6 beste LEAP-serverhostingproviders [2023]

Dankzij moderne technologieën worden er meer dan ooit online videogames gespeeld.

Er zijn tal van gamegenres beschikbaar en het actie- en avonturengenre is geliefd bij de meeste gamers. LEAP is een spel met een nieuw concept en slagveld dat de harten van velen verovert.

Hoewel veel gamers hun games zelf hosten, ondervinden ze vaak minder bandbreedte, prestaties, efficiëntie, vertragingen, fouten, onvoldoende grafische weergave en frequente afsluitingen.

Maar het spelen van LEAP vereist krachtige systemen, snellere connectiviteit en voldoende bronnen. Het kan dus lastig zijn om op die manier games te spelen.

Maar als u een LEAP-gameserver huurt bij een betrouwbare hostingprovider, wordt uw gameplay-ervaring vele malen beter in vergelijking met zelfhosting.

Laten we eens kijken wat LEAP is en hoe een game-hostingprovider kan helpen om je algehele gameplay te verbeteren en tegelijkertijd de problemen die zich voordoen te voorkomen.

Wat is LEAP?

LEAP is een first-person, snel schietspel voor meerdere spelers met grootschalige veldslagen. Deze game heeft twee kanten; de eerste is United Earth Defense Coalition, en de andere is de rebel Exo-Terrans. U kunt de kant kiezen die meer betaalt en hen uw arsenaal aanbieden.

LEAP is ontwikkeld en gepubliceerd door Blue Isle Studios op 1 maart 2023. Sommige mods moeten nog worden uitgebracht op het Steam-platform en sommige zijn al bijgewerkt. In deze game krijg je krachtige wapens, unieke klassevaardigheden en andere uitrusting zoals enterhaken, buitensporige voertuigen, jetpacks, enz.

Gameplay

Het onlangs uitgebrachte first-player schietspel LEAP en zijn graphics, personages, verhaal en gevechten geven je een unieke gameplay-ervaring. Je kunt samenwerken met je gekozen teamgenoten en unieke klassenvaardigheden en krachtige wapens gebruiken om als overwinnaar uit de strijd te komen.

In het spel kun je het terrein gemakkelijk en soepel doorkruisen met behulp van jetpacks, enterhaken en terreinvoertuigen. Zadel op een mechanische eland om de aanval te leiden of spring over een hoverboard om achterover te leunen in de strijd.

Wat je speelstijl ook is, als LEAP-huursoldaat zul je worden uitgerust met een privé- of persoonlijk voertuig (PV), waarmee je snel lange afstanden kunt overbruggen en de kloof met je vijand kunt dichten.

Je krijgt een exosuit dat is uitgerust met veranderende vaardigheden: een ondersteunend schild neerwerpen om tijdelijk dekking te bieden tegen het vuur van vijanden of de orbitale laser inschakelen om vijanden binnen enkele seconden uit te roeien. Elk obstakel is een nieuwe kans om te sprinten, aan te vallen of te zweven. Als elite huursoldaat kun je je unieke vaardigheden gebruiken om de beweging en het slagveld soepel te volgen.

Bovendien kun je de grijphaak gebruiken om de hoogten te bereiken of richtingssprongen maken om vijandelijk vuur te ontwijken. Pas de huurlingen aan met verschillende skinopties voor je exosuits, wapens en voertuigen. Het komt ook met helmemoji’s.

Beschimp en pronk met de vijanden met brutaliteit en stijl. Deze game bevat intens bloed en geweld en biedt plaats aan 60 spelers.

Waarom heb je een gameserver nodig om LEAP te hosten?

Regelmatig games spelen zonder belemmering is waar gamers naar hunkeren. LEAP heeft een hoge resolutie en betere graphics, waardoor het er echt uitziet.

  10 Best Configure Price Quote (CPQ)-software in 2022

Maar wat als je systeem plotseling uitvalt of vertraagt ​​tijdens het spelen?

U kunt blijven nadenken over uw verlies of manieren vinden om dit probleem op te lossen.

Als u een gameserver van een betrouwbare hostingprovider aanschaft, kunt u uw game-ervaring verbeteren met geavanceerde technologieën, voldoende bronnen, kracht en geweldige functies, terwijl inefficiënties of beveiligingsincidenten worden vermeden.

Dit zijn de voordelen van goede LEAP-serverhosting:

#1. Hogere uptime

Elke server heeft krachtige hardware en SSD-schijven, waardoor je game snel gaat en een hoge uptime wordt gegarandeerd. Dit zorgt voor geen vertraging en je kunt vrij spelen zonder onderbrekingen.

#2. DDoS-bescherming

Het is een onmisbaar voordeel dat bijna elke host van een gameserver aan zijn klanten biedt. DDoS-bescherming helpt bij het beveiligen van uw persoonlijke gegevens en opgeslagen games tijdens ongewenste overstromingsaanvallen. Het biedt verschillende beschermingslagen voor uw server, waardoor deze 24/7 beschikbaar is.

#3. Hoge performantie

Hostingproviders bestrijken de hele wereld om hun diensten beschikbaar te maken voor gebruikers, zodat u de dichtstbijzijnde serverlocatie kunt kiezen. U krijgt de nieuwste Intel- en AMD-CPU’s, meer RAM en NVMe SSD-schijven. Dit zorgt voor high-performance gaming direct vanuit huis.

#4. Gebruiksvriendelijke interface

Elke hostingprovider voor een gameserver biedt een spelpaneel dat gemakkelijk te gebruiken en te hanteren is. Met de vervolgkeuze- en schuifmenu’s kun je eenvoudig game-instellingen wijzigen of wijzigen, schakelen tussen games, de serverstatus bekijken, een back-up maken van je opgeslagen bestanden en meer.

Minimale systeemvereisten

Om LEAP in je systeem te spelen, heb je de volgende specificaties nodig:

  • Windows 10 of nieuwer besturingssysteem
  • Quad-core 2,0 GHz of betere processor
  • 8 GB RAM-geheugen
  • Nvidia GTX 960 of betere grafische kaart
  • DirectX-versie 12
  • Een goede breedbandinternetverbinding
  • Minimaal 30 GB beschikbare ruimte op uw pc

Laten we eens kijken naar de beste LEAP-hostingproviders die u een unieke game-ervaring bieden.

nitrado

Huur een LEAP-server van een premium hostingprovider, Nitrado, en ervaar probleemloos gamen. Het helpt je je server efficiënt te beheren om het spel met meer kracht en controle te spelen. U kunt plug-ins en mods installeren en toegang delen met andere leden om uw gameserver gemakkelijk samen te beheren.

Nitrado biedt de kortste internetroutes zodat je je game ongestoord speelt. Daarom garandeert het een hoge uptime en de laagste pings. Met elke serverlocatie die u kiest, krijgt u back-upfunctionaliteit waarmee u uw gespeelde games en persoonlijke informatie op een schijf kunt opslaan. Als u een incident tegenkomt, zoals een cyberaanval of een natuurramp, kunt u uw gegevens eenvoudig herstellen.

Je krijgt faalveilige, nieuwste en hoogwaardige serverhardware waarmee je je game met betere graphics en snelheid kunt spelen. Nitrado beschermt uw server tegen ongewenste aanvallen en stelt uw server 24/7 beschikbaar.

Dus wanneer je wilt spelen, kun je je spel openen en beginnen met spelen zonder te wachten op updates. Profiteer van de flexibiliteit om eenvoudig tussen beschikbare games te schakelen. Afhankelijk van uw behoefte kunt u uw gameserver upgraden of downgraden.

Begin direct met spelen nadat je een perfect plan voor je hebt gekozen. Pas uw configuratie aan door slots (4-200 slots) en duur (3-365 dagen runtime) te kiezen.

  15 Python-projecten voor beginners om te oefenen en te leren

Apex-hosting

Ontvang dedicated serverhosting voor uw favoriete game, LEAP, van Apex Hosting met toonaangevende gameservers en een ondersteuningsteam. Stel uw gameserver binnen enkele minuten na registratie in en bereid u voor om LEAP zonder enige moeite uit te voeren.

Lag- en latentieproblemen zijn geen probleem meer met Apex Hosting. Het biedt je toplocaties wereldwijd, zodat je nooit te maken krijgt met downtime tijdens het spelen van je game. Dit betekent ook dat uw server online is wanneer u uw systeem opent.

Als doorgewinterde speler krijg je ook volledige toegang tot FTP en webgebaseerde bestandsbeheerder. Met eersteklas hardware kun je gemakkelijk spelen en nee zeggen tegen onderbrekingen. Apex Hosting biedt eenvoudige configuratie, automatische back-ups en een update-optie.

De geavanceerde DDoS-bescherming in uw server beschermt uw informatie en configuratie-instellingen tegen krachtige DDoS-aanvallen, zodat uw server kan dienen wanneer u maar wilt. Bij de hostingprovider kun je kiezen voor de optie onbeperkte spelersslots.

Het spelpaneel van Apex Hosting is beschikbaar, zodat u eenvoudig uw spelserver kunt configureren en uw serverinstellingen kunt beheren. Mod pack-installatie met één klik is een bijkomend voordeel. U krijgt ook een gratis subdomein bij uw aankoop.

Schakel altijd en overal tussen games en profiteer van toonaangevende prestaties dankzij de snelle processors, zakelijke SSD’s en betrouwbare verbindingen. Je kunt de kaart ook eenvoudig wijzigen en de serverstatus opvragen via het spelpaneel.

GTXGaming

GTXGaming is een premium hostingprovider voor gameservers die een groot aantal functies biedt. Na het voltooien van de registratie is je spel binnen enkele minuten klaar om te spelen, zodat je direct kunt beginnen met spelen. Krijg de back-upoptie om uw opgeslagen configuraties, games en andere gegevens te beveiligen.

Met de dichtstbijzijnde server die u kiest, krijgt u Intel CPU’s, variërend van krachtige E3 tot de nieuwste i7/i9 CPU’s. GTXGaming gebruikt ook krachtige AMD Ryzens voor betere prestaties en snelheid. Het ondersteunt alle kaarten. Als er een nieuwe kaart wordt uitgebracht, voegt het GTXGaming-hostingplatform deze snel toe.

Over de hele wereld vind je veel datacenters. GTXGaming omvat Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Miami, Quebec, Londen, Parijs, Madrid, Frankfurt, Moskou, Stockholm, Singapore en Sydney. Elk datacenter heeft efficiënte DDoS-beveiligingsfunctionaliteit die uw gameserver beveiligt tegen ongewenste aanvallen.

De technici van GTXGaming besteden uren aan coderen en bedenken een krachtig bedieningspaneel waarmee u instellingen kunt wijzigen of wijzigen, tussen games kunt schakelen, kaarten kunt wijzigen en nog veel gemakkelijker. Uw server is dus altijd online en presteert ongeacht aanvallen en updates.

Kies uit het vervolgkeuzemenu om productcategorieën, acties, valuta en factureringscyclus te definiëren. Kies ook een locatie, geheugentoewijzing, CPU-snelheid, harde schijven, schijfruimte en schuif om sleufopties te selecteren. Als de service u niet bevalt, kunt u binnen 24 uur na aankoop kiezen voor een volledige terugbetaling.

XGamingServer

Krijg speciale Baremetal- en virtuele speciale gameservers met XGamingServer voor LEAP-games. U krijgt dus toegewezen RAM, opslag en CPU, samen met een garantie voor hoge prestaties en een probleemloze spelervaring.

Het spelpaneel van XGamingServer is gebaseerd op pterodactyl, dat wordt geleverd met krachtige functies. Het paneel is gebruiksvriendelijk en stelt je in staat om game- en serverbestanden vanaf het paneel te besturen. U krijgt cloudback-ups rechtstreeks in het paneel. Daarom kunt u de opgeslagen gegevens op elk gewenst moment herstellen.

U zult een aangepast paneel vinden dat gebruikers uitnodigt, schema’s maakt, MySQL-databases en Mod Manager. XGamingServer verspreidt zich over de hele wereld, inclusief de oost- en westkust van Noord-Amerika, Australië en Europa.

  Snel e-mail afhandelen met de veegacties van de Outlook Mail-app

Elk datacenter biedt een soepele game-ervaring en zorgt voor de laagst mogelijke pings. Krijg documentatie van basis tot geavanceerd om uw server eenvoudig te configureren. LEAP-servers komen snel online nadat u uw bestelling heeft voltooid. Alle servers worden gehost op Intel- en Ryzen-CPU’s met NVMe SSD.

Kies je gewenste pakket tegen een startprijs van $ 10/maand en huur nu je gameserver.

4Netspelers

Huur een LEAP-server van 4Netplayers en word de elite huurling om futuristische wapens en unieke mogelijkheden te krijgen. Het maakt uw server binnen enkele minuten na aankoop gereed. Bovendien krijg je gratis meer dan 120 mods en games.

Concentreer u op uw spel en laat 4Netplayers voor elke update zorgen. Het installeert alle nieuwe updates in uw systeem zonder uw gameplay te verstoren. Voer je Steam-workshop-ID in om de gewenste mod te krijgen, indien ondersteund door je game.

U kunt de instellingen van uw server eenvoudig beheren en wijzigen zonder enige voorkennis. 4Netplayers gebruiken alleen goed presterende serverhardware, snelle SSD’s, CPU’s en veel RAM. De servers beschikken over de nieuwste Intel Xeon-processors en tot 248 GB aan opslagruimte.

De webinterface van 4Netplayers is klantvriendelijk en krachtig. Je kunt in een mum van tijd verschillende gameservers opstarten. Bovendien krijgt u DDoS-bescherming bij elke server die samenwerkt met Corero SmartWall om een ​​meertraps prestatiefiltersysteem, nul-shutdowns van uw server en meer te bieden.

Begin vandaag nog aan je elite-huurlingenreis tegen een startprijs van USD 2,41/maand, met 4 slots voor elke speler. Configureer nu je favoriete pakket en begin met spelen.

GPORTAAL

GPORTAL is een van de premium hostingproviders voor gameservers die een snelle en eenvoudige installatie, hoge prestaties en lage ping bieden voor een betaalbare prijs. U kunt uw server beheren via logtoegang en webinterface. Daarnaast krijg je 50 GB opslagruimte voor back-upbestanden die opgeslagen configuraties en games bevatten.

Voltooi gewoon het betalingsproces en GPORTAL maakt uw server binnen 3 minuten gereed. Het gebruikt alleen de nieuwste serverhardware en snelle SSD-schijven om hoge prestaties te bieden. Bovendien is het de officiële host voor de LEAP-game die samenwerkt met Corero en Bulwark om een ​​meertrapsverdediging te bieden.

Bovendien kun je flexibel en snel schakelen tussen beschikbare spellen door een ticket te verhogen. GPORTAL huisvest zijn diensten wereldwijd, waaronder Los Angeles, Dallas, New York, Washington, Londen, Frankfurt, Barcelona, ​​Johannesburg, Singapore, Sydney, Taipei en Tokio.

De game biedt een breed scala aan kaarten, van bosgebieden tot woestijnlandschappen. Met uw server kunt u uw kaartinstellingen aanpassen aan uw comfort. GPORTAL biedt ook prepaid- en Gamecloud-opties om uw overstapproces nog eenvoudiger te maken.

Kies een gameserverplan dat bij je reis past en begin LEAP te spelen vanaf elke locatie en wanneer je maar wilt. U kunt uw eigen serverconfiguratie maken om de beste prijs te krijgen.

laatste woorden

LEAP is de eerste online shooter-videogame waarin je je slagveld kunt verkennen met geavanceerde wapens en een persoonlijk voertuig. Maak je gameplay nog leuker met de beste LEAP-gamehostingprovider uit de bovenstaande lijst.

Kies uw gameserver verstandig door de hardware, geld-terug-garantie, beveiliging, prestaties, wereldwijde locaties, prijs, toegankelijkheid en kosten te controleren en speel games zonder gedoe.

Bekijk vervolgens het beste gamingtoetsenbord voor professionele gamers.