7 beste Craftopia-hostingservices voor lag-free gameplay

Craftopia-gameservers van een betrouwbaar hostingplatform helpen je om je favoriete actiegame te spelen met betere prestaties en minder vertragingen.

Survival-actiegames worden een rage onder veel mensen over de hele wereld.

Dit heeft een enorme vraag gecreëerd waaraan ontwikkelaars proberen te voldoen door verschillende games te ontwikkelen, elk met een eigen fanbase, formaat en stijl. Dit helpt gamers hun enthousiasme vast te houden en hun vrije tijd door te brengen.

Craftopia is een survival-actiegame met geavanceerde graphics en krachtige gameplay. Deze game heeft veel interessante dingen, van het omhakken van bomen tot het uitspreken van magische spreuken.

Dus als je zo’n robuuste game op je pc wilt spelen, heb je een betrouwbaar hostingplatform nodig waarmee je kunt gamen zonder lag, betere graphics, hoge prestaties, beschikbaarheid en handige functies.

Laten we bespreken wat Craftopia is en hoe het logisch is om een ​​Craftopia-gameserver te hosten.

Wat is Craftopia?

Craftopia, gemaakt in Japan, is een nieuw knutselspel op de markt. Het is een overlevingsactiespel voor meerdere spelers dat verschillende functies combineert die je leuk vindt. Dit omvat jagen, landbouw, bouwen, hack-and-slash en automatisering.

Craftopia is ontwikkeld en uitgegeven door Pocket Pair en werd voor het eerst uitgebracht op 4 september 2020. Met dit spel kun je op het land werken om geld te verdienen, fabrieken bouwen voor automatisering, op avontuur gaan om rijk te worden, je dag overleven door te vissen en de wereld met behulp van een hoverboard.

Deze game is vergelijkbaar met andere survivalgames in de open wereld. Maar met betrekking tot zijn crafting-systemen en unieke mechanica is het iets anders en geavanceerder dan elk ander spel.

Gameplay

Er zijn meerdere stadia in Craftopia. Dit bevat:

 • Mijn stenen en hak bomen zoals in de zandbak
 • De wereld verkennen
 • Honger bestrijden door te vissen
 • Cultiveer en verdien geld
 • Verzamel buit
 • Automatiseer activiteiten
 • Jaag op monsters
 • Spreek magische spreuken uit

Je kunt 20+ gewassen één voor één laten groeien. Met de inzet van krachtige landbouwmachines kunt u nog meer. Geniet van je zelfvoorzienende leven en produceer waardevolle oogsten om rijker te worden. U kunt ook sommige items automatiseren, zoals het kappen van hout, het delven van stenen, enz.

In dit spel zul je genieten van visactiviteiten. Proef verse vis of maak een schild van de schelpen van schildpadden. Als je hier eenmaal een pro in bent geworden, kun je beginnen met het bouwen van een schip om mee te varen om een ​​walvis te vangen. Gooi een monsterprisma op wezens om ze als huisdier te vangen.

Wanneer je detector begint te piepen, is dit een teken dat er een gevaarlijke kerker dichterbij komt. In dit geval moet je jezelf uitrusten, de kerker binnengaan en eventuele schatten vinden. Elke keer dat je binnenkomt, vind je een andere vorm van de kerker. Aan het einde van het pad vind je bazen om te vechten.

Verder kun je verschillende materialen verzamelen om een ​​rit voor je te maken, zoals motoren, hoverboards, tweedekkers, luchtballonnen, machines, tanks, helikopters, enz. Deel je rit met je team en verken samen de wereld.

Waarom heb je een gameserver nodig?

De graphics, prestaties en gameplay van moderne videogames, zoals Craftopia, verbruiken meer server- en computerbronnen.

  Spreadsheets voor uitgaven en inkomsten maken in Microsoft Excel

Dus als je hoge prestaties nodig hebt tijdens het spelen van een game, is zelfhosting op je pc niet voldoende.

Om een ​​lag-free game te ervaren, heb je een internetverbinding, 24/7 stroomback-up en een anti-ramp herstelkit nodig.

Dit is wat een betrouwbare gameserver biedt, en het voorkomt ook frustratie tijdens het spelen van games. Het zal je helpen je snelheid, toewijding en focus te behouden. Met een betrouwbare server heb je nauwelijks te maken met downtime of beveiligingslekken.

Minimale systeemvereisten

Om het Craftopia-spel op je pc te spelen, heb je het volgende nodig:

 • Een 64-bits processor
 • Windows 7 of hoger
 • 2,0 GHz dual-coreprocessor of vergelijkbaar
 • 8 GB RAM-geheugen
 • 2 GB VRAM-afbeeldingen
 • DirectX van versie 11
 • Een goede breedbandverbinding
 • 12 GB beschikbare ruimte

Laten we nu enkele van de beste Craftopia-hostingproviders voor gameservers bekijken.

Overlevingsservers

Ervaar de beste gameplay met de gameservers van Survival Servers die worden geleverd met de functies die je nodig hebt. Stel uw server direct in nadat u uw bestelling heeft voltooid. Het wordt geleverd met volledige toegang tot FTP en webgebaseerde bestandsbeheer voor doorgewinterde spelers.

Als je graag een ander spel speelt in je vrije tijd, wissel dan tussen beschikbare spellen op je server door een ticket te verhogen. Het Tgame-paneel is eenvoudig te gebruiken waarmee u serverinstellingen kunt wijzigen of bijwerken en de serverlocatie onmiddellijk kunt wijzigen.

Ontvang geautomatiseerde servermeldingen, een herstartoptie, volledige databasetoegang en meer. Het maakt gebruik van de krachtigste Intel- of AMD-CPU’s samen met ultrasnelle NVMe SSD-schijven. Bovendien krijgt u 5 dagen DB-back-ups van 30 minuten.

Met de gameserver vindt u de nieuwste versie van ondersteunde mods en add-ons. U kunt mods eenvoudig wijzigen en nieuwe mods en plug-ins installeren wanneer u er een vindt. Krijg toegang tot tools van derden om uw game-ervaring nog verbazingwekkender te maken.

Bovendien kunt u beheerders toevoegen en machtigingen instellen op basis van uw behoefte. Krijg eenvoudig de serverstatus, zoals starten, stoppen en opnieuw opstarten. Survival Servers dekt de hele wereld, inclusief Seattle, Los Angeles, New York, Frankrijk, Duitsland en Singapore.

In elk datacenter over de hele wereld vindt u volledig functionele DDoS-bescherming die uw persoonlijke informatie 24/7 beschermt en ervoor zorgt dat uw server beschikbaar is wanneer u uw game opent. Met aangepaste startparameters kunt u uw server in een mum van tijd configureren en beginnen met spelen.

Implementeer snel uw favoriete gameserver en beheer uw game vanaf uw locatie. Bestel het nu.

nitrado

Huur de Craftopia gameserver van Nitrado en ervaar het beste. Het biedt eenvoudig beheer, zodat u uw server zelf kunt configureren en onderweg instellingen kunt wijzigen of beheren. Installeer eenvoudig plug-ins en mods om uw gameplay nog interessanter te maken.

U kunt beheerders toevoegen, bepaalde toegang delen en de servers samen beheren. Als u problemen ondervindt, werkt het ondersteuningsteam handig in meerdere talen via chat of e-mail. Het biedt de kortste internetroutes, waardoor u de laagste pings krijgt.

De dagelijkse back-upfunctionaliteit is een aanvulling op het voordeel dat u van deze gameserver krijgt. Het houdt je opgeslagen games, configuraties en bestanden onder alle omstandigheden veilig. Herstel eenvoudig uw bestanden wanneer u maar wilt.

Het maakt gebruik van faalveilige en hoogwaardige serverhardware samen met de snelste SSD-schijven, zodat u nooit problemen ondervindt tijdens het spelen van het spel. Het geeft u een flexibele looptijd volgens individuele behoeften.

  Hoe maak je automatisch een back-up van Google Cloud VM?

Schakel overal en altijd tussen actieve games en speel tot 5 games die beschikbaar zijn op uw server. Eenvoudig uw server down- of upgraden wanneer u maar wilt. Nitrado laat je nooit wachten om je spel te spelen; het komt eerder meteen online wanneer u uw bestelling voltooit.

Kies het beste pakket voor uw behoeften, vanaf $ 12,99/maand.

GTXGaming

Krijg een van de meest premium gameservers – GTXGaming met directe installatie, offsite back-ups en wereldwijde dekking. Zodra u klaar bent met het registratieproces, kunt u uw gameserver configureren en de Craftopia-server huren voor uw vrije tijd.

Het spelpaneel van GTXGaming biedt verschillende hulpmiddelen voor uw behoeften. Het voegt nieuwe kaarten onmiddellijk toe wanneer een nieuwe kaart wordt vrijgegeven. Het ondersteunt verschillende kaarten en mods. Je kunt ook plug-ins en mods installeren om je game-ervaring te verbeteren.

Telkens wanneer u uw gameserver opnieuw opstart, wordt automatisch een kloonback-up opgeslagen op de externe back-upmachine die de opgeslagen map, API-plug-ins, opgeslagen configuraties, enz. Bevat. GTXGaming gebruikt de nieuwste reeks Intel CPU’s van E3 tot i7 of i9 processors. Het maakt ook gebruik van krachtige AMD Ryzen CPU’s voor betere prestaties.

GTXGaming herbergt zijn infrastructuur op verschillende locaties, zoals Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Miami, Quebec, Londen, Parijs, Madrid, Frankfurt, Moskou, Stockholm, Singapore en Sydney. Al deze datacenters hebben DDoS-bescherming die 24/7 werkt om uw server altijd beschikbaar te maken.

Configureer nu uw gameserver, kies uw factureringscyclus, kies configureerbare opties uit vervolgkeuzemenu’s en bestel uw gameserver. Als u niet tevreden bent met de diensten van GTXGaming, kunt u binnen 24 uur na registratie kiezen voor een volledige terugbetaling.

1GServerHost

Als je een gameserver wilt huren voor je favoriete Craftopia-spel, is 1GServerHost een betrouwbare optie. Je kunt een betere gameplay ervaren dankzij de krachtige functies. Stel direct je server in en begin je game met je vrienden te spelen.

Met het aangepaste spelpaneel van 1GServerHost kunt u de serverinstellingen naar behoefte beheren of wijzigen. U kunt binnen enkele minuten schakelen tussen beschikbare spellen om in uw vrije tijd verschillende spellen op uw server te ervaren.

De externe back-upfaciliteit is een uitstekende add-on. Je kunt een back-up maken van je opgeslagen games, configuraties en bestanden op een aparte server en terugzetten wanneer je maar wilt.

Craftopia-spelserver ondersteunt alle mods, kaarten en DLC’s samen met Steam. 1GServerHost gebruikt een 5,2 GHz AMD Ryzen 9 CPU met 16 cores en 32 threads, 128 GB dual channel DDR4 32000 MHz en 7000 MB/s NVMe van PCI 4e generatie.

Het maakt niet uit waar je wilt spelen, 1GServerHost biedt je de laagste ping, zodat je je game niet te stoppen kunt spelen met de snelste verbindingen. Alle servers worden beschermd door DDoS-beveiliging op ondernemingsniveau.

Kies vandaag nog je serverplan voor een startprijs van $ 15/maand en geniet van je gameplay.

4NetPlayers

Het spelen van Craftopia wordt nog spannender als je verschillende functies en tools hebt. Maak uw server klaar binnen enkele minuten na voltooiing van de betaling. 4NetPlayers zorgt voor de updates. Het installeert automatisch nieuwe updates zonder je huidige gameplay te verstoren.

4NetPlayers gebruikt alleen de nieuwste serverhardware, veel RAM, SSD en snelle CPU’s om krachtige gameservers aan te bieden. Je krijgt meer dan 120 mods en games zonder extra kosten in de cloud-gameserver. Het bevat automatisch nieuwe games wanneer deze worden uitgebracht.

  10 Angular UI-bibliotheken om een ​​gebruikerservaring van wereldklasse te creëren

Daarnaast zijn beheer en creatie eenvoudig met de 4NetPlayers gameserver. Zonder voorkennis kunt u eenvoudig instellingen op uw server beheren of wijzigen. In het geval van een aanval wordt u beschermd met de DDoS-bescherming die wordt geleverd met Corero SmartWall.

Als je game mod ondersteunt, kun je je Steam Workshop-ID invoeren en de server de mod automatisch voor je laten installeren. Dankzij de uitstekende connectiviteit kun je je game probleemloos spelen. De moderne technologie en krachtige interface van 4NetPlayers maken uw gebruik supereenvoudig.

Configureer vandaag nog je spelplan en ervaar de beste gameplay ooit.

Ping perfect

Huur uw Craftopia-gameserver van het Pingperfect-hostingplatform en profiteer van geweldige functies en functionaliteiten. Al zijn systemen zijn automatisch; en daarom start de installatie van de serververhuur automatisch na een succesvolle betaling.

Pingperfect is een wereldwijde aanbieder van serververhuur, daarom krijgt u wereldwijd de beste datacenters. Waar u ook bent, u kunt een hoge uptime-garantie krijgen. Bovendien krijgt u 1 GB gratis webruimte die u kunt gebruiken om reclame te maken voor uw gameserver en vele andere dingen.

Met het gebruiksvriendelijke spelpaneel van Pingperfect kunt u onderweg serveropties configureren en de instellingen beheren. Bovendien biedt het in-house aangepaste back-upsysteem volledige bescherming van uw opgeslagen games en configuraties. Het zorgt ervoor dat je nooit gegevens kwijtraakt.

Krijg volledige toegang tot bestandsbrowserprotocollen en FTP. Met deze toegang kunt u in realtime bestanden naar de gameserver overbrengen. Bovendien kun je gemakkelijk schakelen tussen beschikbare spellen. Je vindt er de nieuwste hardware met een snelle CPU en betere opslagoplossingen.

Pingperfect heeft zijn eigen DDoS-beveiliging die de onderbreking van de gameserver door ongewenste aanvallen zoveel mogelijk minimaliseert. Het gamepaneel ondersteunt desktop- en mobiele versies, dus je kunt je instellingen aanpassen waar je maar wilt.

Als je een vriendengroep hebt, kun je je server met hen delen, zodat zij ook je gameserver kunnen beheren. Geef machtigingen die u wilt dat ze hebben. Vraag een gratis proefperiode van 48 uur aan en ervaar gamen zonder lag.

GPORTAAL

GPORTAL is een van de premium gameserver-hostingplatforms die u kunt huren en een betere gameplay kunt ervaren. Zodra je je bestelling hebt afgerond, is de gameserver binnen 3 minuten beschikbaar. In geval van problemen krijgt u zeker de snelste reactie met de 24/7 ondersteuning.

GPORTAL bereik over de hele wereld, waaronder Los Angeles, Dallas, New York, Washington, São Paulo, Londen, Frankfurt, Barcelona, ​​Johannesburg, Tokio, Taipei, Singapore en Sydney. Elke server in het systeem wordt geleverd met DDoS-bescherming, dankzij Corero en Bulwark, met een meerlaagse verdedigingsfaciliteit om de gameplay te verbeteren.

GPORTAL wordt geleverd met prepaid- en Gamecloud-opties. Dit betekent dat je op elk moment kunt schakelen tussen games die beschikbaar zijn in de cloud. Krijg volledige flexibiliteit over uw server met de GPORTAL Gamecloud.

Kies uw dichtstbijzijnde serverlocatie, factureringscyclus en de slots waarnaar u op zoek bent, en bestel uw spelserver. U kunt uw eigen serverconfiguratie maken om het heel eenvoudig te maken volgens uw vereisten.

laatste woorden

Craftopia is een avontuurlijke en opwindende online videogame die je naar het volgende niveau van overlevingsspellen in de open wereld brengt. Met een premium gameserver achter je, kun je je game nauwkeuriger, handiger en veiliger spelen.

Kies dus een betrouwbare Craftopia-gameserver uit de bovenstaande lijst en game zonder lag met zijn krachtige servers, snelle SSD-schijven, CPU’s en andere functies.

Bekijk vervolgens de beste speciale gameservers voor gamers en streamers.