9 The Isle Game Hosting-servers om je eigen Jurassic World te hosten

De Isle-gamehostingservers bieden een uitstekende manier om uw games met meer opwinding te spelen met behulp van betrouwbare functies en mogelijkheden zonder onderbrekingen.

Overlevingsspellen worden een rage onder mensen over de hele wereld. Er worden tegenwoordig verschillende survivalgames geïntroduceerd, elk met een aparte schare fans, uitstekende graphics, verbluffende concepten en coole functies.

Dus als je graag Survival-spellen speelt, kan The Isle je nieuwe favoriet zijn.

Om zo’n krachtig spel te spelen met een realistisch beeld van bomen, bergen, enz., heb je een betrouwbare en goed presterende spelserver nodig.

Daarom is het verstandig om een ​​server te huren bij een gerenommeerde provider om je gameplay nog krachtiger te maken, de nodige controle te bieden en meer plezier te hebben zonder storingen.

Laten we The Isle-game bespreken, waarom een ​​gameserver huren en de beste serverproviders van The Isle.

Wat is het eiland?

The Isle is een online survival-videogame in een open wereld. Het is ontwikkeld en gepubliceerd door Afterthought LLC op 2 december 2015.

In dit spel kun je heftige horror ervaren wanneer je probeert te overleven op een eiland vol dinosaurussen. Om te overleven, moet je jagen, verzamelen, groeien en overleven. Dit zal je herinneren aan Jurrasic Park-films die je misschien hebt gezien en leuk vond.

Gameplay

The Isle is een meedogenloos eiland dat is ontworpen als een gruizig survival-horrorspel. Als speler verken je uitgestrekte landschappen met open vlaktes, dichte bossen, verraderlijke bergen en donkere moerassen. Verborgen in het spel zijn de plotselinge ruïnes van wat eerst komt. Het enige dat u in gedachten moet houden en als doel moet nemen, is overleven in het spel.

Wanneer je lid wordt van The Isle, kun je spelen als elk uniek wezen, van herbivoren zoals Dryosourus tot reuzen zoals Allosaurus of T.Rex. Als dinosaurus moet je slim, sluw en woest zijn. Je kunt je natuurlijke zintuigen en vaardigheden gebruiken om van de aanval af te blijven en sterkere en capabelere wezens te worden.

Betreed jezelf met een prehistorisch ecosysteem terwijl je prooi of roofdier wordt; ze zijn allemaal gevaarlijk en hongerig tegelijk. Een enkele fout kan de reden zijn van uw overlijden.

Waarom heb je een gameserver nodig?

Je game zelf hosten met je normale netwerk en serverbronnen is niet voldoende voor krachtige games zoals The Isle. Het resultaat is dat u regelmatig wordt afgesloten, uitvaltijden en andere problemen krijgt en uiteindelijk geïrriteerd raakt.

Maar als u een robuuste gameserver huurt, krijgt u de nieuwste hardware en software, voldoende serverbronnen, betrouwbare beveiliging en nog veel meer functies om uw gameplay-ervaring soepeler te laten verlopen.

Enkele van de kenmerken zijn:

 • Hoge netwerkbeschikbaarheid: de server maakt gebruik van de nieuwste technologie CPU’s en ultrasnelle SSD-schijven om topprestaties te leveren.
 • DDoS-bescherming: Servers worden op verschillende wereldwijde locaties geplaatst om ervoor te zorgen dat u de laagste ping krijgt.
 • Beveiliging: DDoS-bescherming om uw gegevens en server te beschermen en 24/7 beschikbaar te houden.
 • Schakelen tussen games: behalve The Isle kun je overschakelen naar andere beschikbare games en de verveling een halt toeroepen.
 • Back-ups: een back-upmap verzamelt uw opgeslagen games en bestanden en slaat ze op in een aparte map. Dus tijdens een ramp kunt u uw gegevens uit die map herstellen.

Minimale systeemvereisten

Om The Isle te spelen, heb je het volgende nodig:

 • 64-bits processor
 • Windows 7 of hoger besturingssysteem
 • AMD-processor of Quad-core Intel van 3,0 GHz of sneller
 • 8 GB RAM-geheugen
 • AMD Radeon R9 280X-serie of NVIDIA GeForce of hoger
 • DirectX-versie 11
 • 25 GB opslag
  Fix Deze app ondersteunt de door het contract gespecificeerde fout niet

Nu duiken we in enkele van de beste The Isle-gamehostingproviders op de markt.

nitrado

Huur The Isle-gameservers van Nitrado en bouw je eigen Jurassic World. Het biedt eenvoudig beheer en flexibiliteit; je kunt mods en plug-ins installeren. Sta uw vrienden toe om uw servers samen te beheren door toegangs- en instellingsmachtigingen te delen volgens uw vereisten.

Nitrado biedt de kortste internetroutes, waardoor de laagste pings mogelijk zijn. Het biedt een back-upmap voor uw opgeslagen bestanden en games om uw gegevens te beveiligen. Bovendien maakt het gebruik van faalveilige en krachtige serverhardware.

Nitrado heeft hoogwaardige datacenters in verschillende delen van de wereld om een ​​hoge netwerkbeschikbaarheid mogelijk te maken. Bij elke server vindt u robuuste DDoS-bescherming die uw server beschermt tegen ongewenste aanvallen. De servers zijn 24/7 beschikbaar, zodat je je game kunt draaien wanneer je maar wilt.

Als je een ander spel wilt spelen om je humeur te veranderen, kun je eenvoudig overschakelen naar een ander beschikbaar spel door een ticket te verhogen. Bovendien kunt u uw server op elk gewenst moment upgraden/downgraden.

Met het prepaid systeem kun je direct aan de slag. Kies een abonnement vanaf 4 slots tot 20 slots. Als je meer slots wilt, kun je je eigen configuratie maken en je eigen slots en duur kiezen.

Ping perfect

Neem The Isle-serverhosting van Pingperfect, dat een wereldwijde serververhuur biedt met handige ondersteuning 24/7. De systemen zijn automatisch, dus uw server is binnen enkele minuten na het succesvol afronden van uw bestelling klaar.

Pingperfect heeft ’s werelds beste datacenters. Daarom krijgt u de beste service, waar u ook bent. Het biedt een gebruiksvriendelijk spelpaneel met een intuïtief ontwerp en eenvoudige configuratie waarmee u de instellingen van uw server kunt beheren en wijzigen.

Het interne back-upsysteem is een bijkomend voordeel waardoor u uw opgeslagen bestanden in een aparte map kunt opslaan en deze kunt herstellen wanneer u maar wilt. Krachtige gebruikers krijgen volledige toegang tot bestandsbrowserprotocollen en FTP.

U kunt altijd en overal overschakelen naar een bepaald spel dat beschikbaar is op uw server. Het maakt gebruik van de nieuwste hardware, een ultrasnelle SSD-schijf en een krachtige CPU. Het netwerk bevat DDoS-bescherming voor gegevensbeveiliging. U kunt de controle ook delen met uw vrienden en hen uw server laten beheren.

Bestel nu The Isle gameserver en vraag een gratis proefperiode van 48 uur aan.

GTXGaming

GTXGaming is een van de premium hostingproviders van The Isle-servers. Het biedt u geavanceerde instellingsopties en krachtige functies. Het heeft elke functie in het configuratiescherm geïntegreerd om u te helpen instellingen met een vinkje te wijzigen en te beheren en om eenvoudig het vervolgkeuzemenu te gebruiken.

Hun servers worden geleverd met speciale kernen en onbeperkt geheugen volgens de vereisten van het spel. GTXGaming omvat plaatsen als Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Quebec, Londen, Parijs, Madrid, Frankfurt, Moskou, Stockholm, Singapore en Sydney. Elke server heeft DDoS-bescherming voor beveiliging en om deze altijd beschikbaar te houden.

GTXGaming maakt gebruik van krachtige Intel CPU’s variërend van E3 tot i7 of i9 processors. Het maakt ook gebruik van AMD Ryzens om je gameplay soepel te laten verlopen. U vindt hier gloednieuwe Dell-machines die elk jaar worden vervangen om bij te blijven met de nieuwste technologie en om nieuwe functies en functionaliteiten toe te voegen.

Configureer uw abonnement en controleer de add-ons voordat u uw abonnement koopt.

Schokbyte

Verbeter je overlevingsvaardigheden door The Isle-server van Shockbyte te huren. Het biedt automatische updates die in de backend worden uitgevoerd om de game altijd aan de gang te houden. Alle servers zijn volledig configureerbaar. U kunt dus instellingen wijzigen en beheren met behulp van het robuuste bedieningspaneel, afhankelijk van uw gebruik.

  Wat betekent het vinkje op OnlyFans?

Krachtige gebruikers krijgen volledig toegang tot FTP en het bestandsbrowserprotocol. Shockbyte gebruikt krachtige processors, ultrasnelle SSD’s en voldoende opslagruimte voor je mods, plug-ins, opgeslagen bestanden, games en configuraties.

Shockbyte claimt 100% uptime en lage latentie met zijn netwerken verspreid over de hele wereld. Elk datacenter bevat volledig functionele DDoS-bescherming. De installatie is onmiddellijk, dus je kunt The Isle binnen enkele minuten na registratie beginnen te spelen.

U krijgt een gebruiksvriendelijke serverconsole waarmee normale en ervaren gebruikers hun servers kunnen beheren. Bovendien krijgt u een gratis MySQL-database, een subdomein en ondersteuning voor Multicraft CP.

Start vandaag nog je eigen gameserver en ervaar de echte wereld van dinosaurussen.

Stroomlijn servers

Haal je gameserver bij Streamline Servers en ervaar powerplay-games. Zodra u uw bestelling voltooit, vindt u uw server binnen enkele minuten klaar. De netwerken op bedrijfsniveau zijn ontworpen door gamers voor gamers en bieden een game-ervaring zonder lag.

Ontvang een installatieprogramma met één klik om plug-ins, mods of add-ons te installeren die u geschikt acht voor uw server. Streamline Servers bieden een flexibel ontworpen bedieningspaneel voor uw gebruik, waardoor u volledige controle over de servers krijgt. Het bespaart je dus tijd die je kunt gebruiken om het spel te spelen.

Streamline-servers zijn beschikbaar op verschillende locaties over de hele wereld, waaronder Noord-Amerika, Canada, Europa, Oceanië, Azië, Zuid-Amerika en Afrika. Alle datacenters zijn voorzien van DDoS-bescherming op ondernemingsniveau.

Met configuratie-editors kunt u de instellingen bewerken. Ontvang de serverstatus, zoals opnieuw opstarten, starten en stoppen. The Isle is beschikbaar voor 20-125 spelers. Zo kun je je vrienden pakken en beginnen met het verkennen van de dichte bossen, verraderlijke bergen en meer.

Huur The Isle server nu voor een startprijs van $1/slot, en geniet van het spelen met vrienden.

4Netspelers

Overleef de gevaarlijke bossen met een betrouwbare gameserver van 4Netplayers. Hiermee kun je op het eiland jagen en buit verzamelen met vrienden met zijn krachtige en snelle servers. Na het bestellen is de installatie direct, zodat je binnen enkele minuten kunt beginnen met spelen.

4Netplayers heeft een cloudgameserver met meer dan 120 games en mods. U kunt tijdens uw abonnement alle spellen kiezen en uw vrije tijd goed besteden. Het zorgt voor alle updates, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het downloaden van de nieuwste versie telkens wanneer deze wordt uitgebracht.

U kunt uw Steam Workshop-ID invoeren, indien ondersteund, en de server installeert de mod automatisch voor u. Het beheer van uw server is eenvoudig, waardoor u uw serverinstellingen eenvoudig kunt bewerken. 4Netplayers gebruikt de nieuwste hardware voor zijn server, supersnelle CPU’s, veel RAM en SSD. De servers maken gebruik van Intel Xeon CPU’s die razendsnel zijn.

Alle servers bieden betrouwbare back-ups voor uw opgeslagen configuraties en games, zodat u nooit gegevens verliest. Het herbergt zijn netwerk over de hele wereld om adembenemende en faalveilige prestaties te bieden. Elke server wordt geleverd met DDoS-bescherming en ze werken samen met Corero SmartWall, dat meertraps prestatiefilters biedt.

Bestel vandaag nog je gameserver tegen een startprijs van $ 5,48/maand voor 10 slots en automatische back-ups. Als je meer wilt ontdekken, kun je voor hogere abonnementen gaan.

1GServerHost

Als je een liefhebber bent van survivalgames en op zoek bent naar een krachtige gamingserver om te huren voor The Isle-game, dan is 1GServerHost een geweldige optie. Het biedt een directe installatie om te beginnen met het spelen van je spel zonder lang te wachten. Het biedt ook een optie voor onbeperkte spelers in je abonnement.

Schakel tussen verschillende beschikbare spellen binnen uw server om uw verveling te doorstaan. 1GServerHost biedt een robuust bedieningspaneel waarmee gebruikers serverinstellingen kunnen beheren en wijzigen wanneer ze maar willen.

  Hoe modificatietoetsen opnieuw toe te wijzen op iPad

Elke server wordt geleverd met een back-upoptie. Dit zal helpen om uw opgeslagen bestanden en games automatisch op te slaan, zodat u deze bij eventueel gegevensverlies opnieuw kunt herstellen vanuit de back-upmap. Stel eenvoudig de serverstatus in op uw gamepaneel, inclusief herstarten, stoppen en starten.

1GServerHost werkt aan updates. Het installeert de nieuwste update zodra deze wordt uitgebracht, zodat u van de nieuwe versie kunt genieten. Bovendien krijgt u configureerbare editorformulieren waarmee u de serverlocatie, duur, slots, add-ons en meer kunt kiezen.

U krijgt krachtige servers met een 5,2 GHz MD Ryzen 9-processor, 128 GB DDR4 van 32000 MHz dual channel RAM en 7000 MB/s snelheid van NVMe PCI GEN 4.0. Bovendien ondersteunt de server DLC’s, mods en kaarten.

Kies uw serverplan dat het beste aan uw vereisten voldoet tegen een startprijs van $ 15/maand. Betaal voor langere looptijden en ontvang kortingen.

AGS-hosting

Schaf een betaalbare gameserver aan en speel je favoriete game zonder onderbrekingen. AGS Hosting biedt geweldige functies en krachtige serverhardware die uw server faalveilig en betrouwbaar kunnen maken.

AGS Hosting maakt gebruik van de nieuwste hardware, waaronder i7 5 GHz, 10 GB-netwerken en NVMe-ondersteuning die uw gameplay krachtiger maken. Hiermee kunt u eenvoudig game-mods toevoegen en plug-ins installeren. Daarnaast bevat het supergemakkelijke bedieningspaneel een heleboel functionaliteiten die zelfs een normale gebruiker moeiteloos kan beheren en instellingen kan wijzigen.

U krijgt een 100% uptime-garantie met lage ping en hoge prestaties. Het host zijn servers over de hele wereld, zodat je de dichtstbijzijnde locatie voor je game kunt vinden. Alle datacenters hebben DDoS-bescherming op ondernemingsniveau, die 5 beschermingslagen heeft.

Huur vandaag nog uw The Isle-server voor een lage prijs en maak gebruik van de 72 uur geld-terug-garantie.

LAAG.MS

LOW.MS biedt een krachtige hostingoplossing voor The Isle. Het biedt ook een gratis migratieoptie van uw gameserver vanaf andere hosts en een geheugentoelage van 10 GB zonder kosten. U kunt beginnen met een basisplan en upgraden wanneer u maar wilt.

Alle gameservers worden geleverd met krachtige functies. Zodra de betaling is voltooid, begint LOW.MS met het instellen van de gameserver, zodat u het spel kunt gaan spelen. Het maakt gebruik van de nieuwste Intel-processors tot 5 GHz in combinatie met Intel SSD’s en DDR4-geheugen.

De processors omvatten de nieuwste AMD Ryzens-, Intel Xeon E-serie- en Intel i9s-processors. LOW.MS is nu 11 steden sterk, waaronder Bend, Los Angeles, Dallas, Miami, Ashburn, Londen, Neurenberg, Helsinki, Warschau, Singapore en Sydney. Voer een ping-test uit om te weten welke locatie voor u het beste is om de server van The Isle te kiezen.

Alle locaties beschikken over DDoS-bescherming die aanvallen tot 100 Gbps weerstaat, waardoor uw server 24/7 veilig en beschikbaar blijft. LOW.MS garandeert 99,9% netwerkbeschikbaarheid, wat uw server betrouwbaar maakt en een lage latentie biedt.

Kies uw slot van 50 tot 500 en configureer uw server. Bestel hem nu en begin met spelen.

laatste woorden

Het spelen van videogames is tegenwoordig een passie voor elke andere persoon. Iedereen heeft zijn eigen favoriete genre. Maar het spelen van een game met hogere grafische weergaven op uw systeem heeft meer netwerk- en serverbronnen nodig. Normaal gesproken krijg je dit niet met je gewone netwerk en computer.

Een praktische oplossing om deze problemen op te lossen is het huren van een gameserver. Het biedt je hoge prestaties, de nieuwste hardware en software, de laagste ping, een hoge netwerkbeschikbaarheidsgarantie en andere geweldige functies om elke gewenste game ongestoord te spelen.

Kies dus een betrouwbare gameserver uit de bovenstaande lijst met providers en blijf het spel The Isle spelen met meer kracht en controle.

Wilt u uw games opnemen? Bekijk deze software voor het opnemen van games.