7 Beste V Rising Server-hosting voor iedereen

V Rising is een open-wereldgame voor spelers die graag survivalgames spelen. Het neemt je mee naar een nieuwe wereld waar je na vele eeuwen sluimeren als een vampier opstaat.

In het spel zul je met veel moeilijkheden te maken krijgen. Je zult het verzengende zonlicht moeten trotseren, op voedsel moeten jagen om kracht op te bouwen en met monsters moeten vechten om je rijk terug te krijgen.

Dus, als je een gameliefhebber bent en op zoek bent naar nieuwe games, dan is V Rising iets voor jou. Van het overleven van vele kansen tot het bouwen van je eigen kasteel, geniet van elk stukje van je spel met zijn unieke graphics en snelheid.

En als je je game met superieure snelheid en zonder onderbrekingen wilt spelen, kan V Rising-serverhosting een verstandige en voordelige beslissing zijn.

Met een premium server achter je in plaats van self-hosting, heb je geen problemen op het gebied van functionaliteit, snelheid, features, power, beschikbaarheid en uptime.

De betere grafische kwaliteit en prestaties zorgen voor een betere gameplay-ervaring voor jou en je vrienden.

Laten we V Rising beter begrijpen en kijken naar de beste V Rising-serverhosting voor u.

Wat is V Rising?

V stijgt is een gotische videogame in een open wereld waarin je een enorme wereld kunt verkennen en door open landschap, donkere kerkers en weelderige bossen kunt reizen om essentiële bronnen om te overleven te ontdekken. In het spel zul je na een lange slaap opstaan ​​als een vampier en je rijk terugwinnen.

Stunlock Studios heeft deze nieuwe game voor je ontwikkeld waarin je een gemene vampier kunt worden in een echte wereld. V Rising werd voor het eerst aangekondigd begin 2021 en zal in 2022 worden uitgebracht. Het is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologie van Unity, namelijk DOTS. Na de langste ontwikkeling heeft Stunlock Studios een unieke videogame ontwikkeld om gamers een heerlijke ervaring te bieden.

Als gamer moet je het langst in de wereld overleven. En om te overleven, moet je dodelijke zonnestralen in stand houden, op bloed jagen, vechten met natuurlijke superkrachten en van depressie en verdriet afkomen. Het wordt geleverd met verschillende functies; laten we een voor een gaan:

  • Het is een overlevingsspel in een open wereld dat wordt gecombineerd met de hack’n’slash-spellen.
  • Sta op uit een lange slaap met honger en zwakte
  • Speel met vrienden en kom snel van de honger af
  • Leer vaardigheden van vechten en jagen

De game vereist een Windows 10-besturingssysteem en een 64-bits processor. Kom nu over je dromen heen, sta op uit de slaap en daal af naar Vardoran.

Gameplay

V Rising speelt zich af in een gotische open wereld waar je toevallig een vampier bent. Je ontwaakt na eeuwen uit je diepe slaap. Je wordt wakker in een zwakke toestand, verlangend naar bloed als voedsel voor jezelf om op krachten te komen. De belangrijkste uitdaging hier is om als vampier te overleven van de brandende stralen van de zon, bovennatuurlijke beesten en vele andere dingen om je rijk terug te krijgen.

In een oude wereld regeerden vampiers over veel regio’s, maar er werd gejaagd en er was geen vampier over om te regeren. Plots word je wakker in je kist met je vroegere krachten ontdaan. Nu moet je middelen verzamelen om te overleven. Je kunt van mensen je trouwe kameraden maken en je rijk uitbreiden. Begin met het herbouwen van je kasteel en vecht dan tegen een machtige vijand die op je afkomt.

De game bevat PvE en PvP, evenals kasteelbouw, snelle gevechten en knutselen met behulp van WASD-besturingselementen, samen met op de cursor gebaseerd richten. Spelers zullen de flexibiliteit hebben om hun eigen pad te kiezen terwijl ze hun personage naar een hoger niveau tillen.

  Hoe pc te repareren gaat automatisch naar BIOS

Jij, als speler, kunt je concentreren op afstandsgevechten, krachtige spreukenpakketten en melee-gevechten. Verken de wereld alleen of met vrienden en plunder dorpen, doorkruis de territoria van de beesten en dood monsters om te winnen wat je hebt verloren. Je kunt je personage aanpassen aan je speelstijl door verschillende wapens met verschillende spreuken te combineren. Als diplomaat in dit machtsspel kun je bevriend raken met anderen zoals jij, ze verraden, kastelen van andere spelers overvallen en meer – je kunt beslissen wat je wilt worden.

Om zo’n spannende game te spelen, heb je een speciale V Rising-serverhostingservice nodig.

Maar waarom?

Laten we het begrijpen!

Waarom is V Rising serverhosting voordelig?

Stel je een spel voor waarin je het zo goed doet, je vijanden verovert en je rijk opbouwt.

Plots loopt je spel vertraging op en verlies je de controle over het spel. Ondertussen is de dynamiek veranderd. Je bondgenoten worden afgeslacht en je middelen worden in beslag genomen terwijl je offline bent, vecht met de technische details van de game of je internet de schuld geeft.

Uiteindelijk verlies je alles wat je in de loop van de tijd hebt opgebouwd.

Dit is frustrerend, niet?

Ofwel zou je het nooit willen spelen of op zoek gaan naar oplossingen die je kunnen helpen in het spel te zijn en het zonder belemmeringen te spelen.

Daarvoor heb je een server nodig die je een naadloze gameplay-ervaring kan bieden terwijl je alle technische problemen oplost om je betere controle te geven. Het zorgt voor betere prestaties, kwaliteit, snelheid, beschikbaarheid en beveiliging. Een server dekt alles voor je, zodat jij de pro wordt in je spel.

Om handige functies, beveiligingstools, aanpassingen, tools van derden, plug-ins en een goede uptime te krijgen, zonder crashes en vertragingen, heb je een speciale V Rising-serverhosting nodig.

Laten we ingaan op enkele van de voordelen van het hebben van een speciale gaming-hostingservice.

Gegarandeerde uptime

U kunt verschillende uptimes zien op verschillende serverhostingplatforms, beginnend van 90% tot 100%. Maximale providers garanderen een uptime van 99,99%, wat betekent dat je game het grootste deel van de tijd beschikbaar is, en je zult zelden te maken krijgen met lage latentie, downtime en lagging.

Handige functies en plug-ins

Een dedicated serverhosting biedt veel plug-ins en handige functies, zoals kaarten, de mogelijkheid om te schakelen tussen games, FTP-toegang, mod-ondersteuning, locatiewisseling, maatwerk en nog veel meer. Deze toevoegingen maken je gameplay-ervaring beter en handiger.

Veiligheid

Het gebruik van internet brengt het risico met zich mee van cyberaanvallers die online games kunnen binnendringen om informatie te stelen en de gegevens te misbruiken. Daarom bieden hostingproviders beveiliging, waaronder beveiligde datacenters, DDoS-bescherming, veilige verbindingen en meer.

Prestatie

Servers gebruiken altijd hoogwaardige technologieën, zoals de nieuwste Intel/AMD CPU’s, NVMe-schijven, enz. Deze geavanceerde technologie geeft de server de kracht om soepel te werken zonder onderbrekingen. U krijgt ook een betere bandbreedte die een onstuitbare game-ervaring mogelijk maakt. Je kunt de dichtstbijzijnde locatie kiezen en een back-upopslagoptie krijgen voor je opgeslagen games en configuraties.

Laten we nu eens kijken naar enkele van de beste V Rising-hostingserviceproviders voor u.

Onverschillige Broccoli

Onverschillige Broccoli is de ideale serverhost voor jou en je vrienden als je wakker wordt uit je vampierslaap. Met hun eenvoudige serverconfiguratie met één klik kunt u binnen enkele minuten een V Rising-server starten. Concentreer je op het jagen op bloed en het bouwen van kastelen, en laat Indifferent Broccoli voor de rest zorgen.

Onverschillige Broccoli heeft een slechte klantenservice. Ze hebben teamleden, ‘broccolini’ genaamd, die te allen tijde beschikbaar zijn om te helpen op hun Discord-server. Hun ondersteuning is vriendelijk, behulpzaam en snel. Ze weten dat V Rising een game met vroege toegang is die groeipijnen zal hebben, en ze zijn er om te helpen.

Het beste deel van de hosting van Indifferent Broccoli is hun krachtige hardware. Hun gameservers hebben een minimale vertraging dankzij hun machines met veel RAM (64 GB tot 256 GB RAM). Met datacenters in Noord-Amerika en Europa kunt u genieten van topprestaties, waar u ook bent.

  Hoe het mappictogram op een Mac te wijzigen

Probeer Indifferent Broccoli eens als je op zoek bent naar een behulpzame, vriendelijke en effectieve serverhost voor als je de Alpha Wolf volgt of tegen Errol de Stonebreaker vecht. Indifferent Broccoli biedt een gratis proefperiode van twee dagen (geen betalingsgegevens vereist), gevolgd door $ 12 per maand voor een V Rising-server voor 8 spelers.

XGamingServer

Oneindige slots, toegewijde, krachtige en gemakkelijk configureerbare servers zijn wat XGamingServer naar V Rising brengt.

XGamingServer biedt de beste virtuele dedicated servers om ervoor te zorgen dat je naadloze, ononderbroken gameplay krijgt. U bepaalt de hoeveelheid stroom die u wilt en met de nieuwste CPU’s en een reeks RAM-opties om uit te kiezen, kiest u wat u wilt en bent u in een mum van tijd in Vardoran.

Ze bieden een reeks servers die allemaal worden aangedreven door de toonaangevende AMD 5600X CPU’s en snel DDR4 RAM, variërend van 3 GB tot 16 GB. Met 1 logische core naar 4 logische cores, geen game lag, gewoon pure prestaties.

Wat betreft het opslaan van uw voortgang, configuratie en opslag, hebben ze zinderende NVMe SSD’s van 30 GB tot 100 GB. XGamingServer gelooft niet in slots en daarom geven ze je onbeperkte slots op je server. Voor gegevensbescherming hebben ze het beste in DDoS op elke server. Bovendien krijgt u geautomatiseerde cloudback-up voor het onwaarschijnlijke geval dat er iets met uw gegevens gebeurt.

Ze hebben datacenters over de hele wereld, van beide kusten in Amerika, Australië tot Europa. Kies gewoon degene die het dichtst bij je in de buurt is voor een betere gameplay-ervaring.

U kunt gebruikmaken van hun ondersteuning via e-mail of Discord.

GTX-gaming

Momenteel hosten we meer dan 500 V-Rising Gaming-servers, GTX-gaming is op maat gemaakt voor een lag-free ervaring vanwege zijn wereldwijde aanwezigheid.

GTX Gaming belooft onmiddellijke installatie en uitstekende uptime met zijn DDoS-beveiligde infrastructuur.

Bovendien wordt er elke keer een back-up van uw server gemaakt op de externe back-upopslag, inclusief de opgeslagen mappen en API-add-ons.

GTX-gaming zorgt voor serverprestaties op ondernemingsniveau en levert non-stop entertainment. En tot slot kunt u 24/7 technische ondersteuning verwachten en ze zonder risico uitproberen met de 24 uur geld-terug-garantie.

Overlevingsservers

Ontvang V Rising serverhosting door Survival-servers die wordt geleverd met krachtige functies en prestaties. U kunt uw server direct instellen en altijd en overal van locatie wisselen.

Voor ervaren gamers geeft Survival Servers volledige FTP-toegang om de server te configureren op basis van uw vereisten en stelt u in staat uw bestanden te beheren. Stel uw server automatisch opnieuw in en ontvang meldingen of waarschuwingen.

Survival Servers kunnen uw server beschermen tegen cyberbeveiligingsproblemen zoals DDoS-aanvallen terwijl u de server niet gebruikt. Wijzig uw serverinstellingen en beheer meer dan 60 serverinstellingen op maat via het configuratiescherm van de server.

Survival Servers gebruikt de hoogste single Thread Benchmark AMD of Intel CPU’s voor betere prestaties. Het heeft NVMe-schijven voor ultrasnelle servers en je krijgt PvPvE-schakelaars, serverpasslocking en DLC-ondersteuning. Je zult ook veel opties vinden voor je betere gameplay, zoals plug-ins, installatiemods, toegang van derden, een intern configuratiescherm en meer.

Met de aangepaste parameters kunt u uw server starten volgens uw voorkeur. Sla je spel op en begin te spelen vanaf het opgeslagen spel. Ontvang statusupdates van uw server, inclusief stop, herstart en start. Je kunt met je vrienden spelen door lid te worden van je V Rising-server en toegang te krijgen tot het beheerpaneel en alles te beheren.

Survival Servers is in veel landen beschikbaar, dus je zult altijd een hoge uptime vinden. Het heeft datacenters op veel locaties, zoals Los Angeles, Seattle, Duitsland, Singapore, New York en Frankrijk.

Vervang je verveling door V Rising en krijg een server vanaf $ 14/maand. Kies uw dichtstbijzijnde locatie en voer nu het installatieproces uit.

1GServerHost

1GServerHost heeft toonaangevende servers met 16 wereldwijde aanwezigheidspunten om een ​​soepele gameplay voor iedereen te garanderen.

Enkele opmerkelijke functies zijn de razendsnelle NVMe-opslag, onbeperkte spelerslots en DDoS-bescherming. Bovendien bieden ze elk uur automatische back-ups, zodat u de nieuwste versie krijgt in het geval van een probleem aan de serverzijde.

  Deactiveer en ontkoppel uw account op ongewenste apparaten in Netlifx

Bovendien is er geen limiet voor het aantal spelersslots, en je kunt er zoveel hosten als je wilt.

Je krijgt ook directe installatie, volledige FTP-toegang en de mogelijkheid om mods toe te voegen zonder gedoe met hun aangepaste configuratiescherm.

Ten slotte stelt 1GServerHost je in staat om tussen games te schakelen en belooft het een 72-uur volledige geld-terug-garantie zonder vragen te stellen.

GPORTAL

GPORTAL biedt een premium gameserver zodat je nooit achterblijft tijdens het spelen van V Rising. Krijg talloze configuratie-opties wanneer u uw V Rising-server huurt. GPORTAL raadt een maximum van 40 slots per server aan.

GPORTAL gebruikt de nieuwste en snelste NVMe SSD-serverhardware. Niet alleen de configuratie maar ook back-upruimte van 50 GB voor het opslaan van je configuraties en games. Zodra u zich registreert bij de GPORTAL, kunt u binnen 3 minuten snel beginnen met het instellen van uw server.

GPORTAL werkt samen met Corero, een meerlagig verdedigingssysteem, om uw server te beschermen tegen DDoS-aanvallen en u een uitstekende spelervaring te bieden. U kunt eenvoudig, snel en flexibel schakelen tussen verschillende games die beschikbaar zijn bij GPORTAL.

Bovendien biedt GPORTAL u verschillende datacenters op verschillende continenten, zodat iedereen uit elk deel van de wereld de server kan huren zonder lage latentie en beschikbaarheid. Kies uw dichtstbijzijnde datacenters uit Londen, Frankfurt, Barcelona, ​​Los Angeles, Dallas, Sao Paulo, Sydney, Singapore, Tokio, Taipei, enz.

Met GPORTAL kun je het spel flexibel spelen. Download de GPORTAL Gamecloud en kom direct online. Begin je avontuur nu voor 3,43 dollar voor 3 dagen, waar je tot 10 slots krijgt.

ZAP-hosting

Speel je favoriete V Rising-game met ZAP-hosting, wat een van de beste gaming-serverhosting is om te overleven plus hack’n’slash-spellen. Verzamel de middelen die je nodig hebt om je kasteel in het spel te verbeteren en betere gameplay te ervaren.

Maak je eigen regels tijdens het spelen en geniet van de isometrische graphics. U kunt uw V Rising-server eenvoudig huren en met uw vrienden spelen. Zap-Hosting biedt ook veel handige functies om je spel in te stellen volgens je voorkeuren.

Bovendien beschermt Zap-Hosting uw server tegen DDoS-aanvallen; daarom zijn al je opgeslagen games en bestanden veilig. Beheer uw server via de webinterface en krijg volledige FTP-toegang als u een ervaren speler bent.

Als je het beu bent om steeds dezelfde game te spelen en wat veranderingen wilt, kun je overschakelen naar een andere game die beschikbaar is in ZAP-Hosting en teruggaan naar V Rising wanneer je maar wilt. ZAP-Hosting biedt een automatische setup-optie, een eigen webinterface, krachtige hardware, prepaid-optie en meer.

Zodra u voor uw server hebt betaald, stelt ZAP-Hosting uw server automatisch in en maakt deze binnen enkele minuten gebruiksklaar. U kunt uw server ook upgraden met verschillende mods, plug-ins en tools van derden. De krachtige hardware en het ultrasnelle geheugen zorgen voor de beste game-ervaring. Met Intel E5-2650v4 CPU en 328 GB DDR4 RAM kom je nooit achter tijdens het spelen, zelfs niet in multiplayer-modus.

Configureer en configureer je server nu en maak hem klaar voor je volgende game.

Conclusie

Een dedicated V Rising-serverhosting aan uw zijde heeft vele voordelen, zoals een grotere uptime, tal van functies, verbeterde beveiliging, hoge prestaties en meer. Speel V Rising probleemloos met je vrienden en zonder je zorgen te maken over je gegevensbeveiliging. Kies dus de beste V Rising-serverhosting uit de bovenstaande lijst en begin met het bouwen van je kasteel en het verslinden van je vijanden.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de beste Project Zomboid-serverhosting.

gerelateerde berichten