8 perfecte dieetplan-apps om u te helpen gewicht te verliezen

Als die buik nog een centimeter groeit, is het eerste dat in je opkomt: “waarom bevat het lekkerste eten ook de meeste calorieën?”. Gewichtsbeheersing is een constante strijd voor veel mensen in het huidige door fastfood gedomineerde tijdperk.

Hoewel een training wordt aanbevolen, kan niet iedereen een trainingssessie in hun schema proppen, vooral in de huidige pandemische situatie waarin naar de sportschool gaan niet haalbaar is. Dat is waar dieetplannen voor gewichtsverlies u kunnen helpen gewicht te verliezen, zelfs zonder lichaamsbeweging.

Ik heb veel verschillende dieetplannen geprobeerd, en een ding dat het gemakkelijker maakte om ze te beheren, is een speciale mobiele app. Toegegeven, mijn inspanningen duren meestal niet langer dan een week (dat is aan mij), maar een app maakt het een fluitje van een cent om een ​​dieetplan op te halen en te volgen zonder de ins en outs te leren.

Als je klaar bent om wat kilo’s kwijt te raken, dan ken ik precies de juiste dieetplan-apps. Deze apps hebben ofwel verschillende dieetplannen of helpen je bij het diëten door gerelateerde tools aan te bieden voor een gezond leven.

Koolhydraatmanager

Als je klaar bent om lid te worden van de keto revolutie, dan is Carb Manager de enige app die je nodig hebt. Om het keto-koolhydraatarme vetrijke dieet te volgen, heeft Carb Manager een keto-specifieke rekenmachine om vetten, eiwitten en koolhydraten bij te houden. Het waarschuwt u wanneer u meer dan aanbevolen inneemt en biedt ook meldingen om water te drinken.

De app maakt het echt gemakkelijk om met je stem in te loggen op je maaltijden of direct een foto van de maaltijd te maken. Je kunt ook lid worden van de community waar andere keto-volgers hun voortgang delen en samen afvallen.

Het gebruik van de keto-teller en gerelateerde functies is volledig gratis, maar er is een premium-versie om volledig te genieten van het keto-dieet. Enkele van de premiumfuncties zijn keto-recepten, geavanceerde rapporten, maaltijdplanners, connectiviteit met fitnessapparaten, diabetestracker en meer.

Downloaden op Android | iOS

DoVasten

DoFasting helpt bij het volgen van het gezonde vermogensverlies voor de gebruiker met de beste functies. Het omvat het opstellen van de doelen en het gebruik van de tools om de finish te bereiken en een op maat gemaakt intermitterend vastenprogramma.

  Hoe werken VR-headsets zonder een actieknop?

De applicatie biedt zeven intermitterende vastenperioden voor gebruikers die geschikt zijn voor professionals of beginners, begeleiding om doelen te bereiken en dagelijkse vastenschema’s aan te passen.

Het helpt bij:

  • Verbeterde gezondheid van het hart
  • Positieve impact op de kwaliteit van leven
  • Makkelijker afvallen
  • Verhoogde levensduur
  • Betere leverfunctie
  • Verminderde ontsteking
  • Sneller metabolisme
  • Verbeterde mentale functie

Er zijn verschillende uitdagingen in de app om een ​​verandering op te merken, gezondere of sterkere gewoonten te vormen en wilskracht te testen. Het wordt geleverd met 7-, 14- en 28-daagse uitdagingen die de eet- en vastengewoonten opzetten.

Downloaden op Android | iOS

levenssom

Ik zal beginnen met een alles-in-één app die geschikt is voor meerdere dieetprogramma’s en tools biedt om ze met succes te volgen. Of je nu wilt beginnen met keto, vloeibaar detoxdieet, paleo of intermitterend vasten, Lifesum heeft de informatie en hulpmiddelen om ze goed te volgen.

De app heeft een snelle test die wordt gebruikt om meer te weten te komen over uw schema en levensstijl en beveelt vervolgens dieetplannen aan. Het bevat tips en leermateriaal om meer te weten te komen over het dieetplan dat u volgt. U kunt zelfs smakelijke recepten vinden op basis van het dieetplan dat u kiest.

Het heeft een ingebouwde calorieteller, macrotracker en voedingsdagboek aangepast aan uw dieetplan om de vereiste informatie te bieden. U kunt 1 dieetplan beheren met basistoegang tot hulpmiddelen in de gratis versie; je moet upgraden naar de premium-versie voor $ 4,17 / maand om toegang te krijgen tot alle functies.

Downloaden op Android | iOS

YAZIO

Als je je niet wilt beperken tot specifiek voedsel en het niet erg vindt om een ​​beetje honger te hebben, dan is een intermitterend vasten dieet kan een geweldige manier zijn om gewicht te verliezen. YAZIO is een speciale app om te helpen bij alle soorten intermitterende diëten. De app kan je vastenschema volgen, activiteit bijhouden, calorieën tellen en recepten voor gezonde maaltijden aanbieden.

Het heeft meer dan 20 vastenplannen zoals 16:8, 12:12 en zelfs vasten op dagbasis zoals 6:1 of 5:2. YAZIO laat je weten wanneer je moet vasten en eten, en het heeft zelfs herinneringen om water te drinken tijdens het vasten. Het heeft ook meer dan 1000 gezonde recepten als aanvulling op je vasten, en je kunt de ingebouwde maaltijdplanner gebruiken om je eigen maaltijdplan te maken.

De meeste functies werken in de gratis versie, maar je moet de pro-versie vanuit de app kopen om toegang te krijgen tot meer informatie en om klantenondersteuning te krijgen.

  10 beste colocatieserverhostingproviders voor het MKB

Als alternatief kunt u ook geven Vasten-app een poging, die aantoonbaar gemakkelijker is op te pikken voor beginners.

Downloaden op Android | iOS

Detox dieet plan

Hoewel de meeste detox-dieetplannen worden gebruikt om spijsverterings-, immuun- en huidziekten te bestrijden, staat het er ook om bekend dat het helpt bij het afvallen. Als je geïnteresseerd bent in een zwaar, op vloeistof gebaseerd dieet, dan is de Detox-dieetplan-app handig. De app maakt een 7-daags maaltijdplan dat bestaat uit verschillende soorten fruit en groenten, sappen en vetarme maaltijden.

Een maaltijdplan voor een volledige dag bestaat uit 3 maaltijden en 2 snacks, samen met een heleboel detox-sappen. De maaltijd van elke dag is anders dan de andere en wordt na 7 dagen gereset. Naast het detoxdieet bevat de app ook veel gewichtsverlies- en gezondheidstips en tutorials van oefeningen die speciaal zijn gemaakt om buikvet te verliezen.

Het detoxdieetplan is zeker het proberen waard als je snel wilt afvallen en je lichaam wilt reinigen van alle gifstoffen. Op de lange termijn is het echter misschien niet het beste, omdat je zo’n dieet niet te lang kunt volhouden. Als je het detoxdieet volgt, raad ik je aan om heel langzaam over te gaan op het normale dieet om te voorkomen dat je snel weer aankomt.

Downloaden op Android

HealthifyMe

Nog een geweldige bijbehorende app als je klaar bent om te gaan diëten. Het verkoopargument HealthifyMe is absoluut de krachtige calorieteller en voedingsdagboekfunctie. Op basis van uw BMI stelt de app doelen voor u op om af te vallen en helpt u uw calorie-inname onder controle te houden.

U kunt uw maaltijden snel loggen en de app biedt een volledig overzicht van uw aantal calorieën, samen met voedingsfeiten. De app heeft zelfs een AI-voedingsdeskundige genaamd Ria die de meeste van uw voedingsgerelateerde vragen snel kan beantwoorden.

Je moet krijgen premium abonnementen om deze functies te gebruiken. Afgezien van deze app-functies, kun je ook een premium abonnement krijgen om toegang te krijgen tot echte coaches voor zowel dieet als training, die aangepaste plannen maken en onbeperkt chatten om al je vragen te beantwoorden.

Downloaden op Android | iOS

Eet zoveel

Vind je het leuk om je eigen dieetplan te maken? Eat This Much kan dat mogelijk maken door een volledig op maat gemaakt dieetplan voor u op te stellen op basis van uw behoefte en middelen.

  Aangepast getalnotatie wijzigen en maken in Google Spreadsheets

U moet de app basisinformatie vertellen, zoals het voedsel dat u lekker vindt, hoeveel u wilt verliezen, uw budget en uw dagelijkse activiteit, enz., en de app zal op basis van deze informatie een aangepast dieetplan maken. Je kunt zelfs verschillende populaire diëten kiezen om een ​​aangepast dieetplan te maken dat bij dat programma past.

De app kan een maaltijdplan voor een hele week genereren op basis van de voorkeuren, en je kunt maaltijden inloggen wanneer je eet of ze overslaan voor nauwkeurige statistieken. Het beste van alles is dat je elk recept of ingrediënt uit het plan kunt weglaten als je het niet lekker vindt, en de app biedt een alternatief.

De meeste functies zijn volledig gratis, maar u kunt upgraden naar de premium-versie om geavanceerde functies te krijgen, zoals maaltijden voor een hele week en boodschappenlijstjes, enz.

Downloaden op Android | iOS

Paleo-dieetplan

Als u van biologisch voedsel houdt, kan een paleodieetplan een gezonde levensstijl bieden die u zal helpen gewicht te verliezen en te behouden. De Paleo Dieet Plan app biedt uitgebreide informatie over het paleodieet en maakt voor jou een dieetplan. Het zal een volledig weekplan maken dat u kunt volgen, en u kunt ook maaltijden en ingrediënten weglaten.

Het heeft speciale secties met recepten volgens het paleodieet, inclusief ontbijt, sauzen, drankjes, desserts, salades, bijgerechten, snacks en soepen. Als u het meegeleverde maaltijdplan niet wilt volgen, kunt u altijd een van de recepten gebruiken om uw eigen maaltijd te bereiden.

Downloaden op Android | iOS alternatief

Gedachten beëindigen

Als je het mij vraagt, raad ik je intermitterend vasten of keto aan om af te vallen. Ik heb persoonlijk veel dieetplannen voor gewichtsverlies geprobeerd en vond deze twee echt effectief, ook al hield ik het niet te lang vol. Deze twee diëten hebben ook niet het jojo-effect waarbij het gewicht snel toeneemt als je eenmaal klaar bent met het dieetplan.

Ontdek vervolgens enkele van de slimme dingen om thuiswerken een boost te geven.

gerelateerde berichten