6 gratis tools om de laadtijd van websites uit China te testen

Hoe snel is uw website in China?

Website moet snel zijn!

Het hebben van een trage site schaadt de conversieratio en kan kost u mogelijk $ 2,5 miljoen in een jaar als uw e-commerce website $ 100.000 per dag verdient.

Er zijn tal van online tools om de laadtijd van uw website te testen vanuit de VS, het VK en India, maar slechts weinigen hebben opties om de laadtijd van uw pagina vanuit China te controleren.

Als u een bedrijf runt in China of bezoekers verwacht en als uw website vanuit China wordt gehost, dan zou uw laadtijd hoogstwaarschijnlijk ellendig zijn.

Laten we de volgende tools eens bekijken om te zien hoe uw site presteert.

Webpaginatest

webpaginatest is een van de meest gebruikte tools om je laadtijd te testen. Het heeft de mogelijkheid om de laadtijd van Shanghai, Hong Kong, Ningxia te controleren met behulp van IE, Chrome, Safari, Brave & Firefox.

  Wat is "System Idle Process" en waarom gebruikt het zoveel CPU?

Dit biedt de eerste weergave en herhaalt de weergave in een waterval, zodat u een volledig inzicht hebt in de laadtijd van uw bron.

Locatie 24X7

Locatie 24X7 heeft veel handige tools; om de laadtijd vanuit China te controleren, kunt u echter de volledige webpagina analyseren gebruiken, die de mogelijkheid heeft om te testen vanuit Beijing, Chengdu, Chongqing, Guangzhou en meer.

Dit heeft zeer gedetailleerde informatie zoals DNS-oplostijd, verbindingstijd, First Byte-tijd, een aantal verzoeken, bronnenoverzicht en domeinoverzicht.

DotCom-monitorMet de ‘Great Firewall of China’-test kunt u testen of uw website in China is geblokkeerd.

Voer gewoon uw website-URL in en de steden in China van waaruit u uw test wilt uitvoeren.

Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende browsers – Chrome, Firefox, Edge, Android en iOS en meerdere schermresoluties. Door op de knop ‘Test uitvoeren’ te klikken, krijgt u het onderstaande rapport.

Vanuit dit rapport kunt u controleren hoe uw website eruitziet voor bezoekers, of er fouten zijn, de gemiddelde laadtijd voor het eerste bezoek, de laadtijd voor herhaalde bezoeken en hoe uw website presteert in elke stad.

  Hoe gesplitst scherm in Safari uit te schakelen

Als u wilt dat uw website zichtbaar is voor bezoekers uit China, is deze tool een must-have.

Website Pulse

Controleer of uw website toegankelijk is achter de grotere muur van China met Website Pulse. U kunt ervoor kiezen om de test uit te voeren in Beijing, Shanghai, Guangzhou en Hong Kong.

Resultatenpagina bevat de volgende essentiële statistieken.

  • Totale reactietijd
  • DNS-resolutietijd
  • Er is tijd nodig om de eerste byte te laden
  • Laatste Byte
  • Pagina grootte
  • HTTP-headerinformatie

Chinafy

Een geweldige tool om een ​​overzicht te hebben van de laadtijd van pagina’s vanuit meerdere locaties, waaronder Beijing, Shanghai, Guangzhou. Het Chinafy-testresultaat toont de laadtijd van de pagina, TTFB, First Paint, Interactive, Page Size en een aantal bronnen.

GTmetrix

Als je je aanmeldt voor een Gratis account, dan krijg je de optie om een ​​snelheidstest uit te voeren vanuit Hong Kong. Het is zichtbaar wanneer u op de optie Analyse klikt.

  Hoe de Hulu-laadfout op PS4 op te lossen?

Ik hoop dat de bovenstaande tools je een richtlijn geven over hoe je website laadt in China. Als u merkt dat het langzamer is dan verwacht, kunt u overwegen uw site in China te hosten of een CDN-service te gebruiken die POP (point of presence) heeft.

Met plezier het artikel gelezen? Wat dacht je van delen met de wereld?

gerelateerde berichten