8 beste reseller-hostingplatforms voor uw volgende bedrijf

Het runnen van een webhostingbedrijf is behoorlijk lucratief, maar het helemaal opnieuw opzetten is niet de gemakkelijkste.

Het proces is behoorlijk complex en je zou datacenters moeten beheren om het draaiende te houden. Kortom, het is een echte business en het zou veel tijd en moeite kosten.

Als u echter op zoek bent naar iets in de trant van, maar u wilt er niet al te veel tijd en moeite in steken, dan heb ik een oplossing voor u. Het heet reseller-hosting.

De eenvoudigste verklaring voor reseller-hosting zou zijn: u koopt voldoende serververmogen (ruimte/bandbreedte) bij een vertrouwde hostingprovider en biedt dat vervolgens rechtstreeks aan uw klanten aan alsof u zelf de webhostingprovider bent. Op deze manier kunt u hostingdiensten verkopen zonder echt datacenters te bezitten. Je gebruikt gewoon de kracht van de Wit label.

En in het proces verdien je ook een aanzienlijk bedrag aan inkomsten en bouw je er een bedrijf omheen. Dit type bedrijf kan worden opgeschaald tot een indrukwekkend niveau en u kunt genieten van een stroom van semi-passieve inkomsten.

Nu zijn er ook dingen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een hostingprovider waarvan u de serverbronnen koopt. Sommigen van hen worden hieronder besproken.

Uptime-score

Waarschijnlijk het allereerste dat op uw checklist moet staan ​​bij het kiezen van een hostingplatform, is de uptime-score super belangrijk. U moet degene kiezen die 24 × 7 draait, gebouwd is op krachtige servers en betrouwbare netwerkverbindingen heeft.

Om het je gemakkelijker te maken, zou je willen kijken naar hostingproviders met een minimale uptimescore van 99,5%. Alles daaronder zal het u en uw klanten moeilijk maken.

Klantenservice

Er zijn veel mogelijkheden dat er dingen mis gaan of dat je op een gegeven moment vastloopt, dus goede technische ondersteuning is essentieel. Iets dat 24×7 werkt en verschillende manieren heeft om verbinding te maken, zoals telefoon, e-mail en livechat, is ideaal.

Een 24-uurs ondersteuningssysteem is belangrijk wanneer u in een andere tijdzone woont.

Onderhoud

Een regelmatige onderhoudsroutine is een must om naar te zoeken bij een hostingprovider. Ze moeten tijdig hardwarevernieuwing, software-updates, servercontrole en beveiligingspatches uitvoeren.

  Hoe verborgen berichten op Reddit te zien

Veiligheid

Hoe strak de beveiliging ook is, er zal altijd een kleine kans zijn dat deze wordt gehackt of gemanipuleerd. Om de meeste kans te maken om er niet door geraakt te worden, is het belangrijk om een ​​hostingprovider te kiezen die veel nadruk legt op beveiliging.

Laten we, met dat alles onder controle, in de lijst springen.

A2Hosting

Met uiterst betrouwbare servers, A2Hosting biedt u en uw klanten een supersnelle service. Hun optie “Turbo Servers” helpt je om 20x snellere pagina’s te laden, en het is een van de beste op de markt.

Je mag een uptime garantie van 99,9% verwachten en een server die nauwelijks haperingen veroorzaakt. Ze hebben in de loop der jaren verschillende prijzen gewonnen, en dat is puur vanwege hun geweldige service. Hun servers zijn geoptimaliseerd voor snelheid en u krijgt de vrijheid om uw gewenste serverlocatie te kiezen, samen met gratis SSD’s.

Bovendien is het ontwikkelaarsvriendelijk en gebruiksvriendelijk, dankzij hun Web Host Manager (WHM)-configuratiescherm. U krijgt 24×7 ondersteuning van een team dat zeer deskundig en bekwaam genoeg is om eventuele technische problemen aan te pakken.

Het zou jammer zijn als ik je vertel dat deze hosting een arm en een been kost. Gelukkig is dat niet het geval. Hun startplan is slechts $ 9,80 / maand.

Verpex-hosting

Met zijn wereldwijde datacenters en uiterst betaalbare eerste maand, Verpex reseller hosting onderscheidt zich van de rest. U kunt beginnen met het betalen van slechts $ 1,8 voor de eerste maand en de uitzonderlijke ervaring die Verpex te bieden heeft, bekijken.

Functies:

 • WHM Configuratiescherm
 • Flexibel nr. van cPanel-accounts
 • White Label-servers
 • Gratis SSL-certificaten
 • Gratis migraties
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Aangepaste naamservers
 • LiteSpeed-caching
 • Dagelijkse back-ups
 • Softaculous Autoinstaller
 • Imunify360-malwarebescherming
 • Geld-terug-garantie van 45 dagen

Verpex is gevestigd op vijf continenten met wereldwijd ondersteunend personeel dat 24/7 beschikbaar is via telefoon, chat en ticketsysteem.

Bovendien krijgt u een gratis domein, een kosteloze installatie en een groot aantal prestatieverhogende functies om ervoor te zorgen dat uw hostingreputatie uitstekend blijft.

SiteGrond

Ik heb het al eerder gezegd, en ik ga het nog een keer zeggen, SiteGrond, is over het algemeen een van mijn favoriete hostingproviders. Ik werk al jaren bij hen en heb nooit de behoefte gevoeld om naar een ander bedrijf over te stappen. Ze zijn ZO goed, vooral hun ondersteuningsteam.

  Hoe u fout 0x3a98 in WlanReport kunt oplossen

Voor minder dan $ 15 per maand krijg je hun reseller GoGeek-hostingplan, dat 40 GB aan webruimte biedt. Je krijgt ook:

 • Onbeperkt verkeer
 • Onbeperkt aantal sites
 • Onbeperkt aantal e-mailaccounts
 • Prioriteit 24×7 ondersteuning
 • Voeg bijdragersaccounts toe voor uw leden.
 • Gratis SSL
 • Cloudflare CDN-integratie

U kunt uw klanten een complete White Label-versie van de hosting aanbieden zonder enige merknaam van SiteGround. Over het algemeen zijn er zoveel meer functies van deze hostingprovider die uw bedrijf veel lonender zullen maken.

InMotion-hosting

Met gratis SSD’s, SSL, cPanel en WHMCS, InMotion-hosting is net zo goed als de andere in deze lijst. U krijgt gratis transfers, briljante 24×7 ondersteuning en onverslaanbare prijzen. Hun instapmodel kost slechts $ 15,39 per maand en biedt 800 GB bandbreedte en 80 GB schijfruimte.

Het is ontwikkelaarvriendelijk en u krijgt gratis e-mailaccounts, een onbeperkte domeinoptie en verschillende beveiligingsfuncties. U krijgt volledige controle over uw reseller-hosting en u kunt deze naar wens aanpassen.

Het mooie is dat hun servers zijn uitgerust met Corero’s DDoS-bescherming en Patchman’s malwaredetectie, dus er is niet veel waar u zich zorgen over hoeft te maken op het gebied van beveiliging.

Naamgoedkoop

U krijgt onbeperkte bandbreedte en gratis cPanel-accounts voor uw reseller-hosting met Naamgoedkoop. Het is eenvoudig om alles vanuit één enkel dashboard te beheren en naadloos contentbeheersystemen op te zetten, samen met het maken van uw eigen naamservers.

Je kunt ook onbeperkt domeinen toevoegen en alles beschermen met firewalls en antivirussoftware. Bovendien kunt u de hostingaccounts van uw klanten eenvoudig beheren met behulp van Web Host Manager (WHM).

Om nog maar te zwijgen, u kunt alles aanpassen en uw eigen factureringsplatform opzetten om de service White Label te geven. Beveiliging en snelheid zijn nooit een probleem met Namecheap, omdat dat altijd hun kernfocus is geweest.

HostGator

Voor vele jaren HostGator was de beste keuze voor reseller-hosting, maar toen kwamen er andere opties uit, en het werd een beetje buitenspel gezet. Maar wat indrukwekkend is, is dat het nog steeds een van de prominente is, en daarom heeft het een plaats in deze lijst.

Hier zijn enkele van de vele voordelen van het gebruik van HostGator’s reseller-hosting:

 • Onbeperkt aantal domeinen en e-mailaccounts
 • 99,9% uptime gegarandeerd
 • Privé nameservers op basis van uw domein
 • Gratis WHMCS-clientbeheer- en factureringssoftware
 • WHS/cPanel-bedieningspaneel
 • Ontwikkelaarsvriendelijk
 • 24×7 technische ondersteuning
  Automatiseer Muzei Live Wallpaper met Tasker

U kunt al voor $ 19,95 per maand aan de slag en uw webhostingbedrijf opzetten.

Vliegwiel

Je kunt gebruiken Vliegwiel aan White Label en verkopen hun diensten tegen uw eigen prijzen, ook dat op terugkerende basis. U krijgt uw eigen klantenbeheergebied en factureringssysteem om vanaf het begin te beginnen met het gooien van de dobbelstenen.

Ook kunt u Stripe integreren in het facturatiesysteem, zodat de betalingen rechtstreeks op uw bankrekening terechtkomen. Flywheel heeft geweldig ondersteunend personeel dat je bij elke stap van het proces helpt. Ze zijn 24×7 beschikbaar om u te ondersteunen.

Een ding om op te merken is dat de reseller-hosting van Flywheel beschikbaar is als een add-on voor al hun plannen. Dit betekent dat u een webhostingplan van hen moet kiezen en vervolgens de White Label-add-on moet kopen. De add-on kost $ 99 per maand bovenop de reguliere hostingkosten die u betaalt.

ResellerClub

Met ResellerClub’s Linux reseller-hosting, u kunt aan de slag voor slechts $ 11,39/maand bij een facturering voor drie jaar en uw eigen webhostingbedrijf starten. Het is vrij eenvoudig om al uw sites in te stellen en te beheren vanuit één beheerpaneel.

Hier zijn enkele van de belangrijkste functies die u moet weten:

 • Gratis WHM en cPanel
 • App-installaties met één klik met Softaculous Installer.
 • Beveiligd met CDN
 • Onbeperkt aantal e-mailaccounts
 • Gratis migratie van een andere hostingprovider
 • Ongeëvenaarde serversnelheid

Bovendien kunt u genieten van strenge beveiliging en een ondersteuningsteam dat zeer goed op de hoogte is van alle zaken.

Conclusie

Zoals eerder vermeld, is het starten van een reseller-hostingbedrijf behoorlijk winstgevend en vereist het zeker geen raketwetenschap. Zonder twijfel zijn de bovenstaande hostingproviders waar je uit moet kiezen om de beste start van de onderneming te krijgen.

gerelateerde berichten