8 beste marktplaatsen om marketeers in te huren voor uw startup

De sleutel tot een succesvol bedrijf ligt bij goede marketing. Laten we bespreken waar u de perfecte marketeer kunt vinden om te voorkomen dat u middelen verspilt aan de verkeerde.

Vermijd marketing en maak je klaar om je winkel te sluiten – zo simpel is het!

Dit geldt vooral als je een startup bent in de 21e eeuw.

Terwijl een gevestigd bedrijf ergens fout kan gaan en de hitte kan overleven, is als startup het eerste dat u bij uw klanten verwelkomt: achterdocht of twijfel.

Dus, naast een aantal geweldige producten, heb je robuuste marketing nodig om te overleven en te gedijen.

De geschiedenis is tenslotte niet vriendelijk geweest voor startups. Hier zijn enkele feiten:

Over 90% van de startups mislukt. Meer dan 22% van hen faalt vanwege slechte marketing en 18% slaagt niet vanwege het verkeerde team.

Aangezien elke wijze zakenman de waarde van marketing kent, is het tijd om de juiste mensen op de juiste plaats te zoeken.

Maar laten we eerst eens kijken naar enkele van de vaardigheden waar je op moet letten bij je volgende marketeer.

Vitale vaardigheden als marketeer

Sommige attributen die zorgen voor een andere kampioen marketeer dan de rauwe wil om uit te blinken. Deze kunnen zijn:

Communicatie en interpersoonlijke vaardigheden

Het is nooit een eenmanszaak geweest. Marketing gaat altijd over groepsinspanning.

Een succesvolle marketeer moet dus een goede communicator zijn, zowel mondeling als schriftelijk. Bovendien zijn aangename en meelevende persoonlijkheden essentieel voor goede teams die grote bedrijfsdoelen nastreven.

Kritisch denken en analyseren

Uw marketeer moet een vlijmscherpe, gefocuste persoon zijn – een probleemoplosser met een analytische geest.

  Spotlight-zoekopdracht aanpassen op iPhone en iPad

Dit zijn essentiële voorwaarden in dit enorm dynamische marketinglandschap. Een slimme marketeer moet in staat zijn om uit de dagelijkse uitdagingen te komen en beter te presteren dan zijn collega’s.

Sociale media en reclame

Als startup kun je er niet tegen om fouten te maken, niet met sociale media en digitale advertenties.

Dus enige ervaring op deze gebieden is belangrijk. U moet deze bekijken terwijl u op zoek bent naar een goede marketeer.

CMS en SEO

Elke website wordt gehost op een CMS (content management systemen, zoals WordPress, Joomla, etc.). Hoewel sommige contentmanagementsystemen, zoals WordPress, vrij eenvoudig zijn om aan te wennen, kunnen andere een steile leercurve hebben.

Het bespaart u dus uw middelen om een ​​persoon met ervaring in het CMS van uw website te hebben.

Evenzo is Search Engine Optimization (SEO) een vaardigheid die vanaf dag één nodig is. Simpel gezegd, SEO wordt gebruikt om uw inhoud op de eerste pagina van de pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s) te tonen.

Omdat pagina twee, zoals het beroemde cringy SEO-citaat, de beste plaats is om een ​​lijk te begraven. Omdat het nooit wordt gezien. Dus huur een geweldige marketeer in met een bewezen SEO-trackrecord of train ze hard.

Dus nu je weet wat de imperatieve vaardigheden zijn, bekijk deze lijst voor het inhuren van een perfecte marketeer voor je startup.

upwork

Upwork is een van de beste plaatsen om te beginnen met uw zoektocht naar een geweldige marketeer.

Het is een van de grootste wegen waar mensen mensen met specifieke vaardigheden vinden.

De procedure om te zoeken begint met een eenvoudige vacature met vermelding van de bijzonderheden. Daarna benaderen prospects u met hun antwoorden en bepaalt u de verdere handelwijze.

Upwork rekent een vergoeding van 3% voor elke betaling aan al haar klanten.

MarketeerHuur

MarketerHire pakt het anders aan; het treedt op als bemiddelaar.

  Hoe een PHR-certificering te krijgen

Het proces begint met de klant (u) die uw wensen beschrijft door een formulier in te vullen. Vervolgens wordt u gecontacteerd met een lijst van marketeers die het beste bij uw behoeften passen.

Marketer Hire is gratis voor klanten om hun perfecte zakelijke match te vinden.

Huur een marketeer in

Terwijl Upwork je de kans geeft om mensen te vinden die passen bij zowat elke vaardigheid, Huur een marketeer in is gespecialiseerd in marketing.

De website, afkomstig van Upwork, ziet er een beetje gedateerd uit, maar is vanaf het begin nuttig.

U kunt zoeken naar professionals in specifieke categorieën, tools of expertise. Er is een zelfbeheerde pagina binnen het expertgedeelte gewijd aan elke marketeer met portfolio en contactgegevens.

En het beste is: je hoeft geen account aan te maken om aan de slag te gaan.

Inderdaad

Inderdaad is een enorm portaal dat wereldwijd talent koppelt aan werkgevers. U kunt gratis vacatures plaatsen of ze promoten door ze gesponsord te maken.

Ze hebben ook een handleiding om u op weg te helpen.

Fiverr

Op Fiverr, kan men zoeken naar professionals op basis van de vaardigheden. Elke freelancer heeft een zelfbeheerde pagina met relevante informatie over prijs, eerdere projecten, enz.

Fiverr brengt USD 1 in rekening voor een ordertotaal van minder dan USD 20. Deze vergoeding loopt op tot 5% voor een orderwaarde van meer dan USD 20.

Huur digitaal

De volgende op de lijst van de marktplaats om een ​​marketeer in te huren is: Huur digitaal. Ze fungeren als tussenpersonen, net als Marketer Hire.

Om naar profielen te zoeken, moet men de bronnen sectie en klik vervolgens op talentprofielen uit een bepaalde categorie om een ​​lijst met beschikbare mensen te zien.

aan te raden

aan te raden prijzen zichzelf aan als niet zomaar een freelance netwerk. Ze beschermen hun freelance-profielen met behoorlijk wat moeite, omdat er geen manier is om in de pool van talent te zoeken.

  Google Maps gebruiken voor navigatie in Apple CarPlay

In plaats daarvan volgen ze het pad van de bemiddelaar, net als sommige van hun leeftijdsgenoten.

Je solliciteert en vertelt hen de eisen; dan treden ze op als koppelaar. Ten slotte kunt u een interview afnemen van de door hen samengestelde lijst en het proces gaat verder.

Het is een geweldige manier om spam-clients en onnodig webverkeer te vermijden. Maar deze strategie dwingt u om het wervingsproces te starten zonder te weten of ze de juiste mensen hebben voor uw behoefte.

Advisable is gratis voor de klanten en brengt een niet nader genoemde commissie in rekening aan zijn dienstverleners.

Traktie

gelijk aan Aan te raden Traktie geeft u geen toegang tot het netwerk van zijn freelancer-marketeer.

De knop Start inhuren brengt u naar een korte enquête over uw behoeften. Daarna wordt van u verwacht dat hun team contact met u opneemt met een lijst met talent.

Het kost 15% commissie van het inkomen van de freelancer, maar werkt gratis voor de jobaanbieders.

Afsluiten

Er kan weinig mis gaan met deze wervingstechnieken. Ze zijn allemaal ZONDER VERPLICHTINGEN.

Deze marktplaatsen zijn een verfrissende verandering ten opzichte van de algemene wervingsmechanismen. De meeste van hen zorgen ervoor dat ze het doorlichtingsgedeelte doen, en sommige verzekeren ook een geld-terug-garantie.

Er is dus een grote kans dat u daar een klant-winnaar-marketeer krijgt.

gerelateerde berichten