Adres wijzigen op Doordash Driver

DoorDash is een van de grootste on-demand online voedselbesteldiensten uit San Francisco, Californië, Verenigde Staten. Het verbindt u met alle restaurants in uw omgeving, zodat u online eten kunt bestellen bij uw favoriete restaurants. Als u een Dasher van DoorDash bent en wilt weten hoe u het adres van de DoorDash-driver kunt wijzigen, bent u hier aan het juiste adres! Dit artikel helpt u te begrijpen hoe u uw gegevens op DoorDash kunt wijzigen en een adres op DoorDash kunt verwijderen. U leert ook of u uw DoorDash-account kunt verwijderen en een nieuwe kunt maken. Laten we nu beginnen!

Adres wijzigen op DoorDash Driver

Blijf verder lezen om de stappen te vinden waarin wordt uitgelegd hoe u het adres op het DoorDash-stuurprogramma in detail kunt wijzigen met handige illustraties voor een beter begrip.

Hoe wijzigt u uw gegevens op DoorDash?

U kunt uw gegevens op DoorDash wijzigen met behulp van de volgende stappen:

  Hoe Ubuntu Core op Raspberry Pi te installeren

1. Open je DeurDash app op je telefoon.

2. Tik vervolgens op het profielpictogram in de linkerbovenhoek.

3. Tik bovenaan op je profielnaam.

4. Vanaf dit scherm kunt u uw naam, telefoonnummer, wachtwoord en e-mailadres wijzigen door erop te tikken. Tik op Opslaan om de aangebrachte wijzigingen op te slaan.

Hoe verander je je locatie op DoorDash Driver?

Als u bent verhuisd naar een andere locatie maar in dezelfde stad en u wilt uw startpunt bijwerken, dan kunt u dat doen door de volgende stappen te volgen:

1. Open de DoorDash-app.

2. Tik op de optie Dash Now.

3. Tik vervolgens op Ja wanneer om bevestiging wordt gevraagd. Uw huidige locatie wordt bijgewerkt als de startpuntlocatie om onmiddellijk te dashen.

Hoe het adres op DoorDash Driver wijzigen?

Laten we eens kijken hoe we het adres op DoorDash Driver kunnen wijzigen.

1. Start de DoorDash-app en tik op het profielpictogram > Adres.

2. Zoek naar het nieuwe adres in de zoekbalk en tik op het gewenste resultaat.

3. Tik op Adres opslaan om het adres aan uw account toe te voegen en op te slaan als het primaire adres.

Hoe verwijder je een adres op DoorDash?

Hieronder staan ​​de stappen om een ​​adres op DoorDash te verwijderen.

Opmerking: je kunt het primaire adres op DoorDash niet verwijderen.

1. Open de DoorDash-app op je telefoon.

  21 Beste gratis aansluitwebsites

2. Tik op het profielpictogram > Adres.

3. Tik op het bewerkingspictogram naast het gewenste adres dat u wilt verwijderen.

4. Tik vervolgens op het prullenbakpictogram in de rechterbovenhoek om het adres onmiddellijk te verwijderen.

Kun je DoorDashen met iemand anders die rijdt?

Ja, je kunt DoorDash met iemand anders besturen. Maar ze moeten ook een geldig DoorDash Dasher-account hebben.

Kunt u uw DoorDash-account verwijderen en een nieuwe maken?

Ja, het is mogelijk om een ​​nieuw account aan te vragen of aan te maken op DoorDash nadat uw vorige account is gedeactiveerd of verwijderd. U heeft een nieuw e-mailadres nodig voor het nieuwe DoorDash-account dat u wilt aanmaken.

Kun je DoorDash op twee telefoons doen?

Ja, je kunt DoorDash op twee telefoons gebruiken. Maar het is tegen het beleid van DoorDash om twee telefoons voor DoorDash te gebruiken.

Betaalt DoorDash gas?

Nee, DoorDash betaalt niet voor het gas dat de Dashers gebruiken voor levering. Je moet geld uit je zak uitgeven voor het gas als je een DoorDash Dasher bent.

Hoeveel verdienen Door Dashers?

De gemiddelde betaling per levering varieert van $ 2-10 per levering. Deze betaling is afhankelijk van de afstand die de Dasher aflegt om de bestelling af te leveren. Als dat bezorggebied ver weg is en het heeft zeer beperkte Dashers, dan is de Dasher Pay hoog, omdat het er ook van afhangt of de Dasher een top Dasher is of niet. Het Dasher-salaris wordt berekend door basissalaris + fooien + promoties toe te voegen.

  Total Security 2018 met 61% korting (geldig op 6 december)

Kun je 200 per dag verdienen met DoorDash?

Ja, het is mogelijk om $ 200 per dag te verdienen als je ongeveer 16 uur per dag werkt en alleen bestellingen ter waarde van $ 4 of meer aanneemt.

Waarom moet je 7 dagen wachten op Fast Pay op DoorDash?

Elke DoorDash-gebruiker kan Fast Pay niet gebruiken gedurende 7 dagen nadat er wijzigingen zijn aangebracht in uw bankpasgegevens. Dit wordt gedaan voor een betere accountbescherming en deze verwerkingsperiode kan door geen enkel DoorDash-teamlid worden versneld.

***

Dus we hopen dat je hebt begrepen hoe je het adres op de DoorDash-driver kunt wijzigen met de gedetailleerde stappen om je te helpen. U kunt ons vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten