6 Beste Windows-hostingplatform voor het hosten van ASP.NET-toepassingen

Microsoft Windows is een van de meest populaire besturingssystemen die in veel kantoren en huizen wordt gebruikt.

Dit best verkochte besturingssysteem heeft ook verschillende serverversies die de ruggengraat vormen van veel webhostingoplossingen.

De meeste hostingdiensten draaien echter op Unix-gebaseerde servers vanwege hun betrouwbaarheid, veiligheid, snelheid en uitstekende software-ecosysteem met de beste applicaties.

Ondanks al die voordelen zou Linux niet voor iedereen de perfecte oplossing zijn. Als uw website speciaal gebaseerd is op Microsoft-technologieën zoals .NET of ASP.NET en u Microsoft-stackoplossingen wilt gebruiken, moet u kiezen voor Windows-hosting.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat Windows in de loop der jaren is geëvolueerd en populair is geworden en wordt gezien als een veilige keuze om recht te doen aan uw vereisten. Bovendien betekent het kiezen van Windows-hosting niet dat u beperkt bent tot het gebruik van alleen Microsoft-producten.

Veel hostingproviders bieden eenvoudige installatie van handige applicaties zoals IIS, WordPress, Drupal, Joomla en meer, samen met kant-en-klare functies om uw ontwikkelingsproces een leuke rit te maken.

Maar,

Wat bedoel je eigenlijk met Windows Hosting en ASP.NET?

Bij Windows-hosting gebruikt de server Microsoft Windows als het kernbesturingssysteem.

Windows-hosting wordt geleverd met de populaire hostingtoepassing die geliefd is bij mensen – Internet Information Services (IIS). Het ondersteunt ook belangrijke databases en programmeertalen, waaronder PHP, ASP.NET, Microsoft SQL en meer.

Voor ASP.NET is het een webtoepassingsframework dat is ontwikkeld door niemand minder dan Microsoft. Met dit framework kunnen ontwikkelaars webservices, webapplicaties en dynamische webapplicaties bouwen.

Laten we eens kijken naar enkele van de voordelen ervan.

Een vertrouwd tintje

De kans is groot dat je Windows eerder hebt gebruikt, gezien de enorme populariteit ervan. Vandaar dat uw bekendheid met het systeem de weg vrijmaakt wanneer u uw hostingserver configureert door de software op uw systeem uit te voeren.

Maar als u een op Unix gebaseerd besturingssysteem gebruikt, heeft u kennis en ervaring nodig met het gebruik van een opdrachtregelinterface. Niet iedereen zou zich hier prettig bij voelen. En zelfs als je leert hoe je het moet gebruiken door enkele tutorials te bekijken, kan een enkele verkeerde opdracht ertoe leiden dat je applicatie of site voor je ogen crasht of mogelijk een beveiligingslek opent.

Draagbaarheid

Als u uw site van Windows-hosting naar Linux moet migreren, verloopt de overgang soepel. Het is ook van toepassing op het omgekeerde scenario wanneer u uw site of toepassingen die op een ander serverbesturingssysteem worden gehost, naar Windows verplaatst. Daarom verhoogt het uw gemak als u bepaalde toekomstige wijzigingen wilt aanbrengen.

Flexibiliteit

Het niveau van flexibiliteit dat Windows-hosting biedt is ongeëvenaard. U kunt IIS of Apache als serversoftware uitvoeren, uw LAMP-stack repliceren of veel meer flexibiliteit.

Regelmatige software-upgrades

Microsoft werkt zijn softwareprogramma’s en besturingssysteem regelmatig bij. Als gevolg hiervan bent u voorzien van de nieuwste beveiligingspatches om ervoor te zorgen dat uw applicaties en site veilig zijn.

Dus, bent u klaar om uw ASP.NET-toepassing op Windows te hosten?

Ik ga uit van een JA!

Laten we hiervoor de beste Windows-hostingplatforms ontdekken.

  Fix Gears of War 4 laadt niet in Windows 10

HostGator

Het hele proces van het hosten van uw ASP.NET-applicaties wordt eenvoudig met de uitgebreide diensten van: HostGator. Het heeft abonnementen die aan uw specifieke behoeften voldoen en heeft de beste functies die beschikbaar zijn tegen de beste prijs.

Het biedt ongelooflijke flexibiliteit en kracht via Parallels Plesk Panel, Microsoft SQL Server-2008 R2, Internet Information Services (IIS), samen met meer dan 4000 sjablonen en gratis tools voor het bouwen van sites.

HostGator garandeert 99,9% uptime voor zijn Windows-hosting, gratis SSL-certificaten voor sitebeveiliging en 35+ scripts die gratis worden geïnstalleerd met simpele klikken. U krijgt e-mailfuncties zoals onbeperkte POP3-accounts met SMTP, IMAP-ondersteuning, WebMail Access, onbeperkte auto-responders, e-mailaliassen, doorgestuurde e-mail en 25 mailinglijsten.

Als gevolg van het gebruik van het Plesk-configuratiescherm kunt u eenvoudig uw HostGator-hostingaccount beheren, sites maken, apps op uw server implementeren en uw e-mailadressen goed beheren. Het geeft u volledige controle over alle onbeperkte domeinen, e-mailaccounts en FTP-accounts die u bezit.

Afgezien hiervan krijgt u ook Microsoft SQL, MySQL, Access Databases, samen met 1-klik installaties van verschillende scripts. De hostingplannen bevatten robuuste beheertools zoals Webalizer, AWStats, Raw Log Manager, webgebaseerd bestandsbeheer, met een wachtwoord beveiligde mappen, geplande taken en meer.

Maak je geen zorgen over het verliezen van je gegevens, want HostGator zorgt ervoor dat je elke week automatische off-site back-ups kunt maken. Daarnaast voeren ze ook servermonitoring uit en bieden ze ondersteuningsportals met tal van helpartikelen en videozelfstudies.

HostGator’s Windows-hostingprijzen beginnen vanaf minder dan $ 5 maand voor 1 domein en onbeperkte bandbreedte en schijfruimte. Het bevat ook een geld-terug-garantie van 45 dagen.

AccuWebHosting

AccuWebHosting biedt enterprise-grade hostingservice voor uw ASP.Net-websites tegen een betaalbare prijs op Cloud. Het ondersteunt Windows 2008, Silverlight 5, MVC 5, IIS Manager en ASP.Net AJAX.

Ze zijn een van de weinige hostingbedrijven die de nieuwste technologieën voor Windows-hosting aanbieden. Alle abonnementen zijn inclusief ASP.Net 4.6/3/2-ondersteuning, MySQL-database, SQL 2008, PHP, Visual Studio 2013, MS Access, Active Perl, 1-klik installatie, gratis migratie, DDoS-bescherming en beveiligingsmonitoring, Node.js, WebSockets , en meer.

AccuWebHosting gebruikt de Dual Xeon E5-serie voor Windows-hostingservers met 64GB RAM en SAN-opslag met RAID 10, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en prestaties. AccuWebHosting gebruikt het SolidCP-configuratiescherm om u de vrijheid te geven om subdomeinen, websites, databases, e-mailaccounts, bestanden en meer aan te maken en te beheren.

U kunt ook uw FTP-accounts, bestanden, DNS-zones en meer beheren. Verder krijg je geavanceerde functies zoals Macromedia Shockwave, Raw Access Log, Streaming of Real Audio, Directories voor wachtwoordbeveiliging, AntiSpam-cloud en Macromedia Flash.

Via AccuWebHosting kun je eenvoudig open-source webapplicaties installeren en krijg je direct toegang tot de nieuwste apps zoals DotNetNuke, nopCommerce, WordPress, Joomla, BlogEngine, phpMyAdmin, Opencart, Moodle en nog veel meer. Ze bieden u ook SMTP, IMAP-protocol, POP3, whitelisting/blacklisting en ondersteuning voor vreemde talen. U kunt veel andere functies ervaren, zoals e-mailforwarders en autoresponders, takenlijst, greylisting en meer.

Ondertussen zorgen alle datacenters voor de beste netwerkbeschikbaarheid, back-up stroomgenerator, videobewaking en meer. U kunt premium connectiviteit van 1 Gbps krijgen om websites, databasetoepassingen, e-mailservices en meer uit te voeren.

Start uw hostingplan vanaf $ 5,09/maand.

InterServer

InterServer is een Windows-hostingplatform voor het hosten van ASP.NET-applicaties. Het biedt veel opties, zoals onbeperkte e-mailaccounts, beveiligde e-mailservice, Let’s Encrypt SSL-certificaat gratis, gratis spambeveiliging en nog veel meer.

  Tweetz Desktop is een krachtige, overzichtelijke Twitter-client voor Windows

U krijgt unieke functies en superieure ervaringen door uw ASP.NET-toepassingen in InterServer te hosten. Sommige functies zijn onbeperkte FTP-accounts, Raid-10-opslag, SSD-cachingservers, wekelijkse back-ups, snelheidsoptimalisatie, ultrasnelle webserver, gratis Cloudflare CDN en meer.

Ontvang direct een gratis migratieservice door een cPanel-back-up te hebben die klaar is om te downloaden. U zult ook 50% servercapaciteit vinden om de groei van de websites van klanten te ondersteunen, ongeacht bepaalde prestatieproblemen.

Ze bieden domeinnamen, Cpanel-functies zoals cron-jobs, phpMyAdmin, bezoekersstatistieken, back-up, bestandsbeheer, configuratiescherm, enz. Daarnaast krijg je WordPress-functies zoals wekelijkse back-ups, de mogelijkheid om plug-ins te gebruiken, automatische updates en e-mailfuncties .

InterServer ondersteunt talen zoals PHP, ASP.NET, .NET core, ASPUpload, klassieke ASP, ASP.NET framework 3.5, 4.7 en 4.8, en ASPJpeg. Bovendien krijgt u op uw verzoek modules zoals Silverlight, ODBC, ASP.NET MVC en andere. Ze bieden ook onbeperkte MySQL DB, MySQL (MariaDB 10) en MySQL.

De prijs voor Windows-hosting door InterServer is $ 8,00/maand.

Everleap

Everleap is een efficiënte, schaalbare en load-balanced cloudhostingoplossing voor ASP.NET, gebouwd door .NET-ontwikkelaars. Het is betaalbaar en kan een goed alternatief zijn voor AWS of Azure, waardoor je verliefd wordt op zijn oplossingen. Als het op migratie aankomt, doen ze het zonder u extra geld in rekening te brengen.

Naarmate de technologie van ASP.NET-toepassingen evolueert, neemt ook de vraag naar meer middelen toe om aan de prestaties te voldoen. Met dit in gedachten hebben ze de serverresponstijd van Everleap zo ontworpen dat deze heel snel is in vergelijking met zoveel van zijn concurrenten.

Het is in staat tot naadloze horizontale schaling en draait gelijktijdig op 2 of meer webservers met load-balanced. Bovendien promoot Everleap ook verticaal schalen om de CPU of het geheugen te vergroten. De hostingplannen omvatten SQL-databases, websockets, SignalR en meer.

Everleap ondersteunt verschillende tools die u gebruikt, zoals Visual Studio Express, Git, FTP, LightSwitch, Expression Web, WebMatrix en meer.

De plannen beginnen vanaf $ 20 / maand voor een enkele site. Probeer Everleap 30 dagen gratis uit en bepaal of het de moeite waard is om je geld aan uit te geven.

Microsoft Azure

Nu komt de gastheer die je moet verwachten – Microsoft Azure. Maak een vliegende start met het bouwen van uw toepassingen met .NET, Node.js, Python en Java op uw Windows. Het biedt u een volledig beheerd hostingplatform met OS-patching, taakverdeling, geoptimaliseerde servers en capaciteitsvoorziening.

Configureer vanuit de Azure Portal of CLI, of gebruik ingebouwde sjablonen voor implementatie met één klik. Verhoog de productiviteit en versnel het ontwikkelingsproces met behulp van broncode-integratie vanuit GitHub, publicatie met één klik via Visual Studio IDE en live debugging.

U kunt implementaties ook automatiseren via CI/CD-mogelijkheden met behulp van DevOps. U kunt ervoor kiezen om automatisch vanuit GitHub te implementeren op het moment dat uw broncode verandert.

U kunt eenvoudig verbinding maken met de database van uw keuze en u verdiepen in het ecosysteem van OSS-pakketten, connectors, API’s en services met de Azure-marktplaats. Voeg snel SSL en aangepaste domeinen toe, voer SSO-integratie uit met toonaangevende identiteitsproviders, samen met software voor gezondheidsbewaking in uw applicaties.

U kunt kwaliteits- en prestatietests plannen met staging-omgevingen, teruggaan naar eerdere versies zonder downtime, en gebruik maken van deployment-slots, en staging direct omwisselen voor productie.

Implementeer binnen enkele seconden gegevens samen met hostservices op meerdere locaties over de hele wereld om een ​​hogere beschikbaarheid te bereiken. Microsoft Azure bevordert automatisch horizontaal en verticaal schalen op basis van app-prestaties en aanpasbare regels om pieken in de werkbelasting op te vangen. Hun nieuw geïntroduceerde rekenoptie D-serie is er ook om tegemoet te komen aan uw app-schaalbaarheid en prestatie-eisen.

  Teruggaan naar Windows 10 1709 vanaf 1803

Krijg via Azure Monitor diepgaande statistieken over het gebruik van resources en de doorvoer, het CPU-gebruik, het geheugen, de fouttrends en de reactietijden van uw toepassing. Profiteer van hybride consistentie, want u kunt applicaties bouwen en deze zowel on-premises als in de cloud beheren.

Azure voldoet aan beveiligingsstandaarden zoals ISO, PCI, SOC2 en faciliteert SLA op ondernemingsniveau. Integreer met duizenden SaaS-applicaties in de cloud, zoals Dropbox, Salesforce, Office 365, Concur en meer.

HostPresto

Last but zeker not least in deze lijst, HostPresto is ook een goede optie die u kunt gebruiken om uw ASP.NET-toepassingen te hosten. Al hun Windows-hostingservices zijn uitgerust met het configuratiescherm – Plesk voor eenvoudig en centraal accountbeheer.

U krijgt gratis SSL-certificaten, die u vanuit Plesk zelf kunt beheren, zoals het toevoegen, verwijderen, ondertekenen van verzoeken, enz. Ze bieden state-of-the-art klantenbeheer samen met factureringstoepassingen, waarmee u uw bedrijf gemakkelijk kunt beheren.

Omdat je hostingaccount volledig is geoptimaliseerd, heb je geen extra onderhoud of extra plug-ins of software nodig. Ze blijven hun systemen updaten met de nieuwste beveiligingspatches en fixes, en zodra de nieuwe releases van het kernbesturingssysteem verschijnen, installeren ze deze gratis.

HostPresto laat je applicaties zoals WordPress, Joomla en meer installeren met een enkele klik. U krijgt dagelijks gratis back-ups en een optie waarmee u uw specifieke mappen en bestanden veilig en veilig kunt herstellen.

In tegenstelling tot andere hosts met beperkingen op het aantal e-mailaccounts, heb je met HostPresto niet meer met dergelijke problemen te maken. Ze bieden een onbeperkt aantal e-mailaccounts, zodat u meerdere POP3-, webmailaccounts of IMAP kunt maken.

Andere functies in de hostingplannen zijn supersnelle SSD, onbeperkte bandbreedte, gratis domein en 99,9% uptime voor alle pakketten. HostPresto brengt geen kosten in rekening voor accountmigratie en er zijn geen contracten of opstartkosten. Ze bieden ook 24/7 ondersteuning in het VK om je te helpen als je ergens vastzit.

U moet de prijs betalen die u op de lijst met abonnementen ziet, beginnend bij minder dan $ 6 per maand. En er is ook een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Conclusie

De tijd is gekomen dat u niet meer alleen op Linux hoeft te vertrouwen bij het hosten van uw webapplicaties. Microsoft Windows biedt u zowel vertrouwen als prestaties om aan uw groeiende behoeften te voldoen.

Ga dus verder met het kiezen van een Windows-hostingplan naar keuze om uw ASP.NET-applicaties te hosten zonder er dubbel over te denken.
Lees meer over enkele krachtige tools voor het debuggen en bewaken van ASP.NET-toepassingen.

gerelateerde berichten