6 beste voetbal-apps voor FIFA World Cup 2022-updates

Blijf op de hoogte van FIFA World Cup 2022-updates met de juiste voetbal-app.

De populariteit van voetbal valt niet te ontkennen. Met naar schatting 3,5 miljard fans is het de populairste sport ter wereld. Dat komt overeen met meer dan de helft van de wereldbevolking! Het is populair in elk land en continent. Meer dan 250 miljoen spelers in meer dan 200 landen spelen de sport.

Het WK voetbal is het hoogtepunt van de sport.

Met ongeveer 715 miljoen mensen die naar de finale tussen Duitsland en Argentinië in 2014 keken, is dit het meest bekeken sportevenement ter wereld. Dat komt overeen met meer dan 10% van de wereldbevolking!

Ter verduidelijking: de FIFA heeft al meer dan $ 1,85 miljard gecombineerd voor de tv-rechten van het WK 2018 en 2022 verkregen.

Zullen mensen in de VS het moeilijk vinden om FIFA World Cup 2022 te kijken?

Het WK voetbal wordt dit jaar georganiseerd in Qatar. Het is gelegen in het Midden-Oosten. De meeste landen berekenen hun tijdzones met Greenwich Mean Time (GMT) of Coordinated Universal Time (UTC). De Verenigde Staten daarentegen werken volgens een systeem met vier zones.

Elke zone is onderverdeeld in kleinere regio’s. Dit kan problemen veroorzaken bij het plannen van FIFA World Cup-wedstrijden. Dit komt omdat de speeltijden kunnen verschillen van de meeste tijdzones in de Verenigde Staten.

  'Gezien'-rapport in Google Hangouts in- en uitschakelen

Als een game bijvoorbeeld om 21.00 uur GMT begint, is het 16.00 uur EDT in New York, maar slechts 13.00 uur PDT in Los Angeles. Dit kan het kijken naar de wedstrijden moeilijk maken voor fans in verschillende delen van het land.

Bovendien worden de wedstrijden in de Verenigde Staten live gestreamd, meestal in de ochtenden. Dit komt door het verschil in tijdzones. De streaming begint vooral wanneer mensen naar hun kantoor gaan. Daarom kan het voor de gemiddelde Amerikaan moeilijk zijn om de sport live vanuit huis te bekijken.

Laten we, om dit probleem op te lossen, enkele van de beste voetbal-apps voor live updates van FIFA World Cup 2022 bekijken:

FIFA+

Dit is de officiële app voor FIFA. Blijf nu op de hoogte van de gebeurtenissen op de grond met de FIFA+ app. U kunt ook voetbaldocumentaires bekijken. Bovendien kun je zelfs live wedstrijden van nationale competities streamen. Met de FIFA World Cup 2022 aan de gang, kun je meer wereldbekergerelateerde inhoud verwachten.

Je kunt gratis documentaires en hoogtepunten streamen. De app bevat beelden van achter de schermen en content van influencers.

Download FIFA+: iOS | Android

FotMob

FotMob is een unieke app voor live game-updates. Het omvat meer dan 375 verschillende soorten competities van over de hele wereld. Je kunt alle FA Cup-, La Liga- en Serie A-updates in de app krijgen. Je kunt het wedstrijdschema, nieuws over de overdracht en andere updates in deze app bekijken.

  Een pistoolcontrolerapport uitvoeren

FotMob heeft een functie voor tekstcommentaar. Zo lees je door wanneer je de wedstrijd niet kunt streamen. De app biedt gedetailleerde statistieken over de spellen. U kunt ook meldingen ontvangen op uw Apple Watch of Android WearOS-horloge.

Download FotMob: iOS | Android

SofaScore

Krijg alle live updates van de FIFA Wereldbeker 2022 helemaal gratis op de SofaScore-app. Alles, van eenvoudige live scores tot gecompliceerde statistieken, is beschikbaar in deze app. Je kunt ook de gedetailleerde spelersanalyses bekijken.

De SofaScore app toont heatmaps van de spelers op het veld om hun inspanningen te laten zien. Het toont ook de sterke en zwakke punten van de speler. Het omvat ongeveer 11.000 toernooien in meer dan 20 sportcategorieën.

SofaScore downloaden: iOS | Android

NBC-sporten

Met de NBC Sports-app kun je duizenden live sportevenementen bekijken. Deze evenementen worden gestreamd op NBC, NBC Sports, NBC Sports Gold, Golf Channel, Olympic Channel, Telemundo Deportes en meer.

Download NBC Sports: iOS | Android

LiveScore

Als u gedetailleerde informatie en nieuws over voetbal wilt, is LiveScore de app voor u. U kunt realtime updates, volledige scoreborden en commentaar van minuut tot minuut krijgen. Niet alleen dit, de app toont een teamopstelling nog voordat de wedstrijd officieel begint.

  Hoe Kernel_task High CPU op een Mac te repareren

Voetbalfans kunnen na de wedstrijd recensies, transfernieuws en andere updates zien tijdens FIFA World Cup 2022. LiveScore toont de puntentabellen voor verschillende competities.

LiveScore downloaden: iOS | Android

Ontvang al het voetbalnieuws met betrekking tot de Premier League, spelerstatistieken en meer op de OneFootball-app. Aangezien FIFA World Cup 2022 live is, kun je live scores, het laatste nieuws, hoogtepunten en meer verwachten met deze app.

Met deze app kunnen gebruikers uit het VK en de VS wedstrijden en hoogtepunten streamen. OneFootball heeft een live ticker-functie die nieuws en scores laat zien.

Download OneFootball: iOS | Android

laatste woorden

Dit zijn enkele verplichte apps die op je Android of iPhone moeten staan. Met deze apps kun je live updates krijgen van de FIFA World Cup 2022 die in Qatar wordt gehouden.

Naast scores en nieuws krijgt u verslag van de openings- en sluitingsceremonie. Bovendien krijg je updates over de volgende wereldbekerbestemming.

Misschien wil je ook de beste voetbalspellen ontdekken om opnieuw te spelen.

gerelateerde berichten