7 beste Bluetooth-adapters voor een draadloze levensstijl

Verwelkom de draadloze levensstijl met deze Bluetooth-adapters die meerdere apparaten tegelijk kunnen verbinden.

Ben je het beu om meerdere kabels voor je meerdere apparaten te hanteren? Maakt het beheer van deze kabels je elke keer weer aan het huilen? Waarschijnlijk is dit het juiste moment om al je kabels weg te gooien en te gaan voor een Bluetooth-adapter voor je Bluetooth-ondersteunde apparaten.

Als u het gebruik van poorten op uw computers en gameconsoles wilt minimaliseren, schakelt u over op Bluetooth-adapters.

Wat zijn Bluetooth-adapters?

Bluetooth-adapters zijn apparaten voor draadloze connectiviteit die een draadloze Bluetooth-verbinding bieden om meerdere apparaten met elkaar te verbinden.

Deze kunnen uw pc, smartphone, toetsenbord, muis, gameconsoles en meer aansluiten. Deze kunnen meerdere apparaten tegelijk aansluiten zonder wirwar van kabels.

De geavanceerde technologie die tegenwoordig door de meeste Bluetooth-adapters wordt gebruikt, maakt de overdracht snel en betrouwbaar.

Waarom Bluetooth-adapters gebruiken?

We worden tegenwoordig allemaal omringd door technologische apparaten en gadgets. Als we overal om ons heen gadgets hebben, betekent dat een hoop kabels om te beheren. Dit vergroot niet alleen de zorgen over kabelbeheer, maar maakt het ook moeilijk om deze bekabelde apparaten van de ene plaats naar de andere te dragen.

In al deze gevallen verrichten Bluetooth-adapters wonderen. Deze komen meestal in compacte en gestroomlijnde formaten waar je je niet eens druk om maakt.

  Top 12 cloudgebaseerde DDoS-bescherming voor websites van kleine tot grote ondernemingen

Daarnaast laten ze je je pc, laptop of gameconsole met meerdere apparaten tegelijk verbinden. Deze geven je het beste gevoel van een draadloze levensstijl.

Voordelen van Bluetooth-adapters

 • Dit zijn de beste connectiviteitsopties op korte afstand die de grenzen van kabels kunnen overschrijden.
 • Bluetooth-adapters hoeven geen stuurprogramma’s te installeren voor grote pc-vensters. En als ze een chauffeur nodig hebben, zijn die gratis beschikbaar.
 • Ze kunnen verbinding maken met bijna alle Bluetooth-apparaten.
 • Bluetooth-adapters verbeteren het gemak van uw werk met hun slanke en draagbare ontwerpen.

Vervolgens leren we hoe u een Bluetooth-adapter gebruikt.

Hoe gebruik je een Bluetooth-adapter?

 • Sluit uw Bluetooth-adapter aan op de USB-poort van uw computer.
 • Schakel Bluetooth op uw Bluetooth-ondersteunde apparaat in en zet het in de koppelingsmodus.
 • Installeer indien nodig het speciale stuurprogramma.
 • Zoek het Bluetooth-pictogram op uw pc en voeg uw Bluetooth-apparaat eraan toe.

Zodra uw apparaat ermee is gekoppeld, kunt u eenvoudig uw bestandsoverdracht starten.

Wie kan Bluetooth-adapters gebruiken?

 • Ideaal voor mensen die vaak bestanden moeten overzetten van hun smartphones, tablets of meer naar pc’s, enz.
 • U kunt Bluetooth-adapters gebruiken om naar muziek te luisteren zonder een bedrade hoofdtelefoon. Hierop kun je je Bluetooth koptelefoon aansluiten.
 • Gamers kunnen ook Bluetooth-adapters gebruiken om hun apparaten draadloos met hun gameconsoles te verbinden.

Laten we nu eens kijken naar de lijst met goede Bluetooth-adapters die u kunt kiezen en afscheid nemen van uw kabels.

Maxuni USB Bluetooth-adapter

Deze Maxuni Bluetooth 5.0-adapter wordt geleverd met een snelheid van 3 Mbps en een transmissiecapaciteit van 20 Mbps. Het kan verbinding bieden met 4 apparaten tegelijkertijd, zoals een toetsenbord, Bluetooth-koptelefoon, muis, gamecontroller, enz. Het wordt geleverd in een compact en draagbaar formaat.

  Controleer of uw LinkedIn-profielfoto goed is of moet worden verbeterd

Deze USB Bluetooth-adapter maakt gebruik van klasse 2 radiotechnologie en zorgt voor een snelle overdracht op een afstand van 10-20 m in een open ruimte. Het is ideaal voor 32/64-bit pc’s met Windows 11/10/8/7.

Techkey Mini USB Bluetooth 5.0-adapter

Techkey Mini USB Bluetooth 5.0 wordt ondersteund met anti-interferentietechnologie die het verlies aan efficiëntie van de overdracht vermindert. Het kan zeven apparaten tegelijk aansluiten, zoals een toetsenbord, muis, headsets, koptelefoons, microfoons, luidsprekers en meer.

De maximale overdrachtssnelheid is 3 Mbps tot een maximale afstand van 33ft/10M in een open ruimte. Het wordt geleverd in een compact ontwerp en u kunt het gemakkelijk op uw pc of laptop laten staan.

llano USB Bluetooth-adapter

llano USB Bluetooth Adapter is voorzien van de nieuwste Bluetooth 5.1-chip die snelle overdracht mogelijk maakt. Deze Bluetooth-adapter is compatibel met de meeste Bluetooth-apparaten zoals muis, toetsenborden, hoofdtelefoons, smartphones, enz.

Het kan zeven apparaten tegelijkertijd verbinden met een signaaloverdracht van ongeveer 23 meter. Het blauwe indicatielampje laat u weten wat de werkstatus van deze adapter is. Het is een plug-and-play-apparaat dat zonder schijf kan werken met Windows 8.1/10/11.

ZEXMTE USB Bluetooth-adapter

ZEXMTE biedt deze geweldige USB Bluetooth-adapter 5.0, die compatibel is met Windows 7/8/8.1/10. De nieuwste Bluetooth 5.0-chip verlaagt het Bluetooth-stroomverbruik.

Het heeft een nano-formaat en een gestroomlijnd ontwerp dat u niet stoort, zelfs niet als u het op uw USB-poort aangesloten houdt. Het kan verbinding met een hoofdtelefoon mogelijk maken. Pc’s, smartphones, printers en meer. Deze UB400 is echter niet compatibel met Linux, Mac en TV.

COMSOON Bluetooth 5.0-ontvanger

Als je op zoek bent naar Bluetooth ondersteuning voor je auto, dan is deze COMSOON Bluetooth 5.0 de juiste optie. Het is ideaal voor zowel Bluetooth-compatibele als niet-Bluetooth-apparaten. Het wordt geleverd met Bluetooth 5.0 en een 3,5 mm AUX-poort.

  9 beste software voor kerkbeheer

Het wordt ondersteund door CVC8.0 Noise Cancellation-technologie die ruis en echo elimineert. De krachtige batterij biedt tot 16 uur muziek en gesprekken.

Hiermee kunt u uw telefoon aansluiten op het audiosysteem, de luidsprekers en de stereo-installatie van uw auto. Het bestaat uit een ingebouwde microfoon waarmee u oproepen kunt beantwoorden, opnieuw kunt kiezen, kunt ophangen en meer.

Ga voor deze TP-Link UB500 Bluetooth 5.0 voor een snelle Bluetooth verbinding. Het is achterwaarts compatibel met Bluetooth V4.2/4.0/3.0/2.1/2.0/1.1. Het kan uw niet-bluetooth-laptop, pc of desktop in een apparaat met Bluetooth veranderen.

Het wordt geleverd met EDR- en BLE-technologie die de gegevensoverdrachtsnelheid verbetert en het stroomverbruik verlaagt. Dankzij het nano-formaat en het gestroomlijnde ontwerp is het een probleemloos apparaat.

laatste woorden

Als u op zoek bent naar een snelle en betrouwbare Bluetooth-adapter, overweeg dan deze suggesties, aangezien deze zijn voorzien van de nieuwste technologie en ontwerpkenmerken en geweldige prestaties kunnen leveren.

Misschien wilt u ook de beste MagSafe-opladers voor Apple-gebruikers verkennen.

gerelateerde berichten