8 beste VDI-software om uw externe personeel te versterken

Op zoek naar de beste VDI-software om externe medewerkers toegang te geven tot een veilig Windows-besturingssysteem op uw servers? Probeer deze tools nu uit!

U kunt meer besparen door u aan te melden voor een beheerde IT-infrastructuur in plaats van uw eigen systemen op te zetten. Hier komt VDI tussenbeide! Met VDI-software kunt u meerdere Windows-besturingssystemen hosten in een datacenter of server, waardoor externe medewerkers toegang hebben tot zakelijke apps vanaf ondersteunde en goedgekeurde apparaten.

Het laat werknemers ook hun eigen apparaat (BYOD) meenemen naar de werkplek of tijdens het thuiswerken. Het kan echter een ontmoedigende taak zijn om de juiste VDI-tool te kiezen, aangezien er veel zijn. Hieronder vindt u de ultieme lijst met de beste en trending virtuele desktopinfrastructuur die u moet proberen voordat u er een koopt.

Wat is een VDI-software?

Met Virtual Desktop Infrastructure of VDI-software kunt u virtuele machines gebruiken om virtuele desktops te beheren. Deze virtuele desktops hebben een vooraf geconfigureerde afbeelding van een besturingssysteem en applicaties die eindgebruikers vanaf elk compatibel apparaat kunnen gebruiken. Met VDI host een centrale server de virtuele desktopomgevingen en kan deze op aanvraag worden ingezet voor de gebruikers.

Waarom heeft u VDI-software nodig?

Met VDI-softwaretoepassingen hebt u vanaf elke externe locatie toegang tot de virtuele desktop. Waar u zich ook bevindt, met behulp van VDI-software heeft u eenvoudig toegang tot uw bestanden en applicaties. Ook slaat deze omgeving uw gegevens op een beveiligde server op. Daarom blijven de gegevens veilig, zelfs in het geval van een compromis met het eindpuntapparaat.

In gevallen waarin medewerkers hun eigen devices meebrengen, biedt VDI-software de ultieme oplossing. Het bespaart ook uw zakelijke kosten doordat u geen dure hardware meer hoeft aan te schaffen.

Soorten VDI-software

Aanhoudende VDI

Met deze software krijgt elke gebruiker een permanent gereserveerde VDI-resource. Daarom kan de virtuele desktop die u gebruikt persoonlijke instellingen zoals wachtwoorden en snelkoppelingen opslaan. Bovendien kunt u uw eigen bestanden op de desktop opslaan.

Deze VDI-applicaties bieden maatwerkmogelijkheden aan de eindgebruikers. Gebruikers die met de opgeslagen bestanden moeten werken, vinden persistente VDI zeer nuttig. Bovendien is het desktopbeheer hiervan vrij eenvoudig.

  Wat is de Microsoft - WPD

Niet-permanente VDI

Dit type VDI verbindt gebruikers met generieke desktops waar geen gepersonaliseerde wijzigingen worden opgeslagen. Organisaties waar medewerkers niet veel repeterende taken hoeven uit te voeren, gebruiken meestal deze VDI.

Aangezien het geen aangepaste instellingen tussen sessies opslaat, is deze oplossing kosteneffectief. Ook is deze omgeving eenvoudig te beheren en zijn bedrijven minder kwijt aan storagekosten.

Onmisbare functies voor Virtual Desktop Infrastructure (VDI)-tools

Beveiliging

VDI-oplossingen moeten een beveiligde server hebben en andere handige functies zoals authenticatie, codering, autorisatie en monitoring.

Schaalbaarheid

De behoeften van uw virtuele omgeving kunnen in de loop van de tijd veranderen wat betreft het aantal gebruikers of de geïnstalleerde software. Kies daarom voor een schaalbaar en flexibel VDI-platform.

Efficiëntie

VDI-software zou de efficiëntie van uw team en bedrijf moeten kunnen verbeteren door de hardware- en softwarevereisten en de kosten te verminderen.

Integratie

De VDI-oplossing die u kiest, moet naadloos integreren met uw bestaande applicaties en IT-infrastructuur.

Gebruikerservaring

De VDI-software die u kiest, moet de gebruikers een consistente en responsieve ervaring bieden.

Bekijk nu de beste VDI-softwaretoepassingen die u kunt kiezen voor uw externe team.

VMware Horizon

Met VMware Horizon kunt u een verbeterde digitale werkruimte-ervaring hebben, aangezien deze VDI-software virtuele desktops en apps altijd en overal in het geheim en efficiënt levert. Het kan worden geïmplementeerd, beheerd en bewaakt in multi-cloudinfrastructuren via SaaS en cloudgebaseerde consoles.

Met behulp van de VMware-infrastructuur hebt u veilig toegang tot bedrijfsresources vanaf externe locaties met end-to-end-beveiliging. U kunt kiezen voor dit cloudgebaseerde platform dat de nodige veerkracht biedt met flexibele implementatieopties. Bovendien helpt het u om uw kosten te verlagen en zo de ROI van uw bedrijf te verbeteren.

U krijgt een uitzonderlijke externe ervaring van de aanpasbare virtuele desktops. Applicatiebeheer is hier vrij eenvoudig; u krijgt prestatiezichtbaarheid met bruikbare inzichten.

Citrix VDI

Het moderne personeelsbestand heeft moderne oplossingen nodig zonder downtime, latentie en inefficiëntie. Kies daarom voor Citrix VDI, waarmee u eenvoudig virtuele desktops en apps kunt implementeren.

Het maakt gebruik van HDX-technologie om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van virtuele app en desktop te bieden. Zelfs als er sprake is van hoge latentie en pakketverlies, krijg je met dit platform nog steeds pixel-perfecte graphics en beelden.

Citrix VDI verhoogt de productiviteit van uw werknemers terwijl uw apps en bestanden beveiligd blijven. Zelfs als u tot een sterk gereguleerde branche behoort, voegt deze kosteneffectieve oplossing meer flexibiliteit toe.

  5 Beste CPU-stresstestsoftware voor programmeurs en gamers

nutanix

Weg met uw traditionele IT-benaderingen en kies Nutanix voor versnelde VDI-implementatie. De software biedt de gebruiker veilige toegang tot virtuele desktops, applicaties en gegevens, samen met een geweldige gebruikerservaring.

De hypergeconvergeerde infrastructuur (HCI) van deze oplossing combineert virtualisatie, rekenkracht, opslag, beveiliging en netwerken. Het stelt u ook in staat om nodes op te schalen en zo de beveiliging en netwerkfunctionaliteit te verbeteren.

Doordat je gebruik maakt van deze VDI oplossing, heb je minder tijd nodig om in te loggen op je desktop. U kunt ook een grotere ROI verwachten, omdat u hierdoor eventuele extra virtualisatiekosten kunt overslaan. Bovendien ondersteunt het de toonaangevende leveranciers van VDI-oplossingen, waaronder VMware en Citrix.

flexVDI

Bent u op zoek naar een private full-stack VDI-oplossing waar u meerdere besturingssystemen op kunt draaien? flexVDI is de ideale optie voor Windows- en Linux-gebruikers. Het verlaagt niet alleen uw IT-kosten, maar stelt uw medewerkers ook in staat om overal ter wereld te werken.

Dit werkt op een open-sourceprotocol, dus u kunt het gebruik van eigen protocollen vergeten. Het heeft native clients voor elk groot platform om flexibele mobiliteit te garanderen. De beheerders krijgen volledige controle over hun documenten, terwijl de gebruikers toegang krijgen tot de visuele weergave hiervan.

flexVDI is zeer veilig en biedt bescherming tegen malware en virussen. Hier worden gebruikers aangemoedigd om gecentraliseerde gegevensopslag en back-upstrategieën te gebruiken. Bovendien is het platform ontwikkelaarsvriendelijk en kun je JSON API gebruiken.

Zong voor een bureau

Of u nu op zoek bent naar VDI-software voor beveiligde kantoren, overal werken, ziekenhuizen, studentenlabs en callcenters, Sangfor aDesk is er om u van dienst te zijn. Met behulp van deze one-stop VDI-oplossing kunnen bedrijven moeiteloos transformeren naar een digitale werkomgeving.

Het beschikt over een eenvoudige architectuur die het voor elke IT-engineer gemakkelijk maakt om zijn IT-activiteiten efficiënt te beheren en te onderhouden. Het platform werkt samen met Nvidia om zijn gebruikers een naadloze desktopervaring te bieden, zelfs wanneer ze vanaf een externe locatie worden benaderd.

Bovendien gebruikt Sangfor aDesk end-to-end beveiligingsmaatregelen om uw gegevens te beschermen tegen interne gegevenslekken, onbedoeld gegevensverlies en ransomware. Gebruikers krijgen zelfs een soepele video-ervaring met behulp van HTML5-omleiding.

Werkplek

Workspot biedt u cloud-native VDI-software om binnen enkele dagen VDI-oplossingen van over de hele wereld te implementeren. Als u een team van gedistribueerde werknemers, offshore-aannemers en partners in tal van projecten heeft, kan deze VDI-tool u helpen intellectuele eigendom veilig te stellen terwijl uw personeel zeer productief blijft.

  7 Trusted Weather API-oplossing voor uw slimme producten

Dankzij de uitstekende prestaties van virtuele computers kan uw team even efficiënt werken. Het vermindert ook de latentie voor optimale prestaties. Deze volledige cloud-native infrastructuur biedt ook de nodige beveiligingsmaatregelen voor gegevensbeveiliging.

Door voor Workspot te kiezen, kunt u de IT-processen eenvoudiger maken voor de beheerders. Naast wereldwijde end-to-end zichtbaarheid en meer dan 99% betrouwbaarheid, biedt deze oplossing u de mogelijkheid om horizontaal te schalen.

een klik

Vind je het hectisch om traditionele computers te gebruiken? Ben je bereid om je werkplek te optimaliseren door er een virtuele van te maken? Probeer oneclick, moderne VDI-software die toegewijde virtuele machines biedt die eenvoudig kunnen worden ingezet zonder veel kosten en complexiteit.

Deze centrale Cloud-service biedt u de kenmerken van een complete werkstation-pc waartoe u vanaf elk eindapparaat waar ook ter wereld toegang hebt. Het wordt geleverd met een eenvoudige samenstelling en u kunt de apparaten configureren volgens uw behoeften. Als u een groeiend bedrijf heeft, is dit de perfecte optie omdat het gemakkelijk schaalbaar is.

Om oneclick te gebruiken, heb je geen professionele of technische ervaring nodig. De stapsgewijze instructies zijn gemakkelijk te begrijpen en kunnen zonder problemen worden geïmplementeerd.

vDesk.works

vDesk.works stelt u in staat om uw werknemers die vanaf externe locaties werken, meer mogelijkheden te bieden. Het elimineert ook de noodzaak om op kantoor aanwezig te zijn om toegang te krijgen tot de benodigde applicaties en bestanden. Deze cloud-hosted VDI-oplossing is overal te gebruiken zonder dure licenties.

Deze complete VDI-oplossing biedt u alles wat uw bedrijf nodig heeft om draaiende te blijven. Het heeft ook een veilige hostingomgeving met de nieuwste beveiligingsfuncties en protocollen voor uw bedrijfsgegevens. vDesk.works wordt ook aangedreven door GPU om u de kracht en prestaties te bieden die u nodig hebt.

Extra functies van dit platform zijn onder meer hulp op afstand, sessieschaduw, logboekbewaking, ingebouwde rapporten en een interactief dashboard.

Conclusie

Nu heb je een duidelijk beeld van de VDI-softwaretechnologie en een aantal beste tools of VDI-serviceproviders die je kunt vertrouwen. Open de bovenstaande VDI-tools en vraag proefversies of demo’s aan bij de VDI-serviceprovider. Als je er een leuk vindt, abonneer je dan!

Misschien vind je deze VDI-gids voor bedrijven ook interessant.