Agendameldingen van Outlook-app beheren

Outlook is een van de meest gebruikte e-mailtoepassingen ter wereld. Het programma is ontwikkeld door Microsoft en stelt gebruikers in staat hun persoonlijke en officiële schema’s te beheren. Outlook is als webtoepassing beschikbaar op Android, iOS en desktopcomputers. Outlook is een handige tool die helpt bij het maken van een goede takenlijst met functies zoals de Outlook-webapp voor bureaubladmeldingen en pushmeldingen op Android en iPhone. Gebruikers kunnen agendameldingen van de Outlook-app beheren door specifieke Outlook-meldingen te selecteren om waarschuwingen voor specifieke gebeurtenissen te ontvangen.

Agendameldingen van Outlook-app beheren

Outlook bevat functies zoals e-mail en een agenda om u te helpen op schema te blijven en uw aankomende taken bij te houden. In de volgende gids bespreken we verschillende manieren om Outlook-pushmeldingen voor iPhone, Android en de desktop-webapp te beheren.

Wat is Outlook-agenda?

Outlook Agenda is een tool waarmee u de perfecte planning kunt maken met behulp van agendameldingen in de Outlook-app. De Outlook-agenda kan u helpen bij het plannen van uw dagen, weken, maanden en zelfs jaren. De Outlook-agenda houdt u op de hoogte van aankomende waarschuwingen en gebeurtenissen, zodat u nooit afspraken of vergaderingen hoeft te missen. U kunt uw agendameldingen aanpassen om prioriteit te geven aan belangrijke gebeurtenissen in uw dag. Voor veel professionals is de Outlook-agenda een essentieel hulpmiddel om hun dagelijkse activiteiten te plannen en in te plannen. In de volgende secties bespreken we Outlook-pushmeldingen voor Android, iPhone en de desktop-webapp.

  Maak responsieve websites met het SiteSupra Content Management System

Hoe Outlook-meldingen op Android te beheren

Outlook kan worden geïnstalleerd op Android-apparaten. De Android-applicatie biedt Outlook-gebruikers eenvoudig toegang tot hun e-mails en professionele agenda’s. Gebruikers kunnen e-mails, vergaderingen en taken beheren met behulp van de mobiele Outlook-app voor Android. Het beheren van Outlook-meldingen is eenvoudig. U kunt de Outlook-meldingen op Android beheren door naar de telefooninstellingen te gaan of vanuit de Outlook-app. Lees verder om erachter te komen hoe u de Outlook-webapp voor bureaubladmeldingen beheert. U kunt de agendameldingen van de Outlook-app vanaf uw Android-apparaat beheren en beheren door naar de telefooninstellingen te gaan. U kunt deze eenvoudige stappen gebruiken om Outlook-pushmeldingen te beheren. Lees ook verder om stappen te vinden voor het beheren van Outlook-pushmeldingen iPhone.

Opmerking: aangezien smartphones niet dezelfde instellingsopties hebben en ze van fabrikant tot fabrikant verschillen, moet u dus, voordat u instellingen wijzigt, controleren of ze correct zijn. De volgende methoden zijn van de Moto G60-smartphone.

1. Open Instellingen vanuit het telefoonmenu.

2. Zoek en tik op Apps.

3. Tik nu op Bekijk alle apps. Zoek en tik vervolgens op Outlook.

4. Selecteer hier Meldingen.

5. Zoek hier de optie Alle Outlook-meldingen en schakel de schakelaar in of uit.

Opmerking: u kunt ook schakelaars voor specifieke meldingen uitschakelen volgens uw vereisten voor al uw Outlook-accounts.

Outlook-meldingen beheren vanuit de Outlook Android-app

Gebruikers kunnen ook de agendameldingen van hun Outlook-app beheren vanuit de Outlook Android-applicatie. Gebruik deze eenvoudige stappen om Outlook-pushmeldingen Android te beheren met de Android-applicatie.

1. Open de Outlook-toepassing vanuit het telefoonmenu.

2. Tik in de linkerbovenhoek van het scherm op het e-mailpictogram.

3. Zoek en tik nu op het pictogram Instellingen en selecteer vervolgens Meldingen.

4. Navigeer naar het tabblad Kalender.

5. Tik op Evenementen en selecteer een van de opties.

  Hoe u Google-meldingen onder de knie krijgt

6. Tik nu op Alle daggebeurtenissen en selecteer een van de beschikbare opties.

Hoe Outlook-meldingen op iPhone te beheren

Als u de Outlook-toepassing op uw iPhone gebruikt, kunt u Outlook-meldingen beheren vanuit de iPhone-instellingen. Volg deze eenvoudige stappen om Outlook-meldingen op uw iPhone te beheren. Blijf lezen om erachter te komen hoe u de Outlook-webapp voor bureaubladmeldingen beheert.

1. Open Instellingen vanuit je iPhone-menu.

2. Zoek en tik hier op Meldingen.

3. Zoek en tik nu op het Outlook-app-pictogram.

4. Zoek hier de optie Meldingen toestaan ​​en schakel de schakelaar in of uit.

Hoe Outlook-meldingen op iPhone te beheren vanuit de iOS-app

U kunt Outlook-pushmeldingen iPhone ook beheren door de Outlook-toepassing voor uw iPhone te gebruiken. U kunt Outlook-meldingen vanuit de app beheren door deze eenvoudige stappen te volgen.

1. Open de Outlook-applicatie op uw iPhone.

2. Tik linksboven in het scherm op het profielpictogram.

3. Tik nu op het pictogram Instellingen.

4. Zoek en tik hier op Meldingen.

5. Ten slotte kunt u een van de volgende opties selecteren om Outlook-meldingen op uw iPhone te beheren.

  • Gerichte en andere inboxen
  • Gefocuste inbox
  • Favoriete mensen
  • Geen

Outlook-meldingen beheren op Desktop Web App

U kunt Outlook ook openen vanuit uw webbrowser, de Outlook-webapp is eenvoudig te gebruiken en toegankelijk vanuit alle webbrowsers. Net als de Outlook-pushmeldingen Android, kunt u eenvoudig uw bureaubladmeldingen voor Outlook wijzigen door de instellingen van de webapp te wijzigen. Volg deze eenvoudige stappen om de Outlook-webapp voor bureaubladmeldingen te beheren.

1. Open uw webbrowser en open de Outlook-webpagina.

2. Meld u aan bij uw Outlook-account.

3. Zoek en klik op het tandwielpictogram om het instellingenpaneel te openen.

4. Klik nu op Bekijk alle Outlook-instellingen.

5. Navigeer in het linkerdeelvenster naar het tabblad Algemeen.

  8 platforms voor gegevensbescherming in de cloud om uw gegevens flexibel en veilig te houden

6. Navigeer nu naar het gedeelte Meldingen.

7. Zoek en schakel de schakelaar Stuur mij bureaubladmeldingen in of uit.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Hoe kan ik Outlook Agenda gebruiken?

Ans. Outlook Agenda is een belangrijk hulpmiddel dat kan worden gebruikt om uw dagelijkse gebeurtenissen en taken te plannen. U kunt herinneringen instellen voor belangrijke gebeurtenissen met Outlook Agenda.

Q2. Hoe stop ik Outlook Agenda-meldingen?

Ans. U kunt Outlook Agenda-meldingen op een Android-apparaat stoppen door naar de telefooninstellingen of de instellingen van de Android-app te gaan.

Q3. Kan ik Outlook-meldingen op mijn iPhone stoppen?

Ans. Ja, als u Outlook op een iPhone gebruikt, kunt u de meldingen uitschakelen via de iOS-instellingen.

Q4. Kan ik Outlook vanuit mijn browser gebruiken?

Ans. Ja, u kunt de Outlook-desktopwebapp gebruiken vanuit uw webbrowser. De web-app werkt precies zoals Outlook en geeft u toegang tot de Outlook-agenda.

Q5. Kan ik bureaubladmeldingen voor Outlook uitschakelen?

Ans. Ja, u kunt de instellingen in de Outlook-webapp wijzigen om pushmeldingen op het bureaublad voor Outlook in of uit te schakelen.

Aanbevolen

We hopen dat deze handleiding nuttig voor je was en dat je manieren hebt gevonden om agendameldingen van de Outlook-app op je apparaat te beheren. Laat ons weten welke methode voor u heeft gewerkt. Als u suggesties of vragen voor ons heeft, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte.

gerelateerde berichten