8 E-halsbanden om uw honden te trainen

E-halsbanden voor honden zijn nieuwe apparaten die nuttig zijn voor eigenaren van gezelschapsdieren die ervoor willen zorgen dat hun honden geen kattenkwaad uithalen.

Hoewel E-halsbanden voor het eerst werden gebruikt in de jaren 70, kennen maar weinig hondenbezitters dit uitstekende apparaat. Dit apparaat is een must-have voor hondenbezitters die regelmatig klachten krijgen over het wangedrag en ondeugendheid van hun hond.

Dit artikel bespreekt wat een e-halsband is en waarom het een must-have is voor hondenbezitters. We zullen ook de acht e-halsbanden bespreken die u kunnen helpen bij het trainen van uw honden.

Ten slotte bespreken we de werking van e-halsbanden, methoden om honden te trainen en of ze schokken met zich meebrengen.

Wat is een e-halsband?

Vaak kan het gedrag van uw huisdieren u in ernstige problemen brengen. Het trainen van een hond tot het juiste gedrag is al heel lang een zware taak.

Zelfs nadat ze veel liefde en genegenheid hebben getoond, zijn er momenten waarop huisdieren onhandelbaar worden. Om dit probleem van eigenaren van gezelschapsdieren aan te pakken, werden e-halsbanden voor huisdieren geïntroduceerd.

Elektrische halsbanden, of E-halsbanden, werden aanvankelijk gebruikt in de jaren zeventig. Ze waren bedoeld om honden te “schokken” met een bescheiden elektrische stroom om gedragsaanpassing af te dwingen.

In plaats van elektrische schokken te gebruiken, gebruiken hedendaagse E-halsbanden voor honden elektronische stimulatie. Uw hond heeft geen last van de halsband; het stimuleert eerder zijn zenuwreceptoren met sterke trillingen.

Ondanks de afwezigheid van pijn, maakt de stimulatie uw hond nog steeds ongemakkelijk. Het helpt hen het ongemak te koppelen aan een bepaalde actie, en moedigt hen aan om ermee te stoppen.

Waarom zou u e-halsbanden gebruiken?

Een e-halsband kan u helpen uw hond te leren zich te gedragen als hij constant blaft en huilt, op uw bezittingen kauwen, weglopen en u zich zorgen maakt. Met behulp van een e-halsband kunt u de activiteiten van uw oude of nieuwe honden in de gaten houden en hun locatie volgen via huisdiertrackers.

U kunt een e-halsband gebruiken om uw hond te leren zich in alle situaties verantwoordelijk te gedragen. Een van de belangrijkste voordelen van het dragen van een e-halsband is dat het u kan helpen beter met uw hond te communiceren, instructies sneller te trainen, uw hond te leren niet te blaffen, uw hond minder stressvol te trainen en te voorkomen dat uw hond springt.

Na zoveel over e-halsbanden te hebben besproken, vraagt ​​u zich vast af welke de juiste e-halsband is voor uw hond. Hier hebben we een lijst met e-halsbanden voor honden gepresenteerd die u te hulp kunnen komen wanneer u niet zeker weet welke e-halsband u moet kopen.

Educator E-halsband Trainingshalsband voor honden met afstandsbediening

E-Collar Dog Training Educator Halsband met afstandsbediening heeft een geavanceerd ergonomisch ontwerp en geeft honden een tikkend gevoel dat vergelijkbaar is met trillingen.

  4 tools om SEO A/B-testexperimenten uit te voeren

Wanneer de hoeveelheid sensatie toeneemt, wordt een praktische stimulatie-toevoeging gemaakt. De eigenaar van het huisdier kan kiezen uit stimulatieniveaus van 1 tot 100 en extra booststimuli van 1 tot 60.

Alle varianten hebben een pavloviaanse toon en een waterdichte zender en ontvanger. Bovendien bevat het oplaadbare lithium-polymeerbatterijen en een dubbele oplader. Het duurt 2 uur om volledig op te laden. Het is ook schokbestendig. Last but not least, het beschikt over een volglicht.

PATPET Schokhalsband voor middelgrote honden

Het lichtgewicht ontwerp van de PATPET e-halsband stelt honden met een gewicht van 10 pond en tot 130 pond in staat om met meer vrijheid te spelen en te trainen.

Deze halsband belast de nek van de hond niet onnodig. Het heeft twee kanalen en drie effectieve trainingsmodi. Deze halsband voor hondenschok biedt stimulatie, trillingen en toon.

Niveaus 1 tot en met 15 zijn voor algemene stimulatie; niveaus 16 tot en met 36 zijn voor verhoogde stimulatie. Twee halsbanden kunnen worden bediend met een enkele afstandsbediening, waardoor het eenvoudig is om tussen honden te wisselen.

Het bevat een veiligheidsslot en een nachtzichtlamp. Bovendien heeft het een afstandsbedieningsbereik van maximaal 3000 voet zonder obstakels en een waterdichte kraag met groot bereik.

U kunt uw hond buiten trainen omdat de ontvangerhalsband en de afstandsbediening beide een langere levensduur van de batterij hebben en in 2 uur kunnen worden opgeladen via snel opladen via USB-C.

PetSafe trainingshalsband op afstand

De PetSafe 300 Yard Remote Trainer is een middellange afstand trainer voor middelgrote tot grote honden. Deze halsband is ontworpen voor gebruik in huis en achtertuin. Het bereik van 300 meter geeft uw hond wat vrijheid terwijl hij in contact blijft.

Het bedrijf heeft de bedieningselementen bewust zo ontworpen dat ze intuïtief zijn, waardoor ze gemakkelijk terug te vinden zijn en precies waar je ze verwacht. De afstandsbediening past mooi in de palm van de hand van de eigenaar van het huisdier. Zelfs ’s nachts is het kolossale tekstdisplay eenvoudig te lezen.

Dit trainingssysteem is ontworpen om een ​​leven lang mee te gaan en is sterk genoeg om zelfs je meest gewaagde reizen te weerstaan. De halsband is gemaakt van superieur gecoat nylon en de afstandsbediening, samen met de halsband, is waterdicht, waardoor ze ideaal zijn voor lukraak plashoppen.

SportDOG Brand 425X trainers met afstandsbediening

De kleinste en lichtste e-halsband die is ontworpen voor training in het veld of jagen met nauw werkende honden, is de SportDOG Brand FieldTrainer 425X Remote Trainer.

U kunt de afstandsbediening snel bedienen zonder ernaar te kijken, zodat u zich op uw hond kunt concentreren in plaats van op uw gereedschap. Met toon, vibratie en 21 verschillende gradaties van statische stimulatie kan deze trainer worden aangepast aan het temperament van elke hond.

Dit robuuste systeem maakt gebruik van DryTek-technologie om waterdicht en onderdompelbaar te zijn tot een diepte van 25 voet. U kunt er dus effectief mee functioneren in elke omgeving. Dit apparaat maakt gebruik van oplaadbare lithium-ionbatterijen met een snelle oplaadtijd van 2 uur die 50-70 uur duurt tussen oplaadbeurten.

PetSpy P620 hondentraining schokhalsband

De PetSpy P620 hondentrainingshalsband is speciaal gemaakt om ervaren hondentrainers en beginnende eigenaren van gezelschapsdieren te helpen bij het snel trainen van hun hoektanden.

  Reparaties voor beginners en experts inbegrepen

Het heeft 16 beweegbare niveaus en drie zachte trainingsmodi. De ontvanger en controller van de halsband zijn beide oplaadbaar en volledig waterdicht. De afstandsbediening kan blind worden gebruikt door aanraking en bevat gemakkelijk te onderscheiden knoppen.

Op een afstand van maximaal 600 meter kunt u uw hond snel en succesvol opvoeden. Bovendien helpt het bij het oplossen van problemen zoals blaffen, afdwalen, gewelddadig trekken aan de lijn, het naderen van vreemden en meer. Elk ras of elke maat met een gewicht van 10 tot 140 lbs is veilig in gebruik.

Pecole Hondentrainingshalsband met afstandsbediening

Dankzij de ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid van de Pecole hondentrainingshalsband met afstandsbediening kunt u ze jarenlang gebruiken en kostbare momenten beleven met uw hondvriend.

Het heeft vier kanalen en drie trainingsmodi: pieptoon, vibratie (niveau 0-9) en statisch schokken (niveau 0-99). Van 1 tot 99 kunnen verschillende trillings- en schokniveaus worden geselecteerd. Zonder enige verstoring is de verre afstand 1600 voet.

Het heeft een IPX7 waterdichte ontvanger. Het is veilig om te gebruiken, omdat het toetsenbordvergrendeling van de afstandsbediening misbruik en onbedoelde schokken kan stoppen. Ten slotte is het geschikt voor rassen variërend in grootte van 10 tot 110 lbs.

Bousnic Shock Halsband voor Honden

Het doel van Bousnic Dog Training Halsbanden is om eigenaren te helpen bij het corrigeren van het slechte gedrag van hun honden en hen te leren met een eenvoudig hulpmiddel dat het gedrag zal verbeteren en eigenaren gelukkiger zal maken.

Met behulp van de hondentrainingshalsband met afstandsbediening kunt u uw hond leren op een afstand tot 300 meter.

De Bousnic hondentrainingshalsband elimineert met succes ongewenst gedrag door uw hond de grondbeginselen van gehoorzaamheid te leren door middel van pieptonen, trillingen en aanpasbare trainingsniveaus.

De trainingshalsband is IPX7 waterdicht en biedt flexibiliteit bij buitenactiviteiten. Wanneer ze om de nek van uw hond worden geplaatst, kunnen zachte geleidende siliconen bekledingen met succes de niet-piepmodus overbrengen en de huid en vacht van uw huisdier beschermen. Het is geschikt voor honden van alle groottes, met een gewicht van 8 tot 120 lbs.

INVIROX X2 Hondenschokband

De INVIROX X2 Hondenschokhalsband heeft 123 trainingsniveaus, piepniveaus (1 tot 8), trillingsniveaus (1 tot 16) en schokmodus (1 tot 99). Het heeft ook een onderscheidend afstandsbedieningsontwerp.

U kunt de stimulatie met deze e-halsband aanpassen tot het ideale niveau om zachtjes met uw huisdier te praten. Het kan tot 3350 voet werken, en met de middelgrote hondenhalsband voor prestaties kunt u twee honden tegelijkertijd in elke omgeving trainen.

Het is een lichtgewicht hondenhalsband van 49 g met een waterdichte ontvanger. De halsband wordt ook geleverd met een blafbandbevestiging. Het is ideaal voor honden van 8 tot 110 pond. Lange batterijduur, een jaar garantie en 24-uurs klantenservice zijn inbegrepen.

Hoe werken e-halsbanden?

E-halsbanden voor honden bestaan ​​doorgaans uit een draadloze afstandsbediening die u bij zich draagt ​​en een ontvanger die is bevestigd aan een halsband die uw hond om zijn nek draagt.

E-halsbanden zijn een vorm van negatieve versterking die zachte elektronische stimulatie gebruikt in plaats van een schok die u met de afstandsbediening kunt activeren. Door de ongewenste handeling te verbinden met een onaangename gewaarwording, helpt uw ​​hond het te stoppen.

Afhankelijk van de omstandigheden van uw hond, kunt u de instellingen op E-halsbanden wijzigen om de sterkte van de trilling te wijzigen. Nadat het gedrag is aangepast, bieden sommige apparaten zelfs de mogelijkheid om te trillen, wat u als een milde herinnering kunt gebruiken. Veel e-halsbanden voor hondenmodellen hebben ook handige GPS-trackers.

  Hoe u artikelen uit uw LinkedIn-feed kunt opslaan

Wat zijn de andere manieren om honden te trainen?

We weten al dat e-halsbanden worden beschouwd als een vorm van negatieve bekrachtigingstraining voor honden. Naast het gebruik van e-halsbanden is er nog een andere manier om honden te trainen. Dit type training staat bekend als een afschrikkende en positieve bekrachtigingsmethode voor het trainen van honden.

De methode is vrij eenvoudig en wordt het meest gebruikt door bijna alle eigenaren van gezelschapsdieren. Dankzij positieve bekrachtiging kun je een duidelijk gesprek voeren met je hond.

U bepaalt wat u wilt dat uw hond doet en leert hem door hem te belonen als hij eraan voldoet. Omdat honden hun baasjes graag een plezier doen, is de kans groter dat deze huisdieren dat gedrag in de toekomst herhalen als je ze prijst omdat ze iets goed doen.

Je hoeft je kracht niet te gebruiken; praten met een strenge toon. Wanneer je je hond leert met positieve bekrachtiging, beloon je goed gedrag en negeer je slecht gedrag. Gebruik complimenten en echte prijzen zoals spelletjes, wandelingen, uitstapjes of goodies om het positieve gedrag van uw hond te versterken.

Volgens onderzoek heeft het gebruik van positieve bekrachtiging geholpen om honden het juiste gedrag aan te leren. Het gebruik van e-halsbanden voor honden viel ook op als een uitstekende keuze voor eigenaren om hun honden te trainen, maar het heeft positieve bekrachtiging nog niet vervangen.

Brengen alle e-halsbanden voor honden een schok met zich mee?

In moderne e-halsbanden voor honden wordt elektrische stimulatie gebruikt in plaats van elektronische schokken. Deze techniek trilt zenuwen en sensorische receptoren om ze te activeren in plaats van de hond te bedwelmen.

Hierdoor ervaart de hond geen ongemak. Dat wil niet zeggen dat de hond zich op zijn gemak voelt. De hond voelt zich ongemakkelijk en geïrriteerd.

Uiteindelijk dicteert de logica van het ontwerp dat de hond iets onaangenaams moet voelen om gemotiveerd te worden om de onaangename stimuli te stoppen door zijn gedrag te veranderen.

Conclusie

Eigenaar zijn van een huisdier vereist veel verantwoordelijkheden. Voor alle eigenaren van gezelschapsdieren, hun huisdieren zijn kinderen, ze moeten gedisciplineerd worden als ze iets verkeerd doen. Huisdieren hun fouten laten inzien of ze straffen kan een vervelende taak zijn.

Dit is waar e-halsbanden voor honden eigenaren van gezelschapsdieren helpen en hun werk gemakkelijk maken. New-age e-halsbanden voor honden hebben veel functies en helpen eigenaren van gezelschapsdieren enorm bij het trainen van hun honden.

Als u zich zorgen maakt over de gezondheid van uw hond, bekijk dan enkele van de beste trackers voor de gezondheid van honden.

gerelateerde berichten