8 prachtige screenshot-tools voor browsermodel

Screenshot-tools helpen het browsergedrag in de echte wereld na te bootsen om te zien wat de eindgebruikers zien en eventuele problemen op te lossen.

In dit tijdperk van enorme veelzijdigheid (software + hardware), is compatibiliteit een essentieel ding om te garanderen. Dit helpt u er zeker van te zijn dat uw publiek de juiste boodschap krijgt in de stijl die u oorspronkelijk voor ogen had.

En hoewel elk product lokaal wordt gecontroleerd voordat het live gaat, is het vaak moeilijk om een ​​echt willekeurig en groot genoeg monster te hebben.

Dat is waar deze Screenshot-tools in beeld komen, gebruikt door enkele van de grote namen in de industrie, waaronder Google, Amazon, Samsung, Microsoft, enz.

Wat zijn Screenshot-tools?

Met screenshot-tools kunt u uw website in meerdere resoluties vanaf veel locaties visualiseren met verschillende browsers (en versies). Hoewel al deze tools misschien niet zo krachtig zijn, is het gemeenschappelijke doel om (elk deel van) een website te controleren zoals deze eruit zou zien voor de eindgebruiker.

Bovendien kan men Screenshot-tools inzetten om de laadtijden van pagina’s, regionale advertentieweergave, omleidingen, naleving te controleren, enz.

Dus als u hier op zoek bent naar de perfecte tool voor uw gebruik, hebben we een aantal goede om te delen.

Blijf kijken!

Screely

Een geweldige tool om je saaie screenshots om te zetten in een mockup, Screely is 100% gratis te gebruiken. Het wordt gebruikt door meer dan 145.000 mensen, waaronder medewerkers van Amazon, Shopify en Google. Je kunt aan de slag door je screenshot te uploaden, waarna je:

  • Kies tussen verschillende mockup-vensters
  • De achtergrond wijzigen en aanpassen
  • Download de schermafbeelding in PNG-, SVG- of JPG-indeling
  Hoe de Tor Browser-bundel op Ubuntu in te stellen

Ze introduceren voortdurend nieuwe en opwindende functies, dus het is absoluut de moeite waard om ze te gebruiken. Ze hebben zelfs extensies voor Google Chrome en Sketch om het nog eenvoudiger te maken.

epcdream.nl Screenshot Checker

Als u zich op meerdere of wereldwijde doelgroepen richt, moet u er op letten of uw website op alle locaties correct wordt geladen. Er kunnen veel gevallen zijn waarin uw website in het ene land goed laadt, maar in een ander land problemen heeft, dus het is verstandig om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt.

Met de epcdream.nl Screenshot Checker kunt u eenvoudig controleren of uw website in elke regio goed wordt weergegeven. Het enige dat u hoeft te doen, is de URL plakken en de tool resultaten uit verschillende regio’s laten retourneren.

Daarna kunt u de schermafbeeldingen downloaden of zelfs vaststellen of er een laadprobleem is in een specifieke regio.

Thum.io

Maak screenshots in minder dan een seconde met Thum.io. Het is een supersnelle en betrouwbare screenshot-tool die screenshots op een eenvoudige en geavanceerde manier kan verwerken. Wat ik bedoel met “geavanceerd” is dat je de breedte en pixels naar wens kunt selecteren.

U kunt gratis aan de slag.

Geo-schermafbeelding

Met de mogelijkheid om uw website vanaf meer dan 200 locaties te testen, is Geo Screenshot een andere briljante optie die een aantal tevreden klanten heeft in de namen van Samsung, WebMD en Microsoft. U kunt afscheid nemen van proxy’s en VPN’s, omdat u met deze tool overal en altijd kunt zijn.

  14 online cursussen voor projectmanagement om uw carrière te laten groeien

U voert één keer uw URL in en BOOM, u weet nu hoe uw website op verschillende locaties wordt weergegeven.

Screenshot-machine

Met Screenshot Machine kunt u direct screenshots maken en zelfs uw webpagina omzetten in een PDF-document. Voordat u de URL invoert, krijgt u de mogelijkheid om verschillende apparaten zoals tablets, telefoons of desktops te selecteren, wat een briljante functie is omdat iedereen verschillende voorkeuren heeft.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een ​​lange, paginagrote schermafbeelding te maken. Anders dan dat, kunt u ook een momentopname van uw website maken. Je kunt deze tool gratis gebruiken voor 100 screenshots per maand.

GeoPeeker

Zoals de naam al aangeeft, kunt u met GeoPeeker “gluren” hoe uw website op verschillende locaties wordt weergegeven. Met de gratis versie kun je 6 verschillende locaties bekijken, terwijl de premiumversie er 6 toevoegt.

Met enkele geavanceerde opties kunt u ook:

  • Controleer of uw website niet beschikbaar is
  • Identificeer ping-timings van verschillende locaties
  • Pas de weergavevertraging, resoluties en user-agent-instellingen aan

Premium-abonnementen beginnen vanaf slechts $ 9 per maand.

Pikwy

Met Pikwy kun je meer controle uitoefenen over de screenshot-uitgangen. U kunt de exacte breedte en hoogte hebben om een ​​uitgesneden screenshot te maken.

Bovendien kan Pikwy in veel resoluties en verschillende zoomniveaus renderen en de uitvoer naar wens schalen.

Wat je misschien mist, is een eenvoudig selectievakje om een ​​schermvullende schermafbeelding te maken. Hoewel er een schakelaar op volledige grootte is, werkt deze op de hoogte, waarbij de breedte door de gebruiker wordt gekozen.

  Hoe werkt interactief vertellen van verhalen op Netflix

Dus dat maakt Pikwy het meest geschikt voor gevorderde gebruikers, en de aanwezigheid van een screenshot-API bevestigt dat.

Screenshot.rocks

Screenshot.rocks is een veel eenvoudiger hulpmiddel om screenshots boven de vouw te maken voor desktop en mobiel.

Nadat je het volledige webadres hebt ingevuld (bijv. https://epcdream.nl.com) en op Go hebt geklikt om de schermafbeeldingen te krijgen, kun je spelen met de schakelaars die een echte Safari-browser nabootsen.

U kunt bijvoorbeeld de URL-balk, Windows-besturingselementen en navigatieknoppen verwijderen of nog een paar esthetische effecten toepassen.

Ten slotte kan men het screenshot downloaden in PNG, JPEG en SVG of het naar het klembord kopiëren om het ergens anders te plakken.

Laatste opmerkingen:

Screenshot-tools worden gemaakt om de beoogde gebruikerservaring te verifiëren. Als u echter verder en verder wilt gaan, zijn Screenshot-API’s de beesten om naar toe te gaan.

En om u daarbij te helpen, hebben we een lijst samengesteld met de beste website Screenshot-API’s voor uw bedrijf.

gerelateerde berichten