Adobe InCopy: kosten, functies en downloaden

Adobe staat bekend om zijn ontwerptools; Photoshop, InDesign, Fireworks, enz. Maar het bezit ook een van de meest populaire documentformaten: PDF. Het heeft ook een uitstekende samenwerkingstool genaamd InCopy.

Adobe InCopy

InCopy is een samenwerkingshulpmiddel, maar in tegenstelling tot de samenwerkingshulpmiddelen die u in Google Docs of Microsoft Word vindt, is InCopy een hulpmiddel voor copywriters waarmee ze samen met ontwerpers kunnen werken. Denk aan een webpagina die wordt ontworpen; het zal zowel ontwerpelementen als tekst hebben. In plaats van te wachten tot één item is voltooid of onafhankelijk van elkaar te werken, kunnen ontwerpers en copywriters samenwerken aan een project vanuit hun respectievelijke apps.

  Krijg elke keer dat u een nieuw tabblad opent in Chrome een 360°-foto

Adobe InCopy-functies

InCopy heeft elementen om de tekst overzichtelijk te houden en gescheiden te houden van de ontwerpelementen.

Scheid alinea’s door randen
Lettertypen zoeken
Lettertypen filteren
Tekststijl en offset aan de tekst toevoegen
Afbeeldingen en tabellen toevoegen
Afbeelding toevoegen aan tabellen
Tabellen bewerken door items te slepen en neer te zetten
Beheer kleuren en maak stalen
Voeg links toe aan de tekst
Pas tekst binnen het aangewezen gebied/beschikbare ruimte
U kunt een galerij bijhouden van de items, foto’s, tabellen, notities, enz. die u in een document wilt gebruiken en deze openen wanneer u maar wilt
Er is een speciale notitietool waarmee u notities in tekst kunt toevoegen. De notities vouwen in en uit en nemen geen ruimte in beslag in het document
U kunt wijzigingen volgen die in het document zijn aangebracht
U kunt samenwerken met anderen via Adobe Creative Cloud
Heeft ondersteuning voor Microsoft Word-bestanden, dwz DOCX- en DOC-bestanden

  Beheer media in Firefox met de mediatoetsen op uw toetsenbord

Kosten

Adobe InCopy is niet gratis. Het is, net als alle andere Adobe-producten, een op abonnementen gebaseerde tool, maar het is een van de goedkoopste die beschikbaar zijn. U kunt een abonnement op InCopy krijgen voor $ 4,99 per maand.

Je hebt er toegang tot Adobe Creative Cloud mee, dus je hoeft er geen apart abonnement op aan te schaffen.
Net als alle andere Adobe-producten is er een gratis proefversie beschikbaar voor InCopy. Je kunt het 7 dagen gratis proberen, daarna moet je er een abonnement op kopen.

InCopy-gebruikersinterface

InCopy heeft een vrij eenvoudige gebruikersinterface. Bekendheid met Photoshop of InDesign zal niet echt helpen. Je zult het moeten leren, maar het is niet ingewikkeld. Het is ook lichtgewicht. Als u als copywriter werkt, is het onwaarschijnlijk dat uw systeem resource-intensieve taken aankan. Daarom is InCopy gemaakt om op het gemiddelde systeem te draaien.

  Een vergadering annuleren in Microsoft Teams

Conclusie

Als u aan kopiëren moet werken terwijl het ontwerp voor een webpagina aan de gang is, is InCopy een geweldig hulpmiddel om te hebben. De tool is niet iets om te gebruiken als je niet meewerkt aan het ontwerp. Het is geen standaard schrijfhulpmiddel en zal geen documentverwerker vervangen.