8 Enquêtesoftware voor ondernemingen om uw strategie voor gegevensverzameling te transformeren

Op zoek naar de beste enterprise survey software? Zo ja, dan bent u op de juiste webpagina terechtgekomen.

We leven in een wereld waarin data cruciaal zijn. Toegang tot de juiste gegevens kan u helpen de behoeften van uw bedrijf of klanten te begrijpen. Dit kan u helpen essentiële stappen te nemen om uw algehele klant- en medewerkerstevredenheid te verbeteren.

Daarnaast kunnen de juiste gegevens u ook helpen de kwaliteit van uw product of dienst te verbeteren, toekomstige trends te voorspellen en u te helpen de juiste beslissingen te nemen.

Het verzamelen van gegevens van hoge kwaliteit die echt zouden kunnen helpen, is echter niet zo eenvoudig als het klinkt.

Er zijn verschillende enquêtes geweest waaruit blijkt dat het gemiddelde responspercentage voor enquêtes tussen de 10 en 30% ligt – ook na het aanbieden van uitnodigingsprikkels en vervolg-e-mails. Enkele van de waargenomen redenen hiervoor zijn de lengte van de enquête, onaantrekkelijke gebruikersinterface, complexe vragen en meer.

Goede software voor bedrijfsenquêtes kan u helpen de meeste van deze obstakels weg te nemen en kan een geweldige aanvulling zijn om uw strategie voor gegevensverzameling te verbeteren.

Om u te helpen de juiste keuze te maken, heb ik de beste enquêtesoftware voor bedrijven verzameld die u kan helpen bij het verzamelen van enquêtegegevens van de hoogste kwaliteit en die een uitzonderlijke enquête-ervaring biedt.

Dus, zonder verder oponthoud, laten we aan de slag gaan –

Wat is Enterprise Enquête Software?

Enquêtesoftware voor ondernemingen is een gespecialiseerde cloudgebaseerde oplossing waarmee organisaties enquêtes en hun antwoorden binnen een organisatie kunnen maken, verspreiden en analyseren.

Deze gespecialiseerde enquêtesoftware kan worden gebruikt om feedback van werknemers en klanten te ontvangen, marktonderzoek uit te voeren, sollicitaties te verzamelen, evaluaties uit te voeren en meer.

Een goede bedrijfsenquêtesoftware zou in staat moeten zijn om meerdere soorten enquêtes te maken, waaronder meerkeuzeantwoorden, beoordelingsschalen, open vragen en meer.

Daarnaast moet het beschikken over meerdere distributiekanalen, functies voor responsbeheer en de mogelijkheid om te integreren met andere bedrijfssoftware zoals CRM, HRMS en andere tools. Het moet aanpasbaar zijn en in staat zijn om grote hoeveelheden gegevens te beheren.

Aangezien u met al deze dingen rekening moet houden, kan het een uitdaging zijn om de juiste software voor bedrijfsenquêtes te vinden. Daarom heb ik deze lijst voor je gemaakt, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Laten we graven!

SurveySparrow

SurveySparrow kan een uitstekende keuze zijn voor bedrijfsenquêtesoftware voor iedereen die op zoek is naar een volwaardige oplossing die hen kan helpen het volledige traject van hun klanten te volgen en gedetailleerde inzichten te geven om te optimaliseren voor betere resultaten.

Daarnaast kunt u SurveySparrow ook gebruiken om de interne gegevens van de organisatie te verzamelen, zoals beoordelingen en feedback van medewerkers. Met deze tool kunt u enquêterapporten plannen om rapporten rechtstreeks in uw inbox te ontvangen op een geconfigureerd tijdstip.

Het is mobile-first enquêtesoftware, wat betekent dat alle vooraf ontworpen sjablonen en aangepaste ontwerpen die u gaat maken, worden geoptimaliseerd voor smartphones en compatibel zijn met meerdere apparaten. Dit zorgt ervoor dat uw enquêtes schoon en gemakkelijk in te vullen zijn voor alle respondenten, ongeacht het apparaat dat ze hebben.

Met deze software voor bedrijfsenquêtes kunt u het domein van uw bedrijf gebruiken en whitelabelen. U kunt ook aangepaste CSS gebruiken in alle vooraf ontworpen en aangepaste thema’s. Beide opties zorgen ervoor dat de enquêtes die u invult uw merk promoten, overeenkomen met uw merkidentiteit en volledig van u zijn.

Met SurveySparrow kunt u meerdere subaccounts aanmaken. Deze subaccounts kunnen worden gebruikt voor verschillende teams, gebruikers en meer, maar kunnen worden beheerd onder één bovenliggend account. U kunt de teamzichtbaarheid en toegankelijkheid van enquêtes verder beheren met behulp van mappen en teamopties.

SurveySparrow beschikt ook over een krachtige slimme enquête-optie waarmee u enquêtes kunt maken op basis van voorwaardelijke logica. Als de respondent bijvoorbeeld besluit om een ​​betaling te doen, zal de enquête de betalingsgegevens weergeven. Anders wordt de betalingsgerelateerde informatie verborgen.

Daarnaast zijn enkele opvallende kenmerken van SurveySparrow onder meer meerdere distributiekanalen, geautomatiseerde terugkerende enquêtes, geautomatiseerde herinneringsmails, geavanceerde filters en rapportage, en meer. Het beschikt ook over een zeer eenvoudig te gebruiken interface.

SurveySparrow biedt vier verschillende abonnementen: Basic begint bij $ 19 per maand, Essentials bij $ 49 per maand, Business bij $ 99 per maand en Enterprise, waarvoor u contact met hen moet opnemen voor een offerte op maat. Houd er rekening mee dat deze prijscijfers enkel van toepassing zijn als u kiest voor een optie voor jaarlijkse facturatie.

Sogolytica

Sogolytics is een set tools die u kunnen helpen de klantervaring van uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Deze oplossing voor bedrijfsenquêtes is ontworpen voor feedbackbeheer en helpt u daarom met klantervaring, werknemerservaring, enquêtes, beoordelingen en meer.

Sogolytics automatiseert het gegevensverzamelingsproces en de krachtige analytische tools bieden bruikbare inzichten in de gegevens, waardoor u snel weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Met Sogolytics kunt u in een mum van tijd hoogwaardige enquêtes maken, dankzij de aanpasbare enquêtesjablonen. U kunt ook helemaal opnieuw enquêtes maken als u dat wilt.

Enkele van de beste eigenschappen van de Sogolytics-enquêteontwerper zijn de volgende:

  • White label-enquêtefunctie waarmee u een aangepast domein, logo, thema en meer kunt gebruiken om een ​​naadloze merkervaring te creëren.
  • U kunt respondenten vragen om audio, video en afbeeldingen te uploaden in hun enquêteantwoorden.
  • Dankzij de automatische vertaalfunctie kunt u meertalige enquêtes maken, waardoor u uw demografische doelgroep kunt uitbreiden.
  • De anonieme enquêtefunctie kan u helpen het vertrouwen van deelnemers te winnen en 100% oprechte feedback te ontvangen met volledige vertrouwelijkheid.
  8 Crypto-cursussen om beter te worden in handelen

Daarnaast beschikt de tool voor het maken van enquêtes over extra functies, zoals het vooraf invullen van bekende gegevens, matrixraster, netpromotorscore, soorten drill-downvragen en meer. Al deze functies kunnen u helpen enquêtes intuïtiever te maken en betere gegevens te verzamelen.

De Sogolytics-toolkit helpt u ook om diep in de gegevens te duiken die u via uw enquêtes hebt verzameld. Het stelt u in staat de antwoorden op de enquête te begrijpen en gebieden te identificeren waar u moet verbeteren.

Een ander kenmerk van Sogolytics waar ik enorm van onder de indruk was, is de live datarapportage, waarmee je live rapporten kunt delen met je team. Dit is een geweldige functie, vooral als je in een grote organisatie werkt. Daarnaast blijven al uw enquêtegegevens veilig en gecodeerd maar toch toegankelijk, dankzij de geavanceerde tool voor gegevensbeheer.

Sogolytics biedt vier verschillende abonnementen: Plus voor $ 25 per maand, Pro voor $ 66 per maand en Premium voor $ 99 per maand, terwijl u voor Enterprise Feedback een offerte op maat moet aanvragen. Gelukkig biedt het een gratis proefperiode van 10 dagen die u kunt gebruiken om zijn services gratis te testen. Houd er rekening mee dat de vermelde prijzen alleen van toepassing zijn als ze jaarlijks worden gefactureerd.

Voxco

Voxco past misschien perfect bij u als u verschillende soorten enquêtes wilt uitvoeren, zoals online, telefonisch en face-to-face. Dat komt omdat de omnichannel enquêtesoftware van Voxco u in staat stelt om verschillende soorten enquêtes uit te voeren terwijl al uw gegevens op dezelfde plek blijven.

Deze enquêtesoftware biedt een breed scala aan sjablonen die zijn ontworpen voor verschillende gebruikssituaties. Hierdoor kunt u eenvoudig de sjablonen vinden die aan uw behoeften voldoen en deze configureren om ze helemaal naar uw hand te zetten. De enquêtesjablonen die door Voxco worden aangeboden, zijn goed ontworpen en zeer responsief.

Voxco beschikt ook over mogelijkheden voor enquêtelogica. Hiermee kunnen respondenten elk deel van de enquête overslaan als die secties niet op hen van toepassing zijn. Bovendien kunt u met deze functie enquêtes ontwerpen met voorwaardelijke vragen.

Deze tool kan u helpen bij het maken van meertalige enquêtes met verschillende vraagtypes, zoals meerkeuzevragen, matrixvragen, vragenbanken, enzovoort. Wat nog indrukwekkender is, is dat gebruikers multimediabestanden kunnen indienen als antwoord op de vragen.

Wat echter het meest indruk op me maakte aan Voxco, is de grondige onderzoeksrapportage- en analysefunctie. Dit bevat in feite veel kleine tools die u kunnen helpen met realtime resultaten, het volgen van reacties, visualisaties, standaard- en aangepaste rapporten en een grondige analysetool die kan worden gebruikt voor statistische analyse, sentimentanalyse, kruistabellen en meer.

Deze software voor bedrijfsenquêtes ondersteunt verder de integratie van CRM en sociale media. En de functie voor enquêtedistributie omvat e-maildistributie, distributie over meerdere kanalen, anonieme antwoorden, ingesloten enquêtes en meer.

Over het algemeen zou ik zeggen dat Voxco een geweldige tool kan zijn die aan ieders enquêtebehoeften kan voldoen, en het beste is dat ze voortdurend positieve veranderingen aanbrengen om de functies en functionaliteiten te verbeteren. Hoewel ze een beetje achterblijven op het gebied van klantenondersteuning en documentatie, hebben ze in dit opzicht een aantal positieve veranderingen aangebracht.

VraagPro

QuestionPro is een full-stack online enquête-oplossing die voor beide kan worden gebruikt: het verzamelen van online gegevens en het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve analyses. Daarom, als uw enquêtes vaak open vragen bevatten, is QuestionPro wellicht geschikt voor u.

QuestionPro beschikt over een verzameling van meer dan 350 enquêtesjablonen, meer dan 40 vraagtypen, meer dan 15 voorwaardelijke en logische typen en verschillende enquêterapporten. Al deze functies zijn eenvoudig toegankelijk om verschillende soorten enquêtes, peilingen, quizzen, tests en meer te maken met behulp van het gebruiksvriendelijke dashboard.

Naast het maken van verschillende soorten enquêtes, biedt QuestionPro een breed scala aan tools om ze te configureren en helemaal eigen te maken. U kunt bijvoorbeeld enquêtesjablonen configureren om uw merk te vertegenwoordigen met uw logo, kleurthema’s, lettertypen en meer.

Nadat u uw enquête heeft gemaakt, biedt QuestionPro tools om uw respondenten te bereiken via verschillende kanalen, waaronder sociale media, e-mails, sms, QR-codes en geïntegreerde pop-ups. Bovendien kunt u met de offline mobiele app enquêtereacties verzamelen van respondenten die in gebieden met een beperkte internetverbinding wonen.

QuestionPro ondersteunt ook de integratie van verschillende applicaties van derden, waaronder CRM’s, productiviteitstools, marketingautomatiseringstools en meer. QuestionPro stuurt u verder realtime rapporten rechtstreeks naar uw dashboard. Deze rapporten kunnen u helpen inzicht te krijgen in hoe uw enquête presteert.

Het biedt meer dan 40 gegevensrapporten, zodat u verschillende aspecten van uw bedrijf kunt begrijpen en toekomstige strategieën kunt opstellen. Daarnaast zijn deze rapporten in verschillende formaten te downloaden, waaronder PDF, Excel, Word en SPSS. Gratis gebruikers kunnen echter geen rapporten in SPSS-formaat downloaden.

Wat echter de meeste indruk op mij maakte bij QuestionPro, is dat het een levenslang gratis abonnement biedt. Ook al krijg je beperkte toegang tot de tool, dit gratis abonnement is goed genoeg voor alle basisbehoeften.

Het Advanced-abonnement van QuestionPro begint bij $ 99 per maand en biedt een gratis proefperiode van 10 dagen, terwijl de andere twee abonnementen, Team Edition en Research Edition, vereisen dat u contact opneemt met hun verkoopteam om een ​​aanbod op maat te krijgen.

  Fix Kan World of Warcraft BLZBNTAGT0000840-fout niet bijwerken

SurveyMonkey

SurveyMonkey is een toonaangevende naam in de branche als het gaat om software voor bedrijfsenquêtes. Het heeft wereldwijd duizenden organisaties gediend, waaronder Hershey’s, Verizon, HP, Puma, Samsung en Kellogg’s.

SurveyMonkey staat vooral bekend om zijn door AI aangedreven tools, die zo gebruiksvriendelijk zijn dat zelfs een beginner gemakkelijk enquêtes kan maken, starten, verspreiden en analyseren.

Het beschikt over een bibliotheek met meer dan 250 door experts samengestelde enquêtesjablonen die u eenvoudig kunt kiezen en configureren volgens uw behoeften om de enquête helemaal van u te maken. Daarnaast beveelt deze tool ook verschillende manieren aan waarop u uw enquêtes kunt configureren en verzenden om de beste reacties te verzamelen.

U kunt ook een geheel nieuwe enquête maken, en in dat opzicht kan de door AI aangedreven Genius-intelligentie van SurveyMonkey erg nuttig zijn. Bij het maken van een enquête hoeft u alleen maar uw vraag te typen. En de op AI gebaseerde intelligentie selecteert automatisch het juiste vraagtype. Deze op AI gebaseerde intelligentie elimineert het giswerk volledig, waardoor u meer tijd heeft om u te concentreren op de vragen die u wilt stellen.

Daarnaast beoordeelt dit door AI aangedreven algoritme ook uw enquêteontwerp en de vragen die u heeft gesteld. Na analyse van uw enquêtes geeft deze AI u een geschatte score op basis van best practices. Als het problemen vindt, informeert het u eenvoudig zodat u ze kunt bekijken en oplossen.

Dit algoritme helpt u met informatie over het geschatte slagingspercentage, het percentage respondenten dat de enquête zal invullen, de geschatte tijd om de enquête in te vullen en meer. Het biedt u verder mogelijke enquêtefouten en manieren om deze op te lossen.

Over het algemeen is het uitstekende software voor bedrijfsenquêtes met een uitstekende reputatie in de markt. De populariteit zorgt ervoor dat u altijd betrouwbare diensten ontvangt. Met abonnementen vanaf slechts $ 25 per gebruiker per maand, is het ook redelijk geprijsd in vergelijking met andere software voor bedrijfsenquêtes op de markt.

Typeform

Typeform is zeer veelzijdige software voor gegevensverzameling met verschillende essentiële functies voor het ontwerpen van indrukwekkende formulieren en het verwerken van de gegevens die u verzamelt. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen die boeiende enquêtes willen maken en gegevens van hoge kwaliteit willen verzamelen.

Het beschikt over een functie genaamd logische sprongen. Hiermee kunt u meerdere formulieren in één maken, en afhankelijk van de keuzes die gebruikers maken, leidt dit hen naar de verschillende paden voor de resterende enquête. Het beste is dat u zoveel logische sprongen in een enquête kunt toevoegen als u wilt. Het helpt u om meerdere enquêtevariaties te maken die speciaal zijn afgestemd op individuele respondenten.

Deze functie is niet alleen goed voor lezers, maar ook voor bedrijven. Zo kun je bijvoorbeeld hoogwaardige data verzamelen van specifieke respondenten. Daarnaast kunnen logische sprongen worden gebruikt bij het aanbieden van diensten aan klanten, waarbij diensten op maat worden aangeboden vanuit één formulier, wat kan resulteren in hogere conversieratio’s.

Er is ook een enorme bibliotheek met enquêtesjablonen aangeboden door Typeform die u kunt gebruiken om uw ontwerpproces voor enquêtes een vliegende start te geven. De enorme bibliotheek bevat sjablonen die zijn ontworpen voor zakelijke doeleinden, variërend van enquêtes en vragenlijsten tot sjablonen voor verkoop, feedback en evenementen.

U kunt alle vooraf ontworpen sjablonen uit de bibliotheek kiezen die aan uw behoeften voldoen. Als u geen sjabloon kunt vinden dat overeenkomt met uw enquêtedoelen, kunt u een sjabloon kiezen en deze naar wens aanpassen. U kunt ook overwegen helemaal opnieuw te beginnen, hoewel het aanpassen van een vooraf ontworpen sjabloon gemakkelijker is dan er een helemaal opnieuw te maken.

Daarnaast ondersteunt het een enorme lijst met extensies die u kunnen helpen bij het ontwerpen van uw enquêtes met meer functionaliteit en het verzamelen van meer gegevens. Enkele van de meest populaire integraties zijn Google Docs, Slack, HubSpot, AirTable en meer.

Dat gezegd hebbende, hoewel het platform een ​​van de beste enterprise-enquêtesoftware is en gemakkelijk beter presteert dan zijn concurrenten, biedt het niet de beste opties voor gegevensanalyse. Als u dus diep in de gedragsgegevens van klanten wilt duiken of complexe gegevens wilt analyseren, kunt u dit beter combineren met een andere tool.

De prijs voor een jaarabonnement kost $ 25 per maand voor het Basic-abonnement, $ 50 per maand voor het Plus-abonnement en $ 83 per maand voor het Business-abonnement. U kunt in principe 16% besparen als u jaarlijks factureert. Daarnaast biedt het ook een gratis abonnement waarvoor u zich gemakkelijk kunt aanmelden en een Enterprise-abonnement waarvoor u contact moet opnemen met het verkoopteam.

Google Formulieren

Google Formulieren is misschien wel een van de meest populaire enquête- en formulierbouwers op internet. Het beste van Google Formulieren is dat deze software voor bedrijfsenquêtes volledig gratis en gemakkelijk beschikbaar is voor particulieren en bedrijven met een Google-account. Daarnaast is Google Forms ook zonder extra kosten beschikbaar met Google Workspace.

Een ander voordeel van Google Formulieren is dat het wordt geleverd met een aantal samenwerkingstools zoals Documenten, Spreadsheets en meer. Google Formulieren is echter niet zo robuust als andere enquêtesoftware op de lijst en is daarom meer geschikt voor eenvoudige enquêtes.

Beginnend met de sjabloonbibliotheek, biedt Google Formulieren 17 vooraf ontworpen sjablonen die u kunt gebruiken. Deze sjablonen zijn onderverdeeld in drie categorieën: persoonlijk, werk en onderwijs. Het is duidelijk dat de sjablooncatalogus niet zo uitgebreid is in vergelijking met andere software op de lijst.

  8 Beste Remote Desktop-software voor kleine tot middelgrote bedrijven

Met Google Formulieren kunt u formulieren maken met verschillende soorten vragen, zoals meerkeuzevragen, korte en lange antwoorden en vervolgkeuzevragen. U kunt ook vragen om bestanden te uploaden, maar u kunt geen betalingen accepteren, op media gebaseerde vragen maken of hiërarchische menu’s maken.

U kunt echter voorwaardelijke, op logica gebaseerde enquêtes maken waarin logica kan worden toegepast op vervolgkeuzevragen of meerkeuzevragen. De besturingselementen voor voorwaardelijke logica zijn enigszins beperkt, vooral in vergelijking met zijn concurrenten.

Een ding dat ik echt bewonder aan Google Formulieren, zijn de besturingselementen die het biedt om formulierantwoorden te valideren. Met Google Formulieren kunt u reguliere expressies gebruiken om te configureren welke antwoorden voor die specifieke vragen worden geaccepteerd.

Een aspect waar Google Formulieren echt moeite mee heeft, is data-analyse. Er worden automatisch grafieken van de gegevens gemaakt, maar er zijn niet genoeg bedieningselementen om deze grafieken te filteren. Gelukkig kunnen alle enquêteantwoorden die u ontvangt, worden verkend in Google Spreadsheets. Bovendien kunt u Google Spreadsheets configureren met draaitabellen en gegevensvisualisaties.

Over het algemeen kan Google Formulieren een goede keuze zijn voor kleine tot middelgrote organisaties die voornamelijk eenvoudige enquêteantwoorden willen ontvangen. De functies zijn enigszins beperkt en de algehele tool is niet zo robuust als andere, maar aangezien u niets betaalt, is het nog steeds een waardige keuze.

Microsoft Formulieren

Als u een Microsoft 365-gebruiker bent, kunt u Microsoft Forms beschouwen als een goede optie voor bedrijfsenquêtesoftware. Dat komt omdat Microsoft Forms gratis beschikbaar is voor Microsoft 365-gebruikers met hun Office 365-abonnement. Dat is echter ook een nadeel, aangezien je voor Microsoft Forms niet apart een abonnement kunt aanschaffen.

Dat gezegd hebbende, is Microsoft Forms meer een eenvoudige formulierbouwer die u kunt gebruiken om enquêtereacties en feedback te verzamelen. Het beschikt over een degelijke sjabloonbibliotheek die bestaat uit 36 ​​verschillende sjablonen die zijn ontworpen voor verschillende zakelijke en persoonlijke behoeften, zoals feedbackenquêtes, registratie van evenementen, onderzoek naar concurrentieanalyse en meer.

Al deze sjablonen zijn ontworpen en geoptimaliseerd voor verschillende soorten apparaten, waaronder smartphones en desktopbrowsers. Het aanpassen van deze sjablonen is ook een fluitje van een cent en kan moeiteloos worden gedaan zonder voorafgaande kennis of ervaring.

Microsoft Forms is echter een vrij eenvoudige formulierbouwer. Daarom mist het veel geavanceerde functies, zoals voorwaardelijke logica en integraties van derden. U kunt echter tekst, beoordelingen, ranglijsten, datums, netpromotorscores, Likert-schalen en meer aan uw formulieren toevoegen om ze aantrekkelijker te maken.

Het gemak van Microsoft Forms maakt het zeer intuïtief en omdat het veel geavanceerde functies mist, zijn er geen ingewikkelde instellingen. U kunt ook hulp in de editor krijgen door simpelweg op het vraagteken te klikken en uw vraag te typen. Het toont u relevante artikelen en handleidingen.

Een ander ding dat ik leuk vond aan Microsoft Forms, zijn de talen die het ondersteunt. Microsoft Forms ondersteunt momenteel 84 talen, waaronder enkele van de meest obscure talen. U kunt echter maximaal 11 talen in één formulier gebruiken.

Als uw organisatie Microsoft Suite for Business gebruikt, is Microsoft Forms wellicht een goede optie voor u. U bent echter beperkt tot alle basisfuncties en functionaliteiten. Als u gedetailleerde gegevens wilt analyseren, moet u andere bedrijfsenquêtesoftware uit de lijst overwegen.

Hoe selecteert u de beste Enterprise Survey-software?

Bij het selecteren van goede bedrijfsenquêtesoftware zijn er veel dingen waarmee u rekening moet houden.

Enkele van deze belangrijke overwegingen zijn:

  • UI/UX – U moet altijd enterprise-enquêtesoftware overwegen met een goede UI/UX, aangezien de gebruikersinterface een grote invloed heeft op de bruikbaarheid van de software. Bovendien beïnvloedt UI/UX ook de productiviteit en efficiëntie en minimaliseert het fouten.
  • Functies en functionaliteiten – Voordat u een beslissing neemt, raden we u aan alle gewenste functies op te sommen en ervoor te zorgen dat de software voor bedrijfsenquêtes die u kiest al deze functies heeft. Over het algemeen kunnen Google Forms of Microsoft Forms geweldige opties zijn als u basisbehoeften heeft. Aan de andere kant, om gedetailleerde gegevens te verwerken, heb je opties zoals Typeform, SurveyMonkey, Survey Sparrow, enz.
  • Gegevensbeveiliging en privacy – Gegevensbeveiliging en privacy zijn de belangrijkste dingen waarmee u rekening moet houden, vooral als u te maken heeft met gevoelige gebruikersgegevens. Zorg ervoor dat de software die u kiest alle essentiële veiligheidsgerelateerde voorzorgsmaatregelen neemt bij het verwerken van uw gegevens en die van uw respondenten.
  • Klantenondersteuning – Goede klantenondersteuning kan u met verschillende dingen helpen, waaronder technische assistentie, onboarding en training, en, belangrijker nog, om deskundig advies te krijgen. Kies daarom voor enquêtesoftware die betrouwbare klantenondersteuning biedt.
  • Integratie – Het integreren van tools zoals sociale media, CRM en andere in uw bedrijfsenquêtesoftware kan u helpen bij het verzamelen en consolideren van gegevens, het stroomlijnen van de workflow, holistische gegevensanalyse en het verbeteren van de gegevensnauwkeurigheid. Daarom is het altijd een goede keuze om enquêtesoftware te selecteren die de integratie ondersteunt van tools die u vaak gebruikt.

laatste woorden

Daar heb je het – een gedetailleerd artikel over de beste enterprise-enquêtesoftware op de markt.

Voordat u een keuze maakt, raad ik u aan na te denken over wat u nodig heeft en vervolgens een tool te kiezen die aan uw behoeften voldoet.

In mijn aanbeveling, als je basissoftware voor bedrijfsenquêtes nodig hebt, kun je Google Forms of Microsoft Forms overwegen. Als u echter meer gegevens wilt verzamelen, kunt u andere tools uit de lijst overwegen, zoals Survey Sparrow, Typeform, Sogolytics en meer. Dit zijn geweldige hulpmiddelen voor het verzamelen van gedetailleerde gegevens.

Bekijk vervolgens online enquête-apps om geld te verdienen.