Aanmelden en afmelden bij Game Center in iOS 10


De Game Center-app in iOS is geschiedenis. Vanaf iOS 10 bestaat Game Center niet langer als een op zichzelf staande app die je kunt openen vanaf het startscherm. Dat wil niet zeggen dat de Game Center-functionaliteit is verwijderd. De service bestaat nog steeds omdat veel populaire apps zoals Fruit Ninja, Letterpress en Tall Chess er allemaal op vertrouwen. Evenzo is er een hele reeks multiplayer-apps voor iOS waarvoor Game Center nodig is om te werken. Als u Game Center op uw iPhone had ingesteld voordat u een upgrade naar iOS 10 uitvoerde, hoeft u zich niet opnieuw aan te melden. Als je je iPhone instelt als een nieuw apparaat of als je wilt uitloggen bij Game Center in iOS 10, ben je verloren omdat de app zelf verdwenen is. In iOS 10 moet je naar de app Instellingen gaan om in en uit te loggen bij Game Center.

  Herinneringen toevoegen om een ​​tekst te beantwoorden in iOS

Aanmelden bij Game Center

Open de app Instellingen en scrol omlaag naar Game Center. Het zou aan het einde van de sectie Muziek, Foto’s en Camera, iBooks en Podcasts moeten verschijnen. Tik het. Als u niet bent aangemeld bij Game Center, ziet u de optie ‘Aanmelden’ op het Game Center-scherm.

Tik erop en log in met uw Apple ID.

Afmelden bij Game Center

Open de app Instellingen en tik op Game Center. Op het Game Center-scherm ziet u de Apple ID die u heeft gebruikt om u aan te melden bij Game Center. Tik erop en er verschijnt een menu met een optie Afmelden.

  Afbeeldingen markeren in de Berichten-app in iOS 10

Het is niet meer dan eerlijk om u te waarschuwen dat uw game-ervaring in sommige apps mogelijk wordt beïnvloed. Voor apps die erop staan ​​dat je bent aangemeld bij Game Center, bijvoorbeeld King of Thieves, wordt je elke keer dat je de app start, gevraagd om je aan te melden bij Game Center. Andere spellen zijn misschien minder opdringerig, maar multiplayer-spellen zoals Letterpress en Tall Chess werken gewoon niet als je bent afgemeld bij Game Center.

gerelateerde berichten