9 Beste audio-extractor om geluid uit video te extraheren

Heb je ooit geprobeerd audio uit een video te extraheren, maar dat is niet gelukt? Nou, je bent niet de eerste die het probeert.

Laten we beginnen bij het begin.

Wanneer we een film of video bekijken, willen we de audio op de achtergrond laten draaien om deze later te kunnen horen. Een paar regels van de liedjes, het beste citaat van je favoriete acteur/actrice en enkele klassieke regels kunnen ervoor zorgen dat je de audio wilt.

Het doorzoeken van de audio op andere platforms kan echter lastig zijn. Er kunnen gevallen zijn waarin het niet eens mogelijk is. In dergelijke gevallen kan de software of toepassingen die audio uit de video kunnen halen, nuttig zijn.

Met de komst van technologie is het gemakkelijker geworden om audio uit elke video te extraheren. Er zijn verschillende audio-extractortools op de markt die gemakkelijk te gebruiken zijn en wonderen kunnen doen.

Hier is een lijst met audio-extractors die gemakkelijk audio uit de video kunnen halen.

Inhoudsopgave

Pazera-software

Pazera-software is een gebruiksvriendelijke en gratis audio-extractor die wordt geleverd met audiobestanden zoals FLAC, WMA, AC3, AAC, MP3, WV, OGG, M4A, WAV, AIFF, enz. De tool ondersteunt 70+ audio- en videoformaten om extraheer de audiotracks zonder de geluidskwaliteit te verliezen.

De universele audioconvertor ondersteunt variabele bitrate (VBR), gemiddelde bitrate (ABR) en constante bitrate (CBR). De extractie kan ook gemakkelijk invoerbestanden splitsen en heeft vooraf gedefinieerde instellingen die zijn ontworpen voor beginnende gebruikers. De audio-extractortool kan helpen bij het kopiëren van metadata van bronbestanden, ondersteunt LAME-encoder, splitsen van uitvoerbestanden, vooraf gedefinieerde conversieprofielen, enz.

Het wordt geleverd met verschillende functies, zoals audiobitrate, aangepaste audiocoderingsparameters, audiokanalen, bemonsteringsfrequentie, audiovolumes, enz. Gebruikers kunnen de videobestanden slepen en neerzetten en de audio onmiddellijk extraheren. Als de audio niet naar wens is, kunnen de gebruikers de audiobitsnelheid corrigeren.

Adobe Premiere Pro

Adobe is een begrip als het gaat om het bewerken van video’s of foto’s. Om de video gemakkelijk te knippen of audio te extraheren, Adobe Premiere Pro kan een goede keuze zijn om snel ongelooflijke video’s te maken. De intelligente tool is bedoeld om het verhaal te maken, effecten toe te voegen en de audio te extraheren om logisch te zijn zonder de kwaliteit te verliezen.

Er zijn honderden extensies en creatieve middelen van derden die naadloos werken voor alle vereisten. De professionals kunnen werken met lichtgewicht workflows, native bestandsondersteuning en snellere rendering.

De tool is het beste voor makers van sociale media of influencers die de audio willen gebruiken voor zelfgemaakte video’s of op elk moment willen luisteren. De gebruikers kunnen de audio delen op Facebook, TikTok, YouTube en anderen, alleen voor projecten of entertainment.

Wondershare Filmora

Als je je fantasie een nieuwe look wilt geven, dan Wondershare Filmora kan een uitstekende manier zijn om door te gaan die beschikbaar is op Max of Windows. De video-editor kan helpen de audio snel te extraheren, waardoor inspanningen en tijd snel worden bespaard.

Het wordt geleverd met geavanceerde vereenvoudigde functies zoals bewegingsregistratie en keyframing. De gebruikers kunnen de audio ook bewerken met Wondershare met functies zoals audio ducking die je muziek vervaagt in dialoog. Het is ook gemakkelijker om de snelheid te regelen die dienovereenkomstig kan vertragen en vooruitspoelen.

  11 Beste wifi-temperatuur- en vochtigheidssensor

De hulpmiddel voor audio-extractie is beschikbaar voor MP3, M4A, iPhone-beltoon, WAV, OGG, FLAC, AMR, MP2, enz. Gebruikers kunnen de video snel uploaden naar het platform, het audioformaat kiezen dat ze willen converteren en er audio uit halen. De 123 Apps-tool is eenvoudig voor gebruikers die geen ontwerpervaring hebben.

DVD-audio-extractor is een platformonafhankelijke tool die gemakkelijk audio kan rippen of extraheren van dvd-videoschijven, dvd-audio en Blu-ray. Het ondersteunt FLAC en Wave, MP3, OGG en andere bestanden die audiostreams extraheren naar AC3-, MPA-, PCM-, MLP-, DTS-bestanden, enz.

De tools bevatten verschillende functies, zoals ultrasnelle extractiesnelheid, gebruiksvriendelijke interface, meerkanaalscapaciteit, ondersteuning voor rijke audioformaten, audiovoorbeeld, willekeurige samplefrequentie en meer. Laat de audio afspelen op pc, mp3-speler, opnemen op cd, enz. van dvd’s of Blu-ray.

Bandicut

Als u op zoek bent naar een snelle manier om audio uit video’s te extraheren, dan is a Bandicut audio-extractor kan uw weg vooruit zijn. De gebruikers kunnen audiobestanden (.MP3) uit video extraheren, audiotracks verwijderen en video’s knippen terwijl de originele kwaliteit van video en audio behouden blijft.

Het videobewerkingsprogramma is gebruiksvriendelijk en kan gemakkelijk audiotracks extraheren uit video’s voor Windows. Het scheidt video- of audiotracks, snijdt delen bij, verwijdert audio van tracks of splitst de video op in bestanden.

De gebruikers kunnen beginnen met het installeren van audio-extractorsoftware, op knippen klikken, video toevoegen van alle videoformaten zoals MOV, AVI, RMVB, JVF, DAT, enz., en op start klikken en audiotracks (MP3) extraheren en audiobestanden controleren. De functie van de Bandicam-tool omvat het knippen van één segment, het splitsen in meerdere bestanden, het verwijderen van ongewenste delen, het samenvoegen van meerdere video’s, het converteren van video’s naar MP4 en het extraheren van MP3-bestanden.

Audio-omzetter is een iPhone-applicatie die gemakkelijk MP3 kan extraheren uit videobestanden. De tools ondersteunen meerdere audio- en videoformaten zoals M4A, MP3, OGG, M4R, WMA, FLAC, WAV, AAC en AIFF.

De tool ondersteunt videoformaten zoals VOB, MKV, ASF, 3G2, 3GP, MP4, AVI, FLV, enz., om audio uit video’s voor mediaspelers of telefoons te extraheren.

BeeCut

BeeCut online audio-extractor heeft een schone interface die gemakkelijk audio kan extraheren en is eenvoudig te gebruiken. De gebruikers kunnen video toevoegen, de track aanpassen door de schuifregelaar te slepen en vervolgens de audio opslaan op de computer of laptop.

De online tool maakt audio-extractors mogelijk door begin- en eindtijden in te voeren met innovatieve en intelligente online bewerkingstechnologie. Het helpt om audio los te koppelen van video, is handig en stelt gebruikers in staat het bestand te importeren. Het ondersteunt video-indelingen zoals MPEG, MOV, AVI en MP4to MP3 om elk nummer van achtergrondmuziek uit films of muziekvideo’s te rippen.

Het is ingebed in een cloudopslagsysteem dat gemakkelijk een video snel kan importeren of bewerken. Werk vrijelijk met de tool om een ​​meesterwerk zo efficiënt en eenvoudig mogelijk te maken om aan de vereisten te voldoen.

De audio-extractor tool kan videobestanden selecteren om te extraheren uit URL, Google Drive, Dropbox en Local File. De tool kan eenvoudig worden geüpload (binnen 500M), klik op audio extraheren, audio snel downloaden. Het wordt geleverd met verschillende functies, zoals het invoeren van start- of stoptijden en het slepen van schuifregelaars.

De online tool wordt geleverd met innovatieve en intelligente technologie waardoor één video uit afzonderlijke audio kan worden gehaald. Het ondersteunt videoformaten zoals MPEG, AP4, MOV, AVI en meer om het van favoriete films en muziekvideo’s naar MP3 te converteren. De online extractor is eenvoudig en snel ingebed in het cloudopslagsysteem.

Conclusie

Controleer de voorkeuren en vereisten om te beginnen met het extraheren van de audio uit de video met de tools. Het is essentieel om je aan je behoeften te houden om de audio snel uit de video’s te krijgen. Leer meer over video’s en audio met de beste MP3-downloaders voor muziek en YouTube-video’s.

gerelateerde berichten