8 manieren om TikTok te repareren Geen internetverbindingsfout

TikTok is een korte video-hostingservice die is ontwikkeld door een Chinees bedrijf. Het is een van de meest populaire app voor het maken van korte video-inhoud. Als je tijdens het gebruik van de app geen netwerkverbindingsfout tegenkomt in TikTok, maak je dan geen zorgen. We hebben een handige gids die je leert hoe je TikTok kunt oplossen zonder internetverbinding op je apparaat. Lees dus verder het artikel om het probleem met de instabiele internetverbinding van TikTok op te lossen.

TikTok repareren Geen internetverbindingsfout

Er zijn veel redenen waarom er geen internetfout is in de TikTok-app. In dit artikel hebben we een stapsgewijze oplossing getoond om de netwerkfout op je TikTok-app op te lossen.

Maar voordat u de methoden voor probleemoplossing doorloopt, moet u ervoor zorgen dat er geen TikTok-serverstoring is. Ga daarom naar de TikTok-serverstatus om te controleren of TikTok-servers actief zijn of niet Downdetector pagina controleren of gebruikers serverproblemen hebben gemeld of niet.

Als de servers actief zijn, doorloopt u de volgende methoden en volgt u de onderstaande stappen om TikTok geen internetverbindingsprobleem op te lossen.

Methode 1: VPN gebruiken

Als TikTok in jouw regio is verboden, kun je een VPN-app gebruiken om geen netwerkverbindingsfout in de TikTok-app op te lossen. U kunt elke VPN-app gebruiken (bijv NordVPN) om uw locatie te wijzigen. Lees onze gids om gratis een NordVPN-account te krijgen.

Let op: aangezien Android-telefoons niet dezelfde instellingen hebben en deze instellingen voor elk merk verschillen, kunnen de onderstaande stappen vanaf uw apparaat enigszins veranderen. Alle onderstaande stappen zijn uitgevoerd op: Eer spelen smartphone.

  Iemand op TikTok vinden zonder gebruikersnaam

Methode 2: Start de TikTok-app opnieuw

Het meest elementaire wat u moet doen, is de TikTok-app opnieuw opstarten om TikTok geen internetverbindingsfout op uw apparaat op te lossen. Hieronder volgen de stappen voor het opnieuw opstarten van de TikTok-app op uw Android-apparaat.

1. Open de app Instellingen op uw Android-apparaat.

2. Klik op Apps-instelling.

3. Navigeer hier naar de lijst met apps die op uw apparaat zijn geïnstalleerd.

4. Open de TikTok-app-info.

5. Tik hier op de optie FORCE STOP.

6. Start vervolgens uw apparaat opnieuw op en start de TikTok-app opnieuw.

Methode 3: TikTok-app bijwerken

Als de TikTok-app verouderd is, kunt u te maken krijgen met fouten en bugs zoals een onstabiele internetverbinding van TikTok. TikTok lanceert regelmatig update-patches om de app bugvrij te houden. Probeer dus de TikTok-app op uw apparaat bij te werken naar de nieuwste versie om TikTok geen internetverbindingsprobleem op te lossen.

1. Start de Google Play Store-app.

2. Tik nu bovenaan op het alfabetpictogram.

3. Tik vervolgens op Apps & apparaat beheren.

4. Open de optie Updates beschikbaar.

5. Zoek de TikTok-app en tik op de optie Bijwerken.

Methode 4: Problemen met netwerkverbinding oplossen

Een andere belangrijke reden voor het ontbreken van een netwerkverbindingsfout in TikTok is uw onstabiele internetverbinding. Als uw wifi-router tijdelijke bugs of fouten heeft, kan dit probleem zich ook voordoen op uw apparaat. U moet de router dus opnieuw opstarten om tijdelijke fouten te verwijderen. U moet er ook voor zorgen dat alle netwerkconfiguraties correct zijn om een ​​stabiele internetverbinding te hebben. Hier is onze ultieme gids voor het oplossen van problemen met Android-smartphones, waar u de stappen in de methode kunt volgen om problemen met de netwerkconnectiviteit op te lossen.

  Hoe meer munten te krijgen op TikTok

Methode 5: TikTok-cachegegevens wissen

Een andere methode om TikTok zonder internetverbindingsfout op te lossen, is door de cachegegevens van de app te wissen. Hier zijn de stappen om de corrupte cachegegevens van de TikTok-app op je Android-smartphone te wissen.

Opmerking: de onderstaande stappen worden uitgevoerd op de Vivo 1920.

1. Start uw apparaatinstellingen.

2. Navigeer naar Instellingen voor Apps en machtigingen en tik op de optie App-beheer.

3. Zoek en tik nu op de TikTok-app.

4. Tik vervolgens op Opslag.

5. Selecteer ten slotte de optie Cache wissen.

Methode 6: TikTok-app-machtigingen toestaan

Als de TikTok-app geen essentiële machtigingen heeft, kan dit leiden tot Geen netwerkverbindingsfout in de TikTok-app. Volg daarom deze stappen om de benodigde machtigingen aan de app te geven.

1. Navigeer naar de TikTok-app-info.

2. Tik hier op Machtigingen.

3. Schakel nu de vereiste machtigingen in.

Methode 7: TikTok-app opnieuw installeren

U kunt de app opnieuw installeren om geen netwerkverbindingsfout in het TikTok-probleem op te lossen. Dit kan geen netwerkverbindingsfout in het TikTok-probleem oplossen. Hieronder volgen de stappen om de TikTok-app opnieuw te installeren vanuit de Google Play Store-app.

1. Open Google Play Store op uw smartphone.

2. Tik op het profielpictogram.

3. Selecteer vervolgens Apps en apparaat beheren.

4. Ga naar het tabblad Beheren, vink de TikTok-app aan en tik bovenaan op het prullenbakpictogram.

5. Selecteer hier de knop Verwijderen en wacht tot de app is verwijderd.

6. Zoek vervolgens naar TikTok app.

7. Tik ten slotte op de optie Installeren om de TikTok-app opnieuw te installeren.

Methode 8: Neem contact op met TikTok-ondersteuning

Als laatste stap kunt u een bezoek brengen aan de TikTok-helpcentrum om TikTok geen probleem met de internetverbinding op te lossen. Dit is het laatste redmiddel om TikTok onstabiele internetverbindingsfout op uw smartphone op te lossen. U kunt rechtstreeks contact opnemen met het ondersteuningsteam en hen het probleem vertellen dat u ondervindt tijdens het gebruik van de TikTok-app op uw apparaat. Het ondersteuningsteam zal contact met u opnemen met een oplossing om uw probleem op te lossen.

  Iemand ontvolgen op TikTok

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Wat veroorzaakt TikTok geen internetverbindingsfout?

antw. Er kunnen veel factoren zijn die deze fout kunnen veroorzaken, zoals een onstabiel netwerk, corrupte cachegegevens, tijdelijke bugs enz.

Q2. Is TikTok verbannen uit de Google Play Store?

antw. Nee, de TikTok-app is niet verbannen uit de Google Play Store. Maar het is niet beschikbaar in sommige landen, zoals India. TikTok is echter beschikbaar in meer dan 150 landen.

Q3. Hoe TikTok geen netwerkverbindingsfout op te lossen?

antw. U kunt proberen problemen met uw wifi-router op te lossen en ervoor te zorgen dat u over een goede internetverbinding beschikt. Probeer anders de bovenstaande oplossingen om de fout op te lossen.

***

We hopen dat deze gids nuttig was en dat je TikTok geen internetverbinding hebt kunnen repareren. Laat ons weten welke methode het beste voor u werkte om geen netwerkverbindingsfout in TikTok op te lossen. En in het geval van vragen/suggesties, aarzel dan niet om ze in de opmerkingen hieronder te plaatsen.

gerelateerde berichten