Aanpasbare muziekspeler met equalizer en thema’s

Pixel Player is een muziekspeler voor Android die u kunt aanpassen tot aan het standaardtabblad en het kleurenschema. Esthetisch gezien is de app schoon en qua functionaliteit, je kunt er net zoveel, zo niet meer mee doen dan de gemiddelde muziekspeler. Naast het maken van afspeellijsten en het zoeken en afspelen van nummers van dezelfde artiest als degene die momenteel speelt, kun je met de app een nummer instellen als de beltoon van je apparaat en wordt hij geleverd met een equalizer.

Wanneer u de app voor het eerst installeert, wordt u gevraagd om de instellingen te bezoeken om aan te passen hoe de app eruitziet en functioneert. Naast het selecteren van de titelbalk en onderstrepingsindicatorkleuren, beheert de app onafhankelijk de schermoriëntatie, kunt u uw apparaat wakker houden wanneer de app op de voorgrond staat, filtert u alle MP3-bestanden van uw apparaat die te kort zijn om muziek te zijn bestanden en laat u het standaardtabblad voor het startscherm instellen.

  Wat is een "Qi-gecertificeerde" draadloze oplader?

Pixel Player scant uw apparaat automatisch op muziek. U kunt de app dwingen een nieuwe scan uit te voeren via de knop Meer. Met de app kun je door muziek bladeren op artiest, albums, nummers en afspeellijsten, met voor elk een speciaal tabblad. U kunt door de tabbladen vegen of u kunt de zoekfunctie gebruiken om naar een nummer te zoeken. Tik op de lijstknop bovenaan om nummers in de wachtrij te bekijken. U kunt een lijst met nummers in de wachtrij opslaan als een afspeellijst.

Om een ​​nummer af te spelen, tikt u erop in de lijst waarin het voorkomt. Er verschijnt een minispeler onder aan het scherm en er wordt een pictogram toegevoegd aan het systeemvak om aan te geven dat de app actief is. Als je op de minispeler tikt, wordt een grotere versie geopend die weer kan worden geminimaliseerd door op de pijl-omlaag linksboven te tikken. U kunt een nummer favoriet maken en het paneel met nummers in de wachtrij openen via de respectievelijke knoppen bovenaan de uitgevouwen speler. Met de knop meer kun je een nummer toevoegen aan een afspeellijst, het instellen als beltoon en nummers van dezelfde artiest zoeken en afspelen of toevoegen aan een afspeellijst.

  Maak en deel verzamelingen van interessante inhoud

Last but not least is de equalizer die u kunt openen via de meer-knop op zowel het startscherm van de app als vanaf het scherm van de muziekspeler. De equalizer wordt geleverd met de gebruikelijke presets en je kunt je eigen equalizerniveaus instellen. Muziek afgespeeld door Pixel Player kan worden afgespeeld/gepauzeerd vanaf het vergrendelscherm waar de albumhoes van het huidige nummer naar behoren wordt weergegeven.

Voor een nieuwe app die versie 1 heeft, is deze meer gepolijst dan de meeste apps met een hogere versie. Het is advertentievrij en momenteel in bèta.

Installeer Pixel Player

  Gratis eBooks downloaden met Amazon Prime

gerelateerde berichten