8 manieren om te repareren Er is een update nodig om de iPhone te activeren

Een update is een onvermijdelijk onderdeel van een smartphone. Update upgradet niet alleen het besturingssysteem van uw telefoon, maar verbetert ook het beveiligingssysteem en introduceert nieuwe functies die het gebruik van smartphones vrij eenvoudig maken. iPhone-gebruikers krijgen regelmatig iOS-updates, maar deze updates komen soms met een fout die het gebruik van de iPhone stopt. Als u iemand bent die met hetzelfde probleem te maken heeft, dan bent u hier aan het juiste adres voor de antwoorden. We hebben je behandeld met onze handige gids die je zal informeren over oplossingen voor een update die nodig is om het iPhone-probleem te activeren. Laten we dus beginnen met te weten waardoor dit de iPhone niet kan activeren, een update is een vereist probleem en manieren om het te repareren.

Manieren om te repareren Er is een update nodig om de iPhone te activeren

Niet slechts één, maar vele redenen zorgen ervoor dat het iPhone-probleem na een update niet kan worden geactiveerd. Laten we ze kort bespreken in de onderstaande punten:

  • Onjuist geplaatste simkaart of simkaart wordt niet ondersteund door iPhone
  • Netwerkinstabiliteit of wanneer iPhone geen verbinding kan maken met het netwerk
  • Activering niet mogelijk vanwege congestie of druk netwerk
  • Het activeringsslot is niet uitgeschakeld
  • Probleem met internetverbinding met het apparaat
  • Mislukte iTunes-verificatie van de iPhone
  • Het apparaat is vergrendeld door de oude gebruiker

Voor gebruikers die op zoek zijn naar methoden om het probleem Kan iPhone 100 niet te activeren, hebben we perfecte oplossingen voor u die eenvoudig en effectief zijn, dus laten we ermee beginnen:

Opmerking: aangezien smartphones niet dezelfde instellingen hebben en ze van fabrikant tot fabrikant verschillen, moet u ervoor zorgen dat de instellingen correct zijn voordat u deze wijzigt. De volgende stappen zijn uitgevoerd op iPhone 13.

Methode 1: Bezoek de Apple-statuspagina

Het eerste dat u kunt doen om het probleem op te lossen dat de iPhone niet kan worden geactiveerd, een update is vereist, is door de officiële Apple-statuspagina te controleren om te zien of de Apple-servers achter het probleem zitten. Als de servers niet beschikbaar zijn, kunnen ze de reden zijn achter het onvermogen om de iPhone te activeren. Als dit het geval is, wacht dan tot de server minder druk is.

  Gratis eBooks downloaden met Amazon Prime

Methode 2: SIM-kaart opnieuw plaatsen

Als de bovengenoemde methode om de servers te controleren niet voor u heeft gewerkt, is een andere eenvoudige manier om het probleem op te lossen, door de simkaart opnieuw in uw iPhone te plaatsen. Uw simkaart is mogelijk niet goed in de sleuf geplaatst, dus begin met het correct plaatsen van de kaart met behulp van de volgende stappen:

1. Zoek de SIM-lade op uw iPhone en steek een speld in het gat om de lade te openen.

2. Haal de simkaart uit de lade.

3. Plaats nu de simkaart er weer goed in en duw de lade terug in de telefoon.

4. Schakel vervolgens uw iPhone in om te controleren of de iPhone 100-fout niet kan worden geactiveerd, is opgelost.

Methode 3: Start de iPhone opnieuw op

De volgende methode die u kunt toepassen als u iPhone 100 nog steeds niet kunt activeren, is door de iPhone opnieuw op te starten. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, afhankelijk van uw iPhone-modus. Deze stap wordt meestal gebruikt in gevallen waarin er sprake is van een kleine storing, bugs of conflicten binnen de iPhone. Probeer dus de onderstaande stappen om uw iPhone opnieuw op te starten:

1. Houd de knoppen Power en Volume omhoog/omlaag van uw iPhone ingedrukt.

2. Schuif vervolgens om de iPhone uit te schakelen.

3. Zodra de iPhone is uitgeschakeld, schakelt u deze weer in door op de aan / uit-knop van uw iPhone te drukken.

Als je een andere iPhone-modus hebt, kun je controleren hoe je de iPhone opnieuw kunt opstarten vanaf de officiële Apple-website.

Methode 4: Problemen met netwerkverbinding oplossen

Een andere manier om ervoor te zorgen dat u het probleem met de iPhone niet kunt activeren, is door de netwerkverbinding te controleren. Als uw netwerk blokkeert dat uw iPhone op een paar poorten werkt, kunt u het genoemde probleem onder ogen zien.

  Fix AMD Catalyst Control Center ontbreekt

1. Open Instellingen op je iPhone.

2. Tik op Wi-Fi.

3. Tik vervolgens op een nieuwe verbinding onder NETWERKEN.

4. Verbinding maken met een nieuwe en betrouwbare verbinding helpt bij het herstellen van de iPhone-activiteit en helpt bij het oplossen van het niet kunnen activeren van de iPhone, een update is vereist.

Methode 5: Controleer of iPhone vergrendeld is of niet

Als het proberen van de bovenstaande methoden je op geen enkele manier heeft geholpen en je nog steeds worstelt met het niet kunnen activeren van de iPhone, is een update vereist, dan is je iPhone mogelijk vergrendeld. Het is essentieel om dit te controleren, want als je onlangs je iPhone van iemand hebt gekocht, is de kans dat het activeringsslot is ingeschakeld vrij groot. Raadpleeg onze gids over Hoe weet ik of mijn telefoon is ontgrendeld om ervoor te zorgen dat dit niet het geval is.

Methode 6: iPhone activeren via iTunes

Als je nog steeds moeite hebt om je iPhone te activeren via de hierboven gegeven methoden, wordt het tijd dat je probeert je iPhone opnieuw te activeren via iTunes en een update op te lossen is vereist om het iPhone-probleem te activeren. Ook als je geen simkaart hebt, kun je je iPhone activeren met iTunes.

Opmerking: zorg ervoor dat u een bijgewerkte versie van iTunes op uw computer hebt staan.

1. Verbind je iPhone met je pc.

2. Start iTunes en zoek uw iPhone.

3. Zodra iTunes je iPhone detecteert, wordt deze geactiveerd.

4. Als dat niet het geval is, klikt u op de optie Uw iPhone activeren aan de linkerkant van de iTunes-interface.

5. Log in met uw Apple ID en wachtwoord om het activeringsproces te voltooien.

Methode 7: Herstelmodus gebruiken

Het gebruik van de herstelmodus op uw iPhone is een andere manier die u kan helpen met een update die nodig is om de iPhone-fout te activeren. De herstelmodus sluit elke mogelijkheid uit die het probleem op uw iPhone zou kunnen veroorzaken.

Opmerking: maak een back-up van uw iPhone-gegevens voordat u de onderstaande stappen uitvoert en gebruik de nieuwste versie van iTunes.

1. Verbind je iPhone met je pc/laptop.

2. Open de iTunes-app op uw systeem.

3. Zodra iTunes uw iPhone heeft gedetecteerd, start u uw apparaat opnieuw op.

  ASTC 3.0 uitgelegd: tv-uitzendingen komen naar je telefoon

4. Ga naar de herstelmodus, selecteer nu de optie Bijwerken en volg de instructies op het scherm.

U kunt meer leren over hoe u de iPhone in de herstelmodus kunt zetten op de officiële Apple-website.

Methode 8: Neem contact op met Apple Support

Als de herstelmodus u niet heeft geholpen bij het oplossen van een update die nodig is om het iPhone-probleem te activeren, moet u contact opnemen met functionarissen voor hulp. In een dergelijk geval helpt Apple Support Team veel om uw probleem gemakkelijk te begrijpen en professioneel op te lossen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Hoe kan ik mijn iPhone updaten om hem te activeren?

antw. U kunt uw iPhone bijwerken om deze te activeren door hem te verbinden met iTunes. Wanneer uw apparaat wordt gedetecteerd door iTunes, wordt het gevraagd om de update te installeren.

Q2. Hoe lang duurt het meestal om een ​​iPhone te activeren?

antw. Het duurt meestal ongeveer 2-3 minuten om een ​​iPhone te activeren. Als het langer duurt, moet u mogelijk contact opnemen met Apple Care.

Q3. Waarom duurt het activeren van mijn iPhone zo lang?

antw. Als uw iPhone er lang over doet om te activeren, kan dit te wijten zijn aan een defecte simkaart. In een dergelijk geval wordt u aangeraden uw simkaart te wijzigen of een nieuwe aan te vragen bij uw provider.

Q4. Waarom krijg ik steeds een update te zien die nodig is om je iPhone-fout te activeren?

antw. Als u de fout ziet die nodig is om uw iPhone te activeren, heeft dit vele redenen, waaronder een zwakke internetverbinding, een storing met iTunes die de iPhone niet detecteert, een onjuist geplaatste simkaart, een niet-beschikbare server vanwege verkeer en of de iPhone is vergrendeld door de vorige gebruiker.

V5. Kan ik iPhone-activering forceren?

antw. Ja, je kunt je iPhone zeker forceren door hem handmatig uit te schakelen, wat goed is beschreven in methode 3 hierboven.

***

We hopen dat onze gids je op alle mogelijke manieren heeft geholpen met het oplossen van een update die nodig is om het iPhone-probleem te activeren. Zo ja, laat ons dan weten welke van de methoden het meest informatief was. Als u vragen of waardevolle suggesties heeft die u ons wilt geven, laat deze dan achter in de opmerkingen hieronder.

gerelateerde berichten