8 scanner-apps om uw oude foto’s te digitaliseren

Breng uw oude papieren fotoherinneringen mee om te presenteren met populaire scanner-apps.

Iedereen wil zijn oude herinneringen bewaren in de vorm van foto’s. En daarom maken we allemaal foto’s bij alle speciale gelegenheden. Tegenwoordig bevinden foto’s zich in zowel gedrukte als digitale formaten. Vroeger werden smartphones en geavanceerde digitale apparaten echter niet geïntroduceerd. Zelfs als ze bestonden, waren ze zelden toegankelijk.

Je zult zeker ook herinneringen hebben aan je kindertijd of vroege dagen van je leven in die traditionele albums. Je hebt misschien geprobeerd om foto’s van die foto’s te maken met je smartphone om ze te digitaliseren.

Maar een gewone camera-app op je smartphone zal niet zoveel effectieve resultaten kunnen geven. Om betere resultaten te krijgen, moet u fotoscanner-apps proberen. In dit artikel bespreken we de beste scan-apps om uw oude foto’s te digitaliseren.

Waarom uw oude foto’s digitaliseren?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw oude foto’s wilt digitaliseren. Laten we het uitzoeken.

Bewaar je herinneringen voor jaren

De meeste mensen verwijzen naar de oude foto’s van hun voorouders als een van hun waardevolle bezittingen. Digitalisering is dan de beste manier om ervoor te zorgen dat deze assets jarenlang veilig zijn. Als je ze eenmaal hebt gedigitaliseerd, hoef je niet bang te zijn dat ze vervagen. Zelfs als uw originele foto’s beschadigd raken, blijven deze veilig.

Gemakkelijker op te slaan en te ordenen

Door foto’s te digitaliseren, kunt u ze opslaan op uw computer, laptop, smartphone, cloudopslag of waar dan ook. U kunt een onbeperkt aantal kopieën maken en deze op meerdere locaties opslaan. Digitale foto’s zijn ook vrij eenvoudig en handig op te slaan en te ordenen. U kunt de foto’s ook ordenen op gelegenheden, personen of in elke volgorde en label naar uw gemak.

  Hoe Skype-hoogtepunten te delen, ook wel een Skype-verhaal genoemd

Eenvoudig delen

In dit tijdperk van sociale media zou je zeker je oude foto’s aan je vrienden willen laten zien. Gedigitaliseerde foto’s die op uw apparaat zijn opgeslagen, kunnen eenvoudig en snel worden gevonden en gedeeld op elk platform. U kunt er op elk moment presentaties, plakboeken en zelfs gedrukte publicaties van maken.

Bewaar uw familiegeschiedenis

Uw familiegeschiedenis kunt u effectief herkennen aan uw oude familiefoto’s. U kunt een goed onderhouden digitale verzameling van uw oude foto’s maken. Dit zal uw kinderen en kleinkinderen helpen er gemakkelijk toegang toe te krijgen en uw oude herinneringen te verkennen.

Laten we nu enkele coole fotoscanner-apps verkennen die u kunnen helpen bij het digitaliseren van uw oude foto’s.

Fotoscan door Google Foto’s

PhotoScan is een geweldig app-product voor fotoscanners van Google Foto’s. Google Foto’s heeft dit product speciaal geïntroduceerd om u uw oude afgedrukte foto’s te laten scannen en effectief te digitaliseren. Met deze app kun je je favoriete foto’s scannen en vervolgens opslaan met de camera van je smartphone.

Hiermee kunt u een niet-verblindende afbeelding van uw afgedrukte foto scannen. Het kan de randen van de gescande foto detecteren en deze automatisch bijsnijden. De slimme rotatietechnologie houdt de foto rechtop, ongeacht de manier waarop je hem scant. Deze app zorgt ook voor de veiligheid van uw foto’s en uw persoonlijke gegevens.

Fotoscan-app van Photomyne

Photo Scan is een app voor het scannen van foto’s van Photomyne Ltd. waarmee u snel uw oude foto’s kunt scannen. Deze op AI-technologie gebaseerde applicatie kan meerdere afgedrukte foto’s in één keer scannen. Als gevolg hiervan kunt u uw album binnen enkele minuten scannen met deze app.

De scanner kan automatisch de grenzen van de foto’s detecteren. Het kan de afbeeldingen automatisch bijsnijden, herstellen, roteren en kleuren volgens de vereiste. Deze app is gratis te downloaden, maar biedt wel in-app aankopen. U kunt op elk moment overschakelen naar het premium-abonnement en genieten van meerdere geavanceerde functies.

  Hoe u de achtergrond van uw Skype-videogesprek kunt wijzigen

FilmBox Filmnegatieven Scanner

FilmBox is een op AI gebaseerde negatieve filmscanner-applicatie die is ontwikkeld door Photomyne. Als u negatieven beschikbaar heeft voor uw oude foto’s, kan het deze snel scannen en ze in enkele seconden omzetten in digitale foto’s.

Het scanalgoritme dat deze app gebruikt, kan negatieve afbeeldingen volledig onthullen en scannen. Het keert de kleuren om en verbetert de beeldcontrasten, zodat u uw negatieven optimaal kunt scannen.

SlideScan – Diascanner-app

SlideScan is een andere prachtige fotoscanner-app van Photomyne. Hiermee kunt u uw oude afgedrukte foto’s scannen en digitale afbeeldingen van hoge kwaliteit maken. Dankzij de op AI gebaseerde technologie kan het gescande foto’s automatisch bijsnijden en verbeteren.

U kunt de gescande foto’s opslaan op uw telefoon, computer of elk ander apparaat en ze gemakkelijk delen met uw vrienden. Deze app is gratis te downloaden in de Google Play Store. U kunt echter genieten van functies zoals onbeperkt scannen en delen, fotoback-up, enz. Met een premium abonnement.

Quisque

Quisquee is een fotoscanner en fotobewerkingstoepassing die naast geweldige scanfaciliteiten geweldige functies biedt. De scanner wordt geleverd met een solide algoritme voor het scannen van foto’s. De foto-editor bevat een groot aantal kaders, stickers, verbeteringen en effecten die u op uw foto’s kunt toepassen.

Met Quisquee kunt u gescande foto’s net als een galerij bekijken. Hiermee kunt u foto’s verwijderen of delen en ze instellen als achtergronden voor uw telefoon.

Microsoft Lens

Microsoft Lens is een Microsoft-product waarmee u oude foto’s kunt verbeteren, inkorten en zo zichtbaar kunt maken. Hiermee kunt u uw foto’s scannen en zo op uw apparaat opslaan. Naast foto’s maakt het afbeeldingen van documenten en whiteboards leesbaar. Het kan uw documenten ook scannen naar een beter leesbaar en gedigitaliseerd formaat.

Hiermee kunt u afbeeldingsbestanden converteren naar Word, PDF, Excel en PowerPoint en ze vervolgens opslaan op uw lokale apparaat of cloudopslag. Deze app is niet alleen geschikt voor het scannen van oude foto’s, maar is ook ideaal voor studenten en professionals.

  Hoe u uw locatiegeschiedenis kunt vinden op iPhone of iPad

Pic Scanner Goud

Pic Scanner Gold is een fotoscanner-app voor iPhone die boordevol functies zit. Het kan uw oude foto’s scannen en vervolgens automatisch bijsnijden en bewerken. Met die foto’s kunt u gemakkelijk wenskaarten, diavoorstellingen en kalenders maken.

De scanner is in staat om hoogwaardige scans te leveren, samen met de mogelijkheid om meerdere foto’s tegelijk te scannen. U kunt ook bijschriften toevoegen aan uw gescande foto’s en deze bestanden exporteren naar elk apparaat of online opslag.

Fotoscanner Pro

Photo Scanner Pro is een coole app voor het scannen van foto’s die is ontworpen voor iPhones en iPad. Het kan uw foto’s in een mum van tijd detecteren, scannen en bijsnijden. Hiermee kunt u filters gebruiken om de vervaagde kleuren van die afgedrukte foto’s nieuw leven in te blazen. De gescande foto’s kunnen op elk moment op iCloud worden opgeslagen.

Hiermee kunt u uw foto’s rechtstreeks delen met Apple Photos, Facebook, enz. U kunt hiermee een onbeperkt aantal albums maken. Het is een zeer gebruiksvriendelijke en snelle scanner-app voor de iPhone.

Conclusie

Dus als u een ideale manier vindt om uw oude herinneringen lang te bewaren, kan het digitaliseren ervan enorm helpen. U kunt deze voorgestelde apps uitproberen en uw afgedrukte albums scannen en een digitale galerij die gemakkelijker te beheren, op te slaan en te bekijken is. Misschien wilt u ook de beste gratis of betaalde iPhone-camera-apps verkennen die u kunt gebruiken.

gerelateerde berichten