9 Bitcoin-mijnbouwhardwaremachines die u kunt kopen

Cryptocurrency-mining, een van ’s werelds snelstgroeiende technologieën, is de praktijk van het gebruik van een computer om gecompliceerde rekenkundige problemen en algoritmen op te lossen om digitale transacties te authenticeren en te beschermen en het recht te verdienen om een ​​cryptocurrency te gebruiken.

U kunt onze beginnershandleiding voor cryptomining lezen om er meer over te weten. In dit artikel zullen we ons concentreren op de hardwarevereisten voor cryptocurrency-mining.

Het minen van cryptocurrency is een proces dat veel rekenkracht vereist. Deze rekenkracht wordt voornamelijk geleverd door grafische verwerkingseenheden (GPU’s), gespecialiseerde chips die zijn ontworpen om snel veel gegevens te verwerken.

Hardware-machines voor Bitcoin-mijnbouw

Het proces van het delven van een cryptocurrency lijkt erg op dat van het delven van conventionele metalen. Miners van cryptocurrency zijn verantwoordelijk voor het oplossen van ingewikkelde problemen en figuren in de blockchain om zo nieuwe blocks aan de chain toe te voegen en betaald te worden met nieuw gecreëerde coins.

Dit wordt bereikt door de computer die een geavanceerde reeks algoritmen en berekeningen oplost. Satoshi Nakamoto, een persoon, creëerde de eerste cryptocurrency, Bitcoin, in 2009. Het opzetten van een high-end computer om cryptocurrency te minen is de eerste stap om een ​​cryptocurrency-miner te worden.

Dan heb je speciale software nodig om je te helpen bij het delven van de cryptocurrency die je hebt gekozen. De software gebruikt de computer om complexe wiskundige problemen aan te pakken die nodig zijn om de gewenste cryptocurrency te minen, zoals Bitcoin, Ethereum of andere munten.

Het mijnbouwproces is bedoeld om uitdagend genoeg te zijn dat het alleen kan worden voltooid door een machine die expliciet voor de klus is gespecialiseerd. De winstgevendheidscalculator kan u helpen bij het berekenen van de hardwarekosten en andere details.

De uitgebreide details over mining, setup en andere factoren zijn te vinden op Bitcoin mining.

Verdiensten en nadelen van cryptomining versus het kopen van cryptocurrency

Er zijn twee veelvoorkomende manieren om in de cryptowereld te komen: cryptomining en crypto kopen.

Beide hebben hun eigen sterke en zwakke punten, en het komt uiteindelijk neer op persoonlijke voorkeur.

 • Het minen van crypto is een manier om nieuwe munten te genereren door middel van complexe wiskundige berekeningen. Het kan worden gedaan met gespecialiseerde hardware, maar het is duur en tijdrovend.
 • Het kopen van reeds geslagen munten is een handiger methode. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin of Ethereum te kopen en ze vervolgens voor contant geld te verkopen op een platform zoals LocalBitcoins of Binance.
 • Crypto-mining is volgens veel onderzoeksrapporten niet milieuvriendelijk. Vandaar dat sommige individuen ervoor kiezen om te kopen in plaats van te investeren in een grote mijnopstelling.
 • Mijnbouw is geen beroep van een leek; het vereist een unieke reeks vaardigheden, evenals de prijs van een mijnbouwinstallatie (high-end systeem), opslagruimte, beveiliging, stroom, internetkosten en doorlopend onderhoud, om nog maar te zwijgen van de aanzienlijke hoeveelheid tijd en moeite die nodig is.
 • Als je niet de tijd, het geld of de technische knowhow hebt om cryptocurrencies te minen, koop dan gewoon de cryptocurrency van je voorkeur.
 • Het kopen van cryptocurrency heeft aanzienlijk lagere transactiekosten dan investeren in mijnbouwhardware, -software en andere behoeften.
 • Cryptocurrency-aankopen zijn direct, in feite binnen enkele seconden, terwijl mining dagen of weken van inspanning en hard werken kost.
 • Het hele arrangement is gebouwd op blockchain-technologie en cryptomining heeft een uniek voordeel op het gebied van beveiliging en privacy.

Voor nieuwkomers kan het een moeilijke taak zijn om de beste cryptocurrency-mijnmachine te selecteren. Er is veel jargon en technische specificaties op de markt. Het doel van dit artikel is om het kopen van een mijnbouwmachine zo eenvoudig mogelijk te maken.

We zullen in de volgende paragrafen kijken naar enkele van de beste high-end hardwareconfiguraties voor cryptomining.

Nebra Outdoor Helium Hotspot Mijnwerker HNT Crypto 915 MHz US

De Nebra Hotspot Miner is een krachtige Bitcoin-mijnwerker met heliumkracht en een 915 MHz-processor in een compacte vormfactor.

De Nebras Hotspot Miner (HNT) is ’s werelds eerste door helium aangedreven mijnwerker met radiofrequentie en verbruikt aanzienlijk minder energie dan standaard mijnwerkers op siliciumbasis. Als gevolg hiervan is de winstgevendheid toegenomen en is er een milieuvriendelijkere mijnbouwoplossing ontstaan.

  Hoe u een exacte weergaveresolutie selecteert op uw Mac

De Nebra HNT is de eerste draagbare, goedkope en outdoor hotspot cryptocurrency miner ter wereld. Het wordt aangedreven door een geavanceerde toepassingsspecifieke geïntegreerde schakeling (ASIC) en kan een reeks cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin ontginnen.

De Outdoor HNT Hotspot Miner opent een hele reeks mogelijkheden, zoals het monteren van een hotspot aan de buitenkant van gebouwen, huizen en daken. Het is een ideale oplossing voor toepassingen met een grotere dekking in dorpen en steden.

Topfuncties

 • Efficiënte miner voor Helium (HNT), een nieuwe cryptocurrency
 • Installatie in enkele minuten met een smartphone
 • Laag stroomverbruik – verbruikt dezelfde hoeveelheid stroom als een breedbandrouter (15 W)
 • Vanuit de mobiele app kun je eenvoudig hotspots en tokens beheren.

Het maakt gebruik van LongFi-technologie, wat zorgt voor een lange levensduur van de batterij en een goed bereik voor IoT-apparaten. Het is beschermd met een IP67-geclassificeerde behuizing om ruwe omgevingen te doorstaan ​​en te beschermen tegen het binnendringen van stof en onderdompeling in water.

Bitcoin Miner Machine Whatsminer M30S/M31S+

De M30S en M31S kunnen automatisch de frequentie en hoeveelheid van de klok van de machine wijzigen, waardoor ze autonoom kunnen minen welke cryptocurrency dan ook waar veel vraag naar is.

De M30S en M31S hebben een toonaangevende energie-efficiëntieclassificatie van 99,9%, waardoor ze zo min mogelijk energie kunnen gebruiken om de inkomsten te optimaliseren.

Bij de M30S en M31S wordt ook een ingebouwde verwarming meegeleverd om ervoor te zorgen dat de machine altijd soepel draait. De M30s is een hardware ASIC-mijnmachine die het SHA-256-algoritme gebruikt.

De Whatsminer M30’s kunnen populaire munten mijnen, waaronder Bitcoin (BTC) en Bitcoin Cash (BCH), evenals TerraCoin (TRC) en andere altcoins en Unbreakable (UNB), om er maar een paar te noemen.

De M30S was een van de eerste mijnwerkers die de 3x joule per Terahash-generatie introduceerde. Het heeft een maximale Terahash van 88 TH/s en een stroomverbruik van 3344W, met een hashsnelheidsvariatie van minder dan 5% en een stroomverbruikfluctuatie van minder dan 10%.

De voeding voor de WhatsMiner M30S is een standaardmodel: P21-GB-12-3300, en maakt gebruik van een 16A netsnoer. Hij maakt gebruik van twee 12V 7.2A ventilatoren, wat het stroomverbruik en het geluidsniveau reduceert.

Er zijn drie ingebouwde hash-kaarten in dit systeem, elk met 148 Samsung 8nm ASIC-chips voor een totaal van 444. Whatsminer M30S is gemaakt voor betrouwbaarheid en winstgevendheid, volgens verschillende technologische specificaties.

HUI YOU Professionele Bitcoin Whatsminer M31S+ 76T 42W/T

HUI YOU is een leverancier van ASIC bitcoin miners. HUI YOU bedient professionele en hoogwaardige mijnwerkers met alle hoogwaardige en nieuwste producten als een professionele en stabiele leverancier. Veel mijnbouwpools en -diensten vertrouwen op deze goederen om hun mijnbouwplatforms te bouwen.

Het nieuwste product van HUI YOU is de M31S+. Het is een Bitcoin- en Ethereum-mijnwerker die zowel krachtig als energiezuinig is. MicroBT’s model Whatsminer M31S ontgint het SHA-256-algoritme met een maximale hash-snelheid van 76 Th/s terwijl het 3192 W aan stroom verbruikt.

De Whatsminer M31S+ is een upgrade ten opzichte van de originele M31 als ’s werelds meest energiezuinige Bitcoin-mijnwerker. Met een efficiëntie van 42 W/T heeft hij een hoger uitgangsvermogen en lagere bedrijfskosten dan zijn voorganger.

Hij produceert meer vermogen dan de originele M31 met behoud van dezelfde efficiëntie.

Het bevat een geavanceerde 55-nanometer ASIC-chip met een volledig op maat gemaakt ontwerp dat de prestaties met 5% verbetert ten opzichte van de vorige generatie. Het heeft ook een krachtig stroomverbruik van 42 Watt, waardoor het efficiënt genoeg is om op een enkele voeding te werken.

Gebruikers kunnen echter talloze HUI YOU Professional Bitcoin-mijnwerkers in een mijnbouwinstallatie aansluiten om hun mijnbouwcapaciteit te verbeteren en nog meer energie te besparen.

Het presteert beter dan Antminer T17+ 64th, T17 PLUS, S17e 60th, Antminer S9j, Antminer S17pro 53rd, S9j 14.5th, en is aanzienlijk goedkoper dan Antminer S19 95TH en S19.

SenseCAP M1 LoRaWAN Indoor Gateway Helium Crypto Miner

De SenseCAP M1 is een ingebouwde LoRaWAN-gateway die werkt met Helium LongFi-netwerken en klaar is voor gebruik.

Het maakt binnen enkele minuten verbinding met het People’s Network en stelt u in staat om in slechts een paar eenvoudige stappen kosteneffectieve LoRa (Long-Range) applicaties te bouwen. Het is gemaakt voor toepassingen met een hoge dichtheid en een laag stroomverbruik.

Het is een gevoelige sensor en gegevensverzamelaar die verbinding maakt met het LoRaWan-netwerk voor communicatie over lange afstanden met lage latentie. Het toestel heeft een opslagcapaciteit van 8GB en een ECC608 cryptochip voor veilige authenticatie en een stabiele verbinding.

  4 apps die een uitgebreide fotobewerkingssuite bieden

Het besturingssysteem, Raspberry Pi 4, is volledig verbeterd, opnieuw ontworpen en krachtiger gemaakt.

De LoRaWAN Gateway is ontworpen om ingesloten, fraudebestendig en veilig te zijn en kan op vrijwel elke binnenlocatie worden ingezet.

De LoRaWAN Gateway is gebouwd op de SenseCAP M1 LoRaWan-microcontroller, die een LoRaWan-radio en een crypto-engine heeft voor het minen van digitale valuta.

Topfuncties

 • Mogelijkheid tot diagnose op afstand is ingebouwd.
 • Het koellichaam en de koelventilator zorgen voor een efficiënte koeling om een ​​stabiele werking te behouden.
 • Automatische upgrades zijn inbegrepen.

M1’s met LoRaWAN-ondersteuning kunnen over lange afstanden communiceren via LoRaWAN-netwerken, maar ze kunnen ook over korte afstanden communiceren via mobiele netwerken, waardoor ze het beste van twee werelden hebben.

SOONTECH Compleet mijnbouwsysteem voor Ethereum Coin

Het is het eerste uitgebreide Ethereum- en Zcash-mijnsysteem op de markt en het is binnen enkele minuten klaar om te minen. Het systeem is gebouwd om high-end grafische kaarten te ondersteunen, waardoor het de krachtigste op de markt is.

SOONTECH is een uitgebreide mining rig setup voor AMD en Nvidia GPU’s van de nieuwste generatie. Warmteafvoer open ontwerp met vier koelventilatoren maakt het systeem efficiënter en zorgt ervoor dat het zonder onderbreking topprestaties levert.

Het systeem is bedoeld om plug-and-play te zijn, zonder montage, waardoor het voor zowel nieuwe als ervaren miners eenvoudig is om het meeste uit hun GPU, moederbord en voeding te halen.

Dit hele systeem is ingekapseld in een B85 frame van ijzer van de hoogste kwaliteit.

Het bevat een moederbord, een Intel CPU 1840/1820 (met CPU-koeler), een 128 GB SSD, 4 GB RAM, een voeding en het Windows 10-besturingssysteem. Tussen de grafische kaarten is voldoende ruimte gereserveerd voor luchtconvectie.

Het ondersteunt tot 8 GPU’s (Graphics Processing Units of Cards) en werkt met een geluidsniveau van 26,65 (dB-A) of minder.

Het complete systeem wordt gevoed door een 1800 W (ingebouwde) stroombron en het deskundige ontwerp garandeert dat het zelfs bij maximale capaciteit stil werkt.

De andere kenmerken zijn een mijnbouwmachine van het B85-frametype, een professioneel ontwerp, zeer stil (geluidsniveau: 26,65 (dB-A)) en een ontwerp voor oververhittingsafvoer.

Canaan AvalonMiner 1246 85TH/s Bitcoin Miner

Canaan’s 1246 is een krachtige cryptomining-oplossing die is gebouwd voor de zwaarste toepassingen.

Het heeft een energie-efficiëntie van 38J/TH en een betrouwbaar geïntegreerd ontwerp, en 3420W is het maximale stroomverbruik van het item.

Het heeft de mogelijkheid om SHA-256 te minen met een snelheid van 85TH/s. Het is de meest kosteneffectieve optie voor kleine tot middelgrote mijnbouwactiviteiten.

Omdat het met een hoge hash-snelheid werkt, gebruikt het apparaat vier hittebestendige 12038-koeler-hoofdventilatoren om de warmte van de machine af te voeren. U hoeft dit apparaat niet langer aan te passen of in te stellen.

Mijnwerkers die overwegen om deze apparatuur aan te schaffen, moeten rekening houden met de kosten van elektriciteit, omdat deze veel stroom kost (3420W). De plug-and-play mijnbouwsoftware past het systeem in realtime aan uw mijnbouwvereisten aan.

Topfuncties

 • AI-chip ingebouwd
 • Ontwerp van een unieke wapening
 • Eenvoudige installatie en onderhoud
 • Ingebouwde chip om schommelingen in hashsnelheid te analyseren

Het vlaggenschipproduct van Canaan, AvalonMiner 1246, maakt gebruik van een SHA-256 en is ontworpen voor de gemiddelde tot gevorderde gebruiker en gebouwd voor de meest winstgevende en efficiënte cryptocurrency-mining.

Afgezien van bitcoin, kan de Canaan Avalonminer 1246 Acoin(Acoin), Curecoin(cure), Joulecoin(Xjo), unbreakable(UNB), Peercoin(PPC), Bitcoin cash(BCH), eMark(DEM), Terracoin(TRC) mijnen , BitcoinSV en anderen (BSV).

M2 Pro Crypto Miner – Blockchain multi-token mijnbouw

Het is ’s werelds meest populaire cryptominer voor nutsbedrijven en de eerste multi-token, low-power wide-area network (LPWAN) IoT cryptominer.

M2 is een mijnbouwplatform gebaseerd op het idee dat mijnbouw eenvoudig, voor iedereen toegankelijk moet zijn en de best mogelijke winst moet opleveren met zo min mogelijk risico.

M2 is de volgende generatie crypto-mijnwerkers, met de bedoeling om uw computer om te zetten in een cryptocurrency-mijnmachine door complexe mijnbouwberekeningen te automatiseren.

De M2 Pro maakt gebruik van een PoP-miningtechniek (Proof of Participation) waarmee IoT-gegevens kunnen worden omgezet in een verhandelbaar activum.

Dankzij het multi-token mining-systeem kunnen miners hun portefeuilles diversifiëren. Het maakt gebruik van LPWAN om het energieverbruik en het milieu-effect te verminderen.

Topfuncties

 • MatchX’s eigen stroomtechnologie om de energiekosten te verlagen
 • Bewijs van deelname (PoP) model om meerdere tokens te minen
 • Plug-and-play-installatie om binnen enkele minuten te starten

Het gebruik van deze mijnmachine vereist geen codeerervaring en verbinding maken met de MXC DataDash-app is net zo eenvoudig als het scannen van de QR-code op de mijnwerker.

Antminer S9 Bitcoin Miner

De Antminer S9 is Bitmain’s nieuwste ASIC-miner (applicatiespecifieke geïntegreerde schakeling) in een lange reeks ASIC-mijnwerkers.

Vergeleken met eerdere miners in de S9-serie, belooft de nieuwste miner van Bitmain efficiënter te zijn. Bitmain staat bekend om het ontwikkelen van hoogwaardige miners die geen concessies doen aan de prestaties.

  Beste coderingsbootcamp-platforms om uw carrière te transformeren

Het is tegenwoordig een van de krachtigste en meest productieve mijnbouwmachines.

De S9 is ontworpen voor diegenen die goed thuis zijn in de details van mijnbouw of die het meeste uit hun mijnbouwinvestering willen halen. De S9 heeft het potentieel om u een aanzienlijk rendement op uw mijnbouwinvestering te geven.

De Antminer S9 heeft een maximale hash-snelheid van 13,5 TH/s en kan worden ingesteld om Bitcoin te minen. Bij topprestaties gebruikt de Antminer S9 1323 W aan vermogen, waardoor het een van de meest energiezuinige Bitcoin-mijnbouwapparaten op de markt is.

Er is geen aparte hosting of systeem nodig omdat het een geïntegreerd webbeheerportaal heeft. Het maakt gebruik van het SHA-256-algoritme van Bitmain, dat geschikt is voor Bitcoin.

De Bitmain Antminer S9 heeft dezelfde vormfactor als de razend populaire Antminer S7 en is bijna even groot. Desondanks heeft hij meer dan drie keer de kracht en efficiëntie van de S7.

Er zijn drie spaanplaten met de BM1387-chip, die een 16nm-chipgrootte heeft en wordt gebruikt met een Ethernet-interface. Het is een van de luidste geluiden, met een output van 85 decibel; daarom is het het meest geschikt voor mijnbouwbedrijven in plaats van thuisgebruik.

QIO TECH Bitmain Antminer S19j pro 100th/s

QIO Antiminer heeft een maximale hash-snelheid van 100 TH en maakt gebruik van het SHA-256-algoritme. De hash rate is zo hoog dat het vrijwel zorgt voor een grote winstmarge.

De Bitmain Antminer s19j Pro 104 Th verbruikt veel stroom. Het maximale stroomverbruik van de miner is 2950 watt.

Het heeft een maximale hash-snelheid van 100 TH en maakt gebruik van het SHA-256-algoritme (een van de veiligste hash-methoden op de crypto-mijnmarkt).

De hash rate is zo hoog dat het vrijwel zorgt voor een grote winstmarge. De Bitmain Antminer s19j Pro 104 Th verbruikt veel stroom. Het maximale stroomverbruik van de miner is 2950 watt.

Het heeft een maximale hashsnelheid van 100 TH. De hash-snelheid is uitzonderlijk hoog, wat een grotere consistentie in de Bitcoin-productie impliceert.

De mijnwerker is ASIC-compatibel, zodat u uw mijnbouwvoortgang kunt volgen terwijl u weg bent. De mijnwerker heeft een efficiëntie van 29 procent, wat groter is dan andere Bitcoin-mijnwerkers.

Met zo’n hoge hash-snelheid en hoog stroomverbruik zou je verwachten dat het luid is. Toch heeft de fabrikant milieuvriendelijke mijnbouwapparatuur gemaakt met een geluidsvolume van 75 decibel.

Het meet 22,44 x 16,93 x 12,44 inch en weegt 13,2 kg. De miner heeft een Ethernet-interface en is eenvoudig in te stellen.

Aandachtspunten bij het kopen van een mijnbouwmachine

Voor nieuwkomers kan het een moeilijke taak zijn om de beste cryptocurrency-mijnmachine te selecteren. De volgende paar technische parameters zouden het proces van het op de shortlist zetten van de mijnbouwmachine vergemakkelijken.

Verwerkingseenheid: Voor de meeste mijnbouwtoepassingen is een grafische verwerkingseenheid (GPU) of een centrale verwerkingseenheid (CPU) vereist. GPU- en CPU-mining is daarentegen niet meer zo kosteneffectief als het ooit was vanwege de meer tijd en energie die nodig is om een ​​munt te minen.

Het verdient de voorkeur om een ​​cryptovaluta-specifieke applicatiespecifieke geïntegreerde circuit (ASIC) mining setup (ASIC) te gebruiken. Je kunt zelfs multi-GPU-mijnbouwinstallaties bouwen, maar deze zijn aanzienlijk minder rekenkracht dan ASIC’s.

Hashrate: het begrijpen van de hash-snelheid, of de snelheid waarmee een ASIC mijnbouwactiviteiten kan uitvoeren, is van cruciaal belang bij het selecteren van een ASIC. U zult sneller mijnen als uw hash-snelheid hoger is, maar u betaalt meer vooraf. volgens een Onderzoekkost het 1.544 kWh om één Bitcoin-transactie uit te voeren, wat overeenkomt met ongeveer 53 dagen stroom voor het gemiddelde Amerikaanse huis.

Als gevolg hiervan zal het kiezen van een energiezuinige mijnbouwmachine u op de lange termijn ten goede komen.

Andere technische factoren waarmee rekening moet worden gehouden, zijn het SHA-256-algoritme, warmte- en temperatuuropwekking, geluidsniveaus, winstgevendheid, garantie, enz.

Conclusie

Uw mijnsysteem is een verzameling gespecialiseerde hardware die de hashing-berekeningen uitvoert die nodig zijn voor bitcoin-mining. Hoe krachtiger je mijnsysteem is, hoe sneller het zal minen en in ruil daarvoor cryptocurrency zal verdienen.

Omdat mijnbouw echter een kostbare onderneming is, is het van cruciaal belang om een ​​mijnbouwmachine te selecteren die zowel kosteneffectief als efficiënt is.

gerelateerde berichten