8 beste online formulierbouwers voor uw bedrijf

Een bedrijf runnen is allesbehalve eenvoudig. Er zijn zoveel dingen die men in gedachten moet houden. Daarnaast is het verzamelen van de relevante informatie en feedback van klanten verplicht.

Maar hoe kan men al het werk doen zonder enige hulp?

Er zijn tientallen dingen die bedrijven moeten weten als het gaat om klanttevredenheid. Met de juiste formulieren en enquêtes is het echter mogelijk om de gegevens te verkrijgen om bedrijven te helpen groeien. Het beste is dat er verschillende online tools voor het maken van formulieren zijn die je kunt gebruiken om de gegevens op te halen.

Deze bouwtools kunnen helpen bij het analyseren van de details of antwoorden van de klanten en deze exporteren voor verder onderzoek. Het is gemakkelijker met de juiste aantrekkelijk ogende formulieren die met een paar klikken kunnen worden verkregen.

De verzameling hulpprogramma’s waarmee u een aanpasbaar formulier voor uw zakelijke behoeften kunt maken, moet uw topprioriteit zijn. Je kunt ze gebruiken als contactformulier, feedback verzamelen, algemene vragen stellen. Hiervoor zijn hier enkele krachtige tools waarvan u op de hoogte moet zijn.

Jotvorm

Jotform is een gebruiksvriendelijke online formulierbouwer waarmee u essentiële klantgegevens en websitebezoekers kunt verkrijgen.

De gemaakte formulieren zijn aantrekkelijk voor de klant en sturen, wanneer ze worden beantwoord, individuele meldingen naar de inbox van de maker.

Op deze manier kunt u alle ontvangen antwoorden bijhouden.

Kenmerken omvatten het volgende.

 • 10.000 + sjablonen om uit te kiezen
 • Creëert formulieren binnen enkele minuten
 • Het incasseren van orderbetalingen, klantonderzoeken, sollicitaties zijn enkele taken die u kunt uitvoeren.
 • Bruikbaar op alle apparaten
 • Deelt formulieren als zelfstandige links

SurveyJS

SurveyJS is software die helpt bij het maken van online formulieren en enquêtes. Deze enquêtes zijn bedoeld om gegevens van de klanten te verzamelen en inzicht te krijgen in hun behoeften om een ​​beter product te maken.

  Hoe de Google Spreadsheets IF-functie te gebruiken

De online enquêtes zijn aanpasbaar aan de behoeften van de gebruiker. SurveyJS heeft op vele gebieden gezorgd, zoals bankieren, verzekeringen, medicijnen, onderwijsorganisaties, enz.

Enkele van de essentiële kenmerken zijn:

 • Aanpasbare enquêtes en formulieren maken
 • JavaScript-bibliotheek gebruiken om formulierbouwer te integreren in webapps

De SurveyJS is te koop en kost 499 euro.

FormulierGet

FormulierGet is een platform dat wordt gebruikt om snel en eenvoudig formulieren te maken. U kunt formulieren voor elke gelegenheid maken met behulp van de reeds bestaande sjablonen die beschikbaar zijn.

Gebruikers kunnen FormGet gebruiken om meer verkeer naar hun websites te trekken. Dit wordt gedaan door aantrekkelijke en aangepaste formulieren te maken met het merk en de logo’s van de gebruiker.

Het beschikt over de volgende kenmerken:

 • Sjabloonkleuren ontwerpen
 • Afbeeldingen toevoegen
 • Aangepast logo toevoegen
 • Uw bericht weergeven
 • Koppelingen aan formulieren toevoegen
 • Koptekstafbeelding wijzigen

De software is een betaalde tool. De goedkoopste versie heet Starter en kost $ 5 per maand.

Wufoo

Verzamel gegevens, betalingen en stel dingen op de automatische piloot in met deze online formulierbouwer.

Wufoo laat je formulieren maken en aanpassen met behulp van hun formulierbouwer met slepen en neerzetten. Er zijn kant-en-klare thema’s die u binnen enkele minuten kunt selecteren en bewerken of helemaal opnieuw kunt beginnen. Je kunt ook je logo en andere merkelementen gebruiken om de look te bezitten.

U kunt naadloos betalingen, bestanden en andere gegevens verzamelen en tegelijkertijd een melding ontvangen wanneer iemand uw formulier invult.

Er zijn meer dan 1.000 integratieopties met andere zakelijke tools en u kunt de workflow automatiseren door dingen voor het gemak te koppelen aan CRM en andere marketingplatforms van uw keuze. Het is gemakkelijk om op de hoogte te blijven van uw gegevens met behulp van aangepaste rapporten. U kunt bijhouden hoe het gaat en het zelfs op aanvraag exporteren.

U kunt er zeker van zijn dat uw gegevens en al het andere beschermd zijn, omdat Wufoo 256-bit SSL-codering en slimme CAPTCHA gebruikt om spam en gegevensdiefstal te voorkomen.

  Wat zijn wachtwoordsleutels in Safari en hoe u ze kunt gebruiken?

Deze formulierbouwer wordt gebruikt door bedrijven als Disney, BestBuy, Sony en Microsoft. Met andere woorden, Wufoo is een ongelooflijke service die je moet uitproberen.

Getform

Formulier ophalen is een goedmaker voor zieke en vermoeide ontwikkelaars van formulieroplossingen die te ingewikkeld en onnodig duur zijn. GetForm is een gebruiksvriendelijke tool.

Met GetForm hoeft de gebruiker alleen de formuliercode in zijn website te integreren. Zodra dit is gebeurd, kunt u controle krijgen over de formulieren die u maakt en weergeeft.

Enkele andere kenmerken zijn als volgt:

 • Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken
 • Gebouwd voor ontwikkelaars en softwareontwerpers
 • Werk samen en deel formuliergegevens met meerdere mensen
 • Omdat de software cloudgebaseerd is, kan een gebruiker er altijd en op elk apparaat aan werken

TellForm

TellForm is uw oplossing voor alle vormen die problemen veroorzaken. Tellform helpt je om binnen enkele seconden prachtig gemaakte formulieren te maken en te gebruiken.

De formulieren die hier worden gemaakt, worden gebruikt voor werving, marktonderzoek, enquêtes en nog veel meer.

Het beste van TellForm is dat het open source is, wat betekent dat andere ontwikkelaars het voortdurend verbeteren.

Enkele van zijn functies zijn onder meer:

 • Opensource is dus gratis
 • Volgt en analyseert het gebruikersgedrag
 • 11+ soorten vragen om alles te vragen wat je maar wilt
 • Past het formulier aan uw merk en stijl aan
 • Gebruikers kunnen formulieren maken in verschillende talen, waaronder Frans, Engels, Spaans, Italiaans, enz.

Typevorm

Gebruiksvriendelijke en gebruiksvriendelijke formulieren en enquêtes waarmee u betere gegevens kunt krijgen.

Maak snel interactieve formulieren en enquêtes door foto’s, video’s en andere media te gebruiken met Typevorm. Het maakt het “saai” van het maken en invullen van formulieren overbodig. Je kunt een heleboel pictogrammen uit de bibliotheek gebruiken en ze eruit laten springen.

Niet alleen dat, maar er zijn ook zoveel aanpassingsopties, inclusief lay-outs waarmee u het uiteindelijk uw eigen kunt maken. U kunt reacties synchroniseren en integreren met veel apps van derden, zoals Slack, Google Spreadsheets, HubSpot, Active Campaign en nog veel meer.

  12 coolste Elden Ring-merch die je kunt kopen

U hoeft niet eens helemaal opnieuw formulieren te maken. U kunt een van hun vooraf gemaakte sjablonen gebruiken en u bent klaar om te gaan. Ik moet zeggen, het gebruiksgemak maakt het ongelooflijk de moeite waard.

U kunt gratis aan de slag.

Formulierenstapel

Met Formulierenstapelkan de gebruiker intelligente en boeiende formulieren maken die helpen bij het uitvoeren van enquêtes, het innen van betalingen of het helpen van klanten om contact met u op te nemen.

Formstack verzamelt niet alleen informatie, maar het helpt u ook om de informatie te beheren en te analyseren om uw prestaties te verbeteren.

Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

 • Online formulieren bouwen
 • Werkstroom automatiseren
 • Formulieren integreren met meer dan 40 applicaties
 • Geavanceerde formulierconversietools gebruiken om doelen te bereiken
 • Formulier aanpassen aan wat u vertegenwoordigt
 • Formulieren importeren met één klik
 • Hun slepen-en-neerzetten-optie gebruiken om snel aan uw formulieren toe te voegen

Conclusie

Enquêtes en formulieren worden beschouwd als de ruggengraat van de huidige wereld met de toegenomen vraag naar data-analyse. Ondernemers willen ervoor zorgen dat ze het juiste resultaat kunnen behalen, maar moeten de juiste tools gebruiken.

Lees Best Form Affiliate-programma’s om te weten hoe u geld kunt verdienen terwijl u formulieren en enquêtes promoot.

Lees meer over enkele tools die uw Google Spreadsheets-ervaring een boost zullen geven.

gerelateerde berichten