8 manieren om Safari-app te repareren verdwenen van iPad of iPhone

Safari is de standaardwebbrowser op de iPhone. iPhone-gebruikers houden van safari vanwege het geweldige nut en de eenvoudige interface. Maar veel mensen zijn geconfronteerd met het verdwijnen van de Safari-app van de iPad of het ontbreken van het Safari-pictogram op het iPhone-probleem. Als u ook een van degenen bent die dit probleem ook is tegengekomen, hoeft u zich geen zorgen te maken, want in dit artikel zullen we zowel de oorzaken als de oplossingen voor dit probleem bespreken.

Safari-app repareren die is verdwenen van iPad of iPhone

Lees verder om meer te weten te komen over de oplossingen voor het ontbrekende Safari-pictogram op het iPhone-probleem.

Waar is de Safari-app verdwenen van de iPad?

Lees de onderstaande punten om te weten waar de Safari-app van de iPad is verdwenen of het Safari-pictogram van de iPhone is verdwenen. Het is niet mogelijk dat u de safari-app op de iPhone bent kwijtgeraakt, omdat de iPhone gebruikers niet toestaat de ingebouwde apps te verwijderen.

  • De safari-app op uw apparaat is mogelijk verplaatst of verborgen in een van de mappen of is mogelijk zichtbaar op een ander startscherm.
  • Als u het per ongeluk deactiveert door de optie Beperkingen in de instellingen te gebruiken, kan het verborgen raken.
  10 beste nutteloze websites om te bezoeken als je je verveelt

Hoe verloren Safari-app op iPhone of iPad te vinden

Om te ontdekken dat de Safari-app is verdwenen van de iPad of het Safari-pictogram ontbreekt op de iPhone, kunt u kiezen voor een van de door ons besproken methoden om dit probleem op te lossen.

Methode 1: Start het apparaat opnieuw op

Je kunt de verdwenen safari-app op je iPhone of iPad vinden als je je apparaat opnieuw opstart, omdat het een zachte reset geeft. Wanneer u uw apparaat opnieuw opstart, kan het de fouten of problemen op uw apparaat oplossen.

1. Houd eerst de volumeknop en de zijknop tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifregelaar voor tijd om uit te schakelen op het scherm verschijnt.

2. Sleep daarna de rood-witte schuifregelaar van links naar rechts om uw apparaat uit te schakelen.

3. Wacht vervolgens 30 seconden totdat uw apparaat volledig is uitgeschakeld.

4. Houd ten slotte de zijknop ingedrukt totdat het Apple-logo op het scherm verschijnt. Uw apparaat wordt na enige tijd ingeschakeld.

Methode 2: doorloop alle mappen en schermen

U kunt zoeken naar het safari-pictogram dat op elk startscherm van uw apparaat is verdwenen. Controleer ook of de safari-app in sommige mappen op de schermpagina’s verborgen of verplaatst is.

Methode 3: gebruik app-bibliotheek

Het is ook mogelijk dat u de ontbrekende safari-app kunt vinden in de app-bibliotheek. Volg de gegeven stappen om naar de app-bibliotheek te gaan.

1. Ga eerst door alle startschermen op uw apparaat door naar links te vegen en u kunt de app-bibliotheek vinden.

2. Tik vervolgens op het zoekvak en typ safari om de verloren safari-app te vinden.

  Hoe u geld kunt toevoegen aan Apple ID Wallet

Methode 4: gebruik Spotlight Search

Een andere snelle manier om een ​​verloren safari-app op de iPhone te vinden of een safari-app die van de iPad is verdwenen, is door Spotlight-zoeken op uw apparaat te gebruiken.

1. Veeg eerst naar rechts op alle startschermen en open de Spotlight-zoekoptie op uw apparaat.

2. Typ daarna safari in het zoekvak zodat de safari-app in de zoekresultaten komt.

Methode 5: Beperkingen op Safari verwijderen

Wanneer u beperkingen oplegt aan de safari-app om te voorkomen dat andere mensen op het web surfen of uw gegevens op uw apparaat gebruiken, dan kan hierdoor de safari-app ook van het startscherm van uw iPhone verdwijnen. Volg dus de onderstaande stappen om de verdwenen safari-app terug te krijgen.

1. Navigeer eerst naar de app Instellingen op uw apparaat.

2. Tik vervolgens op de optie Schermtijd.

3. Kies daarna de optie Inhouds- en privacybeperkingen.

4. Selecteer daarom de optie Toegestane apps.

5. Schakel ten slotte de optie Safari in.

Methode 6: Startscherm resetten

Een andere manier om de verloren safari-app te vinden, is door je startscherm opnieuw in te stellen. Volg de onderstaande stappen om het startscherm op uw apparaat te resetten.

1. Ga eerst naar de app Instellingen op uw apparaat.

2. Selecteer daarom de optie Algemeen.

3. Tik vervolgens op Resetten.

4. Kies ten slotte de optie Lay-out startscherm resetten.

Methode 7: Open via Apple Store

Als u per ongeluk de safari-app van uw apparaat hebt verwijderd en deze vervolgens ontbreekt, kunt u de Apple Store controleren.

Methode 8: reset uw apparaat met iTunes

Als u uw apparaat opnieuw instelt met iTunes, kunt u ook het verdwenen apparaat lokaliseren Safari app vanaf uw apparaat. Volg de onderstaande stappen om het apparaat te resetten met iTunes.

  Ntoskrnl.exe Hoog CPU-gebruik repareren

1. Verbind eerst uw apparaat met een computer via een USB-kabel.

2. Open vervolgens iTunes op uw computer en kies uw apparaat in het linkerdeelvenster onder Apparaten.

3. Klik daarna op Samenvatting > Herstellen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Hoe krijg ik Safari terug op iPhone 11?

Ans. U kunt de verloren safari-app op uw iPhone 11 terugkrijgen door te kiezen voor de methoden die hierboven door ons zijn besproken.

Q2. Hoe krijg ik Safari terug op mijn startscherm?

Ans. U kunt safari terug op uw startscherm krijgen door methoden uit te proberen, zoals het verwijderen van beperkingen op safari, het resetten van het startscherm, het controleren van alle mappen en startschermen en meer. Verschillende methoden zijn hierboven door ons uitgewerkt, zodat u ze kunt volgen om uw safari-app terug te krijgen.

***

Ik hoop dat dit artikel nuttig was, aangezien we hebben besproken hoe u de Safari-app kunt vinden die is verdwenen van iPad of iPhone. U kunt onze pagina controleren op updates terwijl we steeds met inzichtelijke informatie komen. Als u suggesties of vragen heeft, kunt u hieronder reageren.

gerelateerde berichten