5G inschakelen op iPhone 11

5G is het netwerk van de nieuwe generatie na 4G en sommige bedrijven zijn begonnen met de implementatie ervan in het jaar 2019. Het is bewezen 100× beter te zijn dan de 4G-netwerken. Het maakte ook de levensduur van de batterij van IoT-apparaten met een laag vermogen tot 10 jaar. In dit technologietijdperk waar elektrische voertuigen en slimme huizen in opkomst zijn, was een sneller netwerk nodig. Daarom werd 5G op de markt gebracht. Over de toestellen gesproken die 5G ondersteunen, kunnen we stellen dat bijna elk toestel dat gelanceerd werd in en na 2020 5G ondersteunt. Als je vraagt ​​hoe je 5G inschakelt op iPhone 11, lees dan dit artikel om een ​​antwoord te krijgen.

5G inschakelen op iPhone 11

Verderop in dit artikel leer je waarom je 5G niet kunt inschakelen op iPhone 11 en welke apparaten vanaf nu 5G ondersteunen. Blijf lezen om alles in detail te begrijpen.

  VERT.ZOEKEN gebruiken voor een reeks waarden

Heeft iPhone 11 5G? Ondersteunt iPhone 11 5G?

Nee, helaas ondersteunt de hardware van Apple op iPhone 11 geen 5G en zal dat ook nooit doen. Omdat de iPhone 11-modellen in 2019 werden gelanceerd, was 5G niet in elke telefoon geïmplementeerd, ook niet in de iPhone 11.

Waarom heeft iedereen het mis over iPhone 11 en 5G?

Toen iPhone 11 werd gelanceerd zonder 5G-connectiviteit, waren mensen erg boos op Apple. Maar ze hadden het mis. Dit komt omdat de ervaring van mensen met apparaten met een 5G-netwerk op dat moment slechter was. Ten slotte,

 • Zelfs een kleine kanteling in de telefoon verminderde het bereik in een zeer laag tempo
 • 5G-bereik was niet overal beschikbaar
 • Ook waren de kosten van het 5G-abonnement veel hoger dan de 4G

Dus uiteindelijk, zelfs nadat ze 5G-ondersteuning op hun apparaten hadden, moesten mensen het 4G-netwerk gebruiken.

Waarom zegt mijn iPhone 11 5G?

Dit kan zijn omdat uw iPhone zich in het bereik van 5G bevindt. Maar u kunt er geen verbinding mee maken omdat 5G-hardwareondersteuning niet wordt gegeven in iPhone 11. 5G-ondersteuning is beschikbaar vanaf iPhone 12 en later. Dus zelfs als je 5G ziet op iPhone 11 of 5GE, is het waarschijnlijk misleidend omdat je de 5G-snelheid niet kunt gebruiken.

Welke iPhone is 5G? Welke telefoons ondersteunen 5G?

De iPhones die 5G ondersteunen zijn als volgt:

 • iPhone 12
 • iPhone 12 Mini
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max
 • iPhone 13
 • iPhone 13 Mini
 • iPhone 13 Pro
 • iPhone 13 Pro Max
 • iPhone SE (3e generatie)
  Legaal openbare informatie bekijken voor een derdegraads connectie op LinkedIn

Momenteel ondersteunen deze iPhones 5G, en alle toekomstige iPhones zullen dat ook doen. Je kunt op de officiële Apple Support-pagina kijken welke iPhones 5G ondersteunen.

Praten over de Android-telefoons die 5G ondersteunen, zijn er veel. Bijna alle vlaggenschip-Android-telefoons die eind 2020 op de markt zijn, ondersteunen 5G. Enkele voorbeelden zijn als volgt:

 • Samsung Galaxy S22 Ultra
 • Samsung Galaxy A53
 • Google Pixel 6
 • Google Pixel 5a
 • OnePlus 10 Pro

Hoe weet ik of mijn iPhone 5G is?

Terwijl u antwoordt op het inschakelen van 5G op iPhone 11, moet u eerst weten of uw iPhone 5G is. U kunt het controleren met behulp van de volgende stappen:

1. Open de app Instellingen op je iPhone.

2. Tik op de optie Mobiel.

3. Tik vervolgens op Opties voor mobiele gegevens. Als u 5G ziet voor de opties Spraak & Data en Gegevensmodus, ondersteunt uw iPhone het 5G-netwerk.

Hoe ziet het 5G-symbool eruit op uw telefoon?

Als je telefoon 5G ondersteunt en je bent verbonden met een 5G-netwerk, dan zie je 5G in de rechterbovenhoek van je telefoonscherm staan, waarschijnlijk naast het batterijpictogram.

Hoe 5G op iPhone 11 aan te zetten? Hoe krijg ik 5G op mijn iPhone?

Helaas is de hardware die nodig is voor het 5G-netwerk niet geïntegreerd in de iPhone 11-modellen. Het werkt dus niet met die modellen. Je moet minimaal een iPhone 12 of iPhone SE (derde generatie) hebben om gebruik te kunnen maken van het 5G-netwerk. U kunt de volgende methode gebruiken om het 5G-netwerk op deze iPhones in te schakelen.

  Hoe u alle foto's kunt bekijken die zijn verzonden via een iMessages-gespreksdraad

1. Open Instellingen op je iPhone.

2. Tik op Mobiel > Opties voor mobiele gegevens.

3. Selecteer hier 5G Aan of 5G Auto.

U hebt 5G met succes ingeschakeld.

Waarom maakt mijn telefoon geen verbinding met 5G?

Zelfs nadat u weet hoe u 5G op iPhone 11 of andere modellen kunt inschakelen, kunt u mogelijk met succes verbinding maken. Hier kunnen meerdere redenen voor zijn. Sommigen van hen zijn hieronder opgesomd:

 • Uw telefoon bevindt zich waarschijnlijk niet in het 5G-netwerkbereik. Dit is voor de meeste mensen het probleem aangezien het bereik van 5G nog niet overal bereikt is.
 • Je 5G-abonnement is verlopen. U kunt dit bevestigen bij uw SIM-provider.
 • Uw apparaat ondersteunt geen 5G.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je 5G op iPhone 11 kunt inschakelen. Neem gerust contact met ons op met je vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons in ons volgende artikel weten over welk onderwerp u meer wilt weten.

gerelateerde berichten