8 beste LinkedIn-cv-bouwers om uw profiel om te zetten in een cv

Het hebben van een cv is een van de meest elementaire maar belangrijke taken terwijl u op zoek bent naar een baan. Het maken van een cv voor jezelf kan echter erg stressvol zijn en veel tijd kosten.

Als je een lange werkgeschiedenis en goede ervaring hebt, moet je verschillende informatie over je werkervaring, opleiding, vaardigheden, prestaties, enz. doorspitten, wat veel tijd kan kosten. U moet ook het juiste formaat selecteren uit alle beschikbare cv-indelingen.

Dit proces kan een uitdaging zijn. U moet het beste cv-formaat selecteren dat uw vaardigheden en ervaring weergeeft. Je zou ook je cv moeten aanpassen aan de baan die je zoekt. Het is stressvol omdat je ook de functiebeschrijving zorgvuldig moet doornemen. Je cv moet ook vrij zijn van typefouten.

Het maken van een cv kan tijdrovend en stressvol zijn, maar het kan je een lonende carrière opleveren. Dus wat moet je doen? – Eenvoudig, gebruik een tool voor het maken van cv’s!

Een van de eerste opties die u moet overwegen, is de eigen cv-bouwer van LinkedIn, waarmee u een professioneel ogend cv kunt maken zonder naar een platform van derden te gaan.

De ingebouwde LinkedIn Resume Builder is een van de eerste opties op de lijst. Het is 100% gratis en stelt je in staat om professioneel ogende cv’s te maken door simpelweg je LinkedIn-profiel te gebruiken.

Werkzoekenden die op zoek zijn naar een effectief en uniek cv, kunnen dit binnen enkele minuten doen met deze tool. U krijgt een op maat gemaakt, professioneel ogend cv zonder te kiezen voor een tool van derden of abonnementen.

U kunt eenvoudig naar uw profiel gaan en op het tabblad ‘Meer’ klikken om dit te gebruiken. Als u klaar bent, selecteert u de optie ‘Cv-bouwer’. Je wordt vervolgens door een stapsgewijs proces geleid om je cv op te bouwen.

Dit proces omvat alle belangrijke stappen, zoals het selecteren van een cv-sjabloon, het toevoegen van uw werkervaring en opleiding, enz. Een groot voordeel van het gebruik van de ingebouwde LinkedIn-hulpprogramma voor het maken van cv’s is dat het uw cv automatisch vult met informatie uit het profiel. Het stelt je ook in staat om je cv aan te passen aan je sollicitatie.

De gebruikers kunnen het cv bewerken, dwz ongewenste secties verwijderen of meer informatie toevoegen, de opmaak aanpassen, de taal aanpassen aan de functie waarnaar wordt gesolliciteerd, enz.

Dat gezegd hebbende, weten we dat u misschien wilt experimenteren met een paar andere opties, afhankelijk van uw vereisten en budget.

Maar wat zijn deze hulpmiddelen? Laten we eens kijken naar de beste LinkedIn CV-bouwers om uw profiel om te zetten in een CV

Het kiezen van een goede LinkedIn-cv-builder kan u helpen bij het maken van goed converterende cv’s die uw kansen op het binnenhalen van de baan exponentieel vergroten. Met functies zoals gratis sjablonen, eenvoudige gegevensimport en het genereren van cv’s, zijn ze beschikbaar in zowel gratis als betaalde versies. Ze helpen je om je profiel eenvoudig om te zetten in een volwaardig, professioneel ogend CV.

  Een iPhone X, iPhone XR, iPhone XS of iPhone XS Max instellen en gebruiken

Hieronder vindt u een gedetailleerde lijst van enkele van de beste LinkedIn-cv-bouwers online. Om te proberen:

Visuele CV

VisualCV is een online platform waarmee u professioneel ogende cv’s kunt maken met behulp van de functie voor het maken van cv’s. Met de tool kunt u informatie uit uw LinkedIn-profiel importeren en naar uw voorkeuren bewerken. Het biedt ook verschillende aanpassingsfuncties om uw cv uniek te maken en u te helpen opvallen tijdens het solliciteren.

De tool bevat ook een ingebouwde spellingcontrole en de mogelijkheid om de prestaties van je cv bij te houden.

Er zijn verschillende cv-sjablonen en opmaakopties beschikbaar op het platform waaruit u kunt kiezen. VisualCV biedt ook functies zoals het toevoegen van werkvoorbeelden, het bijhouden van cv-weergaven en het delen van het cv op sociale media.

De aanpassingsopties zijn echter alleen beschikbaar voor premium gebruikers. U moet een bepaald bedrag betalen om deze functies voor uw cv te gebruiken. Afgezien daarvan krijgen premium gebruikers ook toegang tot extra functies zoals een aangepast domein, geavanceerde analyses en aangepaste branding.

VisualCV’s LinkedIn cv-builder is een solide keuze voor een gepolijst en modern cv.

Standaard CV

Standard Resume is een cv-bouwer om het proces van het maken van uw cv te vereenvoudigen met behulp van uw LinkedIn-profiel. U kunt via deze tool eenvoudig in slechts vijf minuten een cv maken.

U moet hiervoor uw LinkedIn-profiel koppelen en de benodigde gegevens (werkervaring, opleiding, vaardigheden) importeren. U kunt uw branding kiezen via sjablonen, lettertypen en kleuren.

Standaard cv biedt ook een breed scala aan aanpassingsopties voor elke sectie, zodat u degene kunt kiezen die uw vaardigheden en prestaties benadrukt.

Verschillende premiumfuncties omvatten persoonlijke feedback van een professionele cv-schrijver, het maken van een sollicitatiebrief en het eenvoudig exporteren van bestanden.

Het opvallende kenmerk van Standard Resume is de intuïtieve gebruikersinterface (UI) waarmee u gemakkelijk een professioneel cv kunt maken zonder voorafgaande ervaring.

OnlineCv.us

OnlineResume.us is een op LinkedIn gebaseerd platform voor het maken van cv’s dat het proces voor het maken van cv’s stroomlijnt. Het haalt alle relevante informatie uit je LinkedIn en creëert binnen enkele minuten een geweldig CV. Hiervoor moet u uw LinkedIn-profiel aan de webapp koppelen.

Hierna importeert het automatisch gegevens, zoals je opleiding, vaardigheden, werkervaring, etc. uit je LinkedIn profiel.

U kunt uw prestaties, certificeringen, onderscheidingen, vrijwilligerservaring, enz. aan uw cv toevoegen. Bovendien biedt het platform ook verschillende aanpassingsmogelijkheden voor elk onderdeel van je cv.

Het heeft ook een aantal andere robuuste premiumfuncties, zoals het maken van een sollicitatiebrief en het eenvoudig exporteren van uw cv in pdf-vorm. Daarnaast biedt het platform ook een uitgebreide tool voor het zoeken naar vacatures om vacatures te zoeken.

  Top 8 weinig bekende handige producten voor bedrijven

De LinkedIn-integratie en beschikbaarheid van een krachtige functieset maken het een ideale optie voor mensen die zich willen onderscheiden van de massa.

Samenvatting

Resumonk biedt een gestroomlijnde oplossing om professionele cv’s te maken door informatie uit uw LinkedIn-profiel te importeren. Het platform heeft een gebruiksvriendelijke interface en verschillende krachtige functies, ideaal voor werkzoekenden.

Door uw LinkedIn-profiel aan het platform te koppelen, kan het alle relevante informatie importeren en toevoegen aan het cv.

U kunt uw cv aanpassen met verschillende opties om het er professioneel en opvallend uit te laten zien.

Het platform biedt een breed scala aan opties om elk onderdeel van je cv aan te passen. Je kunt op overtuigende wijze je vaardigheden en prestaties benadrukken. U kunt het cv ook optimaliseren voor volgsystemen voor sollicitanten met behulp van Resumonk. Het zorgt ervoor dat potentiële werkgevers jouw profiel gemakkelijk ontdekken.

Resumonk biedt ook veel premiumfuncties, zoals het exporteren van je cv in verschillende formaten. Een van de meest opvallende voordelen van het gebruik van Resumonk is de naadloze integratie met verschillende platforms zoals Google Drive en Dropbox. Het maakt het gemakkelijk om uw cv op te slaan en te delen met geïnteresseerde werkgevers.

CV-bouwer

Resume Builder is een gebruiksvriendelijk en gratis platform voor het maken van cv’s waarmee u professionele cv’s, sollicitatiebrieven en persoonlijke websites kunt maken.

De LinkedIn-cv-builder is een populaire functie waarmee u een aantrekkelijk LinkedIn-profiel kunt maken dat opvalt.

Om het platform te gebruiken, kiest u een sjabloon die voor u werkt en past u informatie aan met betrekking tot uw opleiding, vaardigheden en werkervaring. Zodra je de bovenstaande stappen hebt voltooid, kun je je voltooide cv downloaden in verschillende indelingen, waaronder pdf en Microsoft Word.

Rezi

Rezi is een populaire tool voor het maken van cv’s die een innovatieve Chrome-extensie biedt die kan worden gebruikt als cv-builder voor LinkedIn. De extensie helpt gebruikers om tijdens het browsen op LinkedIn hun cv’s direct te maken en te optimaliseren.

Met de Rezi Chrome-extensie kunnen gebruikers hun werkervaring en vaardigheden uit hun LinkedIn-profielen halen en de informatie vervolgens gebruiken om een ​​geoptimaliseerd cv te maken dat kan worden gedownload in PDF- of DOCX-indeling. De extensie biedt ook suggesties voor verbetering, zoals het benadrukken van ontbrekende vaardigheden of ervaring.

Het nut van de Rezi Chrome-extensie is dat het het proces voor het maken van cv’s stroomlijnt en ervoor zorgt dat cv’s worden geoptimaliseerd voor de systemen voor het volgen van sollicitanten (ATS) die door werkgevers worden gebruikt. Door de extensie te gebruiken, kunnen gebruikers ervoor zorgen dat hun cv’s eerder door ATS-filters gaan en de handen van rekruteringsmanagers bereiken.

Over het algemeen is de Rezi Chrome-extensie een uitstekende tool voor iedereen die zijn LinkedIn-profiel wil optimaliseren en een winnend cv wil maken.

Shri hervatten

Shri Resume is een andere online LinkedIn-cv-bouwer die een gemakkelijke en krachtige oplossing biedt voor uw probleem.

  Tijd berekenen in Google Spreadsheets

U kunt met de tool eenvoudig professionele cv’s, sollicitatiebrieven en online portfolio’s maken.

Kenmerken van Shri Resume zijn onder meer de mogelijkheid om gegevens van LinkedIn te importeren. Dit betekent dat u eenvoudig uw werkervaring, opleiding en andere relevante details kunt importeren en deze kunt gebruiken om snel een cv te maken.

Nadat u de gewenste wijzigingen heeft aangebracht, kunt u het cv in verschillende formaten downloaden.

Shri Resume is een waardevolle tool voor werkzoekenden die snel en gemakkelijk een professioneel cv willen maken.

Met zijn gebruiksvriendelijke interface, aanpasbare sjablonen en de mogelijkheid om gegevens uit LinkedIn-profielen te importeren, biedt Shri Resume een gestroomlijnde aanpak voor het opstellen van cv’s om werkzoekenden tijd en moeite te besparen.

CVonline.me

CVonline.me is een platform voor het maken van cv’s waarmee u een visueel aantrekkelijk en professioneel cv kunt maken op basis van de informatie in uw LinkedIn-profiel. De primaire functie van de website is het maken van een cv van het LinkedIn-profiel.

De startpagina van deze website heeft een eenvoudig en gebruiksvriendelijk ontwerp waarmee u zonder enige registratie of login een cv kunt genereren. U moet een pdf van het bestaande cv uploaden om het proces te starten.

U kunt de informatie ook uit uw LinkedIn-profiel importeren door op de knop “Importeren uit LinkedIn” te klikken. De website maakt automatisch een cv aan dat kan worden aangepast aan uw behoeften.

De sjablonen die de site biedt, zijn modern en elegant en u kunt ook kiezen uit een grote verscheidenheid aan sjablonen. U kunt het CV downloaden en delen met werkgevers met een unieke link.

Cvonline.me maakt het proces voor het maken van cv’s sneller en probleemloos, terwijl de moderne sjablonen die beschikbaar zijn op de site het een geweldige optie maken voor het maken van opvallende, goed converterende cv’s.

Conclusie

Recruiters zijn op zoek naar meer bekwame en ervaren werknemers in plaats van iemand met een hogere opleiding. Je LinkedIn-profiel is waarschijnlijk de beste plek om meer te weten te komen over je vaardigheden en je droombaan binnen te halen.

Je cv moet ook deze vaardigheden en andere informatie weerspiegelen die potentiële werkgevers naar je LinkedIn-profiel trekt. De hulpmiddelen voor het maken van cv’s die in dit artikel worden besproken, kunnen u helpen bij het maken van effectieve cv’s op basis van de relevante informatie op uw LinkedIn-profiel.

U kunt binnen enkele minuten snel een cv maken en de extra functies die deze platforms bieden gebruiken om opgemerkt te worden door potentiële werkgevers.

Met functies zoals het maken van cv’s op basis van AI, beschikbaarheid van honderden sjablonen en trefwoordoptimalisatie voor ATS, kunt u degene kiezen die aan uw behoeften voldoet.

We hopen dat het artikel nuttig voor u was en voor u van cruciaal belang zal zijn om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.