9 WearOS-smartwatches met de beste prijs-kwaliteitverhouding om nu te kopen

De technologie ontwikkelt zich dagelijks en als gevolg daarvan worden er regelmatig verschillende digitale gadgets geproduceerd.

Smartwatch is een digitaal product dat ook bijdraagt ​​aan het vereenvoudigen van ons leven. Smartwatches hebben niet alleen tijd voor jou, maar ook een groot aantal functies. Deze worden gesynchroniseerd met je smartphone en werken daarmee samen. Hierdoor kunnen deze de volgende taken voor u uitvoeren.

  • Oproep- en berichtmeldingen ontvangen
  • Laat u uw gezondheid volgen
  • U helpen met GPS-navigatie
  • Zoek eenvoudig uw zoekgeraakte telefoon

Er zijn ook veel andere functies die u ondersteunen bij uw dagelijkse taken en routine. Al deze functionaliteiten en features maken smartwatches tot een onmisbare gadget.

Het belangrijkste is dat met het toegenomen gezondheidsbewustzijn de gezondheidsvolgfunctie van smartwatches ze veel populairder heeft gemaakt.

In de begindagen van de introductie van smartwatches waren er maar beperkte mogelijkheden. En deze waren vooral van LG en Motorola. Het destijds gebruikte besturingssysteem was Android Wear. Veel bedrijven hebben deze markt echter betreden met de rebranding van Android Wear naar WearOS. Nu kun je WearOS-horloges zien komen van horlogemakers, modemerken en OEM’s van smartphones.

Wat is WearOS?

WearOS wordt soms ook wel Wear genoemd. Het is een versie van Google’s Android-besturingssysteem dat speciaal is gebouwd voor smartwatches en meer wearables.

Deze WearOS integreert de functies van Google Assistant en mobiele meldingen in een smartwatch. WearOS-smartwatches kunnen worden gekoppeld aan smartphones met Android 6.0 of de nieuwste versies of iOS 10.0 of de nieuwste versies.

Kenmerken van WearOS-smartwatches

De meeste WearOS-smartwatches hebben een aantal basisfuncties die ze uitstekend maken. Laten we het hebben over dergelijke functies.

Smartphone-meldingen

De WearOS smartwatches integreren het hele ecosysteem van je telefoon strak. Op je smartwatch ontvang je dezelfde app-notificaties als op je smartphone. Als je een WhatsApp-bericht op je telefoon ontvangt, verschijnt deze ook op je smartwatch. Op dezelfde manier krijg je allerlei meldingen van verschillende apps. Hiermee kunt u antwoorden via een schermtoetsenbord of spraakdictaat. Als u meldingen van uw smartwatch wegveegt, worden ze ook van uw telefoon gewist.

  Hoe u uw Outlook-agenda publiceert vanuit Outlook.com

Mogelijkheid om telefoontjes te beantwoorden

Met sommige WearOS-smartwatches kunt u uw oproepen vanaf uw pols beantwoorden. Voor deze functie moet de smartwatch die u bezit een ingebouwde luidspreker en microfoon hebben. En deze moeten verbonden zijn met uw smartphone. Ongeacht het type WearOS-smartwatch kunt u inkomende oproepen echter onmiddellijk weigeren of accepteren.

Gesproken hulp

Allerlei WearOS smartwatches bieden toegang tot Google Assistant. Alleen de Galaxy Watch 4 heeft alleen toegang tot Samsung’s Bixby-assistent. WearOS ondersteunt Amazon Alexa niet. U kunt Google Assistant op uw smartwatch activeren door “Hey Google” of “OK Google” te zeggen.

Betalingsmogelijkheid

De meeste WearOS-smartwatches worden geleverd met de functie van Google Pay om contactloze betalingssystemen te ondersteunen. Op deze smartwatches is het vrij eenvoudig om Google Pay te gebruiken en het duurt slechts een paar minuten om het in te stellen.

Offline en online muziek

U kunt de online en offline muziek van uw telefoon bedienen vanaf uw WearOS-smartwatch. Hiervoor moet u een speciale toepassing voor het streamen van muziek gebruiken.

Kaarten en navigatie

WearOS smartwatches ondersteunen Google maps, en daarom kunnen deze u helpen bij het navigeren.

De markt staat vol met een verscheidenheid aan WearOS-smartwatches die worden geleverd met verschillende functies en functionaliteiten. Als je op zoek bent naar een betrouwbare WearOS smartwatch, dan kun je deze opties overwegen.

Samsung Galaxy Watch5 Pro

Het is een premium smartwatch die speciaal is ontworpen om uw levensstijl te verbeteren. Of je nu aan het wandelen, zwemmen, hardlopen, roeien of aan een buitenavontuur doet, hij kan alles voor je volgen. De verbeterde sensoren bieden u nauwkeurige fitnessstatistieken zoals hartslag enz. Hiermee kunt u uw fitnessdoelen effectief bereiken.

Dankzij de krachtige GPS kun je over de meest uitdagende paden navigeren zonder bang te zijn om te verdwalen. Het beschikt over een 1,6x krachtig display van saffierkristalglas.

Samsung Galaxy horloge5

Met de Samsung Galaxy Watch5 kun je de algehele kwaliteit van je slaap beheren met zijn slaaptracker. Het beschikt ook over geavanceerde slaapcoaching die u helpt betere slaapgewoonten te ontwikkelen. Het voorziet u van gegevens over de lichaamssamenstelling, zoals lichaamsvet, lichaamswater, BMI, enz. U kunt ook altijd en overal uw hartgezondheid volgen.

  Beheer uw zakelijke taken effectief met Monday.com

Met het automatische trainingsvolgsysteem kunt u meer dan 90 oefeningen volgen. De verbeterde levensduur van de batterij helpt u meer werk te doen en minder na te denken over opladen. Het ondersteunt een GPS met spraaknavigatie.

Samsung Electronics Galaxy Watch4 Classic

Galaxy Watch4 Classic heeft een tijdloos en verheven ontwerp dat lichtgewicht en strak is. Het werkt als een verlengstuk van je telefoon. Het betekent dat je er onderweg mee kunt sms’en, berichten, praten en alles kunt doen.

Met deze WearOS smartwatch kun je je gezondheids- en trainingsroutine volgen. U kunt uw lichaamssamenstellingsgegevens analyseren en uw algehele gezondheid volgen. Hiermee kunt u uw ECG in realtime volgen. Het helpt u uw slaapkwaliteit te beheren door adequate gegevens over uw slaaproutine te verstrekken.

Samsung Galaxy Watch4

Deze Aluminium LTE 40 mm WearOS smartwatch biedt motiverende inzichten over uw gezondheid en welzijn. Het strakke en moderne ontwerp versterkt ook uw algehele persoonlijkheid. Het beschikt over geavanceerde hardloopcoaching en automatische workout-tracking. De groepsuitdagingen die ermee gepaard gaan, brengen je naar het volgende niveau.

Het systeem integreert met Google-apps zoals Google Pay, Google maps, Google Assistance of Bixby en YouTube Music. Hiermee kunt u onderweg sms’en, praten of streamen.

Fossil Gen 5 Smartwatch

Deze krachtige Fossil Gen 5 smartwatch is gebaseerd op WearOS en laat je alles vanaf je pols beheren. Dankzij de ingebouwde luidsprekers kunt u oproepen snel beantwoorden. Met de slimme batterijmodi kunt u uw smartwatch in een uur opladen en de levensduur van de batterij tot vele dagen verlengen.

Door de integratie met Google Pay kun je overal contactloos betalen. Hiermee kunt u uw run volgen met zijn ongebonden GPS. Het wordt geleverd met 8 GB opslagruimte, zodat u meer apps kunt downloaden wanneer dat nodig is. Met de beste gezondheids-apps kun je je fitnessdoelen effectief bijhouden.

TicWatch Pro 3 Ultra GPS-smartwatch

TicWatch Pro 3 Ultra GPS Smartwatch wordt geleverd met een uitzonderlijke batterijduur tot 72 uur in de slimme modus. De combinatie van het Mobvoi Dual Processor System en het Qualcomm Snapdragon Wear 4100 Platform zorgt voor soepelere en snellere prestaties.

Het wordt geleverd met 1 GB RAM en 8 GB ROM. Met deze smartwatch kunt u eenvoudig uw realtime wellnessgegevens volgen en uw fitnessdoelen bereiken. Het beschikt over meer dan 100 sportmodi en een ingebouwde GPS-functie. Met de ingebouwde microfoon en luidsprekers kun je onderweg bellen. Het biedt u ook gegevens over de lichaamssamenstelling.

  Is er een groene stip onbeperkte limiet voor rood staan?

Ticwatch E3 slimme horloge

Ticwatch E3 smartwatch beschikt over batterijbesparende en essentiële modi zodat u ten volle kunt genieten van de levensduur van de batterij. Hiermee kunt u al uw fitness- en gezondheidsgegevens in realtime bekijken en zelfs delen met uw familie of vrienden.

Met deze smartwatch kunt u genieten van 24 hartslagmetingen, slaapregistratie, stressmonitoring, detectie van bloedzuurstofverzadiging, enz. Het beschikt over meer dan 100 professionele trainingsmodi die u helpen uw fitnessdoelen te bereiken.

Skagen Gen 6 SmartWatch

Skagen Gen 6 is een WearOS-smartwatch met touchscreen die compatibel is met de nieuwste Android- en iOS-smartphones. Hiermee kunt u automatisch uw hartslag, slaap, stappen, bloedzuurstof, cardio en meer volgen. De GPS die het bevat, helpt u bij het vinden van de juiste paden en richtingen.

Het ondersteunt honderden toepassingen, van fitness tot assistent, contactloos betalen, muziek, nieuws, sociale media en meer. Hiermee kunt u verbonden blijven met uw telefoontjes, sms’jes en meldingen.

SUUNTO 7 GPS-sportsmartwatch

Suunto 7 GPS is een veelzijdige sport-smartwatch waarmee u uw oefeningen nauwkeurig kunt volgen met meer dan 70 sportmodi. De GPS- en polshartslagsensor ondersteunen u aanzienlijk bij uw dagelijkse training of hardlooproutine. Het is ontworpen en getest in Finland en is waterdicht tot 50 meter.

U kunt uw favoriete podcast, muziek of audio downloaden naar deze smartwatch en er op elk moment van genieten door uw hoofdtelefoon aan te sluiten. U kunt uw takenlijsten bekijken, berichten en oproepen bekijken en betalingen doen met Google Pay.

Conclusie

Dit zijn dus enkele geweldige opties als u op zoek bent naar een WearOS-smartwatch. Deze horloges kunnen de meeste functies bieden waar een smartwatch om bekend staat. U kunt elk van deze smartwatches overwegen en uw dagelijkse activiteiten vergemakkelijken.

Misschien wilt u ook de beste slimme apparaten ontdekken om uw bloeddruk te controleren.

gerelateerde berichten