7 Directory-software om uw eigen website met nichevermeldingen op te zetten

U kunt uw bedrijfsvermeldingen, directory’s, de beste vergelijkbare plaatsen en advertentiesites snel en betaalbaar live laten gaan met deze directory-softwareportals.

Bedrijvengidsen en websites met vermeldingen helpen consumenten het juiste product en de juiste diensten te vinden waarnaar ze op zoek zijn. Deze mappen helpen reizigers, toeristen en niet-ingewijden om vertrouwde bedrijven te vinden.

Een paar jaar geleden was het ontwikkelen en hosten van dergelijke websites een enorme klus. Niet meer – omdat veel softwareontwikkelaars nu web-apps van directorysoftware aanbieden.

Maar je kunt er niet zomaar een kiezen zonder wat achtergrondonderzoek te doen.

In dit artikel hebben we voor u onderzocht om de portal te kiezen die bij uw bedrijf en budget past. Lees verder om software voor het maken van directory’s en enkele populaire namen in dit domein te verkennen.

Wat is directorysoftware? 👩‍💻

Directory-software is een no-code of low-code benadering voor het maken van interne en externe directory’s, lijsten, advertenties, productinventarissen, service-inventarissen en meer.

Het ontwikkelen van een online directory vereist deskundige ontwikkelaars die kunnen werken aan de website-interface, inhoud, database, hosting, gegevensbeveiliging en meer. In een notendop, het bouwen en beheren van slechts één bedrijvengids zou de bank kunnen breken.

Web-apps voor het bouwen van directory’s verwerken alle technische taken en maken het ontwikkelen van directory’s een fluitje van een cent. U gebruikt bijvoorbeeld een websitebouwer met slepen en neerzetten om nichevermeldingen te maken.

De meeste van dergelijke tools worden ook geleverd met professionele sjablonen. U kunt uw merkitems toevoegen, zoals kleurenpalet, thema, logo, foto’s, enz., en de website is in een paar minuten klaar.

Het beste van dergelijke toepassingen is dat u in een paar uur honderden directorypagina’s kunt ontwerpen, bouwen en starten. U hoeft alleen bedrijfsnamen, contacten, adressen, afbeeldingen en Google Maps-locaties te zoeken om de directory te vullen.

Kortom, apps voor het maken van directory’s hebben het maken en hosten van directory’s tot een lucratieve zakelijke mogelijkheid gemaakt voor technisch onderlegde ondernemers die inkomsten willen verdienen met bedrijfsvermeldingen, PPC-advertenties, banneradvertenties, gepromote zakelijke inhoud, eCommerce-filialen en meer.

Wat doet Directory-software? ️

In bredere zin automatiseert een app voor het maken van mappen alle taken (behalve de inhoud) die u anders handmatig moet doen. Bijvoorbeeld het ontwerpen, publiceren, hosten en beheren van een bedrijfsvermelding of een advertentieplatform.

Sommige apps bieden u tegenwoordig ook selfservice bedrijfsvermeldingen, zodat lokale en internationale bedrijven zich gratis kunnen aanmelden, waardoor uw nichevermeldingswebsite snel groeit.

Wanneer u directorysoftware gebruikt om een ​​bedrijvengids te maken, hoeft u geen webontwikkelaar in te huren. U moet zich concentreren op de marketing-, verkoop- en business discovery-taken. Andere cruciale taken die het behandelt zijn:

#1. Branding van bedrijvengids

Met een moeiteloze gebruikersinterface kunt u bedrijfsactiva één keer uploaden en het back-endprogramma past een directorysjabloon aan zoals u het nodig hebt.

  Hoe app-mappen te maken in Gnome Shell

#2. Inhoud beheer

Met de interface kunt u directory-inhoud beheren, zoals bedrijven, winkels, lokale attracties, leden, nieuwsbrieven en meer.

#3. Digitale marketing

Sommige directory-software biedt exclusieve online marketingtools zoals bulk-e-mails, Google-advertenties, SEO-services, enz.

#4. Gegevensprivacy en -beveiliging

De grote namen in de directory-webapp-business bieden websitebeveiliging via SSL-codering, inlogverificatie, enz. Ze voldoen ook aan lokale en internationale voorschriften voor gegevensprivacy zoals GDPR, California Consumer Privacy Act (CCPA), enz.

#5. Accepteer betalingen en donaties

De directory-building-applicaties integreren uw online geclassificeerde website met een digitaal betalingsplatform. Daarom kunt u een betalings- en donatieknop op uw vermeldingsportal plaatsen om betalingen te innen van klanten, donateurs, leden, bedrijven, enz.

#6. Host de website

U mag uw domein meenemen, maar de meeste software voor bedrijfsvermeldingen vraagt ​​u om uw online portal bij hen te hosten. Sommigen stellen het verplicht. Dus als u nog geen hostingprovider heeft, kan directorysoftware u helpen.

Als u al andere online webproperty’s host bij een andere hostingprovider, moet u uw asset mogelijk migreren. Omdat het hosten van uw bedrijvengids bij de softwareleverancier compatibiliteitsproblemen verkleint.

Essentiële kenmerken van directorysoftware 💪

We hebben de volgende kenmerken en functionaliteiten overwogen om de beste directorysoftware op te sommen waar uw bedrijf van kan profiteren. Ook bij het zelf uitvoeren van het onderzoek dient u op dezelfde kenmerken te letten.

#1. Meerdere typen mappen

De portal die u kiest, moet een uitgebreide lijst met directorytypen bieden. Bijvoorbeeld:

 • Vermelding van bedrijven
 • Lijst van producten/diensten
 • Lijst van promoties/kortingen/coupons
 • Directory met lokale/wereldwijde bezienswaardigheden
 • Lijst van evenementen
 • Rubrieksadvertenties

#2. Mogelijkheden voor het verdienen van inkomsten

De directory-software zou u ook moeten helpen uw online middelen te verbinden met Google AdSense, Ezoic, BuySellAds, Earnify, Nativo, enz. Voor advertenties op uw websites.

Afgezien van webadvertenties, moet de tool affiliate marketing, bedrijfspromotie, verkoop van advertentieruimte, enz.

#3. Content publiceren en beheren

De gebruikersinterface voor inhoudsbeheer mag niet worden gecodeerd of geleerd. Iedereen zou zakelijke plaatsen moeten kunnen uploaden en moeiteloos kunnen publiceren.

#4. Moeiteloze website-update

De ontwikkelaar van de directorysoftware moet de website aan de achterkant bijwerken zonder de portal urenlang naar beneden te trekken.

#5. Betalingen innen

Er zou een integratieoptie voor het betalingsportaal moeten zijn voor verschillende online betalingsverwerkers. Als je met de software de website met een paar betalingsverwerkers kunt verbinden, probeer dat dan te vermijden.

#6. betaalbaarheid

Het abonnementsgeld voor een basis- en tussenpakket mag niet duur zijn. U bent net begonnen met het bedrijf, dus het verdienen van inkomsten zal even duren. Kies een tool die betaalbaar is en alle vereiste functies biedt.

#7. Mediacompatibiliteit

De web-app voor het bouwen van mappen moet een reeks media ondersteunen, zoals video’s, GIF’s, afbeeldingen, SVG’s, diavoorstellingen en meer.

#8. Beheer van meerdere websites

Ten slotte moet de maker van de directory meerdere online middelen onder één profiel ondersteunen. Als de tool ook een dashboard of controlecentrum biedt om alle webproperty’s vanaf één scherm te visualiseren en te controleren, is dat erg handig.

Hieronder vindt u enkele uitstekende directory-software die deskundige bedrijven en ondernemers gebruiken.

Briljante mappen

Wilt u zelf bedrijvengidsen of lidmaatschapssites maken, maar weet u niet hoe u verder moet? Brilliant Directories is hier om u te helpen met zijn 1000+ handige en effectieve functies. Enkele van de gemarkeerde functies zijn:

 • Ledenbeheer vanuit het beheerdersgedeelte
 • Sta leden toe om artikelen, advertenties, evenementen en coupons te plaatsen
 • Doorzoekbare professionele online directory
 • Verzamel geautomatiseerde betalingen van leden en advertenties
 • Verkoop banneradvertentieruimtes voor extra inkomsten
 • Promoot toekomstige evenementen bij de leden
 • Dynamische SEO voor meer bezoekers en betere SERP-ranglijsten
 • Voeg uw bedrijfslogo en ontwerpelementen toe voor branding
  PS5 en Xbox Series X: wat zijn teraflops?

Dit platform is zo gebruiksvriendelijk dat u binnen een paar minuten uw online directory kunt starten en uw bedrijf kunt blijven laten groeien met terugkerende inkomsten. Kies een thema om aan de slag te gaan met een website voor lokale stadsgidsen, ledengemeenschappen, rubrieksadvertenties, onroerendgoedvermeldingen en bedrijvengidsen.

Of u nu een ontwikkelaar of een beginner bent, Brilliant Directories is ideaal voor u. U kunt de broncode openen of de website maken met aanwijzen-en-klikken-instellingen.

Ideale mappen

Als u geld wilt verdienen met het promoten van lokale bedrijven en evenementen, is het starten van een online bedrijvengidswebsite met Ideal Directories een haalbare optie. Je hebt geen technische of ontwerpervaring nodig om eraan te werken. De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Eenvoudige installatie om de website binnen 24 uur te lanceren
 • Voorbeelden van verkoopscripts, flyers en brochures voor zakelijke promotie
 • Biedt training en ondersteuning voor platformnavigatie en best practices voor verkoop
 • Zorg voor professioneel ontworpen materialen voor verkoop en marketing

Bovendien kunt u hiermee uw prijs bepalen voor de diensten die u aanbiedt. U kunt de mappen ook voorzien van uw logo en ze op uw domein hosten.

Regisseur

Bij Directorist krijgt u eersteklas WordPress-thema’s die geschikt zijn voor uw bedrijfsgidsen. Nu kunt u uw favoriete thema’s kiezen uit het assortiment collecties. Deze thema’s zijn aanpasbaar en super responsief, zodat mensen die elk apparaat gebruiken de beste ervaring krijgen.

Bovendien zijn deze thema’s gebruiksvriendelijk en worden ze regelmatig bijgewerkt om mee te gaan met de huidige trends. Hiermee kunt u krachtige en gepersonaliseerde WordPress-vermeldingswebsites maken zonder enige codeerervaring.

sjabloon

Op zoek naar een aantal verbluffende thema’s voor uw bedrijvengidswebsites? Probeer Templatic. Ongeacht uw branche, u kunt geschikte directory-thema’s krijgen vol met functies en functionaliteiten.

Deze thema’s zijn niet alleen aanpasbaar, maar geven u ook controle over het ontwerp en de kleuren. Bovendien kunt u aangepaste velden, categorieën en berichttypen opnemen in Templatic-thema’s.

eDirectory

Bij het kiezen van een professionele online directory-software is eDirectory een van de grootste kanshebbers. Met zijn hulp kunt u met de minste inspanning van uw kant een geavanceerde online directory en lidmaatschapssite maken.

Het biedt een complete set functies om een ​​verbluffende online directory-website te bouwen voor elke branche of niche. Het opzetten en lanceren van uw website op dit platform is eenvoudig. Hiermee kunt u ook gemakkelijk de website-inhoud beheren met totale controle. De belangrijkste kenmerken van eDirectory zijn:

 • Maak mappen voor vermeldingen, advertenties, deals, evenementen, advertentiebanners, artikelen en blogs
 • Geïntegreerde app-builder voor Android en iPhone zonder code volledig te maken
 • Visuele sjablooneditor voor creatieve en aangepaste aanbiedingen
 • Het interne ontwikkelingsteam voor kleine visuele veranderingen voor het herbouwen van grote workflows
 • Een rijke bibliotheek met plug-ins en beschikbaarheid van geavanceerde functies
 • Integreer met favoriete betalingsgateways om eenvoudig terugkerende betalingen te ontvangen

Men kan ook inkomsten genereren met de directory en een terugkerende inkomstenstroom genereren door terugkerende abonnementen te verkopen, leads te genereren en advertenties weer te geven.

Marktgrijper

MarketGrabber maakt het voor elk bedrijf gemakkelijk om een ​​online directory te lanceren voor niche-industrieën, non-profitorganisaties en lokale steden. Deze robuuste maar flexibele software kan eenvoudig worden aangepast aan uw markt.

  Hoe op te lossen "Deze actie kan niet worden voltooid omdat het bestand is geopend"

Het responsieve ontwerp biedt volledige functionaliteit vanaf elk apparaat. Ongeacht de locatie kunnen websitebezoekers berichten plaatsen en zoeken. Bedrijven kunnen vermeldingen importeren via administratieve gegevensinvoer of CSV-bestanden. Hier kunt u video’s, insluitcode en afbeeldingen toevoegen.

MarketGrabber stelt organisaties in staat om de website bij hen of op andere compatibele servers te hosten. Het biedt u de volledige broncode om deze aan uw vereisten aan te passen. Extra functies van dit platform zijn onder meer:

 • Een volledig aanpasbaar platform voor op niches gebaseerde unieke vereisten
 • Ondersteuning voor SEO met URL, metatags, H1-tags en categorie
 • Schakel beheerdersgoedkeuring in voor vermelding op de website
 • Add-ons voor automatische sociale vermeldingen en andere bedrijfsspecifieke behoeften
 • Integratie van sociale media-accounts in de directory
 • Inclusief video met de vermelding via ingesloten code
 • Verbeterde zoek- en filteroptie voor de bezoekers

Als u wilt, kunt u de banneradvertenties op uw website gebruiken om extra inkomsten te genereren. Gebruikers kunnen dit platform integreren met Google Adsense of bedrijfsadvertenties.

Online ledenlijst

Als u in contact wilt blijven met alle leden van uw organisatie, is Online Member Directory de juiste software voor u. Het vergemakkelijkt een snelle en naadloze communicatie met familieleden, personeel, teams en anderen.

Deze applicatie maakt gebruik van SSL voor veilige communicatie. Daarom blijven uw gegevens versleuteld en beveiligd met een wachtwoord, ver buiten het bereik van hackers en cybercriminelen. Het heeft een getalenteerd team van artiesten die uw directory ontwerpen volgens uw merkidentiteiten, zoals kleuren, lettertypen en logo’s.

U kunt ook beslissen of de leden hun profielen kunnen bewerken met aanpasbare velden. Hoe dan ook, het zal u waarschuwen wanneer iemand een wijziging aanbrengt of kiest voor 100% beheerderscontrole voor het geval u meer inzichten nodig heeft. Bovendien kunt u er extra banneradvertenties mee opnemen die u helpen de directorykosten te dekken.

Online Member Directory maakt gebruik van de mobiele CTRN-app om snelle en moeiteloze communicatie tussen de leden mogelijk te maken. Het ondersteunt ook het verzenden van berichten naar alle leden of een gedeelte ervan voor schemawijzigingen, aankondigingen, herinneringen en meer.

Laatste woorden

De meeste consumenten en bedrijven zoeken online naar producten, diensten en leveranciers. Daarom is er een leegte van bedrijfsvermeldingen en directory’s voor alle sectoren.

Het is het juiste moment om de bedrijvengids voor het ontwikkelen en hosten van bedrijven in te gaan, aangezien u op veel manieren inkomsten kunt verdienen met één website.

En directorysoftware maakt het opzetten van uw bedrijf eenvoudiger en goedkoper, aangezien u zich moet aanmelden voor een van de bovenstaande tools. Als u de inhoud die u wilt publiceren al heeft, is uw bedrijvengids in een mum van tijd operationeel.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in premium WordPress-hostingservices om aangepaste bedrijfsgidsen te hosten.

gerelateerde berichten