken zonder een mijn te activeren. Het is een van de beste games voor Windows 10 laptop gratis te downloaden. De game heeft nieuwe thema’s en speelmodi en is geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Het is een gratis te spelen game die kan worden gedownload van de Microsoft Store. De game is compatibel met pc-apparaten die werken op Windows 10 of hogere versies.

29. Echt autorijden

Echt autorijden is een van de beste racesimulatorspellen waarmee je de stad kunt verkennen. Drift, crash en race over de circuits. Je krijgt een echte rijervaring in dit spel, want je zult echte krassen en deuken zien bij elke botsing van je auto. Deze game boordevol actie is gratis beschikbaar in de Microsoft Store en is compatibel met apparaten met Windows 10.

30. Openbaarvervoersimulator-bèta

Rij met je bus door de stad en schakel de camera’s om prachtige 3D-omgevingen en voertuigen te bekijken. Het is een van de beste games voor Windows 10 gratis te downloaden. Openbaar Vervoer Simulator-Bèta laat je je bus besturen zoals je wilt, omdat je de mogelijkheid hebt om de besturing aan te passen, maar probeer je bus niet tegen andere auto’s te laten botsen als je geen punten wilt verliezen. Je kunt de game spelen op je pc’s met Windows 10 of hogere versies.

31. Jewels of Egypt: Match 3-puzzelspel

De game neemt je mee terug naar de tijd van het oude Egyptische rijk. Juwelen van Egypte is een unieke mix van het bouwen van een stad en een interessante verhaallijn. Je moet de burgers helpen hun verwoeste gemeenschap nieuw leven in te blazen. De game is gratis beschikbaar in de Microsoft Store en is volledig compatibel met pc’s en laptops met Windows 10.

32. Tempelzoektocht

Ren voor je leven als je wilt overleven. Steel het artefact en verzamel gouden munten op de vlucht. Je krijgt de power-ups, maar wees voorbereid op plotselinge bochten, gladde oppervlakken, watervallen en onverwachte hindernissen. Tempel zoektocht is gratis beschikbaar in de Microsoft Store en is volledig compatibel met pc’s en laptops die werken op Windows 10 en hogere versies.

33. Stadsraces 3D

De game wordt geleverd met high-end auto’s en je kunt racen in verschillende steden van de wereld, zoals Parijs, Londen, Chicago en nog veel meer. Race in elke gewenste modus. De bediening is erg soepel en gemakkelijk te begrijpen. Stadsraces 3D kan volledig gratis worden gedownload uit de Microsoft Store en werkt probleemloos op pc’s en laptops met Windows 10 of hogere versies.

34. Battle of Warplanes: War Simulator voor vliegtuigspellen

Betreed je vliegtuig en blijf op de vijanden schieten tot de lucht helder is. Speel met verschillende vormen over de hele wereld. De game biedt de beste 3D-graphics en veel gevechtsvliegtuigen die worden ontgrendeld naarmate je een hoger niveau bereikt. Jij downloadt Slag bij gevechtsvliegtuigen gratis uit de Microsoft Store en is volledig compatibel met Windows 10 of hogere versies.

35. Luchthavenstad

Grijp de kans om uw luchthaven te creëren in de stadsbouwsimulator. Stel verschillende vliegtuigen samen, van privéjets tot luchtbussen. Het is een van de beste games voor Windows 10 gratis te downloaden. Voltooi de verzameling door verschillende artefacten terug te brengen en word beloond. Nodig uit en werk samen met je vrienden om een ​​alliantie te vormen. luchthaven stad is beschikbaar in de Microsoft Store en is zeer compatibel met apparaten die werken op Windows 10 of hogere versies.

36. Kookkoorts

Oefen je kookkunsten met dit geweldige kooksimulatorspel. Gebruik verschillende ingrediënten om de lekkerste maaltijden te bereiden. Stijg in niveau terwijl je je kookkunsten laat zien op verschillende restaurantlocaties. Upgrade je keuken en kook heerlijke recepten om beloningen te verdienen. Kookkoorts kan gratis worden gedownload uit de Microsoft Store en is volledig compatibel met pc’s en laptops die werken op Windows 10.

37. Amazing Strange Rope Police – Vice Spider Vegas

Word een held of een schurk. Het stadssimulatorspel geeft je de mogelijkheid om Spiderman te worden, een van de beroemdste superhelden aller tijden. De 3D-graphics zijn extreem intens en de stad zit vol verrassingen. Het superheldenkarakter is volledig functioneel. Verbazingwekkende Strange Rope politie-vice-spin Vegas kan gratis worden gedownload in de Microsoft Store en is volledig compatibel met apparaten met Windows 10.

38. Hallo Buurman 2 Alpha 1

Hallo Buurman 2 laat je achtervolgen door een mysterieus wezen terwijl je je buurman opspoort die is verdwenen. Je speelt tegen zelflerende AI die extreem geavanceerd is in het aanpassen aan jouw bewegingen. De game is beschikbaar in de Microsoft Store en je kunt hem gratis downloaden, en hij is ook compatibel met pc’s en laptops die op Windows 10 werken.

39. Het schaakspel Lv.100

Het is het meest gedownloade spel gebaseerd op schaken. Speel schaak met mensen over de hele wereld en pas zowel je speelsterkte als de AI-sterkte aan. De game zit vol met 100 verschillende niveaus, variërend van beginners tot experts. De Schaken Lv.100 is een pc-compatibel spel dat op pc’s of laptops kan worden gespeeld, omdat het volledig functioneel is met Windows 10.

40. Striker Zone: oorlogsschietspellen

Striker Zone: oorlogsschietspellen is de meest bekende en beste online game. Creëer je eigen regels in dit online multiplayer-spel. Overleef de Chornobyl-zone en word Elite Stalker in verschillende modi. Je kunt met spelers over de hele wereld spelen. Het is een van de beste games voor Windows 10 gratis te downloaden. Je kunt de game gratis downloaden van de Microsoft Store en is compatibel met Windows 10-apparaten.

41. Verkeersrijder

Het uitdagende motorracespel biedt je kwaliteitsfaciliteiten, zoals het aanpassen van je personage of het racekarakter. Als je een snelheidsliefhebber bent, dan is deze game iets voor jou. rijd door het drukke verkeer op de snelweg en word de snellere bestuurder. Verkeersrijder kan gratis worden gedownload uit de Microsoft Store en is volledig compatibel met Windows 10-apparaten zoals pc’s en laptops.

42. Schaaktitanen

Schaak titanen is ontwikkeld door Oberon Games. Het is een volledig geanimeerd spel met 3D-graphics en kan worden gespeeld als een spel voor meerdere spelers of in de modus speler versus computer. Het is een van de beste games voor Windows 10 laptop gratis te downloaden. Het heeft in totaal 10 niveaus. Toon je schaakvaardigheden met dit geweldige spel dat gratis beschikbaar is in de Microsoft Store en volledig compatibel is met Windows 10 pc’s of laptops.

43. Wereld van oorlogsschepen

Raak betrokken bij spannende oorlogsschepen. Verander het uiterlijk van je oorlogsschepen en upgrade ze naar jouw speelstijl. Je vindt er honderden historische schepen uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Wereld van oorlogsschepen kan gratis worden gedownload van de Microsoft Store en is compatibel met Windows 10-apparaten zoals pc’s of laptops.

44. War Planet Online: wereldwijde verovering

De wereld is in oorlog en je moet opstaan ​​door de wereld uit te dagen en enorme wapens tevoorschijn te halen. Je moet je basis bouwen om de aanval van de vijand te overleven. Speel tegen elkaar op een echte wereldkaart. Je kan downloaden Oorlogsplaneet online gratis uit de Microsoft Store. De game is volledig compatibel met pc’s en laptops die op Windows 10 draaien.

45. Top Elf 2023- Wees een voetbalmanager

Word de baas van je voetbalclub en voer verschillende taken uit, zoals het contracteren van verschillende voetballers tot het creëren van managementstrategieën die je team helpen te winnen. Je kunt ook je stadion maken. Top Elf 2023 kan worden gedownload van de Microsoft Store en is compatibel met apparaten met Windows 10.

46. ​​Candy Crush Soda-saga

Dit leuke spel neemt je mee op avontuur waarbij je Kimmy vergezelt op haar sappige reis. Je kunt spelen Candy Crush Soda Saga alleen of met je vrienden om te zien wie de hoogste score heeft behaald. De game wordt regelmatig bijgewerkt door de makers en is gratis beschikbaar in de Microsoft Store, en is ook compatibel met pc’s en laptops die op Windows 10 werken.

47. Drakenstad

drakenstad laat je je op draken gebaseerde stad op eilanden bouwen. U kunt boerderijen, gebouwen, enz. aan uw stad toevoegen. Bundel je krachten met andere drakenmeesters door deel te nemen aan alliantie-evenementen om beloningen te ontgrendelen. Ontdek elke week nieuwe draken. De game is gratis beschikbaar in de Microsoft Store en is compatibel met apparaten met Windows 10.

48. Gangsterstadsmisdaadsimulator

Als nieuweling in de stad moet je vuile gevechten en bendecriminaliteit doorstaan. Beëindig de bendes terwijl je een level omhoog gaat. De game heeft twee modi, de ene richt zich op bendecriminaliteit en de andere richt zich op het verkennen van de stad met auto’s en motorfietsen. Gangster City Crime Simulator is gratis beschikbaar in de Microsoft Store en is ook volledig compatibel met pc’s en laptops die op Windows 10 werken.

49. Planet Craft: Mine Block Craft

Creëer een mini-3D-wereld met Planet Craft: Mine Block Craft. De game biedt een breed scala aan wapens, zoals sneeuwbal, kruisboog, enz. Tijdens het spelen kom je vijandige mobs en vriendelijke dieren tegen. Je kunt de game gratis downloaden uit de Microsoft Store en is compatibel met Windows 10-apparaten.

50. Verborgen stad: avontuur met verborgen voorwerpen

Verken de onbekende stad om verborgen voorwerpen te vinden. Los hersenpuzzels en raadsels op om een ​​level omhoog te gaan en ontmoet verschillende personages die hun verhalen met je zullen delen. Speel met je vrienden om het kwaad in teams te bestrijden en geniet van de regelmatige updates om nieuwe inhoud te krijgen. Je kan downloaden Verborgen stad: avontuur met verborgen voorwerpen van Microsoft Store en het is volledig compatibel met pc’s en laptops die op Windows 10 draaien.

***

We hebben een lijst samengesteld met de beste gratis games voor Windows 10 om te downloaden. Onze beste aanbevelingen zijn Asphalt 9, Traffic Rider, Temple Quest, Real Car Driving en Dragon City. We hopen dat je met deze lijst weet welk spel je vervolgens moet spelen. Geniet van gamen!