8 Beste VPS-hostingoplossingen met een gratis proefperiode in 2022

De beste Virtual Private Server (VPS)-hostingoplossing biedt u meer controle, beveiliging en onberispelijke functies om uw websites en applicaties van stroom te voorzien.

Het biedt u een aparte virtuele serveromgeving waar u alleen de serverbronnen kunt gebruiken, zoals RAM, CPU’s, opslag, enz., die aan u zijn toegewezen zonder ze met anderen te delen.

Nu is het probleem wanneer professionals een VPN-hosting kiezen, de meeste van hen gaan met een gedeeld hostingplan of een speciaal hostingplan. Terwijl de eerste geschikt is voor beginners en betaalbaar is, is de laatste goed voor ondernemingen, maar duur.

Dus, wat als uw eisen daartussen vallen?

Als u een groeiend bedrijf bent waarvoor shared hosting niet genoeg is, maar dedicated hosting kostbaar en complex is, kunt u kiezen voor VPS-hosting.

Het biedt u de juiste mix van complexiteit, functionaliteit en beveiliging tegen een redelijke prijs.

Dus als u op zoek bent naar een dergelijk hostingplan, hebben we enkele van de beste VPS-hostingoplossingen op een rijtje gezet om uw zoektocht te vergemakkelijken.

Wat is VPS-hosting?

Een Virtual Private Server (VPS) is een virtuele container of machine die is geconfigureerd om een ​​fysieke machine te besturen onder virtualisatietechnologie om toegewijde bronnen aan de gebruikers te bieden.

Dus een hostingoplossing die een VPS gebruikt om de site of applicatie van de gebruiker uit te voeren, is VPS-hosting. Het is een stabielere, beter presterende, betrouwbaardere en veiligere oplossing dan shared hosting en is goedkoper dan dedicated hosting.

Bij deze hosting deelt u nog steeds bronnen met anderen, zoals shared hosting, maar met een kleiner aantal mensen. En de serverbronnen die aan u zijn toegewezen, zijn alleen voor u toegankelijk, niet voor anderen.

VPS-hosting is een geweldige optie voor gamemakers en groeiende bedrijven waarvan de vereisten het aanbod van gedeelde hostingplannen overtreffen. Het is ook een haalbare optie voor SaaS-providers, programmeurs en bedrijven die een betaalbare en veilige hostingservice nodig hebben.

VPS dupliceert verschillende eigenschappen van de fysieke server zonder de processen en functionaliteiten te veranderen. Het wordt over het algemeen gebruikt voor het hosten van websites, webservers, e-mail, databases en het opslaan van bedrijfs- en klantbestanden die u overal ter wereld kunt openen.

Als je meer flexibiliteit en kracht wilt, samen met betaalbaarheid, dan is VPS-hosting iets voor jou. U kunt gebruikmaken van superieure functionaliteiten zoals dedicated serverhosting, maar tegen lagere kosten.

Waarom wordt VPS als een veilige optie beschouwd?

Beveiligingsproblemen nemen enorm toe, daarom moet u alle mogelijke zorg besteden om ervoor te zorgen dat uw site en applicaties, samen met hun gegevens, veilig zijn. U dient goed om te gaan met uw bedrijfsgegevens en die van uw klanten. Hiervoor is VPS-hosting gunstig.

U krijgt meer beveiligingsfuncties en kunt beveiligingssoftware en firewalls installeren om uw VPS-server steeds veiliger te maken. Als er een beveiligingsimpact is op een andere website op dezelfde fysieke server, wordt uw site niet beïnvloed. Wanneer uw databases en bestanden veilig zijn voor andere gebruikers, betekent dit dat u de juiste oplossing voor uw bedrijf heeft.

Verder kun je kiezen tussen beheerde en onbeheerde VPS-hosting. Laten we ze snel begrijpen.

Beheerde VPS-hosting

Bij dit type VPS-hosting zorgt de serviceprovider voor alles, van het runnen, configureren en bijwerken van de server tot het onderhouden ervan. En als je het niet prettig vindt om op een Linux-server te werken, vraag dan je hostingprovider om je vraag op te lossen.

Beheerde VPS biedt:

 • Stabiele ondersteuning
 • Regelmatige updates
 • Noodzakelijke patches op tijd
 • DDoS- en Cloudflare-bescherming
 • Antivirusbescherming
 • Hardware-upgrades
 • Back-ups

Onbeheerde VPS

Als u een ontwikkelaar bent of weet hoe u uw website moet runnen, is deze optie iets voor u. Hier moet u de configuratie, het onderhoud, het serverbeheer, enz. beheren. Het geeft u meer vrijheid om een ​​site of toepassing van uw dromen te creëren.

U kunt enkele opties overwegen om uw gegevens te beschermen:

 • Audits: U moet weten wat er in uw systeem gebeurt en daarom is periodieke auditing essentieel.
 • Een firewall configureren: filter ongewenst verkeer uit door een firewall op uw server te installeren. Populaire firewalls zijn Config Server Firewall en Advanced Policy Firewall.
 • Controleer op kwetsbaarheden en sluit ze af: Zorg ervoor dat alle services en applicaties die op uw systeem draaien, nodig zijn. Door ongewenste applicaties uit te voeren, loopt u het risico. Controleer of er open netwerkpoorten zijn, want cybercriminelen richten zich op die poorten om het hele systeem te misbruiken.
 • Implementeer enkele best practices: voeg een paar best practices toe aan uw plan, zoals het controleren van uw beveiligingslogboeken, aanmelden met DDoS-beveiliging, het verwijderen van ongewenste modules, het uitvoeren van regelmatige virusscans, enz.
 • Wachtwoorden: zorg ervoor dat uw wachtwoorden sterk zijn. Werk uw wachtwoorden regelmatig bij om inbreuken op de beveiliging te voorkomen.
  5 creatieve toepassingen voor slimme stekkers

Voor- en nadelen van VPS-hosting

Voordelen van VPS-hosting

 • VPS-hosting is een stabielere en schaalbare oplossing voor uw bedrijf. U kunt op elk moment resources upgraden bij VPS-hostingproviders en uw VPS-hostingplan eenvoudig schalen op basis van uw groei. Of u nu ruimte of verkeer nodig heeft, u kunt altijd upgraden naar meer bronnen.
 • VPS-hosting biedt de beste beveiligingsopties en u wordt niet beïnvloed door andermans verkeerde acties. Als de website van uw buurman bijvoorbeeld vastloopt, blijft uw website zonder knipperen draaien.
 • U kunt kiezen voor managed VPS-hosting om uw website op de automatische pilootmodus te zetten. Van updaten tot upgraden en onderhouden tot configureren, uw serviceprovider zorgt voor alles.
 • Relatief goedkoper dan dedicated hosting.
 • U zult een hoog prestatieniveau vinden samen met een uitstekende snelheid. Als het gaat om de laadtijd van websites, blijft VPS-hosting altijd bovenaan staan.
 • VPS-hosting biedt betere SEO en beschikbaarheid over de hele wereld.

Nadelen van VPS-hosting

 • VPS-hosting is duurder dan shared hosting.
 • Het vereist een hoger technisch inzicht als u de server zelf wilt beheren. Hoewel je de optie hebt voor Managed VPS-hosting, kun je ervoor kiezen, maar het is iets duurder dan Unmanaged hosting.
 • Als u kiest voor Managed VPS-hosting, moet u plannen voor de juiste configuraties om uw website te beveiligen.

Voor- en nadelen van gedeelde hosting

Voordelen van Shared Hosting

 • Shared hosting is goedkoop, of je kunt zeggen, de meest betaalbare onder de andere hostingtypes.
 • Het opzetten en beheren van uw websites is eenvoudig met shared hosting.
 • Geen problemen in onderhoud en administratie.

Nadelen van Shared Hosting

 • Administratieve taken zijn niet in uw handen,
 • U zult niet meteen weten wat er op de server gebeurt, omdat er veel websites op staan.
 • Als u per ongeluk de bestandsmachtiging verkeerd configureert, kunnen andere gebruikers toegang krijgen tot uw bestanden.
 • Afwezigheid van toegewezen IP.
 • Geen speciale SSL.

Het is duidelijk dat VPS-hosting een betere keuze is als u betere controle, functionaliteit en beveiliging wilt, waardoor uw aankoop de moeite waard is. Laten we nu kijken naar de beste VPS-hostingoplossingen.

Kamatera

Kamatera biedt een uitstekende VPS-hostingoplossing om uw server te maken en uw cloudinfrastructuur snel in te zetten. Het wordt geleverd met een gratis proefoptie van 30 dagen. U profiteert van een schaalbare oplossing, eersteklas menselijke ondersteuning en een eenvoudige beheerconsole.

Kamatera biedt waardevolle API-functies en laat u de server aanpassen op basis van uw vereisten. U kunt beginnen met een kleine server en opschalen volgens uw groei en uw bestaande servers upgraden of klonen via de beheerconsole.

Kamatera heeft 13 datacenters op vier continenten met hoge prestaties en beschikbaarheid over de hele wereld. Voeg snel firewalls, load balancers, privénetwerken, enz. toe en draai op elke Linux- en Windows-besturingssysteemeditie.

Kamatera is betrouwbaar omdat het speciaal is gebouwd en een uptime van 99,95% garandeert. Met Kamatera zult u nooit problemen ondervinden, aangezien het beschikt over hoogwaardige datacenters. Het maakt ook gebruik van de snelste en beste Intel Xeon Platinum/Cascade Lake-processors van 2,7 GHz.

Haal de hoogste netwerksnelheid van 40 Gbit/s voor elke server en voer uw databases en applicaties uit zonder latentie en zonder I/O-knelpunten. Klein beginnen en in één klik opschalen naar de robuuste bare metal machine.

Selecteer het servertype uit A, B, T of D, het aantal vCPU-processors, besturingssysteem, geheugen, SSD-opslag, add-ons, openbare IP’s, datacenter, enz. Creëer vandaag uw server voor $ 4 per maand.

Linode

Versnel uw innovatie met toegankelijke, eenvoudige en betaalbare Linux-cloudservices en -oplossingen. Ontwikkelaars over de hele wereld vertrouwen op Linode om opslag, netwerken en cloudcomputing binnen enkele seconden eenvoudig te implementeren met de Cloud Manager-interface, CLI en volledig uitgeruste API.

  10 beste programmeertalen om te leren

Beheer uw infrastructuur programmatisch om de prestaties te verbeteren en opdrachtregeltoegang tot de servers te krijgen. Linode biedt verschillende diensten, zoals marktplaats, eLearning, Machine Learning, Video Streaming, Kubernetes en meer.

Met de container-orkestratie-engine kunt u Kubernetes-clusters eenvoudig implementeren. Krijg WebRTC-livestreaming met lage latentie via Red5 en gebruik GPU-geoptimaliseerde virtuele machines aangedreven door de NVIDIA Quadro RTX 6000. Door Linode te gebruiken, kunnen datamachines oplossingen leveren met machine-intelligentie, DevOps en data-analyse.

Met behulp van Linode App Marketplace kunt u binnen enkele seconden volledig geconfigureerde applicaties implementeren. Power uw eLearning-applicaties over de hele wereld en krijg functies zoals DDoS-bescherming, overdracht, gebundelde ondersteuning en meer.

Linode heeft 11 datacenters in de regio’s met hoge prestaties en beschikbaarheid. Ontvang een uptime-garantie van 99,99% met het pakket dat u kiest en profiteer van een tegoed van $ 100, een gratis proefperiode van 60 dagen met een geldige creditcard en een geld-terug-garantie van 7 dagen.

Probeer de prijscalculator van Linode en krijg het beste prijsmodel.

Digitale Oceaan

Krijg een verscheidenheid aan geschikte VPS-hostingopties voor uw behoeften met Digitale Oceaan om uw projecten aan te sturen via virtuele machines. Er zijn verschillende Droplet-types, vooral voor de use-cases, variërend van eenvoudige websites tot zeer winstgevende en schaalbare applicaties, zoals apps voor games en videostreaming.

Kies tussen speciale CPU en gedeelde CPU-aanbiedingen op basis van uw gebruik. Selecteer het juiste VPS-aanbod voor uw bedrijf dat uw team zonder problemen kan gebruiken om uw groei te stimuleren. De premium Droplets van DigitalOcean gebruiken de nieuwste CPU’s en NVMe SSD’s om de snelste prestaties te leveren.

Het speciale CPU-aanbod zorgt ervoor dat u de volledige kracht van de server kunt benutten. U krijgt verschillende speciale CPU-druppels die CPU-geoptimaliseerd, opslag-geoptimaliseerd, geheugen-geoptimaliseerd en voor algemeen gebruik kunnen zijn. Dit is ideaal voor medium tot high traffic servers, databases, eCommerce-sites en SaaS-applicaties.

Wanneer u op enig moment een zware belasting op de Droplet aantreft, wordt automatisch extra vermogen aan die Droplet toegewezen. Dit is ideaal voor testomgevingen, persoonlijke websites en meer.

U kunt beginnen bij $ 0 / maand. Het wordt geleverd met een gratis tegoed van $ 100 bij aanmelding en een gratis proefperiode van 60 dagen.

VPS-server

Implementeer uw Managed en schaalbare VPS binnen een minuut op de VPS-server cloudplatform dat hoge beveiliging en serverprestaties biedt met hostingredundantie. Je krijgt supersnelle VPS-hostingservices en native SSD NVMe, wat vijf keer sneller is dan reguliere hosting.

VPSServer heeft een hostinginfrastructuur van topklasse dankzij de betrouwbare en snelle prestaties met een 40 Gb SSD-netwerk. Het maakt gebruik van Intel Gold-hardwareprocessors, zodat er geen knelpunten en uitvaltijd zijn. Het biedt een toegewijde serverbeschikbaarheid op de cloudtechnologie, samen met functies van het configuratiescherm, zoals opnieuw opstarten, opnieuw opstarten, uw console bekijken en meer.

U vindt volledige roottoegang tot het hostingconfiguratiescherm, zoals het wijzigen van uw besturingssysteem, serverbeheerder, firewall, enz. Ervaar de beste kwaliteit met meer dan 100 sjablonen die Debian, CentOS 7, Arch Linux, Ubuntu en meer ondersteunen.

Krijg een breed scala aan bronnen van de community voor je hosting en een drievoudige opslagruimte op de cloud VPS-hosting voor elke website. Kies uit 15+ hostinglocaties over de hele wereld en krijg de dichtstbijzijnde server op basis van de latentie. U krijgt ook een prestatiegarantie, 99,99% uptime-garantie, online tools en een schaalbare server.

Begin vandaag nog met uw gratis proefperiode van 7 dagen of maak een ritje voor $ 3,99 voor 1 GB geheugen, 1 kernprocessor, 20 GB schijfruimte en 500 GB overdracht.

Hostinger

Beheer uw VPS-hosting met Hostinger en krijg de snelheid, kracht en flexibiliteit die je nodig hebt met VPS-hosting. Alle servers worden geleverd met Intel Xeon-processors, 512 GB RAM per server en terabytes NVMe SSD-schijfruimte.

U krijgt voldoende rekenkracht voor uw online project, klein of groot. Ervaar snelle laadtijden van websites en een garantie van 99,99% server-uptime. Laat uw bezoekers genieten van hun website zonder de downtime te verstoren.

Breid uw serverruimte uit door een extra extern netwerkbestandssysteem (NFS) te installeren en vergeet de beperkingen op gegevens en bestanden. U kunt uw server besturen via volledige root-toegang en deze naar wens aanpassen en alle bronnen volgen.

  Afbeeldingen bewerken in Google Presentaties

Voorkom netwerkproblemen, blocklisting en latentie met Hostinger’s native /64 IPv6-infrastructuur. Houd uw verbindingen veilig en snel terwijl u de nieuwste technologieën gebruikt. Met handmatige live snapshots en geautomatiseerde back-ups kan uw website snel worden hersteld.

Hostinger ondersteunt verschillende besturingssystemen, waaronder Ubuntu, Debian, Suse, CentOS en Fedora. Krijg voldoende kracht om volledige flexibiliteit en controle over uw server te hebben zonder u zorgen te maken over siteverkeer. Met datacenters in Singapore, de Verenigde Staten, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Litouwen zorgt Hostinger voor volledige beschikbaarheid en betrouwbaarheid met de laagste latentie.

Begin bij $ 2,99 per maand en ontvang een geld-terug-garantie van 30 dagen.

WolkSigma

WolkSigma biedt cloudservers die uitstekende prestaties, schaalbaarheid en functies bieden. Met de technologie van de volgende generatie kunt u uw geïsoleerde besturingssysteem uitvoeren met diepere configureerbaarheid, sterkere isolatie en betere beveiligingsgaranties.

Kies tussen Windows of Linux cloud hosting en gebruik toonaangevende pakketten zoals CPanel en Plesk om een ​​schaalbare server te creëren. CloudSigma gebruikt Virtuozzo-technologie om verschillende gebruikers op dezelfde fysieke server te isoleren en een enkele gedeelde instantie uit te voeren.

Je krijgt 128 GB RAM per server en 40 CPU-cores samen met een elegante API voor het bedieningspaneel, dat gebruiksvriendelijk en rijk aan functies is. CloudSigma beveiligt ook uw gegevens en bestanden met de nieuwste technologieën.

Ontvang een gratis proefperiode van 7 dagen en krijg toegang tot CloudSigma zonder creditcardgegevens op te geven.

IONOS

Probeer een risicovrije virtuele server voor uw groeiende bedrijf met VPS-oplossingen door: IONOS. Het biedt een gratis proefperiode van 30 dagen van de beste services voor uw bedrijf. Als u nog steeds niet tevreden bent met de service, kunt u ook om terugbetaling vragen.

Kies uw robuuste SSD VPS op basis van een aantal cores en krijg speciale resources, onbeperkt verkeer, optionele Plesk-webhosteditie en meer. Voordat u naar binnen gaat, kunt u de kwaliteit van de serverlocaties, de beveiliging en de prestaties van de servers controleren.

IONOS biedt uitgebreide IT-beveiliging en productspecifieke functies en beschikt over state-of-the-art datacenters. Krijg krachtige en flexibele hosting met IONOS tegen een redelijke prijs om uw websites te laten draaien zonder ze te vertragen. Schakel tussen besturingssystemen en krijg waar nodig nuttig advies van experts.

IONOS VPS-hostingoplossing begint bij $ 2 / maand voor 1 vCore, 512 MB RAM, 10 GB SSD, enz.

ClubVPS

Start binnen enkele seconden privénetwerk-, opslag- en cloudservers met ClubVPS. Het kan u helpen bij het implementeren van uw eigen cloudinfrastructuur en productie op ondernemingsniveau en wordt geleverd met een gratis proefversie van 30 dagen.

Krijg direct toegang tot de ClubVPS-hostingoplossing met een eenvoudige beheerconsole. Start uw termijn gratis en geniet van de gebruiksvriendelijke cloudservice. Het platform is gebouwd voor systeembeheerders, eindgebruikers, IT-managers en ontwikkelaars.

ClubVPS wordt aangedreven door high-end servers die draaien op Intel Xeon Platinum CPU’s, 40Gbit/sec netwerk, SSD-opslag en meer. Configureer uw server volgens de specificatie, zodat u kunt betalen voor de services die u nodig heeft en u geld kunt besparen.

U kunt een comfortabele rit beginnen met een kleine server en uw bedrijf laten groeien. Upgrade of kloon meer servers als je groeit met de beheerconsole van ClubVPS. ClubVPS onderhoudt servers, databases, e-mailservers, firewalls, load balancers, webservers, besturingssystemen en andere componenten om een ​​hoge beschikbaarheid en uptime te bieden.

Ervaar het beste voor $ 9/maand en ontvang extra verkeer voor $ 0,01/GB en extra opslagruimte voor $ 0,10/GB/maand.

Conclusie

VPS-hosting is een uitstekende optie voor u als u een groeiend bedrijf bent. Het zal niet duur zijn zoals een dedicated hostingoplossing of minder flexibel zoals shared hosting. Kies dus de beste VPS-hostingoplossing uit de bovenstaande lijst en geniet van waardevolle functies, prestaties, beveiliging en kracht om uw server te besturen zoals u dat wilt.

gerelateerde berichten