9 Best Path of Titans Hostingservers voor spannende avonturen

Path of Titans is een spannende videogame waarin je met je vrienden de prehistorische wereld kunt verkennen en jezelf kunt onderdompelen in het tijdperk van dinosaurussen.

In dit avontuurlijke spel dat zich afspeelt in een oude wereld, heersen dinosaurussen over het ecosysteem. Het vereist dat je gevaarlijke gebeurtenissen en vele rampen overleeft.

Maar als je ervoor kiest om de game zelf te hosten, wordt je gameplay beïnvloed wat betreft prestaties, functionaliteit, functies, netwerkstabiliteit en andere dergelijke problemen.

Daarom is het volkomen logisch om een ​​betrouwbare Path of Titans-hostingserver te gebruiken om het spel te spelen als je een goede gameplay wilt ervaren.

De gameservers zorgen voor een soepele game-ervaring zonder vertragingen, fouten en ongewenste storingen.

Laten we Path of Titans beter begrijpen, de gameplay en de beste Path of Titans-hostingservers om urenlang van het spel te genieten.

Wat is Path of Titans?

Path of Titans is een massively multiplayer online (MMO) survival-videogame gebaseerd op een prehistorische wereld waarin je de rol van dinosaurussen op je neemt. In dit spel wordt de speler onderworpen aan verschillende scenario’s en avonturen met vrienden en moet hij veel overlevingstaken uitvoeren.

Omdat het gebaseerd is op Unreal Engine 5, krijg je een realistische omgeving met veel details en objecten. In het begin kun je kiezen uit 30 dinosaurussoorten. Wees voorzichtig met je keuze, want elke dinosaurus heeft een andere speelstijl. Je bestuurt je dinosaurus vanuit het perspectief van een derde persoon, waardoor je een breed beeld krijgt van de omgeving waarin je bent ondergedompeld.

Naast dinosaurussen kun je andere prehistorische dieren besturen die een essentieel onderdeel van de wereld zijn. Samen met je vrienden ben je betrokken bij verschillende natuurlijke gebeurtenissen, gilden, avonturen en zoektochten, terwijl je de dood vermijdt en door verschillende omgevingen gaat.

Terwijl je je favoriete wezen speelt in verschillende missies, verdien je ervaringspunten, die je dinosaurussen helpen groeien. Terwijl je met je vrienden speelt, kun je de omgeving beheersen en eten en trofeeën winnen. Door de groei van je dinosaurus kan het spel naast speurtochten en evenementen ook vooruitgang boeken.

Bovendien kun je feestjes vormen met je vrienden, en elke party biedt tot 10 slots. Zeer volwassen dinosaurussen kunnen echter tot 5 slots in een groep innemen. Of je nu Microsoft Windows, MacOS, PS5 of Xbox Series X hebt, deze multi-platformgame kan op de meest populaire platforms worden gespeeld.

Waarom heb je een game-hostingserver nodig?

Als je je overgeeft aan Path of Titans en je favoriete dinosaurus speelt, verwachten jij en je vrienden natuurlijk een vloeiende gameplay. Dit is wat je mag verwachten van een dedicated hosting server.

Hieronder staan ​​de redenen waarom je een game-hostingserver nodig hebt om Path of Titans te spelen.

#1. Indrukwekkende vertragingsvrije prestaties

Een van de belangrijkste redenen waarom veel Path of Titans-enthousiastelingen kiezen voor hostingservers, is vanwege de vertragingsvrije prestaties die het biedt. Een betrouwbare hostingserver helpt je om de prehistorische wereld goed te verkennen en te genieten van de echte omgeving zonder problemen.

#2. Getest en betrouwbaar systeem

Veel hostingdiensten die dedicated servers aanbieden, testen hun servers zodat de game niet crasht terwijl je op een intense zoektocht bent. De servers worden ook zo onderhouden dat ze altijd beschikbaar zijn, en dat ook nog eens met een lage ping.

  21 Beste gratis Visio-alternatieven online

Belangrijk is dat deze servers ook worden geleverd met back-upgeneratoren en opslagopties, zodat u bij een stroomstoring of een servercrash uw opgeslagen spel, configuraties en gegevens niet kwijtraakt.

#3. Aanpasbare server

Je krijgt veel aanpassingsmogelijkheden tijdens het spelen van Path of Titans op een speciale server. Je zou niet alleen de regels van het spel kunnen definiëren, maar ook de machtigingen van de spelers kunnen beheren.

U kunt zelf de hardware kiezen die u wilt voor uw server zodat u altijd een optimale game-ervaring heeft, of u nu alleen speelt of met uw vrienden.

#4. Veilig

Top hostingservers worden beschermd door beveiligingsprotocollen, DDoS-bescherming en andere beveiligingsfuncties. Deze beveiligingsmaatregelen beschermen de server tegen kwaadwillende gebruikers, met name DDoS-aanvallen.

#5. Toegewijde klantenondersteuning

Kiezen voor de beste game hosting service game biedt je 24/7 klantenservice van de organisatie. Of u nu problemen ondervindt bij het maken van aanpassingen in het slot of geconfronteerd wordt met vertraging, toegewijde klantenondersteuning zal er altijd zijn om u op alle mogelijke manieren te helpen.

Minimale serververeiste

Zorg er bij het kiezen van een gamehostingserver voor Path of Titans voor dat deze de onderstaande specificaties heeft:

  • Nieuwste AMD Ryzen- of Intel-processor met minimaal 4 cores en een kloksnelheid van 3,6 GHz
  • 8 GB of 16 GB DDR4 RAM, afhankelijk van het spelersslot
  • Nieuwste Windows-besturingssysteem en server
  • 100 GB opslagruimte en bij voorkeur SSD-opslag
  • Minimaal 100 Mbps constante bandbreedte
  • 10 Gbps minimale DDoS-bescherming
  • 18 uur minimale server-uptime
  • Ondersteuning voor werkplaatsmodus en snelle installatie van plug-ins
  • Volledige klantenondersteuning gedurende de dag
  • Geïntegreerd gamepaneel voor serverconfiguratie

Nu is het tijd om u kennis te laten maken met de beste hostingservers van Path of Titans, zodat u verzekerd bent van hoogwaardige service.

nitrado

Nitrado is ongetwijfeld een van de beste Path of Titans-hostingservers die je kunt gebruiken om supersnelle gamesessies met je vrienden te houden. Het team begrijpt de vereisten van high-end MMO-survivalgames en daarom hebben ze faalveilige serverhardware ingebouwd die zorgt voor een optimale game-ervaring.

Velen geven de voorkeur aan deze hostingservice omdat het u de mogelijkheid biedt van flexibele runtime en het upgraden of downgraden van de server om aan uw behoeften te voldoen. Dankzij de betrouwbare back-uproutine en de kortste internetroutes kun je de omgeving verkennen met een lage ping zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je de opgeslagen games kwijtraakt.

De toegang tot de Nitrado-server is niet beperkt tot alleen u; u kunt de toegang delen met uw vrienden, die u kunnen helpen de server te beheren wanneer dat nodig is. Of je nu een addertje onder het gras hebt of een ping-probleem hebt, de 24/7 klantenondersteuning staat altijd voor je klaar via chat of e-mail.

Ping Perfect

Je zult versteld staan ​​van de game-ervaring zodra je Path of Titans begint te spelen op de speciale server van PingPerfect. Het is een zeer populaire hostingservice waarvan bekend is dat deze hoogwaardige bedrijfshardware biedt, zodat je soepel kunt spelen in het rijke ecosysteem van de game.

Er zijn enorme hoeveelheden objecten en AI-wezens in de omgeving, maar tijdens het spelen zul je nauwelijks FPS-daling tegenkomen. Omdat de datacenters zich in veel steden over de hele wereld bevinden, zorgt de hostingservice ervoor dat elke speler geniet van low-ping gameplay.

  12 VR-fitnessgames voor betere cardio dan je sportschool

Samen met de server trakteert het team u op gratis webhosting en volledige toegang tot FTP en het bestandsbrowserprotocol dat een cruciale rol speelt bij het verbeteren van de gebruikerservaring. U kunt er zeker van zijn dat u uw opgeslagen games altijd behoudt tijdens het gebruik van deze service, en de eer gaat naar het zeer efficiënte interne back-upsysteem.

Overlevingsservers

Van onmiddellijke serverconfiguratie en volledige FTP-toegang tot volledige beveiliging en ultrasnelle opslag, u krijgt veel functies als u voor Survival Servers kiest. Het is een eersteklas hostingservice voor Path of Titans, die u voorziet van de hoogste single-thread processors en NVMe SSD-schijven. Hierdoor bestuur je met gemak je dinosaurussen in de open wereld.

Survival Servers maken het spelen van dit MMO-overlevingsspel gemakkelijk met je vrienden, aangezien de datacenters over de hele wereld verspreid zijn. De aangepaste interne controle geeft je volledige toegang tot de server, waar je het aantal spelers en de locatie kunt controleren en de instellingen kunt wijzigen.

Als je besluit om mods of plug-ins in het spel te introduceren om je game-ervaring op te fleuren, kun je dat gemakkelijk en zonder gedoe doen. Je vindt deze hostingserviceoptie in de lancering van Alderon Games, waardoor toegankelijkheid veel gemakkelijker wordt.

ServerBlend

Als je op zoek bent naar een fan-favoriete hostingserver om Path of Titans te spelen, probeer dan ServerBlend. Sinds de lancering van de game biedt deze hostingservice met succes servers aan duizenden gamers over de hele wereld.

De belangrijkste reden achter hun immense populariteit is het gebruik van eersteklas Xeon-processors met ECC RAM en NVMe SSD’s voor alle servers, samen met volledige DDoS-bescherming. Je zult zien dat veel andere Path of Titans-gamers deze service gebruiken en dol zijn op het gebruiksvriendelijke TCAdmin-configuratiescherm, gekoppeld aan een automatische update-optie.

Spelen op de server van ServerBlend is helemaal leuk omdat ze gebaseerd zijn op een top-end netwerk dat zorgt voor een lage ping. Als u besluit om te kiezen voor een hostingverhuurservice, moet u ofwel hun Premium-abonnement of het Standard-abonnement kiezen. Beide abonnementen bieden dezelfde prestaties, maar er zijn enkele extra services die u krijgt bij het Premium-abonnement.

4NetPlayers

Als het gaat om het verkrijgen van de beste Path of Titans-hostingservice, is 4NetPlayers een naam die algemeen wordt aanbevolen door de meeste die-hard fans van Path of Titan.

Krijg meer kracht en controle in je gameplay en blijf verzekerd van de nieuwste serverhardware met een snelle CPU en directe installatieservice. Met een verbeterde DDoS-beveiligingsfunctie zorgen de hostingservices ervoor dat u nooit wordt gestoord door kwaadwillende gebruikers terwijl u de onbekende wereld verkent met uw dinosaurus.

Dankzij de intuïtieve interface kunnen jij en je vrienden de server eenvoudig beheren, zelfs als je geen eerdere ervaring hebt.

4NetPlayers biedt drie abonnementen; – Starter ($ 5,44/maandelijks), Professional (($ 7,68/maandelijks) en Premium ($ 14,80/maandelijks). Elk abonnement heeft zijn eigen voordelen en aantal functies, en het spelersslot neemt toe als je voor hogere abonnementen gaat.

GTXGaming

GTXGaming is een van die unieke hostingservices die uw Path of Titans-servers compatibel maken met alle platforms, inclusief pc, Xbox, PS5, PS4 en Nintendo Switch. De servers zijn zo geconfigureerd dat ze automatisch werken op elk platform wanneer je besluit om met je vrienden op een groepszoektocht te gaan in het spel.

Zoals elke tophostingservice, gebruikt GTXGaming ook dure hardware-instellingen zoals Intel i9-processors in combinatie met hoogwaardige RAM’s. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het spelen geen lag tegenkomt. Om zo’n soepele gameplay met lage ping te ondersteunen, heeft de verhuurservice ook zijn wereldwijde datacenteraanwezigheid behouden.

  Automatisch Microsoft Planner-taken toevoegen aan uw Outlook-agenda

Een van de geweldige dingen die u van deze service krijgt, is de offsite back-upoptie, waarbij de opgeslagen mappen en API’s worden opgeslagen op een offsite back-upmachine wanneer u de server opnieuw opstart. Veel gebruikers van Path of Titans hebben de DDoS-beveiligingsprotocollen van deze service zeer geprezen omdat ze DDoS-beveiliging op bedrijfsniveau gebruiken.

1GServerHost

Als je met je vrienden op zoek gaat in Path of Titans, heb je natuurlijk een gameserver nodig die goed presteert, flexibel en veilig is. 1GServerHost biedt u dit allemaal en meer.

De speciale gamingserver van 1GServerHost is gebaseerd op enterprise-hardware, waardoor je verzekerd bent van meeslepende gameplay met je vrienden. U wordt geladen met topservices zoals instant server setup, DDoS-bescherming en complete back-upservice.

Met meer dan 9 wereldwijde locaties en automatische updates zou geen van de spelers worden geplaagd door hoge ping-problemen. De hostingservice geeft je ook een aangepast bedieningspaneel en onbeperkte spelersslots om de beste game-ervaring mogelijk te maken.

Om al deze te krijgen, hoef je alleen maar een maandelijkse huurprijs van $ 5 te betalen. Als u echter niet tevreden bent met de service na gebruik van de server, kunt u binnen 72 uur een volledige terugbetaling vragen.

LAAG.MS

LOW.MS is een serverhostingservice van het hoogste niveau die krachtige servers biedt voor veel populaire multiplayer-spellen, waaronder Path of Titans. Met 11 serverlocaties verspreid over de hele wereld zorgt deze hostingservice voor een lage ping.

Wanneer je een hardware-intensieve game zoals Path of Titans speelt met je vrienden op een speciale server, heb je een geavanceerde configuratie nodig om naadloos te kunnen spelen. Om aan dit criterium te voldoen, heeft LOW.MS al zijn servers geconfigureerd met 5,3 GHz high-end verwerkingskracht, DDR4 RAM’s en NVMe SSD’s.

Het maandelijkse huurplan begint vanaf $ 15,06 met een beschikbaarheid van 10 slots, en de huurprijs stijgt naarmate u het aantal slots vergroot. Zodra je kiest voor het maandabonnement, stelt LOW.MS direct de server voor je in, zodat je zo snel mogelijk kunt beginnen met spelen.

fragment

De lijst met beste Path of Titans-hostingservers zal onvolledig zijn zonder de toevoeging van de Fragnet-hostingservice. Het is een zeer populaire service die zich richt op de soepele ervaring van gamers, en dit is de reden waarom ze servers hebben die worden ondersteund door krachtige hardware, samen met een gebruiksvriendelijk configuratiescherm.

Wat deze service onderscheidt van andere, is de aanwezigheid van servers op meer dan 21 locaties wereldwijd. Het resultaat is dat al je vrienden die Path of Titans spelen de game kunnen spelen zonder netwerkuitval, vertragingen en ping-problemen. U krijgt alle gemeenschappelijke kenmerken van een gameserver, maar tegen een betaalbare prijs.

Voor deze hostingservice krijgt u drie abonnementen: Anodontosaurus, Albertaceratops en Daspletosaurus. Het belangrijkste verschil tussen deze abonnementen is de hardware-ondersteuning en specifieke functies, dus je kunt ze kiezen afhankelijk van de manier waarop je Path of Titans speelt.

laatste woorden

Als je de beste dedicated hostingserver voor Path of Titans hebt, kun je hoogwaardige gameplay ervaren. Dit zal u versteld doen staan ​​van de service die u krijgt en u zult nooit spijt krijgen van uw aankoop.

De beste hostingservice biedt u waardevolle functies, prestaties en beveiliging, samen met hoogwaardige klantenondersteuning. Kies dus een Path of Titans-gamehostingserver op basis van uw voorkeur, functies en budget.

Bekijk vervolgens de beste jachtspellen om de spanning van een achtervolging te ervaren.