AI-gestuurde Bing bedreigt Google Zoeken en een nieuwe trend van AutoGPT

Hallo! 🙋We hebben vandaag de volgende productupdates voor je! 📣

Edelstenen

Uit een onderzoek van McKinsey bleek dat werknemers 19% van hun tijd besteden aan het zoeken naar en verzamelen van informatie, en dit is een hele dag van de werkweek.

Een ander onderzoek uitgevoerd door IDC-onderzoek stelt: “dataprofessionals verliezen elke week 50% van hun tijd” – 30% zoeken naar, beheren en voorbereiden van gegevens plus 20% dubbel werk.

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, beantwoordt het AI-aangedreven platform Gems al uw vragen op basis van informatie van al uw favoriete tools zoals Notion, Gmail, Slack, enz.

Het wordt vertrouwd door enkele van ’s werelds beste organisaties zoals Morgan Stanley, The New York Times, Mckinsey&Company, Credit Suisse, Gartner, Harvard University, enz.

  3 geweldige manieren om de telfunctie in Excel te gebruiken

Het is een door AI aangedreven assistent die volledige, gesynthetiseerde en kant-en-klare antwoorden geeft op basis van de informatie van uw app. Het antwoord zal ook bronnen bevatten om dieper te graven.

Bovendien kun je de informatie die je op dit platform vindt gemakkelijk delen met je vrienden, collega’s, teamgenoten, enz. Het product bevindt zich in de bètafase en is verkrijgbaar bij Gems.

AI-gestuurde Microsoft Bing en start-up You.com bedreigen de dominantie van Google op het gebied van zoeken

Volgens het laatste rapport van de New York Times zijn Google-concurrenten zoals het door AI aangedreven Microsoft Bing in snel tempo een serieuze bedreiging aan het worden voor de zoekindustrie van Google in 25 jaar.

Terwijl gebruikers op zoek zijn naar efficiëntere zoekopties, beginnen nieuwe AI-functies in Microsoft Bing en startup You.com de dominantie van Google op het gebied van zoeken uit te dagen.

Volgens Richard Socher, CEO van You.com, bieden alternatieven voor Google Zoeken gebruikers nu een meer gepersonaliseerde zoekervaring. Hij vervolgde dat door SEO aangestuurde inhoud van lage kwaliteit de waarde van zoekresultaten heeft verminderd.

  Hoe iPhone- en iPad-back-ups op een Mac te verwijderen

Generatieve AI, zoals OpenAI’s ChatGPT en enorme taalmodellen, vormen nu nieuwe uitdagingen voor Google Zoeken.

In het artikel in de New York Times stond verder dat elektronicagigant Samsung Electronics overwoog Google als de standaardzoekmachine op zijn apparaten te vervangen door Microsoft’s Bing.

Google is van plan volgende maand een nieuwe AI-zoekmachine te lanceren, met verdere mogelijkheden in de herfst. De nieuwe functionaliteiten zullen in eerste instantie beschikbaar zijn voor een limiet van een miljoen klanten in de Verenigde Staten.

Om deze snelgroeiende, door AI aangedreven zoekmachines het hoofd te bieden, racet Google om een ​​geheel nieuwe zoekmachine te bouwen die wordt aangedreven door technologie.

Automatische GPT

Heb je ChatGPT al geprobeerd? Dit vereist dat u productieve vragen stelt totdat u een oplossing of antwoord ontvangt. Dus waarom laat u de applicatie de vraag niet zelf genereren? Als u de vragenlus niet in ChatGPT wilt invoeren, moet u Auto-GPT proberen.

  11 Python-bibliotheken en -modules die elke ontwikkelaar zou moeten kennen

Auto-GPT kan meer geavanceerde, uit meerdere stappen bestaande taken uitvoeren dan bestaande door LLM aangedreven programma’s, aangezien het zijn eigen prompts genereert en deze naar zichzelf terugstuurt, waardoor een lus wordt gevormd totdat de betreffende taak is voltooid.

Toran Bruce Richards ontwierp de open-source applicatie Auto-GPT. Richards creëerde Auto-GPT om de beperkingen van traditionele AI te overwinnen, die langetermijnplanning vereisen en niet in staat zijn om hun aanpak autonoom te verfijnen op basis van realtime feedback.

Volgens de GitHub-website zoekt en verzamelt Auto-GPT informatie van internet met behulp van GPT-4 om tekst en code te genereren en GPT-3.5 om gegevens op te slaan en samen te vatten.

Ga voor meer updates naar de categorie Nieuwste technologie.