8 Astroneer Dedicated Server Hosting om de kosmos te veroveren

Als je dedicated serverhosting hebt voor Astroneer, tilt dit de game-ervaring naar een geheel nieuw niveau. Met serverhosting kun je genieten van vertragingsvrij gamen en vele geweldige functies.

Astroneer is een rage onder gamers die zich graag onderdompelen in sandbox-games voor meerdere spelers in de open wereld.

De komst van deze game heeft veel actieve gebruikers op alle platforms opgeleverd, en met die populariteit is ook het gebruik van dedicated servers toegenomen.

Het stelt je in staat om verre werelden zonder onderbreking te verkennen en opnieuw vorm te geven, wat opwindend is voor Astroneer-gamers die houden van urenlang verkennen en knutselen.

Dit is de reden waarom hardcore fans van Astroneer liever een speciale server gebruiken om soepele gameplay, betere beveiliging en unieke functies te ervaren.

Dus als je nieuw bent in het spel en je je afvraagt ​​of je voor zelfhosting of dedicated hosting gaat, kan dit artikel je helpen.

Wat is Astroneer?

Astroneer is gebaseerd op het intergalactische ontdekkingstijdperk-thema in de 25e eeuw en is een sandbox-avonturenspel dat is ontworpen om je onder te dompelen in mystieke plaatsen van het universum. Dit avonturen- en verkenningsspel is ontwikkeld door System Era Softworks en werd uitgebracht op 16 december 2016.

Astroneer had een eerste release in december 2016; op dat moment was het nog maar in de demo-fase. Ontwikkeld met behulp van Unreal Engine 4, het personage dat je speelt is een Astroneer, en het kan door planeten reizen om de mysteries van onbekend gebied te verkennen. De game is uitgebracht als een multi-platform sandbox-avontuur voor Microsoft Windows, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Gameplay

Het spannende en avontuurlijke third-person multiplayer-spel Astroneer laat je de onbekende grenzen van de ruimte verkennen.

Als speler of Astroneer betreed je het spel met vele missies en taken die je moet volbrengen. De speler krijgt de taak om structuren te creëren, middelen te verzamelen en verschillende verre planeten in de ruimte te koloniseren.

Je belangrijkste motto zal echter zijn om verre werelden te verkennen en opnieuw vorm te geven. Daarvoor zul je veel gereedschappen en voertuigen moeten vinden en bouwen. Omdat je een astronoom (of een astronaut) bent, zul je worden blootgesteld aan vele barre omstandigheden terwijl je verschillende mysteries ontgrendelt en zeldzame ontdekkingen doet in het uitgestrekte universum.

De game dompelt je onder in spannende open-world gameplay, waar je hars en verbindingen gebruikt om talloze items te maken. Van het maken van ruimtevaartuigen, atmosferische condensors, onderzoekskampioenen en zonnepanelen tot jets en tractoren, je hebt de mogelijkheid om veel dingen te maken die je zullen helpen bij het verkennen.

Naast gewone items kun je “byte” -materialen verzamelen die knutselmaterialen zijn, en deze gebruiken om nieuwe technologieën te ontdekken die kunnen worden gebruikt voor het maken van geavanceerde items. Het terreingereedschap wordt je belangrijkste gereedschap in de ruimte. Je gebruikt het om vitale bronnen te verzamelen en de omgeving opnieuw vorm te geven.

Samen met de terreintool krijg je ook een rugzak die zal dienen als centrale opslagplaats en HUD. Tijdens de verkenning zal de rugzak je beste vriend zijn, omdat hij je helpt alles vanaf één plek te bereiken. De game wordt nog interessanter als je samenwerkt met anderen om items en voertuigen te bouwen en je basis eromheen te creëren.

  Wat is het verschil tussen telefoonhoesjes, beschermers, skins en covers?

Je creativiteit benutten en de onbekende ruimte verkennen, is de beste manier om van het spel te genieten. Het zal je interesse de hele tijd opwekken omdat het geen vaste verhaallijn heeft en het spel vordert volgens de missies en taken die je voltooit.

Waarom heb je een speciale server nodig om Astroneer te spelen?

Tijdens het verkennen van de fantastische en mystieke wereld in Astroneer, zou je geen prestatieproblemen, aanzienlijke vertragingen en frequente crashes willen ervaren.

Wanneer u echter overstapt naar een Astroneer dedicated server, zijn deze problemen opgelost. Laten we de voordelen begrijpen van het gebruik van een speciale server om Astroneer te spelen.

Naadloze vertragingsvrije prestaties

Dedicated serverhosting voor Astroneer biedt indrukwekkende spelprestaties. U krijgt snellere laadtijden. Het zorgt er ook voor dat de game vertragingsvrij en crashvrij is, terwijl je games, opgeslagen bestanden en gegevens worden beveiligd. De servers zijn ook geladen met voldoende bronnen en de juiste configuratie om een ​​meeslepende game-ervaring mogelijk te maken.

Zeer betrouwbare infrastructuur

Top Astroneer dedicated servers zijn uitgerust met voedingssystemen, eersteklas koelsystemen, back-upgeneratoren en hoge bandbreedte.

Dit betekent dat je Astroneer kunt spelen met je vrienden en andere spelers zonder gestoord te worden. Deze dedicated servers hebben zelfs een hoog SLA-percentage, waardoor de kans op latency relatief laag is tijdens het spelen van de game.

Volledige controle

Met een speciale Astroneer-serverhosting krijg je volledige controle over het spel. U kunt uw gameplay en het totale aantal spelers dat aan het spel deelneemt beheren.

U kunt de server configureren volgens uw vereisten. Met de dedicated servers kunt u ook de processor, RAM en bandbreedte kiezen die u nodig hebt.

Indrukwekkende opslagoplossing

Een dedicated server biedt u enorme opslagruimte en is uitgerust met een geavanceerd geheugenopslagsysteem. Dit zorgt voor een enorme opslag van opgeslagen gegevens en modi, samen met back-ups.

Robuuste beveiligingsdekking

DDoS is een standaard beveiligingsprobleem waarmee veel Astroneer-gamingfans worden geconfronteerd. Dit verstoort de gameplay door het verkeer te belemmeren.

Toegewijde servers bieden echter een robuuste beveiligingsdekking, inclusief anti-DDoS-bescherming en een firewall. De servers zijn volledig beschermd door geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat u een geweldige Astroneer-spelsessie krijgt.

Schakelt cross-play in

Aangezien Astroneer een multi-platform sandbox-game is, stellen dedicated servers spelers van elk platform in staat om met elkaar te spelen. Als je Astroneer op pc speelt, kun je eenvoudig met je vrienden spelen op een speciale server, zelfs als ze een Xbox of PS4 hebben.

Voor Xbox One-spelers moeten de dedicated servers echter authentiek zijn. Anders kunnen ze niet deelnemen aan het spel.

Wereldwijde locaties

Astroneer-serverhostingproviders hebben datacenters over de hele wereld, zodat u de dichtstbijzijnde locatie kunt kiezen en kunt profiteren van minder vertraging en een soepelere spelervaring. Je kunt contact maken met je vrienden van over de hele wereld en genieten van het spel.

Minimale serververeiste

Om Astroneer op een speciale server te spelen, zijn de minimale serververeisten:

  • AMD Ryzen 5 3600X of Intel Core i5 vergelijkbare 64-bit processor
  • Processor met kloksnelheid van 3,8 GHz
  • 32 GB DDR4-werkgeheugen
  • NVME-aangedreven 500 GB SSD
  • 10 Gbps DDoS-bescherming
  • 250 Mbit/s onbeperkte bandbreedte

Laten we nu eens kijken naar de beste Astroneer dedicated server hosting waaruit u kunt kiezen.

nitrado

Nitrado is een veelgebruikte Astroneer dedicated server die al jaren voldoet aan de eisen van gamers. Of je nu een soepele gameplay nodig hebt of voldoende ruimte voor astronauten, Nitrado staat voor je klaar.

  Muziek downloaden van Spotify voor offline afspelen

U krijgt flexibele runtime- en serverbandbreedte-aanpassingen om van het spel te genieten volgens uw voorkeur. In tegenstelling tot anderen hoef je geen moeite te doen tijdens het installeren van plug-ins of mods voor Astroneer.

Om u te beschermen tegen online bedreigingen, is Nitrado uitgerust met DDoS-bescherming, faalveilige serverhardware en dagelijkse back-up. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om je eigen Discord-kanaal te maken waar je kunt coördineren met je vrienden.

Als u deze server wilt hebben, moet u kiezen uit vier pakketten, waaronder een abonnement van 3 dagen, een abonnement van 30 dagen, een abonnement van 90 dagen en een aanpasbare optie.

OVHcloud

OVHcloud is een populaire dedicated server hosting die u kunt gebruiken om Astroneer te spelen. Hiermee kun je het spel met optimale middelen spelen en multiplayer-sessies met je vrienden organiseren.

Alle nieuwste gamingservers van deze serviceprovider zijn gebaseerd op geavanceerde AMD Ryzen-processors. Hun unieke waterkoelingstechnologie en hoge bandbreedte zorgen voor een vloeiende game-ervaring.

OVHcloud geeft u volledige controle over de server die u huurt. U kunt eenvoudig gebruikers en gameplay beheren en de serveropslag en het geheugen aanpassen. Een van de belangrijkste redenen waarom veel Astroneer-gamingliefhebbers voor deze server kiezen, is omdat ze een hoge opslagruimte krijgen op basis van de nieuwste NVMe SSD-schijven in meerdere formaten.

Momenteel heb je vier speciale serveropties om uit te kiezen: Rise-Game-1, Rise-Game-2, Game-1 en Game-2, elk met zijn eigen voordelen.

Schokbyte

Van solide spelprestaties en volledige FTP-toegang tot DDoS-bescherming, Shockbyte streeft ernaar om ervoor te zorgen dat je een uitstekende gameplay krijgt. Met deze serviceprovider hoef je je geen zorgen te maken over vertragingen, uitvaltijden en storingen terwijl je Astroneer speelt.

Shockbyte biedt een slot voor 8 spelers en 2 GB RAM-ondersteuning voor betere prestaties. Het biedt ook 100% uptime en automatische back-up, zodat u het onbekende kunt verkennen wanneer u maar wilt.

Of je nu vanuit de VS of Zuid-Azië speelt, je krijgt altijd een lage latentie omdat de servers zich wereldwijd bevinden. De functies voor directe installatie maken het voor gamers gemakkelijk om de server in te stellen.

Shockbyte levert al jaren dedicated servers met betaalbare abonnementen zonder concessies te doen aan hardwarebronnen.

Ping Perfect

PingPerfect biedt een van de meest betaalbare Astroneer-serverhostingservices en extra kortingen voor langere huurperiodes. U krijgt optimale prestaties omdat de servers worden ondersteund door hoogwaardige hardware.

Bovendien is de kans op een onderbreking of verlies van data tijdens het spelen op deze server zo goed als nihil. De eer hiervoor gaat naar het interne back-upsysteem. Je kunt gemakkelijk met je vrienden communiceren terwijl je Astroneer speelt en profiteren van de webruimte van 1 GB.

Het intuïtieve spelpaneel maakt het voor elke Astroneer-enthousiasteling gemakkelijker om de server en andere specificaties te configureren voordat een sessie wordt gestart. Hoge ping is een veel voorkomend probleem, maar PingPerfect heeft wereldwijde datacenters om ervoor te zorgen dat u dit probleem niet zult tegenkomen tijdens het gebruik van hun server.

Logische Servers

Met een wereldwijde datacenterdekking van Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa tot Azië-Pacific, is LogicServers een favoriete keuze voor veel Astroneer-gamingliefhebbers. Deze dedicated serverhosting bevat hoogwaardige hardware om elke gamer zonder enige vertraging te laten genieten van de game met zijn teamgenoten.

Je kunt mods inschakelen om de gameplay op te fleuren, en je kunt dit eenvoudig doen door enkele handleidingen te volgen. De gameservers worden aangedreven door TCAdmin, wat betekent dat je gemakkelijk wijzigingen kunt aanbrengen of de server kunt configureren.

  Hoe Google Slides-objecten als afbeeldingen op te slaan

Bovendien zorgt LogicServers ervoor dat de door jou gekozen server direct wordt ingesteld, wat betekent dat je direct met je vrienden kunt spelen zodra je de betaling hebt gedaan. Functies zoals eenvoudige updates met één klik en aangepaste opdrachtregels verbeteren ook de algehele gebruikerservaring en besparen u alle rompslomp.

Voor online veiligheid krijgt u DDoS-bescherming. Bovendien trakteert de serviceprovider u ook op een back-up- en herstelfaciliteit, wat van vitaal belang is voor uw Astroneer-dedicated server om aan de veilige kant te zijn.

GTXGaming

GTXGaming wordt beschouwd als een eersteklas game-dedicated hostingserver en geniet de voorkeur van Astroneer-fans over de hele wereld. Ze bieden hun diensten aan sinds de komst van de game en met de tijd hebben ze hun service naar een geheel nieuw niveau getild.

GTXGaming heeft niet alleen een groot aantal functies, maar ook een zorgvuldig ontworpen bedieningspaneel dat het voor jou gemakkelijk maakt om Astroneer te spelen en de server te besturen. Het biedt geavanceerde tools en eenvoudige schuifregelaars, zodat u de service efficiënt kunt gebruiken, of u nu een nieuwe speler of een doorgewinterde gamer bent.

U krijgt alle functies die u mag verwachten van een eersteklas Astroneer dedicated server, inclusief eenvoudige configuratie, DDoS-bescherming, hardware-ondersteuning voor bedrijven en nog veel meer. Je kunt de server echter niet gebruiken voor PS4 en Xbox, omdat deze uitsluitend is ontworpen om de pc Steam-versie van Astroneer te hosten.

LAAG.MS

Je kunt nooit fout gaan met LOW.MS als je de server kiest voor het spelen van multiplayer-spellen zoals Astroneer. Beschouwd als krachtige hosting, biedt het u betaalbare maandelijkse abonnementen om een ​​dedicated server voor Astroneer te hosten.

Bij elke server geeft het team je gratis 10 GB geheugen, wat handig is als je met veel andere spelers speelt. De server wordt geleverd met de hardwareconfiguratie van geavanceerde processors, enorme RAM-back-up en ondersteuning voor NVMe-opslag.

Dankzij DDoS-bescherming zijn je gegevens en bestanden veilig. Je kunt dus genieten van een soepele gameplay zonder onderbreking of vertraging. Naast 24/7 klantenondersteuning garandeert LOW.MS u ook 99,9% uptime, wat uitstekend is voor elke gamer.

Stel dat u merkt dat uw dedicated Astroneer-server van LOW.MS achterblijft of een hoge latentie heeft, dan kunt u binnen vijf dagen na bestelling een volledige terugbetaling vragen.

Netspelers

Met een speciale Astroneer-server van Netplayers kun je de verre werelden verkennen met meer kracht en controle. De indrukwekkende voordelen die u bij deze serviceprovider krijgt, zijn regelmatige updates, directe installatie en een gemakkelijke optie om mods te installeren.

Uitgerust met de nieuwste CPU’s, veel RAM, geheugen en supersnelle SSD’s, zorgen de toegewijde servers voor de prestaties terwijl jij geniet van de verkenning met je vrienden.

Netplayers heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface ontwikkeld waarmee u moeiteloos uw server kunt beheren, zelfs als u een beginner bent. Bovendien krijg je DDoS-beveiligingssystemen om veilig te blijven tijdens het spelen van Astroneer zonder onderbroken te worden door online aanvallen of bandbreedteverlies.

Met Netplayers hoef je niet veel uit te geven aan verhuur. Betaal gewoon $ 5,53 per maand en geniet van een uitgebreid scala aan functies en een slot voor 10 spelers.

Conclusie

Het hebben van speciale Astroneer-serverhosting biedt een naadloze game-ervaring met meer kracht, controle en functies.

Speel dus het multiplayer-spel Astroneer met je vrienden en verken de onbekende werelden door de beste Astroneer-serverhosting te kiezen die aan je eisen kan voldoen.

Misschien wil je ook de beste speciale gameservers voor gamers en streamers bekijken.