– 9 beste repost-apps voor Instagram om gemakkelijk opnieuw te delen wat je leuk vindt –

Er zijn veel Instagram-repost-apps, maar waarom heb je er een nodig?

Met in totaal 4,25 miljard bezoeken per maand, behoort Instagram tot de top 4 van socialemediaplatforms. Volgens het Digital Trends-rapport van Hootsuite is het ook de meest gedownloade app ter wereld. Het heeft bijna elke wenselijke functie die u maar kunt bedenken.

Het heeft echter nog steeds niet de native functie om permanente berichten opnieuw te plaatsen. Daarom heb je repost-apps van derden nodig om permanente posts van andere gebruikers opnieuw te delen.

Met Instagram kun je alleen verhalen van andere openbare accounts delen, en dat ook nog eens voor maximaal 24 uur! Als je foto’s, carrousels of reels opnieuw wilt delen, probeer dan deze apps hieronder:

Repost voor IG

Repost voor IG is een van de meest populaire repost-apps voor Instagram. Dat komt omdat het een gebruiksvriendelijke interface heeft en je in staat stelt om vanuit alle accounts te reposten – privé of openbaar.

Niet alleen dat, maar met deze app kun je video’s archiveren en opslaan voor je Instagram. Met deze app, eerder gebrandmerkt als Regram, kun je een optionele overlay toevoegen en belangrijke kenmerken wijzigen, waaronder positie en kleur. Je kunt ook video’s delen op Instagram Direct.

Hoe kun je nu opnieuw posten met deze app? Je kunt op de repost-app klikken om Instagram te openen of het bericht handmatig zoeken en de link kopiëren. U kunt vervolgens de link naar de app invoeren, of deze wordt automatisch van het klembord gekopieerd zodra u terugkeert naar de app-interface.

Tik op de schuifknop en kopieer het bijschrift van het bericht, of beweeg rond de positie van het watermerk en verander de kleur. Klik op delen en het opent de deelprompt van Instagram om u te vragen het delen te beëindigen.

In feite krijg je nog een extra functie: je mag je afbeeldingen downloaden en opslaan voor back-up. Het is allemaal gratis te gebruiken.

Kies je echter voor de betaalde variant, dan zie je geen advertenties en hoef je deze ook niet te vermelden in de onderschriften!

Jared Co

Met Jared Co kun je foto’s en video’s opnieuw plaatsen zonder een watermerk toe te voegen! Het is 100% gratis en stelt je in staat om foto’s op te slaan en ze ook te downloaden om ze veilig te bewaren.

  Hoe een Instagram-verhaal te screenen of op te nemen

Hoewel klanten een paar problemen hebben gehad vanwege de recente updates van Instagram, is de ondersteuning van Repost voor Instagram – Jared Co vrij snel.

Ze bieden snelle oplossingen en moedigen gebruikers aan om via e-mail contact met hen op te nemen als ze problemen ondervinden.

Met de ondersteuning die A-klasse is, is de app uiterst betrouwbaar voor alle reposting-behoeften, vooral zonder watermerken. Bovendien is het geweldig met foto’s en geeft het je een zeer snelle doorlooptijd!

Terugplaatsen

Reposta is perfect voor jou, als je op zoek bent naar een eenvoudige repost-app. Het komt niet met veel attributen: alleen de essentiële.

Gebruikers houden van Reposta. Dat komt omdat het gratis en probleemloos is. Vanaf het moment dat je de app start, zie je stapsgewijze instructies voor het kopiëren van de link van een Instagram-bericht en het opnieuw plaatsen via de app. Het geeft je zelfs een volledig voorbeeld van het herplaatsingsproces.

Wat betreft bijschriften, Reposta geeft je de mogelijkheid om ze naar je klembord te kopiëren.

Een van de nadelen is echter de beperkte aanpassingsmogelijkheden. Je kunt er niet veel mee doen aan het oorspronkelijke bericht, behalve het handmatig opnieuw plaatsen.

Reposter voor verhaal en video

Met een krachtige repost-editor is Reposter for Story & Video een andere populaire repost-app voor Android-gebruikers.

Wat deze repost-app voor Instagram al meer dan 9 jaar populair heeft gehouden bij Instagram-gebruikers, is de geweldige ondersteuning. U kunt zelfs op de hoogte blijven van reposts van beroemdheden en openbare accounts in uw feed.

Je krijgt snelle opties om de originele repost te bewerken: bijschriften kopiëren, attributies verplaatsen/verwijderen en auteurschap. Je kunt ook het originele bericht bijsnijden, stickers en tekst toevoegen en erop tekenen.

U kunt ook reposts met meerdere foto’s delen. Als we naar nadelen zoeken, zijn die er als zodanig niet, behalve advertentie- en abonnementsprompts die zo nu en dan opduiken.

Opnieuw plaatsen – PRO

Repost – PRO is snel, intuïtief en gemakkelijk. Hiermee kunt u alleen foto’s en video’s van openbare accounts opnieuw plaatsen.

U kunt foto’s, video’s en bijschriften kopiëren om opnieuw te posten. Er is echter een tekenlimiet van toepassing op tekst en bijschriften in de gratis versie.

De gratis versie biedt je niet talloze opties, maar dankzij de eenvoudige processen kun je probleemloos opnieuw posten. Nieuwe updates omvatten opslaan voor back-up. Er kan enige vertraging optreden wanneer u meerdere foto’s of lange video’s probeert te plaatsen.

Snelheid en volledige functionaliteit kunnen worden ontgrendeld met de betaalde variant.

Repost: voor berichten, verhalen

De meest gedownloade repost-app voor Instagram, Repost: For Posts, Stories stelt je ook in staat om unieke avatars van jou of je vrienden te maken met behulp van AI.

  Polls maken op Instagram

Met meer dan 100 sjablonen voor verhalen, wordt deze app geleverd met veel toegevoegde functionaliteit waarmee je je Instagram-aanwezigheid kunt versterken.

Het suggereert zelfs de beste hashtags voor je profiel, zodat je je Instagram-aanwezigheid en je aantal volgers kunt laten groeien.

Als u op zoek bent naar meer manieren om op te vallen, kunt u de coole tekst- en symboolkunst van deze app voor uw bijschriften verkennen. Bovendien heeft het ook meer dan 300 bijschriftsjablonen om u op weg te helpen en indruk te maken.

Nu we het hebben over het opnieuw posten van bevoegdheden, kunt u ook opnieuw posten vanuit privéaccounts. Het geeft je zelfs de mogelijkheid om alle media opnieuw te posten of de huidige foto/video te kiezen. Dat gezegd hebbende, je mag eenvoudig meerdere media-opties opnieuw plaatsen.

Er is ook de functionaliteit waarmee u de audio- of videocomponent van een repost kunt opslaan. Maandelijkse en jaarlijkse abonnementen zijn beschikbaar voor gebruikers die het volledige scala aan functionaliteit willen verkennen.

InsTake – voor Instagram

Speciaal ontworpen voor iPhone-gebruikers, InsTake – voor Instagram is een repost-app die het beste werkt voor berichten, verhalen en IGTV-video’s.

Hoewel IGTV vorig jaar werd stopgezet, kun je Instagram Reels delen met InsTake.

Niet alleen dat, het is erg populair onder gebruikers vanwege de gebruiksvriendelijke interface. Bij het opnieuw posten op andere apps komen we vaak problemen tegen zoals langzaam laden, vertragingen en bugs voor langere video’s.

Met deze app zul je niet hetzelfde tegenkomen, omdat het je de mogelijkheid geeft om de foto of video te downloaden die je opnieuw wilt plaatsen. Het zal de download voor back-up automatisch starten.

Je kunt al het bovenstaande ook doen zonder in te loggen, wat voor een paar andere apps geen optie is!

Herposter

Ontworpen voor iPad- en iPhone-apparaten, is het platform van de app magisch intuïtief. Met Reposter kunt u elke gewenste foto of video snel en gemakkelijk opnieuw plaatsen.

Je kunt alle media opnieuw plaatsen met Reposter, en dat is een groot pluspunt! Of we het nu hebben over carrouselposts, Reels of IGTV-video’s, met de app kun je alles opnieuw posten. Dat is geen functionaliteit die beschikbaar is met vergelijkbare apps.

Vraagt ​​u zich af hoe u de Reposter gebruikt? Open de Instagram-app en zoek de post of reel (foto/video/carrousel) die je opnieuw wilt posten. Klik op de drie puntjes en kopieer de link van het bericht.

Zodra u terugkeert naar de Reposter-app, geeft u deze een paar seconden de tijd en uw originele bericht verschijnt. Verbazingwekkend intuïtief, zoals we al zeiden! Bovendien is het vanzelfsprekend dat de app reclamevrij is, dus er is geen ergernis!

  Hoe Instagram-berichten te lezen zonder gezien te worden

U kunt zich abonneren op een maandabonnement of een jaarabonnement. Je krijgt toegang tot een gratis proefperiode. Na bevestiging worden er kosten in rekening gebracht op uw iTunes-account. U kunt zelfs een levenslang abonnement nemen. Hun ondersteuning is snel en snel, en ze zijn echt een e-mail verwijderd!

Reels Repost Verhaal opnieuw delen

Zoals de naam al zegt, kun je alles opnieuw plaatsen met deze Reels Repost Reshare Story-app in de Apple Store! Het is ook erg populair bij bedrijven en influencers die houden van een professionele voorsprong op de verhalen en reels die ze reposten.

Als u ook op zoek bent naar een heldere interface en geavanceerde prestaties, moet u dit eens uitproberen! U hoeft niet in te loggen om toegang te krijgen, u kunt het originele bericht opnieuw plaatsen als een reel/video/bericht (in meerdere formaten), en u kunt uw reposts ook plannen!

Dat is het eerste dat we hebben gehoord van een van de repost-apps: dat ze je in staat stellen om later te plannen en te publiceren. Niet alleen dat, als je een liefhebber bent van de donkere modus, kun je daar ook voor kiezen!

U krijgt ook toegang tot tal van geavanceerde functies wanneer u zich abonneert op deze app. De tekstgenerator helpt je op te vallen met unieke bijschriften en stukjes tekst.

Niet alleen dat, het creëert relevante hashtags waarmee u uw netwerk kunt laten groeien. Bovendien biedt de ondertiteleditor u ook veel aanpassingsmogelijkheden.

Plaats regelmatig opnieuw om uw persoonlijke merk naar een hoger niveau te tillen

Het opnieuw delen van Instagram-berichten is een essentiële manier om uw persoonlijke merk op het platform op te bouwen – het helpt u op te vallen. Wanneer u een repost-app kiest, zijn er vijf vragen die u uzelf moet stellen.

  • Wat voor type functionaliteit heeft u nodig?
  • Hoe vaak ga je de app gebruiken?
  • Is het goed als het een gratis versie is, die wat kleine vertragingen kan veroorzaken?
  • Ben je bereid te betalen? Zo ja, wat zijn de functies waarnaar u op zoek bent?
  • Wil je een app waarmee je berichten kunt inplannen voor later?

Zodra u al deze vragen heeft beantwoord, is het gemakkelijker om een ​​app te kiezen die het beste bij u past. Als je het ons zou moeten vragen, zouden we zeggen dat de mogelijkheid om te reposten vanuit alle soorten accounts (vooral privé) een belangrijke deal is.

Maar nogmaals, het hangt grotendeels af van de soorten behoeften die u zult hebben en de soorten accounts waarmee u te maken zult hebben. Laat ons weten welke app je uiteindelijk gebruikt en wat je er zo leuk aan vindt!

Je kunt ook enkele Instagram-verhaalmakers en coole tools verkennen om het formaat van een video aan te passen voor Instagram TV, feeds en Stories.