6 Beste Arma Reforger-serverhosting voor soepele gameplay

De rage voor tactische schietspellen, zoals Arma Reforger, is altijd groot onder game-enthousiastelingen.

Dit is de reden waarom je kunt zien dat veel van dergelijke videogames worden ontwikkeld om de gamers bezig te houden met unieke en creatieve functies.

Arma is een populair spel dat miljoenen gamers graag spelen. Kijkend naar de vraag naar en liefde voor dit spel, komen de producenten de een na de ander met een hele reeks spellen.

Arma Reforger is het vervolg op Arma, dat tussen Arma 3 en Arma 4 komt. Het is een van de beste tactische videogames met verbluffende militaire simulatie, geavanceerde functies en eindeloze inhoud.

Hoewel je veel videogames zult aantreffen die moderne oorlogen in de game uitbeelden, zijn er maar een paar games erin geslaagd een realistische ervaring te bieden.

Welnu, Arma Reforger is zo’n spel dat fotorealistisch is met een geweldige geluidskwaliteit. Het geeft je het gevoel dat je echt in het spel zit en je kunt zelfs je eigen voetstappen horen.

Dus als je de Arma-serie al hebt gespeeld, moet je weten wat een schoonheid van een game het is.

Maar maak je geen zorgen, zelfs als je dat niet hebt gedaan; we zullen alles over het spel in dit artikel behandelen. Ik zal je ook kennis laten maken met enkele van de beste Arma Reforger-serverhostingproviders om je te helpen het spel te spelen met ongeëvenaarde prestaties.

Daar gaan we!

Wat is Arma Reforger?

Arma Reforger is een open-wereld first-person militair schietspel ontwikkeld en uitgegeven door Bohemia Interactive. Arma Reforger behoort tot de Arma-serie. Bohemia Interactive heeft duidelijk aangegeven dat Arma Reforger de kloof tussen Arma 3 en 4 kan overbruggen.

Arma Reforger wordt aangedreven door een Enfusion-motor waarmee je kunt vechten over 51 km2 eilandterrein in een Koude Oorlog-omgeving. In deze game kun je je eigen unieke scenario’s maken met behulp van de Game Master-gordijnmodus.

Deze game is volledig aanpasbaar, creatief en veelzijdig en biedt veel geweldige functies die je kunt spelen, en er komen er binnenkort nog veel meer op je af. Het biedt verschillende modi, zoals Everon, Conflict, Game Master-modus, Multiplatform, Multiplayer, Workbench en Workshop.

De minimale systeemvereisten voor het spelen van Arma Reforger op uw pc zijn als volgt:

  • Windows 10 64-bit
  • Intel Core i5-4460/AMD FX-4300
  • 8 GB RAM en 15 GB beschikbare ruimte
  • NVIDIA GeForce GTX 1650 of vergelijkbaar
  • Versie 12 van DirectX
  • Breedband internet verbinding

Gameplay

Arma Reforger is een open-wereld sandbox first-person militair schietspel. Na het uitbrengen van de serie Arma ontwikkelde Bohemia Interactive een indrukwekkend spel met nieuwe features en functionaliteiten.

Laten we eens kijken wat het zo goed maakt.

Het slagveld voor spelers waar ze zullen terugkeren is een 51 km2 mid-Atlantische eiland Everon, dat een microstaat is. Het is het meest iconische terrein dat getrouw opnieuw is ontworpen en gerestaureerd, en is het meest fotorealistische en mooiste tot nu toe geworden.

Ga voor de spelmodus van Arma Reforger conflict om een ​​oorlog te beginnen. Je kunt je aansluiten bij Sovjet- of Amerikaanse troepen in een multiplayer-, dynamisch en team-tegen-teamscenario. Je kunt samenwerken om verdedigingswerken en ondersteunende structuren op te bouwen, belangrijke doelen te behalen, logistiek te overzien, enz.

In de Game Master-modus kun je missies bewerken, evenementen samenstellen, taken instellen en reageren op de spelers in je team op het slagveld. Hier moet je tactisch en responsief zijn, aangezien je elke keer dat je in actie bent met verschillende gevechtsscenario’s te maken krijgt.

De tijd zal komen dat je je kant moet kiezen en strategisch de strijd om de toekomst moet beginnen. De gebruikte technologie is hetzelfde, maar de engine is de nieuwste, wat nog maar het begin is voor Arma Reforger-spelers. Je kunt de tools en functies die je nodig hebt uit de Workbench halen en je wapens en andere dingen in je Workshop aanpassen.

  Fix netwerkverbindingsfout 0x00028002

Maak je klaar voor een gevecht; onthoud, dit is nog maar het begin!

Hoe kan een Arma Reforger serverhosting u helpen?

De gameplay en graphics van Arma Reforger zijn te goed. Het eiland is nieuw en de kenmerken zijn uniek. En als je het meeste uit dit spel wilt halen en het wilt spelen als een professionele gamer, heb je meer prestaties en efficiëntie nodig.

Maar je normale internet en de bandbreedte, die door vele anderen wordt gedeeld, zullen niet voldoende zijn om de ware magie van dit spel te ervaren.

Er zijn veel mogelijke redenen om de beste gameserver voor de Arma Reforger te kiezen. U weet bijvoorbeeld niet wanneer uw game of server vertraging kan oplopen of te maken kan krijgen met downtime. En wanneer dit gebeurt, kan je gameplay eronder lijden. U kunt zelfs uw gegevens kwijtraken door een storing of beveiligingsprobleem.

Daarom zal het gebruik van een gameserver-hosting je helpen om Arma Reforger te spelen met betere snelheid, prestaties, schaalbaarheid, beveiliging en vele indrukwekkende functies.

Laten we eens kijken welke rol gameserverhosting speelt om van je gameplay een plezierige rit te maken.

Betrouwbare uptime

Uptime, duidelijk het tegenovergestelde van downtime, verwijst naar de beschikbaarheid van je gameserver. Welnu, een goede serverhostingprovider biedt een uptime van 99,99%, wat betekent dat je game altijd actief is, zodat je de game kunt spelen wanneer je maar wilt.

Functies en plug-ins

Met een premium gameserverhost krijg je extra functies, plug-ins en mods.

Gemeenschappelijke functies zijn onder meer DDoS-beveiliging, back-upopslag, gratis MySQL-database, datacenters over de hele wereld en nog veel meer om je een extra boost te geven in je spel. Op deze manier kun je onstuitbaar spelen zonder je zorgen te maken over downtime en gegevensverlies.

Ondersteunde mods en flexibele plug-ins vergroten het plezier en geven je meer gemak. Je kunt ook een extra tool zoals Teamviewer toevoegen om tijdens het spelen met je team te praten.

Veiligheid

Wanneer u online bent, is beveiliging een must om te overwegen vanwege cyberbeveiligingsproblemen zoals gegevensdiefstal, hacks, enz.

Hostingproviders van gameservers bieden beveiligingsfuncties zoals DDoS-preventie, back-ups, enz. Blijf altijd actief om uw gegevens te beschermen tegen oplichters. Dus, met een betrouwbare Arma Reforger serverhosting, laat de fraudeurs komen om te jagen en met lege handen terug te gaan.

Technologie

Bij het kiezen van de beste gameserver moet je controleren welke technologie erin wordt gebruikt. Een goede hardwareserver is nodig om sneller te presteren en in elke situatie goed te reageren. De moderne server gebruikt over het algemeen de nieuwste Intel- of AMD-processors en NVMe- of SSD-schijven voor betere prestaties en beschikbaarheid.

Continue back-up

Back-up is een noodzakelijke oplossing voor noodherstel voor elke onderneming die u van de host van de gameserver kunt verwachten. Hiermee kunt u uw opgeslagen bestanden, configuraties en games beschermen. Als een ramp of een ongeluk de server schaadt, is er een back-upserver voor u om al uw bestanden te herstellen. Zo raak je je gegevens niet kwijt en kun je hoe dan ook beginnen met spelen.

GTXGaming

Haal je favoriete game van GTXGaming, een van de beste gameserver-hostingproviders die de beste functies en functionaliteiten biedt. Het bedieningspaneel maakt uw werk nog eenvoudiger om uw Arma Reforger-spelserver in te stellen.

GTXGaming is de krachtpatser van vele functies waarmee je moeiteloos je favoriete game kunt spelen. Kies eenvoudig uw opties met behulp van schuifregelaars en teksteditors. Met GTXGaming is het heel eenvoudig om overal en altijd tussen games te schakelen. De serverstations zijn wereldwijd verspreid om u de perfecte resolutie van uw spel te geven.

Krijg volledige dekking voor uw spel in datacenters in Los Angeles, New York, Dallas, Miami, Quebec, Moskou, Sydney, Singapore, Charlotte, Londen, Stockholm, enz. Bovendien zorgt de beveiliging op bedrijfsniveau ervoor dat uw server altijd online. Het beschermt uw server tegen ongewenste aanvallen via DDoS-bescherming en biedt een automatische mod-updater-optie om de nieuwste updates te ontvangen.

  Hoe u uw iPhone kunt gebruiken tijdens een telefoongesprek

Bovendien zijn uw opgeslagen mappen en API-plug-ins veilig met een back-upmachine. Wanneer uw server met een probleem wordt geconfronteerd, maakt deze automatisch een kloonback-up voor uw opgeslagen items. GTXGaming gebruikt krachtige Intel E3-processors van de nieuwste i7- en i9-versies, samen met robuuste AMD Ryzens om de beste gameplay-ervaring te bieden. Het ondersteunt alle kaarten van Arma Reforger en voegt meteen de nieuwste toe.

Kies je slots en huur nu de Arma Reforger gameserver.

XGamingServer

Verbeter uw game-ervaring door te proberen XGamingServer om een ​​virtuele Arma Reforger dedicated gameserver en bare metal gameserverhosting te krijgen. Het biedt speciale opslag, RAM, CPU en hoge prestaties en beveiliging.

Het gamingpaneel van XGamingServer is volledig gebaseerd op pterodactylus, dat krachtige functies bevat. Het bedieningspaneel is gebruiksvriendelijk, zodat je volledige controle hebt over je gameserver en bestanden. XGamingServer biedt ook geautomatiseerde back-up voor uw opgeslagen bestanden en configuraties.

Download de back-up wanneer u maar wilt vanuit de back-upopslag en maak u geen zorgen over gegevensverlies. Krijg MySQL-databases, een mod-manager, de optie om schema’s te maken, gebruikers uit te nodigen en meer vanuit het aangepaste paneel. Het herbergt zijn enorme infrastructuur in 4 regio’s over de hele wereld, waaronder de oost- en westkust van Noord-Amerika, Australië en Europa.

Met XGamingServer ervaar je lage ping, soepel gamen, handige functionaliteiten en hoge prestaties. Het maakt gebruik van de nieuwste Intel- en AMD-CPU’s met hoge bandbreedte en NVMe SSD. Zet uw server binnen enkele minuten na uw registratie online, wat betekent dat u direct kunt beginnen met spelen.

Huur uw Arma Reforger-gameserver voor $ 8 / maand en krijg onbeperkte spelerslots, 30 GB SSD, 2 GB RAM, enz.

Nitrado

Sluit je aan bij spelers en vrienden om de beste game te spelen met Nitrado, dat premium Arma Reforger-serverhosting biedt voor een betere gameplay. Met het volledig aanpasbare gamepaneel kun je direct instellen en toegang krijgen met volledige controle over de server.

Speel met volledige ondersteuning voor mods en breng je gameserver naar een hoger niveau. Experts kunnen de server op verschillende manieren wijzigen om het handig en leuk te maken om te spelen en nieuwe uitdagingen te bieden. Niet alleen technische gebruikers, maar zelfs normale gebruikers kunnen hun serverinstellingen wijzigen.

Met het prepay-systeem van Nitrado heeft u direct toegang tot de server en kunt u deze online zetten. Schakel bovendien direct tussen beschikbare services zonder extra te betalen. Beheer alle services eenvoudig in één account en krijg ESL Premium-gameservers en volledige toegang via Nitrado’s webinterface, RCON en FTP.

Bovendien zijn de datacenters van Nitrado beschikbaar op zeven verschillende locaties voor lage pings en hoge prestaties. In plaats van goedkope componenten vindt u faalveilige en hoogwaardige serverhardware. Het maakt ook dagelijks een back-up van uw opgeslagen bestanden om uw gegevens te beveiligen. U krijgt een snelle 500 Gbit-verbinding en directe peerings met TeliaSonera, UnityMedia/UPC, Deutsche Telekom en Tiscali.

Speel je spel zonder onderbrekingen met het kleine gevechtspakket van NItrado voor $ 3,25/maand. U kunt uw pakket ook upgraden naar $ 12,99 / maand of meer.

Logische servers

Ervaar betere gameplay met Logische Servers’ Arma Reforger-gameserverhosting en laat de vorm van je volledige gamers zien met een volledig aanpasbaar, creatief en veelzijdig platform. Logic Servers heeft een TCAdmin-configuratiescherm waarmee u uw serverinstellingen kunt beheren en uw server kunt gebruiken zoals u dat wilt.

Experts krijgen volledige toegang tot FTP en webgebaseerde bestandsbeheerders om veranderingen in het spel aan te brengen en meer functies en functionaliteiten uit te breiden. Krijg back-upfunctionaliteit voor uw opgeslagen bestanden en games en herstel ze altijd en overal en begin opnieuw met spelen waar u eerder eindigde.

  Tekst naar kolommen gebruiken zoals een Excel Pro

Gebruik eenvoudig de configuratie-editor, opdrachtregels en het aangepaste spelpaneel. Updater met één klik helpt u ook om mods of andere items eenvoudig bij te werken. Logic Servers voedt uw servers met een 4 GHz+ processor en NVMe/SSD-opslag en beschermt ze de hele tijd met DDoS-bescherming, zelfs als u niet online bent.

Logic Servers biedt je een breed netwerk voor je gameserver zodat je nooit downtime hebt. De datacenters zijn verspreid over veel regio’s, waaronder Londen, Stockholm, Frankfurt, New York, Los Angeles, Dallas, Chicago, Sydney, Melbourne, Singapore en Sao Paulo.

Huur nu de gameserver en geniet van je spel. Je kunt je server binnen enkele minuten direct opzetten en jezelf klaarmaken voor een game.

1GServerHost

Krijg de efficiënte Arma Reforger-gameserverhosting met 1GServerHost en ervaar koude oorlogsgevechten met vrienden. Het geeft je 5,20 GHz serversnelheid, onbeperkte spelercapaciteit en 2 TB NVMe-opslag. Betaal uw eerste factuur en zet uw server direct online.

Met 1GServerHost kun je eenvoudig je server configureren, het spel laden en beginnen met spelen. Elk datacenter biedt gratis DDoS-bescherming, speciale specificaties en de beste internetverbinding om echte redundantie te bieden. Waar u ook bent, u kunt het dichtstbijzijnde datacenter kiezen om gebruik te maken van een lage ping-faciliteit.

1GServerHost maakt gebruik van een sterk aangepast TCAdmin-configuratiescherm met FTP-toegang en sunning-bestandsbeheeropties, zodat u eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen en mods kunt toevoegen. Als er iets misgaat, slaat het uw eerder opgeslagen items op in back-upopslag, van waaruit u ze op elk moment kunt herstellen.

Met de eenvoudige functie voor het wisselen van games kun je andere games spelen om je geest op te frissen. 1GServerHost elimineert complexe configuratiebestanden; de configuratie-editors laten u genieten van superieure en gebruiksvriendelijke opties. Het configuratiescherm biedt de gebruikers ook een volledig geautomatiseerde ervaring, van automatisch herstarten tot back-ups, volledig gratis.

Huur nu uw Arma Reforger-server voor $ 12,95 per maand en profiteer van een volledige terugbetaling van 72 uur als u niet tevreden bent.

GPORTAL

GPORTAL biedt een premium Arma Reforger-serverhosting met hoge prestaties, lage ping, directe installatie en een gebruiksvriendelijk configuratiescherm. De Gamecloud geeft je de mogelijkheid om te schakelen tussen beschikbare games wanneer je maar wilt.

Huur nu je favoriete gameserver en sta binnen 3 minuten online dankzij de nieuwste technologieën. De ongelooflijk hoge snelheid van GPORTAL kan worden toegeschreven aan de hoogwaardige hardware en NVMe SSD-servers. Het werkt ook samen met Corero en Bulwark om meerlaagse bescherming te bieden tegen DDoS-aanvallen.

Bovendien biedt GPORTAL 500 GB back-upruimte om uw configuraties, gegevens en games te beschermen. Je vindt er ook verschillende datacenters verspreid over de hele wereld, waaronder Los Angeles, Dallas, New York, Washington, São Paulo, Londen, Frankfurt, Barcelona, ​​Johannesburg, Tokio, Taipei, Singapore en Sydney. Kies de dichtstbijzijnde locatie voor je game om geen downtime en hoge prestaties te ervaren.

Krijg de volledige flexibiliteit van Arma Reforger serverhosting door het nu te huren voor $ 4,91 voor 3 dagen.

Conclusie

Als je van intense gevechts- en tactische schietspellen houdt, is Arma Reforger iets voor jou. Verbeter je gameplay multi-folds door de beste Arma Reforger serverhosting te huren die hoge snelheid, laagste vertragingen, uitstekende prestaties en continue beveiliging en back-ups kan bieden.

Je kunt een van de bovengenoemde gamehostingproviders kiezen die bij je behoeften en budget passen. Het zal je helpen je ware potentieel in gaming te ontketenen en het krachtige spel online te spelen zonder onderbrekingen.

Je kunt ook overwegen om een ​​goede gaming monitor aan te schaffen.

gerelateerde berichten