9 beste PlayStation VR-games voor een meeslepende ervaring

Wie heeft er niet gehoord van PlayStation? Ze zijn sinds hun bestaan ​​​​een roddelonderwerp onder kinderen en volwassenen. Dus hier zijn we met de beste PlayStation VR-games in dit artikel.

Virtual reality-games hebben een revolutie teweeggebracht in de game-industrie. Volgens eMarketer bedroeg het gebruikersaantal van VR in de VS 57,4 miljoen in 2020, wat 15% van de Amerikaanse bevolking was, en het gebruik van VR groeit elk jaar met een samengesteld jaarlijks percentage van 15%.

Virtual reality is een indrukwekkend voorbeeld van een technologische update en we zien het voordeel en de gunst ervan in de game-industrie.

Virtual reality heeft gamers geholpen om tijdens het spelen een realistische omgeving te creëren in plaats van urenlang op het scherm te blijven zitten. Vandaag zullen we in deze blog begrijpen wat VR-games zijn en enkele van de beste VR-games naar voren brengen die je niet mag missen als je van VR-gaming houdt.

Wat is een VR-game?

Virtual reality-games zijn een stap voor op videogames. Momenteel hebben VR-games het perspectief en de game-ervaring van de wereld veranderd. Maar hoe?

Het antwoord is de driedimensionale omgeving. Waar traditionele games beperkt waren tot beeldschermen en toetsenbordbedieningen, brachten VR-games een revolutie teweeg in de game-industrie.

Met VR-games kan de speler de exacte omgeving van games ervaren met kritieke apparatuur zoals datahandschoenen, headsets en meer.

Verder hebben de biosensing-apparatuur, zoals datahandschoenen, pakken, etc., een kers op de taart. Deze apparatuur detecteert de aanwezigheid en beweging van de persoon in het 3D-gaminguniversum. Hierdoor voelt de gamer zich realistischer en een essentieel onderdeel van het spel. Dit wordt een meeslepende ervaring met VR genoemd.

Er zijn verschillende talen die VR gebruikt om een ​​realistische ervaring te geven en de bewegingen van de speler te lezen, maar HMD (head-mounted display) is de meest voorkomende en best overwogen voor gaming.

Wat maakt VR-games speciaal?

Virtual reality steelt de schijnwerpers in verschillende branches, van onderwijs tot architectuur. De impact van VR op de game-industrie is het meest opgemerkt. Het is door zijn eenvoud ook onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Je kunt het door iemand anders gecreëerde universum betreden door de VR-headset te dragen. Laten we bespreken wat VR-games zo speciaal maakt.

Uitstekende ervaring

VR-games hebben de denkbeeldige wereld voor onze ogen gebracht met een realistisch gevoel. Wanneer je een videogame speelt, heb je het scherm voor je met de afbeeldingen. Ondertussen kun je in VR het hele virtuele universum van dat spel om je heen zien. Klinkt leuk, is het niet?

Met andere woorden, we kunnen ook zeggen dat VR-games je het leven van het personage van een game laten leven. Je kunt de omgeving en omgeving van de game zien en ermee omgaan, en tegelijkertijd de spanning en het plezier van de game ervaren.

Fysieke acties

VR-games hebben afscheid genomen van de luiheid die videogames bij gamers creëren. In traditionele videogames bestuurt de speler het personage met de controller. In VR-games bestuurt de speler het personage door fysiek te bewegen. Dit geeft niet alleen een realistische ervaring, maar helpt je ook om te trainen.

Ja, je leest het goed. Fysieke bewegingen zijn nodig om VR-games te spelen, en het blijken pijnloze oefeningen te zijn. Je moet meerdere keren springen in VR-games, je armen snel bewegen om zwaarden te gebruiken, enz. Deze bewegingen verbranden calorieën, verhogen je hartslag en meer. Daarom kun je zeggen dat VR-gaming een leuke training is.

  Een Apple II BASIC-programma in uw webbrowser schrijven

Mentale gezondheid

Geestelijke gezondheid is een groeiend probleem onder de huidige generatie. VR-games zorgen ervoor dat de speler volledig opgaat in de gamewereld. De betrokkenheid en focus van de speler verbreekt niet alleen de verbinding met de echte wereld, maar vermindert ook stress, angst en eenzaamheid. Verder valt ook op dat VR-games helpen bij de concentratie en hersenverscherping door puzzels in de game.

Ervaar nieuwe dingen

VR-games kunnen je helpen het leven van elk fictief personage te ervaren dat je wilt leven. Je moet je headset kiezen, de relevante game kiezen en ervoor gaan.

Naarmate de populariteit van VR-games toeneemt, hebben ontwikkelaars ook hun creativiteit vergroot. Je kunt elk genre van games online vinden tussen duizenden opties. De uitvinding van ontwikkelaars helpt je om nieuwe dingen in het leven te ervaren. Het kan de spanning van zwaarden zijn, angst om neergeschoten te worden, of mijn persoonlijke favoriet, de geheim agent of detective tijdens de missie-ervaring.

Fobieën genezen

Het is vastgelegd dat VR-games erg nuttig zijn bij het bestrijden van angsten en het genezen van fobieën. VR-games zijn onvoorspelbaar. Je kunt niet raden wat er daarna gaat komen. Je moet duisternis, horror, hoogte en meer onder ogen zien om door te gaan met het spel.

We veranderen ons pad als we al weten dat we onze angst onder ogen moeten zien. Je moet je angst onder ogen zien om door te gaan met het spel en de taak te voltooien. VR-games moedigen je aan om je angst te bestrijden, want wie verliest er graag een game na urenlang hard werken?

Laten we nu direct naar de lijst met de beste VR-games gaan die je niet mag missen.

Astro Bot-reddingsmissie

Als je een fan bent van avonturen en games op hoog niveau, dan is Astro Bot Rescue Mission de juiste game voor jou. Het spel begint met een team van spelers en Captain Astro, die op een missie gaat om zijn bemanning in verschillende werelden te redden. Klinkt interessant, toch?

Wat deze game speciaal maakt, is de camerabesturing. Gewoonlijk wordt de camera bestuurd door de rechter analoge joystick, maar in dit spel wordt de camera bediend door het hoofd van de speler, waardoor deze een nog realistischere ervaring krijgt.

De game heeft vijf werelden, twintig niveaus en ongeveer 200+ bots om te redden. Dit geeft aan dat het spelplezier niet zo snel ophoudt. Het heeft veel meer te bieden, zoals 3D-audio, een magische kist, enz.

Je kunt op verschillende sites een Astro Bot-reddingsmissie voor jezelf of voor kinderen kopen en de fantastische ervaring beleven om een ​​Astro-bot te zijn op een missie om zijn bemanning te redden in een unieke virtuele omgeving.

Hitman 3

Als je een ervaren speler bent van Hitman 1 en 2, hoef ik je niet meer over het spel te vertellen. Je weet al hoe buitengewoon de ervaring is. Maar ja, hallo tegen alle nieuwe Hitman 3-spelers. Hitman is een spel voor één speler waarmee de speler anderhalve kilometer in de schoenen van agent 47 kan lopen.

De game is eigenlijk vanuit een derde persoonsperspectief. Agent 47, dwz de speler moet naar verschillende locaties en plaatsen reizen om zijn contractuele moorden uit de vorige ronde (Hitman 1 en 2) te voltooien. Oude spelers krijgen meer voordeel in het spel.

  Hoe de donkere modus op elke website in Google Chrome te forceren

Hitman 3 is niet langer beperkt tot alleen missies. Ze hebben veel extra functies toegevoegd, zoals een camera en numerieke toetsenborden, aangezien de speler een viercijferige code moet vinden om verschillende deuren en locaties te ontgrendelen. Klinkt leuk, want je moet je hersenen gebruiken en actief blijven.

Gevechtsgebied

Battlezone is een first-person game die zich afspeelt in een tankcockpit. Je zou je het klassieke battlezone-spel uit de jaren tachtig herinneren. Dit is een post-lancering van dezelfde game in een virtual reality-omgeving.

Ze hebben ook een functie voor de klassieke modus toegevoegd om het originele spel te ervaren. Verder kunnen met niveaus meer spelers meedoen om de eerste speler te helpen.

De levenslijn is echter beperkt tot slechts drie die met alle spelers worden gedeeld. Dit betekent dat een kleine fout van één speler het hele spel in gevaar kan brengen. Je kunt ook in-game aankopen doen, maar dit kan duur zijn. Battlezone is een uitstekende game met positieve aspecten die veel focus en concentratie vereist om te winnen.

Blood & Truth van London Studio

De London Studio brengt sinds 2002 de beste games uit voor zijn publiek. Ze hebben hun game-ervaring verbeterd met ontwikkeling in technologie. Blood & Truth is een van hun recente beste games.

Dit schietspel vereist niet veel fysieke activiteit. In dit spel moet de soldaat Ryan (speler) zijn gezin redden van een Londense misdaadbaas. Al met al is Blood & Truth een spannende en opwindende game die je kunt ervaren.

Batman: ArkhamVR

Batman Arkham VR is heel anders dan traditionele Arkham-spellen. In dit spel moet je puzzels oplossen om het mysterie van het spel te begrijpen en heb je ongeveer 30 uitdagingen van superschurk Riddler. Deze avonturengame laat je de omgeving van de game ervaren door de ogen van Batman.

Deze game zit vol met talloze hersenkrakende puzzels en avonturen met verbluffende visuele effecten. Batman Arkham VR is er voor jou als je een buitengewone creatieve ervaring aan je headset wilt toevoegen.

Oudere Scrolls V: Skyrim VR

Actiegames gaan nooit mis onder de jeugd, en The Elder Scrolls V is een van de beste. De specialiteit van het spel is dat het niet beperkt is tot alleen verschillende steden of landen. Je kunt de virtuele omgeving van bossen, dorpen, grotten en meer ervaren.

Met de game kan de speler een personage, geslacht, uiterlijk en meer kiezen uit 10 opties. The Elder Scrolls V onderscheidt zich vanuit vele perspectieven van andere toneelstukken. In plaats van al zijn geheimen te bespreken, willen we dat u het zelf probeert.

Bethesda Game Studios heeft zijn gamers nog nooit teleurgesteld, en als je bekend bent met de serie, vergeet dit dan niet te proberen.

Gran Turismo

Virtual reality-racegames lijken veel leuker dan avontuur- en actiegames. Maar hoe zit het met de race-ervaring? Er gaat niets boven de adrenalinekick die je krijgt tijdens het spelen van racegames. Hier zijn we dan met de Gran Turismo-serie voor jou.

Gran Turismo staat bekend om zijn simracegames. Hun recente release Gran Turismo 7 zorgt voor een grote schare fans onder gamers.

Gamers zijn dol op de Gran Turismo-serie vanwege de realistische graphics, opties voor tal van gelicentieerde voertuigen en meer. De ontwikkelaars hebben aandacht besteed aan elk klein detail in de game voor de beste ervaring, van voertuigonderdelen tot nauwkeurige rijfysica. Je kunt er sowieso geen spijt van krijgen na het spelen van deze game.

  Hoe de Apple-betaalmethode te wijzigen

Bovendien geven de tuningprestaties een meer realistische ervaring omdat het motorgeluid is gebaseerd op daadwerkelijke opnames van auto’s. Je zou al hebben begrepen hoe goed de ontwikkelaars van Gran Turismo met VR voor je hebben gespeeld.

Niemands Hemel

Het weekend doorbrengen met een uitstekend avontuurlijk spel? Dan is No Man’s Sky er voor jou. Het werd voor het eerst gelanceerd in 2016 en het kostte niet veel tijd om de aandacht van gamers te trekken. Tegenwoordig hebben ze een complete serie die populair is bij de jeugd.

Het ontwerp van deze actie-avonturengame is kant-en-klaar. Het omvat unieke vormen van flora en fauna, planeten, uitheemse soorten, enz. Stel dat je je verveelt in dezelfde stad of dorp in de virtuele wereld. Je kunt deze exclusieve nieuwe inhoud en een open universum met veel te ontdekken uitproberen.

De ontwikkelaars hebben veel creativiteit getoond en aan elk detail gewerkt om het thema te behouden. No Man’s Sky geeft in-game valuta aan de spelers bij het behalen en voltooien van missies. Je kunt dit spel ook offline spelen.

Super heet

Superhot is een spel met 31 levels en een realistische omgeving. De plot van de game geeft je de ervaring van de natuurlijke wereld en gangsterfantasie samen.

Dit spel is volledig gebaseerd op de fysieke activiteit van de speler. Daarom moet je superactief zijn om in leven te blijven in dit spel. Als je die spring- en renspellen verveelt, is dit een beter avonturenspel voor jou. De game biedt verschillende wapens, geweren, enz. In de game en de plot is volledig verwrongen. Bij elk level krijg je een nieuwe verrassing.

Een goede combinatie van positiviteit en intensiteit is super hot. Mis deze ervaring niet, het maakt niet uit van wat voor soort games je houdt, want deze game kan je een goede achtbaanrit bezorgen.

Opmerking van de auteur

De rage van VR-games begon in 2016 en staat tot op de dag van vandaag in de schijnwerpers. De VR-gamingindustrie heeft de afgelopen jaren een snelgroeiend tempo opgemerkt, aangezien VR de kracht heeft om de denkbeeldige wereld tussen ons naar boven te halen. Naar mijn mening is VR-gaming een ervaring die je nooit mag missen, omdat dit de enige manier is om het leven van anderen te leven of het door mensen gemaakte universum met echte gevoelens te ervaren.

Conclusie

Met virtual reality-games (VR) kun je jezelf midden in de actie plaatsen als een van de speelbare personages, je mengen met andere spelers, evenementen en scenario’s opnieuw creëren en zelfs verzinnen zoals je wilt. Je kunt verbinding maken met spelers van over de hele wereld, ongeacht hun apparaten. Daarom kun je met de meest ongelooflijke virtual reality-games op tal van platforms spelen. Deze platforms omvatten mobiele apparaten, Windows-pc’s en iOS-apparaten.

Deze gids leidt je door enkele van de beste virtual reality-games die je vanuit je luie stoel kunt spelen, alleen of met anderen.

Je kunt ook enkele van de beste klassieke Playstation-games (PS1) en gratis VR-games ontdekken.

gerelateerde berichten