8 Beste API voor het genereren van video’s en afbeeldingen voor sociale media, e-commerce en meer!

Visuals vormen de ruggengraat van marketing op sociale media.

Op dit moment steken bedrijven een aanzienlijk bedrag in voor social media marketing. Er zijn tal van middelen ingezet voor het maken van visueel aantrekkelijke afbeeldingen en video’s.

Als u een klein bedrijf heeft, is het mogelijk om het werk handmatig te doen. Maar denk je dat het mogelijk is om handmatig afbeeldingen en video’s voor eCommerce en sociale media te blijven maken voor een lange tijd? Ik denk dat het antwoord nee zal zijn.

Naarmate de technologie vordert, zoeken bedrijven naar alternatieven voor het menselijke personeelsbestand. Voor het maken van afbeeldingen en video’s voor marketing zijn niet al te veel middelen nodig. U moet de juiste automatiseringstool vinden om het u gemakkelijk te maken.

AI heeft het vrij eenvoudig gemaakt om het proces van het maken van inhoud, het maken van visuals, het ontwikkelen van banners en nog veel meer te automatiseren. Als je overweegt om je volgende eCommerce-video te lanceren, moet je zeker nadenken over verschillende automatiseringstools uit de markt.

AI-gestuurde foto’s en video’s zijn de nieuwe toekomst. Verschillende automatiseringstools en API’s zijn uw beste optie om tijd en middelen te besparen. Wanneer u deze hulpmiddelen gebruikt, kunt u die opgeslagen bronnen gemakkelijk gebruiken in andere delen van het bedrijf of bedrijf.

Hier zullen we enkele van de beste video-API’s en beeld-API’s doornemen die het proces van het maken van visuals voor u of uw bedrijf gemakkelijker kunnen maken.

Bannerbeer

Bannerbeer is een uitstekende API-oplossing voor het automatisch genereren van dynamische e-mailafbeeldingen, eCommerce-banners, banners voor sociale media en nog veel meer. Dus als u overweegt het proces van visuele generatie in uw bedrijf te automatiseren, kunt u vertrouwen op Bannerbear.

Bannerbear is een complete toolkit voor het automatiseren van het proces van het genereren van media en het opslaan van die bronnen. U kunt de kernprocessen in uw bedrijf uit handen nemen terwijl het marketinggedeelte geautomatiseerd is. Bovendien ondersteunt het platform ook verschillende integraties om het proces gemakkelijker te maken.

Met Bannerbear kunt u aangepaste sjablonen maken volgens uw merkvereisten. U kunt AI gebruiken om gezichten in foto’s te detecteren en correct in uw banners te plaatsen. U kunt zelfs uw teamleden uitnodigen om een ​​sjabloon te ontwerpen en alle noodzakelijke wijzigingen aan te brengen volgens de vereisten.

Synthesie

Synthesie is een professionele video-API waarmee je video’s van uitstekende kwaliteit kunt maken met slechts een paar regels code. Dus als je een paar regels code kunt schrijven, kun je een video maken.

  9 Beste beheersoftware voor milieugezondheid en veiligheid (EHS) om te gebruiken

Het hele proces is vrij eenvoudig. Eerst moet je je avatar en achtergrond selecteren op basis van de documentatie. Later moet u het videoscript specificeren. Het beste van Synthesia is dat het meer dan 40 talen ondersteunt. Nu hoef je alleen nog maar Synthesia API aan te roepen en je video wordt binnen een paar minuten gegenereerd.

Er zijn tal van use-cases beschikbaar voor Synthesia. Of u nu een video voor e-commerce of uw volgende bericht op sociale media moet maken, u kunt het vanaf hier doen. Dit bespaart een aanzienlijke hoeveelheid bedrijfsmiddelen, omdat u alleen iemand nodig heeft die een klein deel van het coderen aankan.

glinsterend

glinsterend is een andere video- en beeld-API waarmee u visuele inhoud kunt maken met tools zonder code. U kunt binnen enkele minuten afbeeldingen en video’s verwachten voor uw merk en uw klanten. U kunt verschillende vormen van inhoud maken, waaronder video’s op sociale media, eCommerce-marketingmateriaal, banners en nog veel meer door middel van automatisering.

Als u consistente afbeeldingen wilt maken, kunt u eenvoudig een herbruikbare sjabloon maken. Nu kunt u de objecten in die sjabloon wijzigen. Dit maakt het gemakkelijk om het maken van visuals op te schalen en veel tijd te besparen. Bovendien kunt u synchrone beeldgeneratie verwachten met de beeld- en video-API van Glitterly.

Er zijn tal van sjablonen beschikbaar op het platform om uit te kiezen. U kunt zelfs een aangepaste sjabloon of een afbeelding of video maken volgens uw vereisten. Zelfs als je geen kennis hebt van coderen en ontwerpen, kun je met Glitterly op maat gemaakte ontwerpen voor je merk maken.

Met Glitterly zal er 80% snellere contentcreatie zijn. Nu kunt u uw kostbare middelen gebruiken voor andere kerntaken in het bedrijf of bedrijf.

APITemplate.io

APITemplate.io is een API-tool voor het genereren van afbeeldingen om automatisch sociale media-afbeeldingen, QR-codes en banners te genereren. Het dagelijks genereren van content wordt een hoofdpijndossier. U kunt dus op deze API vertrouwen om uw eigen sjablonen te maken zonder enige codering.

Het platform biedt u een afbeeldingseditor met slepen en neerzetten. Zelfs als je geen voorkennis hebt van HTML en CSS, kun je met deze tool aan de slag. U kunt alle visuele elementen en tekst rechtstreeks via API wijzigen. Bovendien kunt u ook verschillende andere no-code-platforms zoals Zapier, Airtable en meer integreren.

De API heeft honderden lettertypekeuzes om opvallende beelden te creëren. U kunt via deze tool ook rechtstreeks stockfoto’s toevoegen, omdat het platform stockfoto’s heeft geïntegreerd. Samengestelde, gebruiksklare sjablonen maken het gemakkelijk om meer sociale media-inhoud te delen op uw sociale-mediahandvatten.

  Hoe de Bixby-knop op de Samsung Galaxy S8 / S8 + opnieuw toe te wijzen? [No Root]

DynaPictures

DynaPictures is een API-oplossing voor het genereren van afbeeldingen waarmee u binnen enkele minuten honderden gepersonaliseerde afbeeldingen kunt genereren. U kunt afbeeldingen maken voor verschillende doeleinden, zoals gepersonaliseerde e-mails, banners voor sociale media en eCommerce-producten. U kunt meer leads voor uw sociale mediaplatforms krijgen met dezelfde automatisch gegenereerde inhoud.

Met DynaPictures kunt u eenvoudig afbeeldingssjablonen ontwerpen. De interface is vrij eenvoudig, net als Canva. Als u uw reis naar inhoudautomatisering niet helemaal opnieuw wilt beginnen, kunt u ook de kant-en-klare sjablonen bekijken. U kunt deze sjablonen aanpassen aan uw merkvereisten.

Het platform stelt u ook in staat om formulieren te gebruiken voor het genereren van afbeeldingen uit een sjabloon. Er zijn meerdere manieren om afbeeldingen te genereren met behulp van DynaPictures image API. U kunt dus ontspannen en volledig vertrouwen op dit platform voor het maken van uw visuele inhoud.

Duidelijk

Duidelijk kan u helpen duizenden video’s te maken voor zowel uw klanten als uw persoonlijke merk. U hoeft nu niet meer te gaan zitten en al uw tijd te besteden aan het maken van een enkele video. Met Plainly kun je meerdere video’s in dezelfde tijd maken.

Het enige dat u nodig hebt, zijn enkele sjablonen van After Effects en een automatiseringstool zoals Zapier. Nu kunt u met slechts een paar klikken video’s in bulk genereren via dit no-code videogeneratieplatform. U kunt ook meerdere automatiserings-apps op Plainly integreren om het proces volledig te automatiseren. U hoeft dus niet eens stil te zitten en de video’s te renderen.

Het kan duidelijk uw go-to-resource zijn voor het genereren van elk type video. Van gepersonaliseerde uitnodigingen voor evenementen tot video’s op sociale media voor blogposts, je kunt het allemaal doen met Plainly. U hoeft uw kostbare uren niet meer te verspillen aan videoproductie, want automatisering regelt alles voor u.

Je kunt elk element van je video wijzigen, omdat alles dynamisch is. U kunt dus zelfs dezelfde sjabloon gebruiken en video’s in bulk genereren.

Pixelixe

Pixelixe is een API voor het genereren van afbeeldingen waarmee u met gemak oneindige variaties van afbeeldingen en banners kunt genereren. U kunt een bepaalde afbeelding selecteren en deze als sjabloon gebruiken. Nu kunt u de kleur, het lettertype en elk detail volledig wijzigen volgens de vereisten van uw merk. Dit is dus waar u alles kunt aanpassen aan de merkvereisten, en u hoeft niet eens helemaal opnieuw te beginnen.

Het idee achter Pixelixe is om het genereren van afbeeldingen sneller te maken met automatisering. Allereerst moet u een sjabloon maken. Er is geen vereiste voor ontwerpvaardigheden om deze taak uit te voeren. Later kunt u elk element van de sjabloon wijzigen om een ​​nieuwe afbeelding te genereren. Hierna komt het automatiseringsgedeelte. Voor het uitvoeren van alle repetitieve taken voor het genereren van afbeeldingen, kunt u vertrouwen op de Pixelixe API.

  Een voorbeeld van een kleur bekijken vanuit de HEX-code

Alles, van het genereren van afbeeldingen tot het bewerken, kan met deze tool worden afgehandeld. U kunt dus minder uitgeven aan uw budget voor visuele creatie en u meer richten op het inzetten van personeel voor kerntaken van het bedrijf.

Stencil

Stencil is een API voor het genereren van afbeeldingen die binnen enkele seconden afbeeldingen voor uw bedrijf maakt. Je kunt visuals maken met behulp van Canva-achtige sjablonen. Er zijn geen codeervaardigheden nodig, omdat de integraties zonder code en de Stencil API alles afhandelen.

U kunt het proces van het genereren van afbeeldingen automatiseren voor advertenties op sociale media, visuele middelen voor online winkels, publicaties, banners, infographics en zelfs gepersonaliseerde inhoud. U kunt de vooraf ingestelde sjablonen gebruiken of uw eigen sjabloon maken met de sjablooneditor voor slepen en neerzetten.

Stencil beschikt over alle benodigde tools die u nodig heeft om de marketing van uw bedrijf een boost te geven. U kunt zelfs samenwerken met uw teamleden op het platform voor het ontwerpen van de sjablonen. Stencil API kan naadloos worden geïntegreerd met verschillende andere applicaties om het proces voor u gemakkelijker te maken. Stencil handelt deze repetitieve taak af, zodat u kunt werken aan dingen die ertoe doen.

Conclusie

Het creëren van visuals is noodzakelijk voor elk merk of bedrijf. Als u doorgaat met het handmatige proces van het maken van afbeeldingen en video’s, verspilt u veel van de middelen van uw bedrijf. Met geavanceerde technologie kunt u vertrouwen op verschillende no-code-integraties en API’s om het proces van het genereren van afbeeldingen en video’s te automatiseren.

U kunt snel berichten op sociale media plaatsen en ook e-mailbanners verzenden via de bovengenoemde API’s voor het genereren van afbeeldingen en video’s.

U kunt ook kijken naar enkele van de beste ontwerptools om verbluffende afbeeldingen te maken.

gerelateerde berichten